Gönderen Konu: Can Silverstone'da teknik sorunlarla boğustu  (Okunma sayısı 1499 defa)

HONDA

• Ziyaretçi
Can Silverstone'da teknik sorunlarla boğustu
« : Temmuz 12, 2005, 01:18:43 ÖS »
Geçtiğimiz hafta sonu Silverstone'da yapılan GP2 serisi katılımına çıkan Can Artam yaşadığı teknik sorunlarla ikinci katılımı 14. sırada tamamladı. Tüm hafta sonu aracın ayarlarında sorun yaşayan Can performansını tam manasıyla gösteremedi. Buna rağmen ön sıradaki pilotlarla her geçen gün zaman farkını azaltan temilcimiz ileriki katılımlar için ümit vadetmeye devam ediyor.

katılım ile ilgili yorumları Can Artam'ın ifadesiyle sunuyoruz:

"Bu hafta sonu özellikle sıralama turlarında yaşadığım mekanik problemler ve şanssızlıklar iyi bir start pozisyonu almamı engelledi maalesef. Antreman turlarındaki iyi performansımız ve hızlı tur zamanlarımı sıralamaya taşıyamamam tabii üzücüydü ancak böyle şanssızlıklar olabiliyor umuyorum bir sonraki katılımta özellikle sıralama turlarında iyi bir performans gösterip ön sıralara yakın bir yerden start alabilirim"

"Benim için bu sezon performans açısından beklide en iyi hafta sonu olmasına rağmen yaşadığım şanssızlıklardan dolayı hızım maalesef pozisyonuma yansıyamadı her iki katılımta da fakat özellikle ilk katılımta en hızlı sekizinci tur zamanını yapmış olmam ve ikinci katılımtada tur zamanlarımın katılım birincisi ve ön guruptaki pilotlara çok yakın olması benim için önümüzdeki katılımlar adına umut verici bir durum. Bundan sonraki katılımlarda sıralama turlarında daha iyi bir performans gösterip her şey yolunda gittiği takdirde ön sıralarda olabileceğimi düşünüyorum zaten bu katılımtaki süratimde bunun göstergesiydi"