toyotanın tüm araçları akıyor resmen çok sessiz dengeli motorları var. ben bir çok kez düz vites corolla kullandım yağ gibi gidiyor içeri ses almıyor.
evet C - D - E - SUV vs ya da s500 falan kafa karıştırmasın . . . Belki karakkter aralıklarına bakıldığında accord sınıfı bir araçtır ama
mevcut TR koşullarında Avensis 1.6 Elegant Extra 53.700 TL ye satılıyor BAYİ FİYATI
ve 1.6 olduğu için yıllık sadece 697 TL vergisi oaln bir araç . . .
Bahsettiğiniz ACCORD a ben de çok hastayım hatta imkanım olsa 1 dakka bile durmam direkt gider bayyiden biner gelirim ama TR deki BAYİ FİYATI 80.300 TL ve yıllık vergisi 1.931 TL
Ayrıca fabrika verilerine göre km de 1.7 litre benzin tüketim farkı da cabası... (Bu bile kağıt üstünde yıllık 15.000 km şehir içi yapan kişiye 1.200 TL gibi ek ödeme getirecek)
3 yıl binsek 3*1.250(mtv farkı) + 3*1.200(benzin tük farkı) = 7.350 TL gibi kullanım malşiyetiş farkı var . . .
eeee alırken de 80.300 - 53.700 = 26.600 TL de fark var . . .
BU KAMPANYA BİZİ AŞAR SEVGİLİ KARDEŞİM...
VEEE gelelim bu kadar harf yıığının anafikrine . . . Evet Avensis bir üst segment araba olabilir ve evet fd6 dan performnans olarak zayıftır belki ve evet Toyota ile Honda çok da birbine denk firmalar değil ama
AVENSİS in satıştaki baz modeli olan 1.6 Elegant Extra bile FD6 nın çok önünde bir yerlerde... yukarıda da sordum 200 kg fark nasıl oluşur (her ikisi de düz vites iki otomobil)