Elimden gelir sadece işten zaman bulsam elektronik merakım var tempra dan da iyi tecrübe kazanmıştım 
Anlıyorum

Elektronik olarak pek bir sey yok. Sorun devam ederse alıp yapabilirsin 1 saatini almaz bilemedin 2. olsun. Sadece birazıcık mekanik işcilik gerekli zaten tofas diye aldıgımız motorlar geneliklen tofas değil universal urunler yanında bir dunya parcası oluyo guzel bir sekilde uyduruluyo.
hatta size tavsiyem daha once kapı dosemesi sokmediyseniz. Aracın service manuelinin pdf sini
indirin orda teknik resmi clipslerinin cekilme yonu bir dunya teknik bir bilgi gayet anlaşılır bir ingilizce duzeyinde var.
Sadece kapı dosemesi icin değil. Aracın her parcası için bu service manueli cok işe yarıyo. Kırıp dokmeden herseyi guzelce rahatca sokup toplamak için birebir.
Hatta son bir tavsiyem daha olacak altından cıkan naylonun yapıstırıcısını sağa sola bulaştırmayın lanet bir sey.
Birde kapıyı toplarken keyfi olarakdan . Laminant parkelerin altına serilen şilteler var naylon parcanın ustune guzelce yapıstırılabilir. Birde dosemenin kendisine plastik klipslere gecirilmek suretiyle (hatta silikonda kullanılabilir yapıstırmak içn ben oyle yapmıstım) klipslere hatta kıvırıp 2 kat da yapabilrisiniz. Sonra guzelce toplarsınız kapıyı mis gibi klips sesi plastik hiç bir sey gelmez.
Ben 1.6 iesin arka cam motorlarını dağıtıp toplarken komurlukte tesadufen şilteyi gordum aklıma geldi . boyle değerlendirdim zaten fazlaydı. ama cok ucuz bir malzeme.
Simdi akılda soyle bir mantık olusabilir fazla kalın gelmez mi diye ?
kalın felan gelmiyo mukemmel sekilde otoruyo kapı. Montaj ve yıpranmıs klipslerden gelen ses 0 iniyor
COK FAZLA YAZDIM cenem dustu