Obkavi, Ceyhun, Bigwolf, Hikmet Hoca hepinize çok teşekkür ederim.. Ceyhun dostum adı melis oldu. Ben elif dedim baktık olacak gibi değil. Hanımla anlaşamadık Elif Melis oldu...

Duygularıma gelince Ceyhun dostum anlamış değilim.. Bir boşluğun içindeyim. Onunla beraber vakit geçirdiğim zaman uyumak bile istemiyorum:) İşten eve gidişi tahmin ediyorsunuzdur

Gaz Pedalından çekmiyorum ayağımı

Değerli dostlarıma tavsiyem.. bir kardeşiniz olarak lütfen çocuk sahibi olmak istediğinizde önce bu konu ile ilgili bir doktordan bilgi alın. Gerekli tetkiklerinizi yaptırın.. Anne ve baba adayında herhangi bir sorun çıkarsa tedavi sürecini geçtikten sonra sağlıklı bir bebeği dünyaya getirebileceğinize inanmış olursunuz.
Gelelim araca...Obkavi sibop ayarı diyor, Bigwolf dostum kelebek temizliği, buji ve buji kabloları demiş...
Çok fazla arabadan anlayan biri değilim. Ustaya gittikçe öğreniyorum..
1-Obkavi şu sibop ayarının bir nasıl yapıldığını kaputu açınca nereden yapıldığını söylersen sevinirim.
2-Bigwolf dostum, Kelebek temizliği dediğin manifoltun içindeki açılıp kapanan yuvarlak metal parçayı diyorsun sanırım o çok iyi temizlendi. Ben yanlış anladıysam sana zahmet açıklayıver..

Buji kablolarının daha önce değiştirilip değiştirilmediğini bilemiyorum Ama onada en kısa zamanda bakayım.. Aklımda bulunsun..
Peki bu araba yavaşladığında gelen sesle ilgili yorum yapabilecek bir arkadaşım var mı ?