Gönderen Konu: Rüzgarın Oğlu  (Okunma sayısı 2607 defa)

aRasaLg

• Ziyaretçi
Rüzgarın Oğlu
« : Mayıs 05, 2009, 04:22:26 ÖS »
http://www.youtube.com/watch?v=Gp7ykrzjsfs

Sitemizde ki '' Crazy_Rüzgar '' Nickli Samet abi kullanıyoR.

İyi Seyirle-R.

o-si

Ynt: Rüzgarın Oğlu
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2009, 01:54:26 ÖS »
   ne bu şimdi...çok değil bundan bir iki ay önce herkez toplandı e-5 te motorlulara terör yapılıyo dalgasına,buda marifetmi...ama terörü kimler yapıyo belli,senin canın mühim değil zaten videodan oda belli,başkasının malına canına kastın ne,başına hiç gelmemiş oda belli ama doğru yoldasın devam et...

fikito

« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2009, 01:56:20 ÖS »
çok güzel kullanıyor maşallah :)

ilkeronat

« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2009, 04:54:56 ÖS »
en nefret ettiğim kullanış şeklidir. hatanın telafisi olmayan bir tarz. herkesin kendi hayatı tabii ama ya başkalarının canı ve malı ne olacak?

aRasaLg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2009, 11:10:11 ÖÖ »
   ne bu şimdi...çok değil bundan bir iki ay önce herkez toplandı e-5 te motorlulara terör yapılıyo dalgasına,buda marifetmi...ama terörü kimler yapıyo belli,senin canın mühim değil zaten videodan oda belli,başkasının malına canına kastın ne,başına hiç gelmemiş oda belli ama doğru yoldasın devam et...

Eğer bu laf bana ise aynen iade ediyorum.
Ama kullanan abiye ise burdan söylemek ile olmaz.Arkadan konuşmak erkek adama yakışmaz!

Ayrıca herkesin kendi zevki hayat onun hayatı biz müdale edemeyiz.Ama başkalarının canı ve malı ne olacak bu yönden bende katılıyorum sana.Herkes yeri geldi mi otoban da basıp gidiyor aralardan makas atıyor roll yapıyor.Bunları da göz ardı etmemek lazım ;)

o-si

« Yanıtla #5 : Mayıs 09, 2009, 02:47:45 ÖS »
 ne yi iade ediyosun sende bi parçası olmuşsun işte allah akıl fikir ihsan etsin...büyüyünce anlarsınız bişey izah etmeye gerenk yok...büymek derkende sadece biyolojik büyüme değil bu işi yapanların mental olarakta büyümesi lazım...

o-si

« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2009, 02:54:03 ÖS »
bu arada bu laflarım tabiki bunu yapana ve bu videoyu çekene ve bunun gibilerini yapanlara,bunun için düzenlenmiş başka yerler ve organizasyonlar var,yoksa motor güzel bişey ama bunun gibisi değil...

aRasaLg

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Mayıs 09, 2009, 04:30:31 ÖS »
bu arada bu laflarım tabiki bunu yapana ve bu videoyu çekene ve bunun gibilerini yapanlara,bunun için düzenlenmiş başka yerler ve organizasyonlar var,yoksa motor güzel bişey ama bunun gibisi değil...

Sana bu yönden katılıyorum.
----
allah akıl ihsan etti beni.olmayanlara versin ;) Bende ki bi hastalıktır hız vs. bunun yok biyolojik yok  psikolojik büyüme ile alakası yok.

Bir insan 7 sinde neyse 70 nde de o dur ;)
Uuzatmaya gerek yok.

hakangunister

• www.osgun.com.tr
« Yanıtla #8 : Mayıs 23, 2009, 03:47:45 ÖS »
maşallah.