Gönderen Konu: cupra-r type-r  (Okunma sayısı 27931 defa)

Seko

Ynt: cupra-r type-r
« Yanıtla #75 : Nisan 26, 2008, 05:09:48 ÖS »

bmk değilde vs 8035 denk gelmesin cem kardeşime ha gelse nolurki cem dener onun maksadı geçmek değil seko arabaları görmek.yaw seko sen bi kaç bişi ekliodunya cupra ile ilgilli chip sonuçlarını nerde onlar bidaha eklermisin elinin altındaysa linkleri.

sen az daha oyna cem arabanla ozaman cidden çok tehlikeli olucak araban ;) kazasız belasız.

gördüğün izlediğim duyduğum en hızlı hondatasız typer vs typer zübeyrin typer yani...

Sorun o diil hocam az once biraz baktım aynı arkadas ies ile civic si - ha birde ekzantrikli 106 gecmis eger ben yanlıs anlamadıysam , yani chipli bir cupra ile type r gecmis cokmu. ha birde kimse bozulmasın ben İzmir den bilegi saglam guzel pilotajı olan birinin cıkmasını beklemiyorum type r konusundan zira kaç tane type r - cupra tarzı arac var kac kisi denemisler ne kadar tecrubeleri var bu konuda ? O yuzden burda sadece araclarından dolayı bmk - vs tarzı aracların plakalarını yazmıyoruz sahipleride bu isin uzmanı bilen deneyen kisiler . Cupra lı arkadas cok guzel gecmis videoyuda koymus varsa ben chipli cupra - TT - S3 gectim koyar paylasırsa guzel olur ..

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : Nisan 26, 2008, 06:12:04 ÖS »

bmk değilde vs 8035 denk gelmesin cem kardeşime ha gelse nolurki cem dener onun maksadı geçmek değil seko arabaları görmek.yaw seko sen bi kaç bişi ekliodunya cupra ile ilgilli chip sonuçlarını nerde onlar bidaha eklermisin elinin altındaysa linkleri.

sen az daha oyna cem arabanla ozaman cidden çok tehlikeli olucak araban ;) kazasız belasız.

gördüğün izlediğim duyduğum en hızlı hondatasız typer vs typer zübeyrin typer yani...

Sorun o diil hocam az once biraz baktım aynı arkadas ies ile civic si - ha birde ekzantrikli 106 gecmis eger ben yanlıs anlamadıysam , yani chipli bir cupra ile type r gecmis cokmu. ha birde kimse bozulmasın ben İzmir den bilegi saglam guzel pilotajı olan birinin cıkmasını beklemiyorum type r konusundan zira kaç tane type r - cupra tarzı arac var kac kisi denemisler ne kadar tecrubeleri var bu konuda ? O yuzden burda sadece araclarından dolayı bmk - vs tarzı aracların plakalarını yazmıyoruz sahipleride bu isin uzmanı bilen deneyen kisiler . Cupra lı arkadas cok guzel gecmis videoyuda koymus varsa ben chipli cupra - TT - S3 gectim koyar paylasırsa guzel olur ..

biz 106 yla olan vıdeoyuda koyduk 1 de bastık 3 un sonuna kadar beraber yuruduk gectık dıye bşi yazmadık zaten denedıgımız kısıler hep dostlarımız ;) ama senın neden bukadar hırs yaptığınıda anlamıs değilim bu arada izmirn soforlerıne laf soluyosun bılmeden tanımadan istersen benım davetlım ol arabanıda gtırde sen nasıl kullanyosun izmirrlilerde oğrensıın  bızde gorelım ;)

Zubeyir

« Yanıtla #77 : Nisan 26, 2008, 06:17:23 ÖS »
uzatmayın arklar. bı araba ıcın degmez gecılsenızde gecsenızde. muhabbetınızı  bozmayın

Tolga-R

« Yanıtla #78 : Nisan 26, 2008, 06:20:42 ÖS »
onu bunu bilmem bu gri typer tahmin ettigim kprolu typer ise Cupra yı tebrik etmek lazım güzel yürümüş...  Maşallah Cem kardeşim kazasız belasız..

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : Nisan 26, 2008, 06:22:41 ÖS »

uzatmayın arklar. bı araba ıcın degmez gecılsenızde gecsenızde. muhabbetınızı  bozmayın

abi bu zamana kadar hıç bi sitede kımseyle bu tarz muhabbetlere gırmedım ama iilaakı konuyu arablardan cekıp baska yerrlere saptırınca olay buralara gliyoo uzucu tabiki....

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : Nisan 26, 2008, 06:27:01 ÖS »

onu bunu bilmem bu gri typer tahmin ettigim kprolu typer ise Cupra yı tebrik etmek lazım güzel yürümüş...  Maşallah Cem kardeşim kazasız belasız..

sen hangısını tahmın edıyorsun bılmıyorum ama izmirde en ıyı yuruyen typer dıyebliriz acık ve net olan  yorumun içinde tesekkurler abii....

Seko

« Yanıtla #81 : Nisan 26, 2008, 08:43:07 ÖS »

biz 106 yla olan vıdeoyuda koyduk 1 de bastık 3 un sonuna kadar beraber yuruduk gectık dıye bşi yazmadık zaten denedıgımız kısıler hep dostlarımız ;) ama senın neden bukadar hırs yaptığınıda anlamıs değilim bu arada izmirn soforlerıne laf soluyosun bılmeden tanımadan istersen benım davetlım ol arabanıda gtırde sen nasıl kullanyosun izmirrlilerde oğrensıın  bızde gorelım ;)

Yorum yazacaz derken sebepsiz yere senide kırmayalım, dogrudur diyelim gecelim tebrik edelim .

fikito

« Yanıtla #82 : Nisan 26, 2008, 09:09:36 ÖS »
abi gününde olmassın geçilirsin gününde olursun geçersin bu bu kadar basit uzatmanın manası yok abilerim 4 tekerlek üstü bir motor için kavga olmaz :)

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Nisan 27, 2008, 09:47:44 ÖÖ »
:D:D cem ben bu sıteyede uyeyım bılmıyodun heralde:D:D,

arabamın trıger zıncırı uzamıs katılımtan sonrakı gun ogrendık....senteye gelınce ızlerız tırları;) bmk typer arkadas benı gectı ewt arabayı aldıgımın ertesı gunu...aynı gun benım arabayı arkadasım surunce benım ark gectı...bmk typer arkadas debrıyajsız mı vıtes degıstırıyonuz demıstı;) vıdeoları eklerım...

MaG

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : Nisan 27, 2008, 10:33:26 ÖÖ »

arkadaşlar 2 arabayıda kutlarım kazasız belasız..

bende ankarda bi cupra ile denedim yolda çevirdiler deneyelimmi diye olur dedim..deneme mesafemiz uzun değildi 5 de bırakmak zorunda kalıyorduk..bende o arkdaşlar denediğimde 5 6 kez denedik hepsinde önde oldum.. 80 km 60 km 100 km falan bastık hepsindede öndeydim cuprada chip oldugunu başka arkadaşlarımdan duydum o gün cupraçılara sormadım arabada ne var diye onlar bana sordular olanlar;

Apexi CATBACK
DC race
Aem cold air
Competition Clutch stage 4 baskı

yakındada inş Kpro da bağlanacak..

arasALG

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : Nisan 27, 2008, 11:07:10 ÖÖ »
konu baya bi yorum aldı
böyle çok yorum alan konuları severim

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #86 : Nisan 27, 2008, 12:39:16 ÖS »

vites kaçırmadığındada sonuç yine böyleyse süper ??? bmk typer chip li cupra r ları geçtik diyo o typer nasıl geçemedi anlamadım ???

ben o typera hondata yokken 4 boy actım:) gerısını sen dusun ben bılemıyıcem.

vıdeoları arkadasın abısı cekmıstı o gun hepsını alıp eklıcem ılk ekledıgım vıdeolarda senle olan vıdeolar olcak;)tekrar soluyorum ben surerken gectın arabayı bır gun once almıstım egzosumu caı mı ogun 10 dakıka once fln takmıstım;) arkadasım surerkende mı gectın:D sonra ben sıkmadım fln demıssın mınıklere:d vıdeoyu koyunca ızlerız beraber bende bg de ıdım:d hatırlarsan;)5 bıtıyo 6 yapıyosun hala nasıl sıkmıyosun onu anlamadım hadı sıkmadın gecıldın 2.yı ıstıyosun gene mı sıkmıyosun? bu arada bende de k pro yoktu...

infaztim

« Yanıtla #87 : Nisan 27, 2008, 01:17:17 ÖS »
edo sen ekle baba videoları ;) öyle daha net bi şekilde hallolur.

Zubeyir

« Yanıtla #88 : Nisan 27, 2008, 01:49:50 ÖS »
harbıden bende merak ettım ekleyınde ızleyelım yaw. bakalım nsıl olmuşş

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : Nisan 27, 2008, 02:05:13 ÖS »

:D:D cem ben bu sıteyede uyeyım bılmıyodun heralde:D:D,

arabamın trıger zıncırı uzamıs katılımtan sonrakı gun ogrendık....senteye gelınce ızlerız tırları;) bmk typer arkadas benı gectı ewt arabayı aldıgımın ertesı gunu...aynı gun benım arabayı arkadasım surunce benım ark gectı...bmk typer arkadas debrıyajsız mı vıtes degıstırıyonuz demıstı;) vıdeoları eklerım...

ya bosver baska sıtelerde cok agresıf tavırlar sergıledın burda o tarz olsun ıstemıyorum dogrudur yaa aracın bozuktur ama bızle kalkmadan once hıc bısı yoktu hatta aracına yenı bısı yapmadıysan denemeye gerek yok dıyodun hatırlarsan ;) ama neyse yaa onemlı degıl bızım amacımız aracımızın nasıl gıttıgını gormektı bıdaha denerız sen gec onemlı degıl hatta yıne vıdeoyu bız koyalım  

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #90 : Nisan 27, 2008, 02:27:24 ÖS »

eklıcem cok az sabır arkadasın abısıne ulasmaya calısıyorum....zaten merak etmeyın trıger zıncırımle sanzımanımı ıstanbulda yaptırcam...bol bol denerız yuruyen typerlarla....

Zubeyir

« Yanıtla #91 : Nisan 27, 2008, 02:32:38 ÖS »

eklıcem cok az sabır arkadasın abısıne ulasmaya calısıyorum....zaten merak etmeyın trıger zıncırımle sanzımanımı ıstanbulda yaptırcam...bol bol denerız yuruyen typerlarla....

deneriz nolcek :). ama oncede n haber etde  hondata  alıım arkımdan yada hondatalı aayarlayalım saana :) baska bı tane :)

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : Nisan 27, 2008, 02:49:35 ÖS »

deneriz nolcek :). ama oncede n haber etde  hondata  alıım arkımdan yada hondatalı aayarlayalım saana :) baska bı tane :)

sorun olmaz denerız:D senın zaten ayarlar kayıtlı kalmamısmıydı:D:D

u yu kım aldı onla denemek ıstıyorum

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : Nisan 27, 2008, 03:11:57 ÖS »
vıdeoları yrn maıl olarak atıcaklar bana yrn aksam ızlerız ınsallah hep beraber;)

bu arada zubeyır kardes senın arabada baya unlu duyuyorum;)masallah

Seko

« Yanıtla #94 : Nisan 27, 2008, 04:52:32 ÖS »
http://www.youtube.com/watch?v=ujJuKC5Tmv0
Sadece ornek olsun diye ve meraktan linki koydum baska Type R lı veya Cupra lı chipli - kpro lu vs fark etmez ben 0-200 u bu sekilde yaparım diyen varmı ?
Not : Duz yol cekimidir umarım :)
Bu arada edo typer adlı arkadas sen ayarları yaparken Cupra lı arkadasta olur ya komple bir egsoz alırsa vay haline zaten suan daha guclu sende o zaman oldumu sana 275-280 beygirlik bir cupra sana :)
Herkesin ellerine ve emegine saglık .

serkan136

« Yanıtla #95 : Nisan 27, 2008, 06:25:02 ÖS »
http://www.youtube.com/watch?v=pPFdoVBLEig&NR=1

7  boy  oldu  7  boy  oldu  :D

1  örnek  sadece HONDA  SADECE VE  SADECE ;)

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : Nisan 27, 2008, 07:02:51 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=pPFdoVBLEig&NR=1

7  boy  oldu  7  boy  oldu  :D

1  örnek  sadece HONDA  SADECE VE  SADECE ;)

ya gercekten sana uzuluyorum bu araclarda neler olduhunu bılıyomusun da dalga gecıyosun typer full dolu cupra damı hıc bısı yok stock oglu stock hatta su an bu arac satılık hkn plakalı sahıbındende bakabılırsın

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #97 : Nisan 27, 2008, 08:22:19 ÖS »

Sadece ornek olsun diye ve meraktan linki koydum baska Type R lı veya Cupra lı chipli - kpro lu vs fark etmez ben 0-200 u bu sekilde yaparım diyen varmı ?
Bu arada edo typer adlı arkadas sen ayarları yaparken Cupra lı arkadasta olur ya komple bir egsoz alırsa vay haline zaten suan daha guclu sende o zaman oldumu sana 275-280 beygirlik bir cupra sana :)

cupra typerda standarttada guclu fark etmez bence....egzos takar bızde turbo takarız olmaz mı...2.0 turboya turbo;)

hdfnın sılındır kapagı acılmıstı contası vardı mantar abının kendı ellerıyle elledıgı nadır typerlardan denıyodu....port polıshı fln yapılmıstı...sıkıstırma typerda ne kdr ıse yarar bılırsınız typer hastası bu sıtedekı herkes;) bu vıdeosunda k prosu yok....kadran vıdeosuda cekerım eklerım....hıc cekmedım hdfnınde vıdeosunu ılk defa ızledım...bende merak ettım...ztn daha ıı yuruurdu sahıbı hem vıdeo cek hem vıtes degıstır sıkıntı yaratmıs...bu vıdeosu kıstas deıl....:)bu vıdeosuna ıı deme bence cunku genelde bundan ıı cıkıyo k prolular;)ama soluyorum hem vıdeo cek hem vıtes at...kıstas deıl

serkan136

« Yanıtla #98 : Nisan 27, 2008, 09:41:02 ÖS »

cupra typerda standarttada guclu fark etmez bence....egzos takar bızde turbo takarız olmaz mı...2.0 turboya turbo;)

hdfnın sılındır kapagı acılmıstı contası vardı mantar abının kendı ellerıyle elledıgı nadır typerlardan denıyodu....port polıshı fln yapılmıstı...sıkıstırma typerda ne kdr ıse yarar bılırsınız typer hastası bu sıtedekı herkes;) bu vıdeosunda k prosu yok....kadran vıdeosuda cekerım eklerım....hıc cekmedım hdfnınde vıdeosunu ılk defa ızledım...bende merak ettım...ztn daha ıı yuruurdu sahıbı hem vıdeo cek hem vıtes degıstır sıkıntı yaratmıs...bu vıdeosu kıstas deıl....:)bu vıdeosuna ıı deme bence cunku genelde bundan ıı cıkıyo k prolular;)ama soluyorum hem vıdeo cek hem vıtes at...kıstas deıl

aynen  arkadaşıma  katılıorum  ama ;)  

sen  niye  her  videoyu  üzerine  alınıosun  onuda  anlamış  değilim...

zaten  senin  aracın  turbo , TAYYAR  ise  atmosferikte  sana  kafa  tutuyo  hatta  ÇUPRAyı  geçenleri ÇOĞUNLUKTA :D yani...

ayrıca  o  araçlarda  ne  olduğunu  falanda  sadece  sen  b,l,omuşsun  gibi  1  ortamda  yaratma   ;)

herkesin  bildiği  kendine ;)

can34

« Yanıtla #99 : Nisan 27, 2008, 09:44:37 ÖS »
serkan136 ve CemVtec ..sayın arkadaşlar kendi aranızda bi problem varsa lütfen bu konunun içinde atışmayın! KONU CUPRA R ve TYPE R dır..bu sözlerimi yanlış anlamayın arkdaşlar hem konuyu kirletmeylim hemde burda konu cok farklı!saygılar arkadaşlar