http://www.youtube.com/watch?v=ujJuKC5Tmv0
Sadece ornek olsun diye ve meraktan linki koydum baska Type R lı veya Cupra lı chipli - kpro lu vs fark etmez ben 0-200 u bu sekilde yaparım diyen varmı ?
Not : Duz yol cekimidir umarım 
Bu arada edo typer adlı arkadas sen ayarları yaparken Cupra lı arkadasta olur ya komple bir egsoz alırsa vay haline zaten suan daha guclu sende o zaman oldumu sana 275-280 beygirlik bir cupra sana 
Herkesin ellerine ve emegine saglık .
cupra typerda standarttada guclu fark etmez bence....egzos takar bızde turbo takarız olmaz mı...2.0 turboya turbo;)
hdfnın sılındır kapagı acılmıstı contası vardı mantar abının kendı ellerıyle elledıgı nadır typerlardan denıyodu....port polıshı fln yapılmıstı...sıkıstırma typerda ne kdr ıse yarar bılırsınız typer hastası bu sıtedekı herkes;) bu vıdeosunda k prosu yok....kadran vıdeosuda cekerım eklerım....hıc cekmedım hdfnınde vıdeosunu ılk defa ızledım...bende merak ettım...ztn daha ıı yuruurdu sahıbı hem vıdeo cek hem vıtes degıstır sıkıntı yaratmıs...bu vıdeosu kıstas deıl....:)bu vıdeosuna ıı deme bence cunku genelde bundan ıı cıkıyo k prolular;)ama soluyorum hem vıdeo cek hem vıtes at...kıstas deıl
aynen arkadaşıma katılıorum ama
sen niye her videoyu üzerine alınıosun onuda anlamış değilim...
zaten senin aracın turbo , TAYYAR ise atmosferikte sana kafa tutuyo hatta ÇUPRAyı geçenleri ÇOĞUNLUKTA

yani...
ayrıca o araçlarda ne olduğunu falanda sadece sen b,l,omuşsun gibi 1 ortamda yaratma

herkesin bildiği kendine