konuşuruz yaa arkadaşımız u nun sahıbı. m3 te aldı yenı typerı pek kullanmıyo yatıyo typer

.ama bak cıdden soluyorumbu ayar muhabbetını kımden duyduysan gıt ona sole. bunu bı kac kısının cıddıye alıp benı kızdırmak ıcın soledıgını bılıyorum.sende kımden duydun bılmıyorum.ama bı gun bı ortamda bu lafı bırı bana yuzume solıcek sınırlı bı anımda orda ya ben ya o olucek bırımız mezara dıerımız kodese. olan bu olucak.onu kımın yaydıgınıda bılıyorum aslında.ama yıne efendı bı sekılde karsılamaya calısıyorum.bakalım sabrım ne zaman tukenecek..bazı şeylerı arkadaşlık hatrına yapmıyoruz diye bunu korkaklık sananlar var. bı gun cıddı bı tokat yıyıcekler ama nezaman bılmıyorum
[/quote]
bu sıtede duymus olma olasılıgım cok yuksek hatta sen kendını savunurken senden bıle duymus olabılırım gercekten hatırlamıyorum....
bu camıa malesef bole...
makara yaparsın gercek zannederler....onu yaparlar bunu yaparlar;)
arabam yapılsın toptan guzel bı deneme yaparız ıns..bıde ryh mı ne varmıs onuda tanıyomusunuz?onda fazladan bısey var mı?maksat akranlarım ıle deneyıp arabamı gormek;)
[/quote]
valla ben de anlamıyorum 2-3 tane ...... karıtstırıyo ortalıgı olan mıllete oluyo işte.ryh ıda tanıyourum ondada beyın hıdır egozs var ıste baska bısı yok.gel ayarlayalım bı gun yururuz. zaten topluca bı typer gunu yapmayı ıstıyoruz bızde burda