Gönderen Konu: cupra-r type-r  (Okunma sayısı 27924 defa)

serkan136

Ynt: cupra-r type-r
« Yanıtla #100 : Nisan 27, 2008, 09:45:43 ÖS »

serkan136 ve CemVtec ..sayın arkadaşlar kendi aranızda bi problem varsa lütfen bu konunun içinde atışmayın! KONU CUPRA R ve TYPE R dır..bu sözlerimi yanlış anlamayın arkdaşlar hem konuyu kirletmeylim hemde burda konu cok farklı!saygılar arkadaşlar

ok...

KONUYA  GÜNCEL  OZAMAN ;)

Seko

« Yanıtla #101 : Nisan 27, 2008, 10:07:35 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=ujJuKC5Tmv0
Sadece ornek olsun diye ve meraktan linki koydum baska Type R lı veya Cupra lı chipli - kpro lu vs fark etmez ben 0-200 u bu sekilde yaparım diyen varmı ?
Not : Duz yol cekimidir umarım :)
Bu arada edo typer adlı arkadas sen ayarları yaparken Cupra lı arkadasta olur ya komple bir egsoz alırsa vay haline zaten suan daha guclu sende o zaman oldumu sana 275-280 beygirlik bir cupra sana :)
Herkesin ellerine ve emegine saglık .

cupra typerda standarttada guclu fark etmez bence....egzos takar bızde turbo takarız olmaz mı...2.0 turboya turbo;)

hdfnın sılındır kapagı acılmıstı contası vardı mantar abının kendı ellerıyle elledıgı nadır typerlardan denıyodu....port polıshı fln yapılmıstı...sıkıstırma typerda ne kdr ıse yarar bılırsınız typer hastası bu sıtedekı herkes;) bu vıdeosunda k prosu yok....kadran vıdeosuda cekerım eklerım....hıc cekmedım hdfnınde vıdeosunu ılk defa ızledım...bende merak ettım...ztn daha ıı yuruurdu sahıbı hem vıdeo cek hem vıtes degıstır sıkıntı yaratmıs...bu vıdeosu kıstas deıl....:)bu vıdeosuna ıı deme bence cunku genelde bundan ıı cıkıyo k prolular;)ama soluyorum hem vıdeo cek hem vıtes at...kıstas deıl

Iyide hocam ben ne yazmısım sen ne cevap vermisin diyorumki sizin aracınız 200 km/h e daha kısa surede cıkıyormu ben sadece ornek olarak koydum linki kpro lular daha kısa zamanda cıkıyor yazmısın varsa kendi cekimin veya tanıdıgın birinin cekimi paylasırsan konu daha zenginlesir. Keza cupra lı arkadasın varsa videosu paylasırsa seviniriz :)

Zubeyir

« Yanıtla #102 : Nisan 27, 2008, 10:32:41 ÖS »

harbıden bende merak ettım ekleyınde ızleyelım yaw. bakalım nsıl olmuşş

eklıcem cok az sabır arkadasın abısıne ulasmaya calısıyorum....zaten merak etmeyın trıger zıncırımle sanzımanımı ıstanbulda yaptırcam...bol bol denerız yuruyen typerlarla....

deneriz nolcek :). ama oncede n haber etde  hondata  alıım arkımdan yada hondatalı aayarlayalım saana :) baska bı tane :)

sorun olmaz denerız:D senın zaten ayarlar kayıtlı kalmamısmıydı:D:D

u yu kım aldı onla denemek ıstıyorum

u nun sahıbı daha  satmadı bıldıgım kadarıyla onuda  getırırız sorun del.

ayar kalma olayına gelıncede. ole bısey soledıgımı benım agzımdan duyan varsa buraya yazsın.yalansada.bu olayı cıkartanların .......................................tahmın ettıgım kısıyse eger gıtsın  kendı arabasına marş bassın önce.
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2008, 12:07:14 ÖÖ Gönderen: refleks »

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #103 : Nisan 27, 2008, 11:46:02 ÖS »

http://www.youtube.com/watch?v=ujJuKC5Tmv0
Sadece ornek olsun diye ve meraktan linki koydum baska Type R lı veya Cupra lı chipli - kpro lu vs fark etmez ben 0-200 u bu sekilde yaparım diyen varmı ?
Not : Duz yol cekimidir umarım :)
Bu arada edo typer adlı arkadas sen ayarları yaparken Cupra lı arkadasta olur ya komple bir egsoz alırsa vay haline zaten suan daha guclu sende o zaman oldumu sana 275-280 beygirlik bir cupra sana :)
Herkesin ellerine ve emegine saglık .

cupra typerda standarttada guclu fark etmez bence....egzos takar bızde turbo takarız olmaz mı...2.0 turboya turbo;)

hdfnın sılındır kapagı acılmıstı contası vardı mantar abının kendı ellerıyle elledıgı nadır typerlardan denıyodu....port polıshı fln yapılmıstı...sıkıstırma typerda ne kdr ıse yarar bılırsınız typer hastası bu sıtedekı herkes;) bu vıdeosunda k prosu yok....kadran vıdeosuda cekerım eklerım....hıc cekmedım hdfnınde vıdeosunu ılk defa ızledım...bende merak ettım...ztn daha ıı yuruurdu sahıbı hem vıdeo cek hem vıtes degıstır sıkıntı yaratmıs...bu vıdeosu kıstas deıl....:)bu vıdeosuna ıı deme bence cunku genelde bundan ıı cıkıyo k prolular;)ama soluyorum hem vıdeo cek hem vıtes at...kıstas deıl

Iyide hocam ben ne yazmısım sen ne cevap vermisin diyorumki sizin aracınız 200 km/h e daha kısa surede cıkıyormu ben sadece ornek olarak koydum linki kpro lular daha kısa zamanda cıkıyor yazmısın varsa kendi cekimin veya tanıdıgın birinin cekimi paylasırsan konu daha zenginlesir. Keza cupra lı arkadasın varsa videosu paylasırsa seviniriz :)

demek ıstedıgım su bu vıdeoda hdf ıı yurumemıs normalde daha ıı yuruyo..ıkıncısı sılındır kapagı acılıp ıslem yapılmıs araba ıle yapılmamıs araba bır olmaz....kadran vıdeom yok ama cekıp koyucam

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #104 : Nisan 27, 2008, 11:47:13 ÖS »

eklıcem cok az sabır arkadasın abısıne ulasmaya calısıyorum....zaten merak etmeyın trıger zıncırımle sanzımanımı ıstanbulda yaptırcam...bol bol denerız yuruyen typerlarla....

deneriz nolcek :). ama oncede n haber etde  hondata  alıım arkımdan yada hondatalı aayarlayalım saana :) baska bı tane :)

ayar kalma olayına gelıncede. ole bısey soledıgımı benım agzımdan duyan varsa buraya yazsın.yalansada.bu olayı cıkartanların ........................tahmın ettıgım kısıyse eger gıtsın  kendı arabasına marş bassın önce.

ok u ıle denemek hep ıstedım....ayar muhabbetınde makara yaptınızı bılıyorum...;)
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2008, 12:08:21 ÖÖ Gönderen: refleks »

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #105 : Nisan 27, 2008, 11:52:54 ÖS »

serkan136 ve CemVtec ..sayın arkadaşlar kendi aranızda bi problem varsa lütfen bu konunun içinde atışmayın! KONU CUPRA R ve TYPE R dır..bu sözlerimi yanlış anlamayın arkdaşlar hem konuyu kirletmeylim hemde burda konu cok farklı!saygılar arkadaşlar

can sen benım kımseye bulastıgımı gordunmu bu sıtede kımseye ters yaptıgımı goren varmı acaba :S sorarım zaten bu sıyah arabalı arkadasın yaptıgı hıc bı yoruma da bundan sonra bı cevabım olmaz olamaz benı tanıyan tanır serkan abı bılır benım nasıl ınsan oldugumu ama neyse uyarın ıcın sagol bende bole olsun ıstemezdım kusura bakmayın hata kusur yaptıysam afola hata zaten en basta cevap vermektı dogru soluyosun
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 11:53:45 ÖS Gönderen: CemVteC »

serkangti

« Yanıtla #106 : Nisan 27, 2008, 11:53:43 ÖS »
hdfnın kadran videosunu bılıodum.. sure tutmadım ama daha iyilerı mevcut kpro ılekı normal ztn.;)

Zubeyir

« Yanıtla #107 : Nisan 27, 2008, 11:59:02 ÖS »

ayar kalma olayına gelıncede. ole bısey soledıgımı benım agzımdan duyan varsa buraya yazsın.yalansada.bu olayı cıkartanların .....................tahmın ettıgım kısıyse eger gıtsın  kendı arabasına marş bassın önce.

ok u ıle denemek hep ıstedım....ayar muhabbetınde makara yaptınızı bılıyorum...;)

konuşuruz yaa arkadaşımız  u nun sahıbı. m3 te  aldı yenı typerı pek kullanmıyo yatıyo  typer :).ama bak cıdden soluyorumbu ayar muhabbetını kımden duyduysan gıt ona sole. bunu bı kac kısının  cıddıye alıp benı kızdırmak ıcın soledıgını bılıyorum.sende kımden duydun bılmıyorum.ama  bı gun bı ortamda bu lafı bırı bana yuzume solıcek sınırlı bı anımda orda ya ben  ya o olucek bırımız  mezara dıerımız kodese. olan bu olucak.onu kımın yaydıgınıda bılıyorum aslında.ama  yıne efendı bı sekılde karsılamaya calısıyorum.bakalım sabrım ne zaman tukenecek..bazı şeylerı arkadaşlık hatrına yapmıyoruz diye bunu korkaklık sananlar var. bı gun cıddı bı tokat yıyıcekler ama  nezaman bılmıyorum
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2008, 12:12:14 ÖÖ Gönderen: refleks »

CemVteC

• Ziyaretçi
« Yanıtla #108 : Nisan 28, 2008, 12:04:53 ÖÖ »
abı senı baya kızdırmıslar anlasılan aman sakın ol abı sen kendını bozma efendı cızgınde devam et bence :)

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #109 : Nisan 28, 2008, 12:06:15 ÖÖ »
[/quote]

konuşuruz yaa arkadaşımız  u nun sahıbı. m3 te  aldı yenı typerı pek kullanmıyo yatıyo  typer :).ama bak cıdden soluyorumbu ayar muhabbetını kımden duyduysan gıt ona sole. bunu bı kac kısının  cıddıye alıp benı kızdırmak ıcın soledıgını bılıyorum.sende kımden duydun bılmıyorum.ama  bı gun bı ortamda bu lafı bırı bana yuzume solıcek sınırlı bı anımda orda ya ben  ya o olucek bırımız  mezara dıerımız kodese. olan bu olucak.onu kımın yaydıgınıda bılıyorum aslında.ama  yıne efendı bı sekılde karsılamaya calısıyorum.bakalım sabrım ne zaman tukenecek..bazı şeylerı arkadaşlık hatrına yapmıyoruz diye bunu korkaklık sananlar var. bı gun cıddı bı tokat yıyıcekler ama  nezaman bılmıyorum
[/quote]

bu sıtede duymus olma olasılıgım cok yuksek hatta sen kendını savunurken senden bıle duymus olabılırım gercekten hatırlamıyorum....

bu camıa malesef bole...

makara yaparsın gercek zannederler....onu yaparlar bunu yaparlar;)

arabam yapılsın toptan guzel bı deneme yaparız ıns..bıde ryh mı ne varmıs onuda tanıyomusunuz?onda fazladan bısey var mı?maksat akranlarım ıle deneyıp arabamı gormek;)

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #110 : Nisan 28, 2008, 12:10:42 ÖÖ »
arkadaşlar  mesajlar  böle  devam edersen  konuyu  kitlemek  zorunda  kalıcam  lütfen kimseyi  rendici  edici  küçük  düşürücü  yada taciz  edici  küfür  içerili  kelimeler   kullanmayalım

Zubeyir

« Yanıtla #111 : Nisan 28, 2008, 01:37:10 ÖÖ »

[/quote]

bu sıtede duymus olma olasılıgım cok yuksek hatta sen kendını savunurken senden bıle duymus olabılırım gercekten hatırlamıyorum....

bu camıa malesef bole...

makara yaparsın gercek zannederler....onu yaparlar bunu yaparlar;)

arabam yapılsın toptan guzel bı deneme yaparız ıns..bıde ryh mı ne varmıs onuda tanıyomusunuz?onda fazladan bısey var mı?maksat akranlarım ıle deneyıp arabamı gormek;)
[/quote]

valla ben de anlamıyorum  2-3 tane ...... karıtstırıyo ortalıgı olan mıllete oluyo işte.ryh ıda tanıyourum ondada beyın hıdır egozs var ıste baska bısı yok.gel ayarlayalım bı gun  yururuz. zaten topluca bı typer gunu yapmayı ıstıyoruz bızde  burda :)

vti18

« Yanıtla #112 : Nisan 28, 2008, 01:39:30 ÖÖ »

bıde ryh mı ne varmıs onuda tanıyomusunuz?onda fazladan bısey var mı?maksat akranlarım ıle deneyıp arabamı gormek;)

fazladan birşey yok bende aynıyız :) deneriz tabi...

Zubeyir

« Yanıtla #113 : Nisan 28, 2008, 01:41:50 ÖÖ »

bıde ryh mı ne varmıs onuda tanıyomusunuz?onda fazladan bısey var mı?maksat akranlarım ıle deneyıp arabamı gormek;)

fazladan birşey yok bende aynıyız :) deneriz tabi...

yaw ugur senın su fıltre ucu bende hala bugunde hafıf ıslandı gıbı. temızleyıpmı verıyım sana. yoksa parasınımı ıstersın :)

vti18

« Yanıtla #114 : Nisan 28, 2008, 01:44:52 ÖÖ »
yok abi olur mu oyle şey, temizlemene falan da gerek yok önemli değil yani :)

Zubeyir

« Yanıtla #115 : Nisan 28, 2008, 01:48:08 ÖÖ »

yok abi olur mu oyle şey, temizlemene falan da gerek yok önemli değil yani :)

ya yok zaten çok az ıslandı kır de yok.bugun dısarda yakalandım ıslakken ondan dedım. neyse hallederızy a ozaman ;);)

Zubeyir

« Yanıtla #116 : Nisan 28, 2008, 04:36:02 ÖS »
lutfen sakın olalım :). reşit sakın ol yaws.denerız gorruuz.sorun degıl yaw. cekerız vıdeoyuda :)

fikito

« Yanıtla #117 : Nisan 28, 2008, 04:38:12 ÖS »
abiler ltf bu kadar önemli bişey degil herkez kimim ne oldugunu biliyo anahtarına katılım fln bunlar bizim abi krdş ilişkilerimize ters abi ltf

infaztim

« Yanıtla #118 : Nisan 28, 2008, 05:55:12 ÖS »
şu videoyu ekleseniz aslında tartışma sona ericek.

fikito

« Yanıtla #119 : Nisan 28, 2008, 06:19:23 ÖS »
abi ewt serkan abi haklı video yu koyun bu manasız tartışma burda bitsin

edo typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #120 : Nisan 28, 2008, 06:27:50 ÖS »
benım msglerıde sılebılırmıyız sonuncu harıc..tesekkurler....

AhmetFikri!

• TeamManisa
« Yanıtla #121 : Haziran 12, 2008, 10:01:23 ÖÖ »
yok olm yürümüyo bu cupra var bi anormallik bu farkın biraz daha fazla olması  lazım