Gönderen Konu: Zalim hondacı (çok fena)  (Okunma sayısı 6174 defa)

poseidon999

Ynt: Zalim hondacı (çok fena)
« Yanıtla #25 : Ocak 10, 2012, 02:09:31 ÖS »
yaya olsam indirip adamı döverdim yok şoför olsam inip yayayı döverdim..

Bu objektif bir bakış açısı olmamış ama.

Bence "yaya olsam araba yolunun ortasında yürümezdim" demek daha mantıklı değil mi?

veya

"şöför olsam memleketteki bazı trafik kültürü olmayan öküz yayaların yolun ortasından yürüdüğünü bilerek biraz daha sabırlı olurdum" demek daha mantıklı gibi...

kanarya66

« Yanıtla #26 : Ocak 10, 2012, 02:21:10 ÖS »
Tabiki yürümezdim ama olaki dalgınlığıma denk geldi ve biri keyfi üstüme arabasını sürdü o zaman işin rengi değişir kornaya basar uyarırsın o başka ama sinsice yaklaşıp taciz etmekte başka..

Grafink

« Yanıtla #27 : Ocak 10, 2012, 02:24:32 ÖS »
Bu filmde, şöför korna çalıyor, camdan çıkıp uyarıyor... Yayalar inadına yapıyorlar bu çok belli, sonuçta onaylanabilir bir haraket değil... Durdurup beklemek lazımdı, Yada korna ile dikkat çekip diğer yayaların uyarması sağlanabilirdi... Sebep ne olursa olsun böyle bir davranışın özrü yok. Ama yinede dikkatli izlenirse, sürücü çarpmak için gaza basmıyor, bir boşluk gördüğünü düşünüp kaçmaya çalışıyor bana kalırsa...

poseidon999

« Yanıtla #28 : Ocak 10, 2012, 02:27:38 ÖS »
Bu filmde, şöför korna çalıyor, camdan çıkıp uyarıyor... Yayalar inadına yapıyorlar bu çok belli, sonuçta onaylanabilir bir haraket değil... Durdurup beklemek lazımdı, Yada korna ile dikkat çekip diğer yayaların uyarması sağlanabilirdi... Sebep ne olursa olsun böyle bir davranışın özrü yok. Ama yinede dikkatli izlenirse, sürücü çarpmak için gaza basmıyor, bir boşluk gördüğünü düşünüp kaçmaya çalışıyor bana kalırsa...

Burada bütün suç tükkan sahiplerinin.
Haydarı ellerine alıp şöförü de yayaları da (yere düşen hariç) temiz bir dövmeleri gerekirdi.
O zaman adalet sağlanırdı.

Grafink

« Yanıtla #29 : Ocak 10, 2012, 02:29:55 ÖS »
Evet Haydar gerekliymiş orda...