TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Serdar55 - Ocak 08, 2012, 08:56:53 ÖS

Başlık: Zalim hondacı (çok fena)
Gönderen: Serdar55 - Ocak 08, 2012, 08:56:53 ÖS
Arkadaşlar tamam adamlar biraz hödük tamamda bizim civic sürücisüde çak zalimmiş ya
resmen adamlara kastetmiş...linkteki videoda gördüm yakıştıramadım ama  paylaşmak isteedim.
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/26698/0/1/ofkeli-surucu-bakin-ne-yapti.aspx
Başlık: Ynt: Zalim hondacı (çok fena)
Gönderen: drbill - Ocak 08, 2012, 09:03:26 ÖS
bu adam hondacı olamaz yaww ??? adam arabanın ruhunu ve estetiğini taşımıyor yani .... sinirlendim vallaa.. tabiki insan bazen sinirlenir ama bir hondacı eğer bir de beşiktaşlıysa kesinlilikle soğukkanlılığını korur bence. hadi çok sinirlendin cinnet geçiriyorsun bari arabadan in de ne yapacaksan öyle yap...
Gönderen: honda2002 - Ocak 08, 2012, 09:08:58 ÖS
arabaya yakışmıyor bu sürücü.
biraz önce ana haber bülteninde çıktı görüntü.
yakalanıp göz altına alınmış. ayıp ya.
arabasını silah gibi kullandı deniyordu.
Gönderen: kacaman - Ocak 08, 2012, 09:10:25 ÖS
bu nasıl bir cesarettir anlamadım
iyi dayak yemedi.
Gönderen: logıcthıs - Ocak 08, 2012, 09:11:48 ÖS
arabaya yakışmıyor bu sürücü.
biraz önce ana haber bülteninde çıktı görüntü.
yakalanıp göz altına alınmış. ayıp ya.
arabasını silah gibi kullandı deniyordu.

serbest bıraktıktan sonra göz altına alsalar ne olurki illa birinin ölmesimi lazm anlamıyorum.
Gönderen: kacaman - Ocak 08, 2012, 09:19:32 ÖS
bizim kanunlarımız böyle arkadaşlar, biz de çok üzgünüz ama yapacak birşey malesef yok, 2 yıl ve daha az hapis süresi olan cezaların tutuksuz yargılandığını söylemek istiyorum.
Gönderen: ed35 - Ocak 08, 2012, 09:23:53 ÖS
Yaptığı ayıp ancak onlarda kaşınmışlar,inadına tekrar yola çıkıp aklı sıra yol vermemeye çalışıyorlar,ama bence de inip ne yapacaksa öyle yapmalıydı...
Gönderen: mtl34 - Ocak 08, 2012, 09:32:50 ÖS
yayalar kasınmıs ama arabaya acıdım vallahı çizlmiştir
Gönderen: MerT01__civic - Ocak 08, 2012, 10:02:42 ÖS
burda Honda'cının yaptığı ayıp yavaşca dokunsaydı :) amaa... bazı yayalarda artist artist yolun ortasından yürüyorlar.. korna çalıyorsun umurlarında değil..
Gönderen: astra_21 - Ocak 08, 2012, 10:05:55 ÖS
bir konu daha açılmış bununla ilgili onada yazdımda izmitin çarşısında lanet bi trafik vardır yayalarla insanlar iç içe gider akşam saatleri giderken zaten onca insana yol veriyorsun mecbur önüne atlıyolar çünkü sıkıntı basmış bide uyuşuk uyuşuk yürüyola sallamazcasına bende üzerine sürmüştüm bitanesinin ama frene basmayıda bildim indim birbirimize girdik çarpsaydım ölürdü belkide düşüp başını biyerlere vurup değermi 2 3 soytarı için kendini yakmaya sonunu düşünmen lazım herzaman bişey yaparken inip dövebilirdi ama vurması yanlış olmuş.
Gönderen: mertkan677 - Ocak 08, 2012, 10:21:12 ÖS
vurunca adam yerine geçerler.
Gönderen: maribal - Ocak 09, 2012, 08:18:48 ÖS
eşşeğin altına honda versende eşşektir
hondanın kabahati ne
Gönderen: honda2002 - Ocak 09, 2012, 08:44:06 ÖS
ben kendi adıma dersimi aldım.
bazen insan belki başka şeylere sinirlenip çileden çıkıyor gerçekten.
herkesin başına gelebilir. her daim sakin ve sabırlı olmakta gerçekten çok fayda var.
Gönderen: ramiz_21 - Ocak 09, 2012, 09:03:33 ÖS
yayalar adam deil indirecekti arabadan iyice pataklıyacaklardı tekrar arabaya bidirecekti bakalım daha artislik yaparmı millete.  iyi adama denk gelmiş
Gönderen: ahmet290 - Ocak 09, 2012, 09:34:55 ÖS
burda Honda'cının yaptığı ayıp yavaşca dokunsaydı :) amaa... bazı yayalarda artist artist yolun ortasından yürüyorlar.. korna çalıyorsun umurlarında değil..
+5500
herkes hondacıya suç bulmuş ama elemanlar yolun ortasından gitmeseydi bu görüntüler yaşanmayacaktı..
tabi hondacının da soğukkanlılığını koruması gerekirdi ama o da çıldırmış..hayır bi de bizim çukurovanın adamında bi huy var adam geldimi görüyor hızlıca geçiverim demiyoda sallana sallana bide sırıtıyo..

:seytani
Gönderen: davyjones24 - Ocak 09, 2012, 09:37:02 ÖS
hondayla ne alakası var...bu öküze bugatti versen ne olacak...hayvan oğlu hayvanmış ya...yazık....
Gönderen: BraTo - Ocak 09, 2012, 10:30:09 ÖS
Narmanlıdır yayalar kesin :)
Gönderen: kayaci26 - Ocak 09, 2012, 10:35:13 ÖS
her hondaya bineni adam sanmayın...
Gönderen: poseidon999 - Ocak 10, 2012, 08:51:26 ÖÖ
Şöförün bu kadar üstüne gitmeyin. Yaptığı haklı bir şey değil kesinlikle
ama bu 3 kişi bilerek aracın önünde ve araç yolunun ortasında yürüyor.
Hatta 2 kere sürtüşme yaşayıyorlar ama yine de araç yolunun ortasında yürüyor.
Şöför de aşırı derecede sinirlenip yayaların üstüne sürüyor aracı.

Serbest bırakılmasının sebebi de yayaların kaldırımda yürümemesi.
Çünkü nasıl arabalar kaldırımda gidemezse yayalar da yolun ortasında yürüyemez.

Gönderen: logıcthıs - Ocak 10, 2012, 08:59:15 ÖÖ
serbest bırakılmasının tek sebebi ülkemizde insan hayatının hiç bir değerinin olmamasıdır.
aksi taktirde içlerinden biri ölmüş olsaydı yine yayalar yoldan yürüdükleri için adamı serbestmi bırakacaklardı???
Gönderen: poseidon999 - Ocak 10, 2012, 09:12:36 ÖÖ
Şöförün yaptığının doğru olmadığını hatırlatarak şunu diyorum:
Dünyada insana değer veren hiçbir ülkede yayalar arabaların gitmesi gereken
yollarda yürümüyor. Evet kaldırımlarımız yetersiz ama yok değil.
Yaşanılan yer nüfus açısından nispeten sakin bir yerse ne demek istediğimi anlayamazsınız.

Bu ülkede 10 mt ilerde üst geçit veya alt geçit varken yayalar kara yolundan geçip ölüyor.
Bu durumda şöför mü suçlu?

Yoldaki yayaya çarpiyim diye limitler dahilinde hızlı gelen bir şöför direksiyonu kırıp ağaca çarpıp ölse
peki burada suçlu şöför mü?

Kurallar ve kanunlar varsa yaya için de araç için de var.
Gönderen: deniz - Ocak 10, 2012, 09:15:55 ÖÖ
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/kameraya_yakalanan_civic-t63038.0.html
Gönderen: logıcthıs - Ocak 10, 2012, 11:58:09 ÖÖ
Yolda yürüyen yayaları bende savunmuyorum ama her ne olursa olsun hanzonun biri arabasını insanların üzerine sürüyor bir insanı yaralıyor ve serbest bırakılıyor benim katlanamadığım nokta bu yoksa yayalar haketmişmi haketmemişmi orası tartışılır...
Gönderen: fearless.32 - Ocak 10, 2012, 01:35:05 ÖS
vurunca adam yerine geçerler.

Arabanın önüne atlayıp, gözünün içine baka baka yürüyorlar önünden ''hadi çarpsana çarpsana, yemiyo dimi'' der gibi bakıyorlar. İşte o an ''süper mario'nun bonus altınları topladığı gibi toplayasım geliyor onları. Ama hala dışarıdayım. sorun yok yani :D
Gönderen: kanarya66 - Ocak 10, 2012, 02:01:46 ÖS
yaya olsam indirip adamı döverdim yok şoför olsam inip yayayı döverdim..
Gönderen: poseidon999 - Ocak 10, 2012, 02:09:31 ÖS
yaya olsam indirip adamı döverdim yok şoför olsam inip yayayı döverdim..

Bu objektif bir bakış açısı olmamış ama.

Bence "yaya olsam araba yolunun ortasında yürümezdim" demek daha mantıklı değil mi?

veya

"şöför olsam memleketteki bazı trafik kültürü olmayan öküz yayaların yolun ortasından yürüdüğünü bilerek biraz daha sabırlı olurdum" demek daha mantıklı gibi...
Gönderen: kanarya66 - Ocak 10, 2012, 02:21:10 ÖS
Tabiki yürümezdim ama olaki dalgınlığıma denk geldi ve biri keyfi üstüme arabasını sürdü o zaman işin rengi değişir kornaya basar uyarırsın o başka ama sinsice yaklaşıp taciz etmekte başka..
Gönderen: Grafink - Ocak 10, 2012, 02:24:32 ÖS
Bu filmde, şöför korna çalıyor, camdan çıkıp uyarıyor... Yayalar inadına yapıyorlar bu çok belli, sonuçta onaylanabilir bir haraket değil... Durdurup beklemek lazımdı, Yada korna ile dikkat çekip diğer yayaların uyarması sağlanabilirdi... Sebep ne olursa olsun böyle bir davranışın özrü yok. Ama yinede dikkatli izlenirse, sürücü çarpmak için gaza basmıyor, bir boşluk gördüğünü düşünüp kaçmaya çalışıyor bana kalırsa...
Gönderen: poseidon999 - Ocak 10, 2012, 02:27:38 ÖS
Bu filmde, şöför korna çalıyor, camdan çıkıp uyarıyor... Yayalar inadına yapıyorlar bu çok belli, sonuçta onaylanabilir bir haraket değil... Durdurup beklemek lazımdı, Yada korna ile dikkat çekip diğer yayaların uyarması sağlanabilirdi... Sebep ne olursa olsun böyle bir davranışın özrü yok. Ama yinede dikkatli izlenirse, sürücü çarpmak için gaza basmıyor, bir boşluk gördüğünü düşünüp kaçmaya çalışıyor bana kalırsa...

Burada bütün suç tükkan sahiplerinin.
Haydarı ellerine alıp şöförü de yayaları da (yere düşen hariç) temiz bir dövmeleri gerekirdi.
O zaman adalet sağlanırdı.
Gönderen: Grafink - Ocak 10, 2012, 02:29:55 ÖS
Evet Haydar gerekliymiş orda...