Gönderen Konu: * YAŞAM HAKKINA SAYGI *  (Okunma sayısı 2297 defa)

deniz

• Co-Admin
* YAŞAM HAKKINA SAYGI *
« : Mayıs 28, 2012, 12:52:45 ÖS »
Bir süredir Türkiye'de 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin çalışmalar devam etmektedir. Bu tasarıda birçok endişe verici madde bulunmaktadır. Adeta hayvan haklarını korumak yerine onları göz önünden ilelebet kaldırmak için maddeler vardır. Örnek mi? Dövüşlere son vermek için "Yasaklı" ırkları öldürmek, evinizde beslediğiniz hayvan sayısını limitlemek, hayvanlara işkence cezasına komik sayılabilecek para cezaları vermek, deneylere son hızla devam etmenin yollarını açmak gibi... Türkiye'nin en önemli STK'ları bir araya gelerek bir deklarasyon yayınlama kararı aldılar, HaySev, ASKOD, Animal Protection Group, Çeşme Doğa ve Hayvanseverler ve Koruyanlar Derneği, DOĞÇEV, Hayvist, KORUSEV, HAKDEM, Meliha Yılmaz Vakfı, YHS, Yedikule Hayvan Dostları Derneği bu deklarasyonlara imzalarını attılar. Gelin siz de bir imza atın ve bu korkunç taslağın yasalaşmasına engel olun!
İmza için link: http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=1311
NOT: Kimlik bilgilerinizi lütfen vermekten çekinmeyin, son derece güvenli bir sitedir ve her bir imzanın doğru bilgilere dayalı olması gerekir.

Carismatiq

• Mustafa
Ynt: * YAŞAM HAKKINA SAYGI *
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2012, 12:59:55 ÖS »

Çok önemli bir konu.. herkesi duyarlı olmaya davet edelim. Yanlız imza atacağız ama site açılmıyor yoğunlukdan sanırım..

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2012, 01:14:59 ÖS »
yoğunluktan belli bir süre sonra açılıyor.tekrar dene mustafa lütfen

okn84

« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2012, 01:21:26 ÖS »
imzalandı efenım yorum yapmıyorum agır olur

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2012, 01:27:34 ÖS »
yoğunluktan belli bir süre sonra açılıyor.tekrar dene mustafa lütfen

Attım..

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2012, 01:30:29 ÖS »
imzalandı efenım yorum yapmıyorum agır olur
>=ok

HonDaGırL

« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2012, 11:09:17 ÖÖ »
arkadşalar lütfen duyarsız kalmayın. sadece 1 dakikanızı ayırarak imzanızı atın.kampanyamıza sizdende destek bekliyoruz.bu gerçektewn önemli bir konu ve siz arkadaşlarımızın bu konuda duyarlılığı olduğunu düşünüyorum.TC numaranızımuhakkak girmelisiniz çünkü imzalar meclise gittiğinden resmiyet kazanması gereklidir.hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum ....