Gönderen Konu: xenon far yaparmı böyle ya  (Okunma sayısı 1800 defa)

fth3382

xenon far yaparmı böyle ya
« : Nisan 28, 2013, 10:55:36 ÖS »
arkadaşlar tanıdığım biri sıfır punto aldı bir hafta sonra sitenın ıçınde araba durduğu yerde sebepsiz yere yanıyor polıs ıncelemelerde herhangı sabotaj izıne raslamıyor tabı daha kasko falanda yapılmamıs fıat ı mahkemeye verıyor bılırkışı incelemesı sonucu yangının sonradan servis dışı herhangi bir yerde takılan xenon fardan kaynaklandığı yönünde.aman dıkkat edin bu tür şeylere.Tabi 5 kuruş para alamadı güme gitti otuz küsür bin

BHAAL

Ynt: xenon far yaparmı böyle ya
« Yanıtla #1 : Nisan 28, 2013, 10:58:58 ÖS »
öyle olmasa bile "kurcalatmışsınız siz bunu" diyerek yakayı kurtarmak için geçerli bi mazettir bu, dışarda müdahale ettiriyorsanız bunları göze alacaksınız malesef. teknik olarak düşünürsek de elektrik tesisat neticede kurcalanan, olma ihtimali var yani.

By_emre

« Yanıtla #2 : Nisan 28, 2013, 11:13:23 ÖS »
Bu olaya benzer bir olay, forum sitesinde okumuştum

Alıntı

Konu başlık = Ben yandım Siz yanmayın   Chevrolet Cruze

geçen haftalarda aracıma aksesuar, görüntü amaçlı philips marka üzerinde 5000k yazan sis farı taktırdım. sadece iki kez kullandım sis farını.

bugün aracımla seyir ederken el atıp durdurdular. indiğimde sol tamponun altından ateş çıkıyordu. hemen müdahele ettim yangın söndürücü ile...

aracımın tamponunun arkasındaki korumalık -adı herneyse- tamamen yanmıştı. eğer arabayı durdurmasalardı 5,10 dakika daha yansaydı belki şuan hakkın rahmetine kavuşmuştum. araç lpgli zaten.
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2013, 11:13:57 ÖS Gönderen: By_emre »

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2013, 04:30:48 ÖS »
Araca işi bilmeyen bir kişi tarafından takılan ufacık bir ampul bile yangına sebebiyet verebilir.Örnek ince bir kablo aküden direk bağlanır ve sigorta konulmazsa ve bu kablo bir yerlere sıkışıp kısa devre yaparsa cayır cayır yanar.Geçmiş olsun o arkadaşa,cana gelmemiş rabbim hayırlısını versin.