Gönderen Konu: Volkswagen forumda denk geldiğim konular  (Okunma sayısı 6648 defa)

siriussahin

• Şahin
Volkswagen forumda denk geldiğim konular
« : Haziran 06, 2014, 09:16:21 ÖÖ »
Arkadaşlar dün Volkswagen forumuna bir göz gezdirdim. Onlarda da karşılaştırmalar bölümü var orada bir sürü konu honda adına açılmış yorum var
Yorumlardan anladım ki bu adamların bir çoğu bu araba işinden anlamıyor.Modifiye kavramını daha çözememişler çünkü modifiye parçaları belliki pek fazla yok.

bora ile vti demişler :D
yorumlarda bora kopar diyo adam vti ne olduğunu bilmiyorlar belliki.aralarında bi kaç kişi var altında vw olmasına rahmen adam bizi savunuyor.Honda her türlü motor konusnda bizden üstün diyor.
Birde şu varki motordan vazgeçmişler adamlar sırf bizim honda yı konfor yok güvenlik malzeme kalitesi berbat diye teneke diye kötülüyorlar. demem o ki biz burda yinede başka markaları bu kadar kötülemiyoruz ama demekki kıskanıldığımızdan böyle hakaretle bizi alt etmeye çalışıyorlar.
birde polo gti varmış 280 bg miş bizim typer hep plaka okurmuş :D öle diyorlar ne ilginçtir.
vti ile bora kıyaslamasında bora kopar diye yorum oluyorsa kusura bakmayın ben bu saatten sonra ne kadar vw görürsem kalkarım :D bu yorumları verenler onlardan biri olabilir çünkü

oktayoo

• Oktay
Ynt: Volkswagen forumda denk geldiğim konular
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2014, 09:28:21 ÖÖ »
herkesin malı kendine güzel :)

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2014, 09:47:50 ÖÖ »

Hangi site o ?  :D

Gidip ortalığı karıştıralım vs teklif edelim  :D

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2014, 09:55:34 ÖÖ »
bu arada bora önce ies'i geçsin :)

mehmet zengin

« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2014, 09:56:34 ÖÖ »
Hondanın yapması gereken turbo versiyonları getirmek. Yoksa adamların haklı olduğu bir konu var ki fındık tsi lar iyi kalkıyorlar. Ama tabi bora vti diyen arkadaş vti denince muhtemelen 125lik otomatik civic sanıyodur :) ki bora onla bile başeder mi bilemem? kesin bişiy sölemiyim özelliklerini bilmeden. Konfor vs artık sölemekten baygınlık geldi ama yine söliyim. hiç bir ses gelmez ise lastik sesi duyarsınız. Bu 20. katta yaşayan kişilerin sesten rahatsız olmasına benzer. Onca ses varken sadece 1-2 ses ulaşır 20. katlara ve bu seste rahatsızlık hissi verir. Ama buna rağmen 20. kattaki daha kaliteli bir uyku uyur. Konu akustik ile ilgili. Yoksa vw kötü demek ne kadar yanlış sa diğerlerine sölenecekler de o kadar yanlıştır. Her üretici kendi yollarına uygun akustikte üretim yapar. Fakat honda kesinlikle bişeyler yapmalı, zira sadece abd, rusya ve arap ülkeleri müşteri portföyünde kalır bu kafa ile giderlerse. Ha ben yine araba alsam gider muhtemelen yine japon alırım. Ama kült müşteriden ziyade farklı müşteriler de oluşsa fena olmaz. Tabi karmaşa yaratmamak lazım :)

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2014, 09:57:02 ÖÖ »
adam vti kafa tutuyo yaw google de vw forum yazdınmı 2. sırada çıkan site

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2014, 09:59:19 ÖÖ »
valla şimdiye kadar sese aldırış etmedim çok araba binmiştim honda ya binmeden önce nelerle uğraştım ben neler o ustaların zora koşmalara parça bulunmaması neler neler

mehmet zengin

« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2014, 10:01:59 ÖÖ »
Konu zaten ses değil. Algıda yanılgı. diğer araçlarda akustikten kaynaklı farklı sesler geldiği için sessiz hissi veriyor. Ama uzun yol yapınca özellikle olay açığa çıkıyor. Sıfır ses diye bir kavram olamayacağına göre lastik sesi elbet gelecek çünkü asfalt bizde sıfır :) Japonyaya hiç gitmedim ama japon arabalarından anladığım kadarı ile asfaltları kaymak gibi sanırım :)

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #8 : Haziran 06, 2014, 10:04:12 ÖÖ »
Bora dediğin araba benzinli ise 1.6 102 beygir kasa ağır, bizim 1.4 90 lık civicler 3 ün sonuna kadar yol vermez Boraya geçsinler o işi :) kaldıki VTI geçicek gülüp geçerim :)

Boranın 2.5 V5 150 Bg olanları var onlarda cacık :D

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2014, 10:08:47 ÖÖ »

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #15 : Haziran 06, 2014, 10:11:47 ÖÖ »
bu ne abi vw forummu honda mı :D

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #16 : Haziran 06, 2014, 10:14:11 ÖÖ »
Bora dediğin araba benzinli ise 1.6 102 beygir kasa ağır, bizim 1.4 90 lık civicler 3 ün sonuna kadar yol vermez Boraya geçsinler o işi :) kaldıki VTI geçicek gülüp geçerim :)

Boranın 2.5 V5 150 Bg olanları var onlarda cacık :D
bora olacak şey değil ya ne abi bora ya ne olduk biz ya ülke olarak nereye gidiyoruz

faw13

« Yanıtla #17 : Haziran 06, 2014, 11:02:05 ÖÖ »
bora konusunda vti ibaresi göremedim ben ama? :)

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #18 : Haziran 06, 2014, 11:15:59 ÖÖ »
 >%6rol  >%6rol

cagatay54

« Yanıtla #19 : Haziran 06, 2014, 11:23:16 ÖÖ »
bunlar saçmamı yaa :) dönen muhabbetlere bakk polo gtı turbolu vtı atmosferik :)) turbo typer ve ya vtı çıkarsa karşısına sıkıntı olur :) ne sanıyolar ki vw ni bunlar :) bir tanesi demiş vw ler seriliğiyle bilinir diye :))) ne güldüm yaa.vala kör cahil mi diyim ne diyimm bilemedim ki

alperd

• alperd
« Yanıtla #20 : Haziran 06, 2014, 11:45:54 ÖÖ »
""Uzun dönüşlü yol tutuşun gerektiği katılımta bora alır. Çünkü civicin yol tutuşu zayıf.""

Komik resim video sitelerine baksam daha az gülerdim bu site süpermiş yaa :D :D :D

siriussahin

• Şahin
Ynt: Ynt: Volkswagen forumda denk geldiğim konular
« Yanıtla #21 : Haziran 06, 2014, 11:54:41 ÖÖ »
abi o bu konuda degil orda bi konudaha var onda yaziyo basligini unuttum onun

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #22 : Haziran 06, 2014, 11:56:13 ÖÖ »
eglenmek icin harika bir yer bence

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #23 : Haziran 06, 2014, 12:04:49 ÖS »
esayin dustugu durum cabasi adamlar 20 yasinda esayla neydi modeli bilmiyorum kendi makinalarini kiyaslamayi uzuluyormus

alperd

• alperd
« Yanıtla #24 : Haziran 06, 2014, 12:10:46 ÖS »
Modifiyeli Polo GTİ (240-280 hp arası tahminen) ile stok Typer karşılaştırmışlar oldu olacak Kawasaki racing motor ile Typer geç rahatla.
Sonra birisi bu karşılaştırmanın doğru olmadığını anlatırken Polo'ya "D"sınıfı demiş ya iyice koptum :D :D :D