Gönderen Konu: Uygun fiyat arkadaşın aracı yardımcı olalım satılsın. vtec2 38bin'cik.  (Okunma sayısı 3046 defa)

Refik_Yavaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ekstrasi-en-bol-sedefli-vtec-120966505/detay

Arabamı altın kaplarım 100 bin tl para harcarım icabında ama piyasası neyse o fiyata satmak zorundayım. keyfen yaptığın işler sadece kendini ilgilendirir haksız mıyım ? he piyasası 20 dir 21 22 dersin yine eyvallah. alacak olan adamda bakar la bende yay takcam ses sistemi yapcam bu paralara gelecek bana der hak verir mi verir. bende öyle seçim yapmayı tercih ediyorum çünkü ama bu nedir ? yanlış mı düşünüyorum acaba ?

HONDAHAN

Sahibinden'in de içine ettiler, insanın giresi gelmiyor. Bu siteyi piyasa belirliyor diye görenler bu saçmalıklara ne der çok merak ediyorum.
Ha arabaya laf yok, maaşallah.
« Son Düzenleme: Temmuz 26, 2013, 01:53:14 ÖS Gönderen: HONDAHAN »

Refik_Yavaş

Yarın allah korusunda arabaya bir şey olunca kasko güncel piyasası için sahibinden.com a bakarsa yaşadık abi :D

Refik_Yavaş

adam nerde saklamış bunu maşallah :D

hondatürk

• ホンダトルコ
yok arkadaşlar yok yemin ederim bu adamlar bu ilanları koyarken ya içiyorlar yada 10tl yi 200 tl gibi görüp ilanı ona göre koyuyorlarrr >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol

HONDAHAN

:D :D Yok hacı, sanki saklanacak arabayı saklamışta :D :D Birini arkaya bir gün oturt, ertesi gün sana ne zaman yağmur yağacağını söylesin :D :D Öyle bir diz ağrısı :D :D

38ZA363

adam nerde saklamış bunu maşallah :D

bence bora daha mantıklı

Vtec.II

Ls hem de ! Es olsa neyse.. :D

recephan

arabalara yapılan modifiye elle tutulur gözle görülür birşeyse eğer araç sahipleri bunu değerlerinin üstüne katıp istemekte gayet haklılar.sonuçta bu modifiye işine milyarlar harcanıyor.normal bir vtec2 ls 25-28 arası ise adam 4 lirada modifiye harcadıysa 30-32 istemekte haklı satılır satılmaz onun aciliyetine kalmış bir şey bu benim görüşümdür herkeze saygım var.