Gönderen Konu: şu kuşlar ne zaman trafikten yokolacaklar?  (Okunma sayısı 1917 defa)

aLeN

Ynt: şu kuşlar ne zaman trafikten yokolacaklar?
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2013, 05:14:20 ÖS »
Allah ailelerine sabir versin ama su kuşlarla 180 falan basanlar var ki yemin ederim bi gram kafa yok boylelerinde cek silahi kafana sık daha iyi. Karsı taraftakilere zarar verme bari.

siriussahin

• Şahin
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2013, 05:30:20 ÖS »
yapacak bişey yok insanlar ucuz araba diye alıyor oysaki bu paralara başka arabalarda alınır.ama gel gelelim bizim sanayi esnafımız kuş serisi hariç diğer arabalrın parçalarını bulundurmadığı için insanları almaktan korkutuyor.allah sabır versin.burdan tofaş kuş serisi kullanan gençlerede sesleniyorum dikkat edin bu arabalara fazla güvenmeyin canınız herzaman aileniz için vatan ülke için hepimiz için kımetli yapmayın etmeyin.

bbdd41

« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2013, 08:30:24 ÖS »
kandıra yolu biraz sakat olabiliyor..yol bi 2 gidiş 1 geliş oluyo bi 2 geliş 1 gidişe düşüyo saçma sapan iş yapmışlar..honda murat 124 u 2 ye bolmüş resmen ya...allah rahmet eylesin ölenlere..benim asıl uyuz olduğum şu şahin araçlarla saçma sapan hareketler yapan,trafiği tehlikeye sokan,basa bas gidenler var..ya ne fren var araçta ne sağlamlık var neye o kadar basıyon da basıyon gaza..bi de egzozları var voooorrr diye bas bas bağırtıyolar sanki ferrari..5-6 bin lirayı cebine koydu mu hemen gidiyo pazara alıyo.sonra milleti malından canından ediyolar.kendileri de canından oluyo..bir de araçları ucuz olduğundan önemsemiyolar trafikte sağa sola ansızın zıplıyolar..nedir derdi bunların incelenmesi gereken bi topluluk bence.

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2013, 08:42:15 ÖS »
az önce izledim haberi tv den üzüldüm direk arabanın markasına baktım civic yazısını görünce umutlandım vede öle oldu sağ salim civic dekiler diğerlerine allah rahmet etsin zor şey kaza ama gerçekten teneke yazık halkımızaaa yazıkkk