1 Mayıs C.tesi 2010 tarihinde ufak bir kaza geçirmiştim ve kapıma sürten aracın hasarımı ödemesi için gerekli işlemler başlatılmıştı, Eurom Sigorta denen ciddiyetsiz sigorta firması eksper dahi göndermemişti ve tüm işlemleri kendim yapıp takip etmiştim, en düzenli halde dosyamı hazırlayıp kendi ellerimle kargo vasıtasıyla İstanbul'a göndermiştim, kaza anında, aracın onarım anında ve sonrasındaki tüm fotoğrafları çekip dosyaya koymaları için 2-3 kez daha kargo yolunu tutmuştum, ertesi hafta aradığımda dosyam onaylanmış, suçun karşı tarafta olduğu tespit edilmiş ve kesilen faturanın tarafıma ödenmesi kararı alınmıştı. Aradan 2.5 (ikibuçuk) ay geçmesine ramen hala bir ödeme gerçekleşmedi ve her aradığımda ''efendim dosyanız onaylanmış zaten, önümüzdeki hafta ödenmesi gerçekleştirilecek'' tarzında cevaplar alıp geçiştirildim. Dün arayarak yetkili kişilerle tekrar görüştüm ve şikayetimi, internet ortamında, tüketici hakları ortamında ve gerekli heryerde paylaşacağımı belirttim, telefon numaralarımı alıp döneceklerini belirttiler ama hala ses yok, bu konuyu herkesin bilgilenmesi ve aynı sıkıntıları yaşamaması için açıyorum.
Saygılarımla.