günaydın arkadaşlar..sabah kalkıp aracımın başına geldim..birde ne göreyim.iyi aile çocuuuunun biri aracımın antenini kırmış.çok merak ettim bu antenin sana ne zararı vardı yada ne yaptıda sen bunu bu hale getirdin..eğer bulsaydım yapan kişiyi anteni hediye edecektim..geçmiş babalar ve anneler günü için güzel bir hediye olurdu..anten uzun yapan kişide kırmaya alışmış ikiye kırar EBEvenylerine verirdi..herkez mutlu olurdu..
daha sonra ne görsem iyi..ya aynı arkadaş yada farklı birisi bagajıma adını yazmış..arkadaşın adı AHMET miş..sanırım okuma yazma öğreniyor kobay olarak benim aracımı seçmiş.ben bu iki yada tek kişiyi daha sonrasına bunları yetiştiren eğiten öğreten kişileri S.evgi ile anıyorum.
2-3 gündür aracımın üzerinde sigara izmariti ve yine bu sabah erik çekirdeği buldum.bu gece yarın gece sonraki gece pusuya yatıp beklicem.
size söz veriyorum şuanda aracımın başına gelen resimleri burada paylaşıyorum eğer yapan kişiyi yakalarsam kız erkek çoluk çocuk dede amcan anne nine farketmeksizin kafasını ve yüzünü çizdiği yerlere sürerek temizlicem ve en son anten yerine onu oturrup resimlerini çekip yine buraya yayımlayacağım
herkeze günaydın