Hepinize selamlar.
Site üyeleriniz arasında bulanan arkadaşlarım, verdiğim ilanın burada da konu altında yorumlandığını söyledi.
Bende girip okudum ve ufak bir yorum yazmak istedim:))
adam bilse tht de meşhur oldu acaba ne yapardı,adam abartmış ya bu kadar özelede girilmezki yo karım şöyle yaptı yok böyle yaptı gereksiz açıklamalar bence saçmalamış.
Trafikte veya halka açık cadde ve sokaklarda yaşananların ÖZELE girmeyeceğini tahmin edebilecek kadar akıllı ve zeki insanlarız:)

dostum adamın asıl niyeti arabayı satmak karısı işin seneryosu
Aracı satmaya veya satmak için bir senaryoya ihtiyacım olmuş olsa ide, ilanı verdiğimde ana sayfa reklamı alır, satışı hızlandırmaya çalışırdım:)

Ağustos ayının sonuna kadar satılmaz isede, eşime farklı bir araç alıp, bu aracıda üçüncü aracım olarak bir yerde bekleticam:) 2.5 V6 bir motorun yakıt tüketimini baz alaraktan yoruma başlanmış bir açıklamada, ZEVKLERİN ve İHTİYAÇLARIN farklılık gösterebilmesinin en belirgin özelliğini göstermiş olmuşsunuz:) Şahsıma ait aracımın motor hacminin 3200 cc benzinli bir Quattro olmasıda, ailece yüksek hacimli ve güçlü motorlara daha sıcak bakmamızın bir göstergesi:)

Çok iyi koptum
Yalnız bu harret olayında sesli bir uyarı olsa çok iyi olur bayanlar için
Bu dediğinize sonuna kadar katılıyorum:)

İlan süper
İnşallah eşi okumaz
Katliam çıkabilir
Eşim, aracın ilanını verdikten 15 gün sonra okudu. Önce tebkisi biraz sert oldu:)

Sonrasında kendiside hayata benim gibi neşeli bakanlardan olduğundan sebep, yüzünde tebessüm belirdi:)
Birçok platformda ve telefonumu arayarak benimle konuşan insanlardan bir çoğunun, çözümü eşimi değiştirerek daha kalıcı bir şekilde bulacağımı söylemesi:)

, eşime yeni bir araç almamamın daha hayırlı olacağını açıklamaları:)

ve bunun gibi birçok şeyleri söyleyenlere verdiğim tek cevabım oldu:)
YÜZLERCE ARACIM OLSA, HEPSİ EŞİME FEDA OLSUN...
Bu kadar olumsuzluğa rağmen, hala gülebiliyor ve eğlenebiliyor isek, bu herşeye değer..
HEPİNİZE SAYGILAR....