TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: bbhnda - Haziran 01, 2012, 12:31:25 ÖÖ
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bayandan-inanilmaz-temiz-herseyi-ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay/
komedi.
-
bu ilanı adamın eşi umarım okumamıştır, aile dramı yaşanması an meselesi.
-
Çok iyi koptum :) Yalnız bu harret olayında sesli bir uyarı olsa çok iyi olur bayanlar için
-
abi çok dertliymiş.
-
bir an kendimi gördüm :D
eşimin ilk aracı corsa idi. o da hararet göstergesinden bihaber gezdiği ve arabanın kaputunu açıp suyunu bile kontrol edemediği için radyatör suyunun bitmesi akabinde araba hararet yapmış, hararet lambası yanar vaziyette bahçelievlerden batıkente gitmeyi başarmış ve arabadan dumanlar çıkıp araba gitmemeye başladığında durabilmiş :)
sonuç motor pert, conta, subap, silindir kapağı, vs vs ne varsa değişti, bir de sanayi ustalarına güvenemediğimiz!? için arızayı yetkili serviste yaptırdık!!! sonuç 2000 model corsa için 3500 tl masraf!
ayrıca ankamall otoparkına parkederken aracın arka kapısını yandaki araca 5 kez aynı açıyla çarpmayı başarmıştır. otoparktaki güvenlik görevlisine güvenemediğimiz!? için evden gelip aracı alıp gittim.
-
adamın eşi yasıyormu acaba merak etdim gercekten
-
bence adam yaşıyor mu diye merak edelim, bu kadar yazıdan sonra kadın adamı iptal etmiş olabilir :D
-
İlan süper :) İnşallah eşi okumaz :) Katliam çıkabilir :)
-
Eşime araba kullanmayı öğretmeye çalışıyordum bu aralar, öğretmekten vazgeçtim ilanı okuyunca :D
-
Yarıldım yaa adam Halil Sezai'den de fazla isyan etmiş yazık :))
-
Konuyu takip ediyorum uyandiriyim arkadaşlar feminist duygularımı depreştirmeyin :D :D :D :D :D
-
abi adam kadını bunca feryad dan sonra kesin öldürmüştür adam da ne sabır varmış hayret dogrusu
bence adam yaşıyor mu diye merak edelim, bu kadar yazıdan sonra kadın adamı iptal etmiş olabilir :D
-
Konuyu takip ediyorum uyandiriyim arkadaşlar feminist duygularımı depreştirmeyin :D :D :D :D :D
ortak sen girme hiç bu konuya.
adamın arabası gitmiş bişey değil de adamın ömrünü yemiş sanırım biz bunu gördük olayda.
-
adamın arabası gitmiş bişey değil de adamın ömrünü yemiş sanırım biz bunu gördük olayda.
Öle kadınlarda yok değil ortak valla tmm tmm konudan uzaklaştım verin gazı bakalım :D :D :D :D :D
-
Öle kadınlarda yok değil ortak valla tmm tmm konudan uzaklaştım verin gazı bakalım :D :D :D :D :D
objektif olmana hayranım ortak.
-
>=ok :rc >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
-
İlana bakınca zaten adam arabanın derdinde değil. Satıp kurtulmaya bakıyor. :) Eşinden nasıl kurtulur bilinmez. İnşallah araba gidince sorun kalkar :)
-
ne mutlu para var huzur var , varmışki para almış eşine helal olsun onca olanlardan sonra yine eşini düşünüyor yeni araç alma planları kuruyor , keşke bizdede böle para olsada eşim arabayı vursa >%6rol
-
adam kılıbık mış :dil :dil :dil
-
Bu kadını trafikte düşünemiyorum :lovee
-
ben bu arabayı almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım :lovee :lovee takasa
-
adam çok dertliymiş Allah sabır versin.
-
dizel olsaydı alırdım bu araçı yinede takas görüşmelerine başladık arada büyük rakam farkı var
-
dizel olsaydı alırdım bu araçı yinede takas görüşmelerine başladık arada büyük rakam farkı var
son sahibi olursun sakın .....
-
son sahibi olursun sakın .....
istediğim rakamı verseydi son sahibi olmaya razıyım nede olsa jipe binerdik zaten anlaşamıcak gibiyiz
-
Bu kadın bu ilanı okuduysa ailesi gitti adamın :D Sandalyeden düşüyordum o derece :D :D :D
-
Bu kadın bu ilanı okuduysa ailesi gitti adamın :D Sandalyeden düşüyordum o derece :D :D :D
ben bunu kılbıklıktan başka bişe demiyom
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-12-sifir-olu-gibi/detay ab bide şuna bakın buda süper hahahahah :D :D
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-12-sifir-olu-gibi/detay ab bide şuna bakın buda süper hahahahah :D :D
bunu daha önce okumuştum süper ya ama kadını yaptığı ilan daha süper tam bir sosyal bi sorun incelenmesi lazım sosyologlar tarafından
-
efsane ilanların hepsini inceledim mertkan 677 gerçekten engüzeli bu doğru diyorsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-12-sifir-olu-gibi/detay
-
alimagar ne oldu satmadın sen city i , jeep e talibdin ya >%6rol
-
alimagar ne oldu satmadın sen city i , jeep e talibdin ya >%6rol
ben işin gırgırndaydım biraz bir kaçmesajlaştık adamla büyük para farkı var bide ben dizel biliyodum ulan benzinliymiş meğer 2.5 benzinli motor düşünmesi bile ürkütücü benzinlik satın almam lazım
-
>%6rol alimagar sen diğer honda itelerindede görüyorum bayağı etkinsin forumlarda güzellllllll
-
>%6rol alimagar sen diğer honda itelerindede görüyorum bayağı etkinsin forumlarda güzellllllll
maksat gırgır şamata bu aralar evdeyim iş yok güzel vakit geçiyor forumlarda jip olayıda şamata yapayım dedim adama iş ciddiye biniyodu nerdese
-
iş yok derken , meslek neki biraderim_?
-
iş yok derken , meslek neki biraderim_?
ayakkabıcıyım bu aralar işler kesat
-
şeyhmus bırak adamı o hayatın sillesini yemiş zaten...:))
-
Alimagar ; işin rast gelsin kardeşim ...
-
şeyhmus bırak adamı o hayatın sillesini yemiş zaten...:))
haklısın hocam yeter bu kadar
-
Alimagar ; işin rast gelsin kardeşim ...
amin cümlemisin
-
adam bilse tht de meşhur oldu acaba ne yapardı,adam abartmış ya bu kadar özelede girilmezki yo karım şöyle yaptı yok böyle yaptı gereksiz açıklamalar bence saçmalamış.
-
adam bilse tht de meşhur oldu acaba ne yapardı,adam abartmış ya bu kadar özelede girilmezki yo karım şöyle yaptı yok böyle yaptı gereksiz açıklamalar bence saçmalamış.
dostum adamın asıl niyeti arabayı satmak karısı işin seneryosu
-
aynen öyle böyle bi arabayı nasıl yeşillendiririm demiş ve bulmuş da.....
-
:) Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali de, bence adamcağız haklıdır yaa. Trafikte gördüklerimizden sonra bunlara inanmamak mümkün değil. Eşim ehliyet kursuna devam etsemi ki <783^2 <nohapy :gulegule
-
Haberturk'de bile yayınlandı :)
http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/748842-sahibinden-hararetli-ilan
-
Hepinize selamlar.
Site üyeleriniz arasında bulanan arkadaşlarım, verdiğim ilanın burada da konu altında yorumlandığını söyledi.
Bende girip okudum ve ufak bir yorum yazmak istedim:))
Trafikte veya halka açık cadde ve sokaklarda yaşananların ÖZELE girmeyeceğini tahmin edebilecek kadar akıllı ve zeki insanlarız:):)
Aracı satmaya veya satmak için bir senaryoya ihtiyacım olmuş olsa ide, ilanı verdiğimde ana sayfa reklamı alır, satışı hızlandırmaya çalışırdım:):) Ağustos ayının sonuna kadar satılmaz isede, eşime farklı bir araç alıp, bu aracıda üçüncü aracım olarak bir yerde bekleticam:) 2.5 V6 bir motorun yakıt tüketimini baz alaraktan yoruma başlanmış bir açıklamada, ZEVKLERİN ve İHTİYAÇLARIN farklılık gösterebilmesinin en belirgin özelliğini göstermiş olmuşsunuz:) Şahsıma ait aracımın motor hacminin 3200 cc benzinli bir Quattro olmasıda, ailece yüksek hacimli ve güçlü motorlara daha sıcak bakmamızın bir göstergesi:):)
Çok iyi koptum :) Yalnız bu harret olayında sesli bir uyarı olsa çok iyi olur bayanlar için
Bu dediğinize sonuna kadar katılıyorum:):)
Eşim, aracın ilanını verdikten 15 gün sonra okudu. Önce tebkisi biraz sert oldu:):) Sonrasında kendiside hayata benim gibi neşeli bakanlardan olduğundan sebep, yüzünde tebessüm belirdi:)
Birçok platformda ve telefonumu arayarak benimle konuşan insanlardan bir çoğunun, çözümü eşimi değiştirerek daha kalıcı bir şekilde bulacağımı söylemesi:):), eşime yeni bir araç almamamın daha hayırlı olacağını açıklamaları:):) ve bunun gibi birçok şeyleri söyleyenlere verdiğim tek cevabım oldu:)
YÜZLERCE ARACIM OLSA, HEPSİ EŞİME FEDA OLSUN...
Bu kadar olumsuzluğa rağmen, hala gülebiliyor ve eğlenebiliyor isek, bu herşeye değer..
HEPİNİZE SAYGILAR....
-
Bu kadar olumsuzluğa rağmen, hala gülebiliyor ve eğlenebiliyor isek, bu herşeye değer..
bu cevap herkese ulaşmıştır sanırım...
-
Madem feda ne diye yazdın arkadaş o kadar :)
Amacın arabayı satmak olmasa da gerçek amacını anlamış değilim :)
-
[/quote doğru söze ne denir
-
:) Amacım arabayı değiştirmek tabikide. Benim yazdıklarıma dikkat eder iseniz, aracı almak isteyenlerin bu aracı eşlerine almayı düşünüyorlar ise, dikkat etmeleri gereken konuları yazdım.
İyikide yazmışım diyorum, çünkü gelen mesajların bazılarında bu belirttiklerimi gözönüne alarak, aracı almayı iki kere düşünenler çıktı.
Satarken ki düşüncem, aracı bir şekilde satim, benden çıksın da ne olursa olsun mantığını taşımadığı için, ilanı okuyanların bazılarının yazdıklarımı yadırgıyor olması çok doğal.
-
:) Amacım arabayı değiştirmek tabikide. Benim yazdıklarıma dikkat eder iseniz, aracı almak isteyenlerin bu aracı eşlerine almayı düşünüyorlar ise, dikkat etmeleri gereken konuları yazdım.
İyikide yazmışım diyorum, çünkü gelen mesajların bazılarında bu belirttiklerimi gözönüne alarak, aracı almayı iki kere düşünenler çıktı.
Satarken ki düşüncem, aracı bir şekilde satim, benden çıksın da ne olursa olsun mantığını taşımadığı için, ilanı okuyanların bazılarının yazdıklarımı yadırgıyor olması çok doğal.
Valla onu bunu bilmem allah razı olsun. Okudumuzda hepimizin yüzünde tebessüm oluştu.
Herşey gönlünüzce olsun ...
Yenge hanıma civic gider hani :) Otomatik. İstiyorsa lpg de taksın :) Hem arkada tekerde yok :)
-
Hepinize selamlar.
Site üyeleriniz arasında bulanan arkadaşlarım, verdiğim ilanın burada da konu altında yorumlandığını söyledi.
Bende girip okudum ve ufak bir yorum yazmak istedim:))
Trafikte veya halka açık cadde ve sokaklarda yaşananların ÖZELE girmeyeceğini tahmin edebilecek kadar akıllı ve zeki insanlarız:):)
Aracı satmaya veya satmak için bir senaryoya ihtiyacım olmuş olsa ide, ilanı verdiğimde ana sayfa reklamı alır, satışı hızlandırmaya çalışırdım:):) Ağustos ayının sonuna kadar satılmaz isede, eşime farklı bir araç alıp, bu aracıda üçüncü aracım olarak bir yerde bekleticam:) 2.5 V6 bir motorun yakıt tüketimini baz alaraktan yoruma başlanmış bir açıklamada, ZEVKLERİN ve İHTİYAÇLARIN farklılık gösterebilmesinin en belirgin özelliğini göstermiş olmuşsunuz:) Şahsıma ait aracımın motor hacminin 3200 cc benzinli bir Quattro olmasıda, ailece yüksek hacimli ve güçlü motorlara daha sıcak bakmamızın bir göstergesi:):)
Bu dediğinize sonuna kadar katılıyorum:):)
Eşim, aracın ilanını verdikten 15 gün sonra okudu. Önce tebkisi biraz sert oldu:):) Sonrasında kendiside hayata benim gibi neşeli bakanlardan olduğundan sebep, yüzünde tebessüm belirdi:)
Birçok platformda ve telefonumu arayarak benimle konuşan insanlardan bir çoğunun, çözümü eşimi değiştirerek daha kalıcı bir şekilde bulacağımı söylemesi:):), eşime yeni bir araç almamamın daha hayırlı olacağını açıklamaları:):) ve bunun gibi birçok şeyleri söyleyenlere verdiğim tek cevabım oldu:)
HEPİNİZE SAYGILAR....
Sitemize hoşgeldiniz herkese güzel bi cevap yazmışsınız ,biraz eleştrilerin dozu kaçmış haklsınız ama bizede hak verin böyle ilan okumak herkula nasip olmuyor.hele bide 3200 benzinli.. filan demişsiniz yapma abi daha fazla şaşırtma bizi biz TÜRKİYEde yaşayan 1600 cc araca lpg takan arkadaşlarız ..saygılar
-
Valla onu bunu bilmem allah razı olsun. Okudumuzda hepimizin yüzünde tebessüm oluştu.
Yenge hanıma civic gider hani :) Otomatik. İstiyorsa lpg de taksın :) Hem arkada tekerde yok :)
Bayram süpersin :D
-
HEPİNİZE SAYGILAR....
bu cevap üzerine yorum yapmak gereksiz olur...
sadece tebrikler
=d> =d> =d>
-
Bayram süpersin :D
Hazır gelmiş kaçırmayalım :)