Gönderen Konu: ogs vs hgs ?  (Okunma sayısı 2358 defa)

kty94kty

ogs vs hgs ?
« : Ağustos 17, 2014, 08:21:55 ÖS »
İyi günler, yeni aracıma ogs mi hgs mi alsam karar veremiyorum ? hgs daha uzun ömürlü daha pratik ama yollarda görüyorum hep hgs gişeleri tıkalı oluyor ( istanbulda yaşadığım için :D ) ogs lere bakıyorum hep açık tabi karayolları bir zamanlar basbas bağırdı hgs diye millet aldı tabi şimdi hgs dolu ogs gişeleri boş. Aynı zamanda hgs de geçtiğinize dair bip sesi gelmiyor ogs de o geliyor hgs de yazdımı yazmadımı tereddüte düşüyorum bazen heleki 90-100 km hızla geçerken ışığıda görmessem. Sizce ne alıyım ?

prevailingboy

Ynt: ogs vs hgs ?
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2014, 04:21:21 ÖS »
Hgs yi gişelerden almak zorunda değilsiniz ptt lerde dışardaki bankamatiklerden ve shell istasyonlarından da alabiliyosunuz..ogs ile ilgili bilgim yok malesef

cagatay54

« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2014, 04:33:21 ÖS »
ogs ler kalkacak diye devletimiz haber verdi hgs olacak bütün gişeler dediler 60 liraya aldığım ogs cihazımı banka geri almadığı için elimde kaldı tabi içindeki en az 20 lira da.her aklıma gedldiğinde sövüyorum bunu yapana bak yine aklıma geldi :)

gocebes7

• Gocebes7
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2014, 11:03:15 ÖS »
Pazartesi Adana-Mersin otobandan yolculuk ettım.
Mersin gişesinde 9,25 yazdı ve yeşil ıışk değil sarı-turuncu olan ışık yandı.
Perşembe günü (yani bugun) adanaya dönerken Adana gişesinde 101 lira yazdı.
Eve geldim borç sorgulamaya baktım ve 3 tane borç çıkıyor.

aracı yenı aldım hgs içinde var mı yok mu bilmiyordum yoksada gelince öderim diye düşündüm. 1 hafta içinde kuralından dolayı ama buraya bakınca kafam bişe sarmadı.
Bilgisi olan varsa sevınırım.