Gönderen Konu: NE İŞ YAPIYORUZ?  (Okunma sayısı 13667 defa)

NaLaNn

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #25 : Şubat 02, 2006, 02:39:36 ÖS »
bende özel bir sağlık şirketinde calısıyorumm yönetici asistanıyım 1 senedırr buu şirketteyimm ...
sağlıkk yönünden her türlüü sorunlarınızda yanınızdayım..
aman kimse hasta olmasında yinede bir güvenn sizinle olsun saglık şirketimizlee :)

tolgabin

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #26 : Şubat 02, 2006, 02:43:10 ÖS »
benimde sigorta acentem var şu anda güven sigorta ve ray sigorta acenteliklerim var. kısmetse koçallianz sigortaylada anlaşacaz görüşmelerimiz devam ediyor. sigortalarınız için bilgi ve fiyat konusunda herzaman danışabilirsiniz.

ALG

• THT
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #27 : Şubat 02, 2006, 05:41:10 ÖS »
Alıntı yapılan: "FG"
2 ayrı işim var

2- 1  sene önce ortağımla kurduğum ithalat ve direk satış yapan modifiye dükkanım var.

en zevkli iş seninki fatih.. :)

can

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #28 : Şubat 02, 2006, 08:55:25 ÖS »
kocaelide okuyorum ve profesyonel anlamda yemek yemekle + sıcak çikolata portföyü geliştirmekle uğraşıorum..

can's hot chocolate top3 veriym bide =) en saglam buralarda var bana göre =)

1- gloria jean's
2- kocaeli üniversitesi kantini
3- starbucks

poşetçay

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #29 : Şubat 02, 2006, 10:21:17 ÖS »
otomobil yedek parça ithaalatı ihracatı yapan bi firmada ürün sorumlusuyum...

VTEC

• Administrator
    • http://www.teamhondaturkey.com
Re: NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #30 : Şubat 02, 2006, 10:24:10 ÖS »
Alıntı yapılan: "erischman®"
Team Honda Turkey üye portföyünde kimler ne ile uğraşıyor görelim..

Önce ben başlayayım;

Ben Gıda Sektöründe Üretim yapan işletmede Finans Departmanında
görev yapmaktayım. Yaklaşık 3 yıldır bu sektörde çalışıyorum.

Ben sanki bu şirketi biliyoum gibi geliyor. Heh tamam şu benimde çalıştığım yerdi galiba
Muhasebeciyim
Akşamları da webtasarım üzerine çalışıyorum

aSil

NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #31 : Şubat 02, 2006, 10:29:00 ÖS »
Ben henüz öğrenciyim. İst. Bilgi Üni. Siyaset Bilimi bölümününde 1. sınıftayım. Eğer sağ salim bu bölümü bitirirsem Kaymakamlık sınavlarına girdikten sonra aktif olarak siyasete girmeyi düşünüyorum. Hayırlısı...

Maverick

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #32 : Şubat 02, 2006, 11:08:16 ÖS »
Ege Üniversitesi Hidrobiyoloji ve Deniz Mühendisligi 2.sinif ögrencisiyim    :-D  Aslinda ismi Su Ürünleri Mühendisligi'de ilk adi daha sekil geliyor kulaga :-D Neyse bilimum balik,yosun,kabuklu cart curt denizde ne varsa bunlarla ilgili konularda yardimci olmaya çalisirim.Sitede bide BALIKÇINIZ var artik.Yazlari çesmeye beklerim çikardigim  baliklarla mangal yapmaya.Bunun disinda bide kargo isi yapiyoruz kendime ait 2 subem var."EGE ULASIM KARGO" reklamimizida yapalim bari :-D  Bu konudada elimden geldigi kadar yardimci olmaya çalisirim herkese

Lude

NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #33 : Şubat 02, 2006, 11:22:34 ÖS »
Alıntı yapılan: "Lude"
Ben Kütahya Anadolu Güzel Sanalar Lisesin de ing. öğretmeniyim 99 6 yıldır öğretmenlik yapıyorum

Süper Hocam bunu bilmemiz iyi olacak forumun ingilizce hocası da
var artık değil mi? :)

İkamet sürekli Kütahya mı?

doğma Kütahya,büyüme orda burda :D Ewin tek oğlu olunca zorla öğretmen olmak zorunda kaldık :D yurtdışı yasağı koydular :D İşin açıkcası Annem beni çok sewiyor ;ablamlarımı ise biraz biraz :D eh artık tekrar Kötayalı olduk  diyem :(

FG

• Racer Corner
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #34 : Şubat 02, 2006, 11:32:53 ÖS »
Alıntı yapılan: "ALG"
2 ayrı işim var

2- 1  sene önce ortağımla kurduğum ithalat ve direk satış yapan modifiye dükkanım var.

gel abicim sen de her zaman bekleriz
ben de artık VTEC ailesine geri döndüm yani biliyosun :)

HONDA

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #35 : Şubat 03, 2006, 08:52:14 ÖÖ »
Ben Kütahya Anadolu Güzel Sanalar Lisesin de ing. öğretmeniyim 99 6 yıldır öğretmenlik yapıyorum

Süper Hocam bunu bilmemiz iyi olacak forumun ingilizce hocası da
var artık değil mi? :)

İkamet sürekli Kütahya mı?

doğma Kütahya,büyüme orda burda :D Ewin tek oğlu olunca zorla öğretmen olmak zorunda kaldık :D yurtdışı yasağı koydular :D İşin açıkcası Annem beni çok sewiyor ;ablamlarımı ise biraz biraz :D eh artık tekrar Kötayalı olduk  diyem :(

:)

Güzeldir Kütahya...

Tavşanlıya falan gitmiştim 6-7 sene önce az çok gezmiştim hocam...

HONDA

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #36 : Şubat 03, 2006, 08:54:30 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "can"
kocaelide okuyorum ve profesyonel anlamda yemek yemekle + sıcak çikolata portföyü geliştirmekle uğraşıorum..

1- gloria jean's
3- starbucks

Al işte bi tane daha...  :-D

Bende de damarda kan yerine glikoz ve kakao tozu var sıcak soğuk
pek farketmez adı ÇİKOlata olsun yeter...  :D

EROLL

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #37 : Şubat 03, 2006, 09:49:59 ÖÖ »
izmirde kırtasiye dükkanım var..

WildCat_H22A

NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #38 : Şubat 03, 2006, 01:25:25 ÖS »
tavşanlıda manitam var benm  :D

ALG

• THT
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #39 : Şubat 03, 2006, 01:27:37 ÖS »
2 ayrı işim var

saolasın fatih..kendi yerimiz gibi görüyoruz zaten..onurda sende sıkılmadan her soruya cevap verip yardımcı oluyorsunuz..içtiğimiz 3ü birarada nescafelerde cabası :-D  bu arada bişi sorcam bizim peugeotya taktıgımız simota intake in temizlemesini herhangi bir temizleme kiti ile yapsak bir sakıncası olmaz sanırım?

vtec_berkol

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #40 : Şubat 04, 2006, 11:25:53 ÖÖ »
ben mersinde belediye bağlantıları + özel sektöre parke imalatı yapıorum park ihaleleri ve kaldırım organizasyonu ile de uğraşıorum tabii bunların hepsi şimdilik babamla birlikte oluyor
saygılar

Lude

NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #41 : Şubat 04, 2006, 11:49:29 ÖS »
Alıntı yapılan: "Maverick"
Ege Üniversitesi Hidrobiyoloji ve Deniz Mühendisligi 2.sinif ögrencisiyim    :-D  Aslinda ismi Su Ürünleri Mühendisligi'de ilk adi daha sekil geliyor kulaga :-D Neyse bilimum balik,yosun,kabuklu cart curt denizde ne varsa bunlarla ilgili konularda yardimci olmaya çalisirim.Sitede bide BALIKÇINIZ var artik.Yazlari çesmeye beklerim çikardigim  baliklarla mangal yapmaya.Bunun disinda bide kargo isi yapiyoruz kendime ait 2 subem var."EGE ULASIM KARGO" reklamimizida yapalim bari :-D  Bu konudada elimden geldigi kadar yardimci olmaya çalisirim herkese

sizin eğitim teknenizin ismi neydi.ben PiriReis olarak hatırlıyorum.doğrumuyum tamam :D

Maverick

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #42 : Şubat 05, 2006, 12:26:13 ÖÖ »

sizin eğitim teknenizin ismi neydi.ben PiriReis olarak hatırlıyorum.doğrumuyum tamam :D

yok hayır bizde 2 tane var bir tanesi EGESÜF isimli 463 hp.lik 110 grostonluk 27 metrelik bi araştırma gemisi bitanede hippocampus isimli daha ufak bi gemimiz var.sanırım senin söylediğin PİRİ REİS 9 eylül'ün gemisiydi

Lude

NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #43 : Şubat 06, 2006, 05:30:22 ÖS »

yok hayır bizde 2 tane var bir tanesi EGESÜF isimli 463 hp.lik 110 grostonluk 27 metrelik bi araştırma gemisi bitanede hippocampus isimli daha ufak bi gemimiz var.sanırım senin söylediğin PİRİ REİS 9 eylül'ün gemisiydi

doğrudur bir ara marmaris limanında görmüştüm.kaptanları İstanbul denizcilikten mezundu :D

can

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #44 : Şubat 06, 2006, 07:28:47 ÖS »
Alıntı yapılan: "MADEX-R"
Alıntı yapılan: "can"

1- gloria jean's
3- starbucks

Al işte bi tane daha...  :-D

Bende de damarda kan yerine glikoz ve kakao tozu var sıcak soğuk
pek farketmez adı ÇİKOlata olsun yeter...  :D

aynen öle valla :) hatta ne yalan söliym son zamanlarda honda merakımın önüne bile gecmeye basladı  :shock:  :-D

FG

• Racer Corner
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #45 : Şubat 06, 2006, 07:43:32 ÖS »
2 ayrı işim var

saolasın fatih..kendi yerimiz gibi görüyoruz zaten..onurda sende sıkılmadan her soruya cevap verip yardımcı oluyorsunuz..içtiğimiz 3ü birarada nescafelerde cabası :-D  bu arada bişi sorcam bizim peugeotya taktıgımız simota intake in temizlemesini herhangi bir temizleme kiti ile yapsak bir sakıncası olmaz sanırım?

marka bir temizleme kiti ile temizlemende sakınca yok
ama istersen şuan stokta hem kırmızı hem mavi yağlı temizleme kiti var. istiyorsan takımı bozma zaten 25dolar bişey . kafadan 10 temizlemeye falan yeter..

filtrenin rengine göre temizleme sonrası toz tutan yağın rengi değişiyor haberin olsn :) simota olarak 2 tipte var şuan bizde

OzguR

NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #46 : Şubat 06, 2006, 08:04:56 ÖS »
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Müh. Mim. Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde akademisyenim...

SLVR

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #47 : Şubat 08, 2006, 08:46:32 ÖÖ »
Reklam sektöründe faliyet gösteren şirketin Pazarlama Sorumlusuyum.Yaklaşık 5 yıldır bu sektördeyim.Daha önce Antalyada kendimize ait Su Sporları yapan bi yerimiz vardı.Yani Jet Ski,Paraşüt,Banana,Ringo,Su kayağı vb.Reklam sektöründe digital baskılar yapıyoruz.Kısaca araç üzeri reklam uygulama tabela binaların dış cephelerini giydirme ve daha bir çok faliyet.Üyelerimiz için mesela T-Shırt baskı,Şapka Baskı,Kupa Baskı.Her türlü işlerinizde üyelerimize yardımcı olmak beni sevindirir.

VTI

• Ziyaretçi
NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #48 : Şubat 08, 2006, 09:41:20 ÖÖ »
tekstil - desinatörüm

selinatamay

NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #49 : Şubat 10, 2006, 10:45:49 ÖÖ »
bilgisayar öğretmeniyim  :D