TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: HONDA - Şubat 02, 2006, 11:23:06 ÖÖ
-
Team Honda Turkey üye portföyünde kimler ne ile uğraşıyor görelim..
Önce ben başlayayım;
Ben Gıda Sektöründe Üretim yapan işletmede Finans Departmanında
görev yapmaktayım. Yaklaşık 3 yıldır bu sektörde çalışıyorum.
-
Ben Kütahya Anadolu Güzel Sanalar Lisesin de ing. öğretmeniyim 99 6 yıldır öğretmenlik yapıyorum
-
Ben Kütahya Anadolu Güzel Sanalar Lisesin de ing. öğretmeniyim 99 6 yıldır öğretmenlik yapıyorum
Süper Hocam bunu bilmemiz iyi olacak forumun ingilizce hocası da
var artık değil mi? :)
İkamet sürekli Kütahya mı?
-
Ben bir holdingin bilgi işlem bölümünde yazılım uzmanı olarak görev yapıyorum.
-
Yazılım Uzmanı ne yapar?
Yani iş tanımın ne tam olarak Mehmet?
-
Yazılım Uzmanı ne yapar?
Holding şirketleri için gerekli bilgisayar programlarının tespiti, projelendirilmesi, ilgili uygulama geliştirme programları ile tasarlanması, uygulamaya konulması ve test edilmesi
-
Öğrenci + Pederden kuyumculuk öğreniyorum. Soyadımda Kuyumcu zaten :D
-
Yazılım Uzmanı ne yapar?
Holding şirketleri için gerekli bilgisayar programlarının tespiti, projelendirilmesi, ilgili uygulama geliştirme programları ile tasarlanması, uygulamaya konulması ve test edilmesi
Tamamen teknik konular anladığım kadarıyla.
Bilgi ve Bilişim Sistemleri de diyebiliriz sanırım.
-
Tekstil sektöründeyim..
Bu sektörün uluslarası ticaret kısmında pazarlama ve üretim organizasyonu yönünde faaliyet gösteren bir şirkette çalışmaktayım..Bu sektörde 7 yıldır, şu anki iş yerindede 4 yıldır çalışmaktayım..
-
Walla ben mankenlik yapıyordum Erberk Ajansta..
Ama uzun sürmedi dışardan gözüktüğü gibi değil hiç 1şey :-o
Şu anda sigorta işindeyiz..Yapı Kredi we Axa Oyak..
Ama 1 aracı kurumda yeni 1işe başlicam inş.. :-D
-
Öğrenci + Pederden kuyumculuk öğreniyorum. Soyadımda Kuyumcu zaten :D
Ne Okuyorsun?
Bundan sonra kuyumcu ile ilgili işlerimizi seninle hallederiz.
Ekşi Sözlük'ten birkaç şey buldum kuyumcu ve kuyumculuk ile ilgili,
hem kuyum satan kişiye hem de bu kişinin faaliyet gösterdiği mekâna denir kuyumcu diye.
yazın kapağı atabileceğiniz en serin yerlerin başinda kuyumcular gelir.
terli ellerle takılara dokunmak korozyona mı neden oluyor, yoksa adamların sıcağa alerjisi mi var bilemiyorum. ama var böyle bir şey.
soyguncularin ilk tercihlerinden biri olan dukkanlardir.
bu nedenden dolayi ruhsatli silah almalari diger mesleklere gore daha kolaydir.
:-)
-
Tekstil sektöründeyim..
Bu sektörün uluslarası ticaret kısmında pazarlama ve üretim organizasyonu yönünde faaliyet gösteren bir şirkette çalışmaktayım..Bu sektörde 7 yıldır, şu anki iş yerindede 4 yıldır çalışmaktayım..
Tekstil ve Türevleri bu aralar pek iyi günler yaşamıyor sanırım Altıner. :-(
-
Walla ben mankenlik yapıyordum Erberk Ajansta..
Ama uzun sürmedi dışardan gözüktüğü gibi değil hiç 1şey :-o
Şu anda sigorta işindeyiz..Yapı Kredi we Axa Oyak..
Ama 1 aracı kurumda yeni 1işe başlicam inş.. :-D
Mankenliğin dışarıdan görünmediği kısmı neler merak ettim?
Erberk Ajans oldukça iyi bu konuda bildiğim kadarıyla.
-
Yazılım Uzmanı ne yapar?
evet, böyle diyebiliriz.
Ayrıca çalıştığım holdingin en önemli faaliyet alanlarından biri de Altın ve değerli takı üretim, satış ve ihracatı. Yani kuyumculuk :D . Diğer önemli faaliyet alanı ise petrol ve madeni yağlar..
-
ben boya ve kimyasal hammadde sektöründe lojistik bölümünde çalışıyorum istanbul içinde kamyon şöfürlüğü yapıyorum mercedes 1517 atego kamyon kullanıyorum 4 senedir bu sektördeyim
-
Yazılım Uzmanı ne yapar?
evet, böyle diyebiliriz.
Ayrıca çalıştığım holdingin en önemli faaliyet alanlarından biri de Altın ve değerli takı üretim, satış ve ihracatı. Yani kuyumculuk :D . Diğer önemli faaliyet alanı ise petrol ve madeni yağlar..
Dış kaynaklı bir firma sanırım?
-
Erberk'den önce M.köy'de 1 ajanstaydm..
Adını bile hatrlamıyorm şimdi..
Orası müthişti hakkaten :lol: :lol:
Erberk tabiki iyi ama iş sözleşmeye gelince acayip bağlıyolar seni..
5 sene sözleşme imzalicaksın sonra iç çamaşırı defilesine de çıkarsın
slp defilesine de..Hadi buyur burdan yak.. :lol:
Daha 1kaç şey de war burası yeri deil :-D
-
Aman Hocam anlattığın kadarı da yeter cidden.
Gerisini tahmin edebiliyorum.. :-D
-
Yazılım Uzmanı ne yapar?
evet, böyle diyebiliriz.
Hayır.
Gaziantep orijinli.
Altınbaş Holding ;)
-
Yazılım Uzmanı ne yapar?
evet, böyle diyebiliriz.
Hayır.
Gaziantep orijinli.
Altınbaş Holding ;)
Kurumsallaşma konusunda nasıllar peki?
Biraz araştırayım yapılarını bakalım. :-)
Yönetim Biçimleri ve Stratejileri oldukça ilgimi çeker de.
1975 yılında Gaziantep'te kurulan Altınbaş Kuyumculuk, bugün merkezi İstanbul'da (Sultanahmet'te) bulunan, 1998 yılında kurulmuş olan Altınbaş Holding'in çekirdeğini oluşturmaktadır. Altınbaş ailesinin sahibi olduğu Altınbaş Holding bünyesinde kuyum, finans, enerji ve turizm sektörlerinde hizmet veren 15 şirket bulunmaktadır. Bu şirketler Türkiye, K.K.T.C., Almanya, Bulgaristan ve A.B.D.'de hizmet vermektedir.
TÜRKİYE
-Altınbaş Holding A.Ş.
-Altınbaş Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş.
-Altınbaş Mücevherat İmalatı ve Dış Ticaret A.Ş.
-Asos Kuyumculuk Pazarlama A.Ş.
-Altınbaş Petrol ve Ticaret A.Ş.
K.K.T.C.
-Altınbaş Kuyumculuk LTD.
-Kıbrış Altınbaş Bank LTD.
-Kıbrıs Altınbaş Yatırım LTD
-Altınbaş Sigorta LTD.
-Altınbaş Petrol LTD
ALMANYA
-Altınbaş Juwelier GmbH
ABD
-Altınbaş Jewellery Inc.
-
Yönetim Kurulu daha çok aile bireylerinden oluşuyor. Fakat son yıllarda değişik firmaların yönetici kadrolarından yönetici transferleri gerçekleştirdiler.
Kurumsallaşma yolunda ilerleme kaydedilmeye başlandı diyebilirim. Fakat henüz borsaya açılmış olmadığı için çok da şeffaf bir yapı yok.
-
Yönetim Kurulu daha çok aile bireylerinden oluşuyor. Fakat son yıllarda değişik firmaların yönetici kadrolarından yönetici transferleri gerçekleştirdiler.
Kurumsallaşma yolunda ilerleme kaydedilmeye başlandı diyebilirim. Fakat henüz borsaya açılmış olmadığı için çok da şeffaf bir yapı yok.
Teknoloji olarak maden işleme konusunda sürekli iyi para harcanıyor
olmalı. Dışarıdan göründüğü kadarıyla gayet başarılı zaten Tr'de büyük
işletmelerin temelinde hep aile şirketi temeli var. Bu konuda birçok örnek
mevcut.
Borsaya açılmak bana göre son radde zaten ama şu durumda bile bazı
kollara dışarıdan atama yapmaları bu konuda iddialı oldukları anlamına
geliyor. Keşke bütün firmalarımız bu şekilde kendini geliştirebilseler.
-
Tekstil sektöründeyim..
malesef omer..Çin gibi haksız rekabetin avantajını kullananlar ve ülkemizde bırak teşviki bu kur politikalarıyla dahada dibe vurmasını sağlayan bir politik anlayış var..kurlarla böyle giderse ne olur düşünmek bile istemiyorum..
-
Tekstil sektöründeyim..
malesef omer..Çin gibi haksız rekabetin avantajını kullananlar ve ülkemizde bırak teşviki bu kur politikalarıyla dahada dibe vurmasını sağlayan bir politik anlayış var..kurlarla böyle giderse ne olur düşünmek bile istemiyorum..
Kurlar düzelecek merak etme şu Serdengeçti bir gitsin de bakalım.
-
2 ayrı işim var
1- abim ve ablamla ortak Lüks kağıt karton ithalat ve lüks zarf imalat satış işim var.
2- 1 sene önce ortağımla kurduğum ithalat ve direk satış yapan modifiye dükkanım var.
-
bende özel bir sağlık şirketinde calısıyorumm yönetici asistanıyım 1 senedırr buu şirketteyimm ...
sağlıkk yönünden her türlüü sorunlarınızda yanınızdayım..
aman kimse hasta olmasında yinede bir güvenn sizinle olsun saglık şirketimizlee :)
-
benimde sigorta acentem var şu anda güven sigorta ve ray sigorta acenteliklerim var. kısmetse koçallianz sigortaylada anlaşacaz görüşmelerimiz devam ediyor. sigortalarınız için bilgi ve fiyat konusunda herzaman danışabilirsiniz.
-
2 ayrı işim var
2- 1 sene önce ortağımla kurduğum ithalat ve direk satış yapan modifiye dükkanım var.
en zevkli iş seninki fatih.. :)
-
kocaelide okuyorum ve profesyonel anlamda yemek yemekle + sıcak çikolata portföyü geliştirmekle uğraşıorum..
can's hot chocolate top3 veriym bide =) en saglam buralarda var bana göre =)
1- gloria jean's
2- kocaeli üniversitesi kantini
3- starbucks
-
otomobil yedek parça ithaalatı ihracatı yapan bi firmada ürün sorumlusuyum...
-
Team Honda Turkey üye portföyünde kimler ne ile uğraşıyor görelim..
Önce ben başlayayım;
Ben Gıda Sektöründe Üretim yapan işletmede Finans Departmanında
görev yapmaktayım. Yaklaşık 3 yıldır bu sektörde çalışıyorum.
Ben sanki bu şirketi biliyoum gibi geliyor. Heh tamam şu benimde çalıştığım yerdi galiba
Muhasebeciyim
Akşamları da webtasarım üzerine çalışıyorum
-
Ben henüz öğrenciyim. İst. Bilgi Üni. Siyaset Bilimi bölümününde 1. sınıftayım. Eğer sağ salim bu bölümü bitirirsem Kaymakamlık sınavlarına girdikten sonra aktif olarak siyasete girmeyi düşünüyorum. Hayırlısı...
-
Ege Üniversitesi Hidrobiyoloji ve Deniz Mühendisligi 2.sinif ögrencisiyim :-D Aslinda ismi Su Ürünleri Mühendisligi'de ilk adi daha sekil geliyor kulaga :-D Neyse bilimum balik,yosun,kabuklu cart curt denizde ne varsa bunlarla ilgili konularda yardimci olmaya çalisirim.Sitede bide BALIKÇINIZ var artik.Yazlari çesmeye beklerim çikardigim baliklarla mangal yapmaya.Bunun disinda bide kargo isi yapiyoruz kendime ait 2 subem var."EGE ULASIM KARGO" reklamimizida yapalim bari :-D Bu konudada elimden geldigi kadar yardimci olmaya çalisirim herkese
-
doğma Kütahya,büyüme orda burda :D Ewin tek oğlu olunca zorla öğretmen olmak zorunda kaldık :D yurtdışı yasağı koydular :D İşin açıkcası Annem beni çok sewiyor ;ablamlarımı ise biraz biraz :D eh artık tekrar Kötayalı olduk diyem :(
-
2 ayrı işim var
gel abicim sen de her zaman bekleriz
ben de artık VTEC ailesine geri döndüm yani biliyosun :)
-
doğma Kütahya,büyüme orda burda :D Ewin tek oğlu olunca zorla öğretmen olmak zorunda kaldık :D yurtdışı yasağı koydular :D İşin açıkcası Annem beni çok sewiyor ;ablamlarımı ise biraz biraz :D eh artık tekrar Kötayalı olduk diyem :(
:)
Güzeldir Kütahya...
Tavşanlıya falan gitmiştim 6-7 sene önce az çok gezmiştim hocam...
-
kocaelide okuyorum ve profesyonel anlamda yemek yemekle + sıcak çikolata portföyü geliştirmekle uğraşıorum..
1- gloria jean's
3- starbucks
Al işte bi tane daha... :-D
Bende de damarda kan yerine glikoz ve kakao tozu var sıcak soğuk
pek farketmez adı ÇİKOlata olsun yeter... :D
-
izmirde kırtasiye dükkanım var..
-
tavşanlıda manitam var benm :D
-
2 ayrı işim var
saolasın fatih..kendi yerimiz gibi görüyoruz zaten..onurda sende sıkılmadan her soruya cevap verip yardımcı oluyorsunuz..içtiğimiz 3ü birarada nescafelerde cabası :-D bu arada bişi sorcam bizim peugeotya taktıgımız simota intake in temizlemesini herhangi bir temizleme kiti ile yapsak bir sakıncası olmaz sanırım?
-
ben mersinde belediye bağlantıları + özel sektöre parke imalatı yapıorum park ihaleleri ve kaldırım organizasyonu ile de uğraşıorum tabii bunların hepsi şimdilik babamla birlikte oluyor
saygılar
-
Ege Üniversitesi Hidrobiyoloji ve Deniz Mühendisligi 2.sinif ögrencisiyim :-D Aslinda ismi Su Ürünleri Mühendisligi'de ilk adi daha sekil geliyor kulaga :-D Neyse bilimum balik,yosun,kabuklu cart curt denizde ne varsa bunlarla ilgili konularda yardimci olmaya çalisirim.Sitede bide BALIKÇINIZ var artik.Yazlari çesmeye beklerim çikardigim baliklarla mangal yapmaya.Bunun disinda bide kargo isi yapiyoruz kendime ait 2 subem var."EGE ULASIM KARGO" reklamimizida yapalim bari :-D Bu konudada elimden geldigi kadar yardimci olmaya çalisirim herkese
sizin eğitim teknenizin ismi neydi.ben PiriReis olarak hatırlıyorum.doğrumuyum tamam :D
-
sizin eğitim teknenizin ismi neydi.ben PiriReis olarak hatırlıyorum.doğrumuyum tamam :D
yok hayır bizde 2 tane var bir tanesi EGESÜF isimli 463 hp.lik 110 grostonluk 27 metrelik bi araştırma gemisi bitanede hippocampus isimli daha ufak bi gemimiz var.sanırım senin söylediğin PİRİ REİS 9 eylül'ün gemisiydi
-
yok hayır bizde 2 tane var bir tanesi EGESÜF isimli 463 hp.lik 110 grostonluk 27 metrelik bi araştırma gemisi bitanede hippocampus isimli daha ufak bi gemimiz var.sanırım senin söylediğin PİRİ REİS 9 eylül'ün gemisiydi
doğrudur bir ara marmaris limanında görmüştüm.kaptanları İstanbul denizcilikten mezundu :D
-
1- gloria jean's
3- starbucks
Al işte bi tane daha... :-D
Bende de damarda kan yerine glikoz ve kakao tozu var sıcak soğuk
pek farketmez adı ÇİKOlata olsun yeter... :D
aynen öle valla :) hatta ne yalan söliym son zamanlarda honda merakımın önüne bile gecmeye basladı :shock: :-D
-
2 ayrı işim var
saolasın fatih..kendi yerimiz gibi görüyoruz zaten..onurda sende sıkılmadan her soruya cevap verip yardımcı oluyorsunuz..içtiğimiz 3ü birarada nescafelerde cabası :-D bu arada bişi sorcam bizim peugeotya taktıgımız simota intake in temizlemesini herhangi bir temizleme kiti ile yapsak bir sakıncası olmaz sanırım?
marka bir temizleme kiti ile temizlemende sakınca yok
ama istersen şuan stokta hem kırmızı hem mavi yağlı temizleme kiti var. istiyorsan takımı bozma zaten 25dolar bişey . kafadan 10 temizlemeye falan yeter..
filtrenin rengine göre temizleme sonrası toz tutan yağın rengi değişiyor haberin olsn :) simota olarak 2 tipte var şuan bizde
-
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Müh. Mim. Fak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde akademisyenim...
-
Reklam sektöründe faliyet gösteren şirketin Pazarlama Sorumlusuyum.Yaklaşık 5 yıldır bu sektördeyim.Daha önce Antalyada kendimize ait Su Sporları yapan bi yerimiz vardı.Yani Jet Ski,Paraşüt,Banana,Ringo,Su kayağı vb.Reklam sektöründe digital baskılar yapıyoruz.Kısaca araç üzeri reklam uygulama tabela binaların dış cephelerini giydirme ve daha bir çok faliyet.Üyelerimiz için mesela T-Shırt baskı,Şapka Baskı,Kupa Baskı.Her türlü işlerinizde üyelerimize yardımcı olmak beni sevindirir.
-
tekstil - desinatörüm
-
bilgisayar öğretmeniyim :D
-
Canonda çalısıyordum yeni istifa ettim, özel ders veriyordum o da yok artık simdi baba parası yiyoruz :-D insallah olumda benim gibi yapmaz bana :D Gerçi hayırsız da degiliz 2 üniversitede okuyoz ama neyse...
-
ben edirneede kamu okuyorm...
bu arada isimde cok basarılıyımdır... senelerdir bu isle mesgulum...
isi solemeyi unutmusm:
acaip baba parası yemek... :D
-
Bende Kocaelinde okuyorum 5. senem Never-ending Nightmare!!!
kousucks!!! :D 5 ay sonra jeololoji mühendisi çıkıcam inşallah zemin etüdü vs.. işlerinizde 6 ay sonra yardımcı olunur :) gezmek tozmak çok güzeldi öğrencilik en güzel meslek! şimdi ise iş hayatı bana göz kırpıyor şimdiden stressi çöküyor insanın içine neyseki Honda varsa Vtec in stress out.:-)
-
Bende Kocaelinde okuyorum 5. senem Never-ending Nightmare!!!
kousucks!!! :D 5 ay sonra jeololoji mühendisi çıkıcam inşallah zemin etüdü vs.. işlerinizde 6 ay sonra yardımcı olunur :) gezmek tozmak çok güzeldi öğrencilik en güzel meslek! şimdi ise iş hayatı bana göz kırpıyor şimdiden stressi çöküyor insanın içine neyseki Honda varsa Vtec in stress out.:-)
tebrik ederim..bol şans ve başarılar..
-
CaddeboyCan sen okulu bitir ozalit çekimlerin benden
Cemil Copy Center
İş hayatıda güzeldir.Hele birde para kazanmaya başladın mı?
-
CaddeboyCan sen okulu bitir ozalit çekimlerin benden
Cemil Copy Center
İş hayatıda güzeldir.Hele birde para kazanmaya başladın mı?
En kısa zamanda görüşmek üzere :-D
-
BU GERÇEKTEN İYİ OLDU.
BENDE 1993 SENESİNDE ŞİŞLİ MOTOR TEKNİK LİSESİNDEN MEZUN OLDUM(2. OLARAK ---1. ÇİFTKURTLAR NAZİF USTADIR BU ARADA) :-) AMA MALUM PİYASA ŞARTLARI BU İŞTEN BENİ AYIRDI.KENDİ İŞİMİ KURDUM.NESTLE NİN EMİRGAN,İSTİNYE,YENİKÖY,TARABYA,SARIYER BÖLGE BAYİİLİGİNİ YAPTIM 2 SENE.ANCAK KRİZ DÖNEMİNDE O İŞDE DE BİŞEY YAPAMADIK.DAHA SONRA BİLGİSAYAR İŞİNE MERAK SARDIM VE MİCROSOFT'UN EGİTİMLERİNİ ALDIM.3 YILDIR OYAKBANK BİLGİ İŞLEM DEPARTMANINDA UZMAN YARDIMCISIYIM.HOBİ OLARAKTA DENİZ SÜRAT katılımLARINA GİRİYORUM TEKNE İŞİNDENDE İYİ ANLARIM katılımLARA DA GİRDİM DERECELERİM VAR.REİNA'NIN CLASS 3 KATAMARAN katılım TEKNESİNİ DE 3 YILDIR KULLANIYORUM...
-
tavşanlıda manitam var benm :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
ben edirneede kamu okuyorm...
bu arada isimde cok basarılıyımdır... senelerdir bu isle mesgulum...
isi solemeyi unutmusm:
acaip baba parası yemek... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
yeni arkadaşlarımız için guncel
-
İzmir ADNAN MENDERES HAVALİMANI Yeni Dış Hatlar Terminali Binası İnşaatı IT Mahalleri İmalat şefi ve IT Müdür Yardımcısı..
vay be neymişim ben yaz yaz bitmiyo ;D ;D
-
Hakkaten yaw, çok cafcaflı oldu walla :lol:
-
sen bide giriş krtımı gör ;D bir harf bir nokta şeklinde sığmıyo karta..
-
Eskişehir de bir makina sanayiinde Kalite Sistem Geliştirme Sorumlusu yum.
8 yıldır ISO 9000 Kalite sistemeleri üzerine çalışıyorum 3 yıldır bu firmadayım. firma yurt dışına işmakinaları şasileri, tank şasisi, yol süpürme makinalarının nerdeyse tamamını, otobüs şasisi, tarım makinaları, traktör kabinleri, iş makinaları kabinleri, sağlık cihazları şasileri gibi komponent ağırlıklı işler yapıyor. firmamız bir group içinde yer alıyor. seneye nasipse kamyon üretiminde seri imalata başlıyacak, grubun diğer firmaları;1) bilgiişlem hardware software satış vs. 2) jimnastik aletleri imalat ihracat 3) Ar-Ge Fabrikası 4) pazarlama şirketi 5) ithalat şirketi 6) en büyük şirket olan makina imalat şirketi benim olduğum şirket. şirkette toplam 800 civarı çalışan var. yurt içindede Türktraktör, Uzel, Çukurova makina, Tümosan, Tei, Hidromek, Erkunt gibi firmalara iş makinası ve traktör kabini imalatı yapıyoruz. ayrıca patronun oğlu bacanağım olur ekü ekü ekü ekü ekü
-
Istanbul Bilgi Uni. Televizyon Gazeteciligi 1. sinif ogrencisiyim.
-
MUĞLA ÜNİ. BU DÖNEM BİTTİ MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNUYUM KENDİ BÜROMUZDA ÇALIŞIYORUM
-
selam herkeze bende izmirde havaalanı karşısında iç dekorasyon ile uğraşıyorum genelde ahşap ağırlıklı çalışıyorum,kendi firmam şimdilik bu kadar bu arada firma 42 yıllık... www.kentmobilyadekorasyon.com
-
prelude56 kardeşim havaalanı karşısında nerde sizin yer..karşısı derken kısıkköy falanmı..yakınıs görüşegh ;D
-
bende yakınım sankii :D uçak yolcularını net görüyorum ;D ;D
havalanı buluşması yapalm ehehhe :D
-
Ynt: NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #68 : Bugün 01:11:41 am »
--------------------------------------------------------------------------------
bende yakınım sankii uçak yolcularını net görüyorum
havalanı buluşması yapalm ehehhe
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tamam ben pisti ayarlıyorum
-
Okan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Almanca Mütercim Tercümanlık Bölümü 1. sınıf Öğrencisiyim
-
Ben aslen Kadir Has Üniversitesi İşletme de okuyorum ...
Boş zmanlarımda yani yaklaşık %90 filtre kitleri üretiorum
bide unutmadan aile şirketinde boğaz tokluğunada çalışıorum :D
-
arkadaşlar havaalanı karşısında keresteciler sitesi var oradayım görüşürüz güsel olur valla
-
Ynt: NE İŞ YAPIYORUZ?
« Yanıtla #70 : Haziran 22, 2006, 08:58:01 am »
--------------------------------------------------------------------------------
Okan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Almanca Mütercim Tercümanlık Bölümü 1. sınıf Öğrencisiyim
mütercim ne bea...yemek ismi gibi:)
-
Mütercim-Mücver ](*,)
Mütercim;Anında çeviri demek arkadaşımmm
Tabii ben asla Mütercim olamicam o ayrı mesele :lol: :lol:
-
nie be?
-
Renault Satış Danışmanı, VTEC kullanıcısı :twisted:
-
Antalya veya Alanya da tanıdığınız tavsiye debileceğiniz rent a car cı var mı arkadaşlar ? orlardan araba kirlamamız gerekecekde agustos ayında şimdiden bi sormak istedim....Eger varsa tanıdığınız bi zahmet adını adresini verebilirmisiniz...Şimdiden teşşekürler
-
biliriom o ajansı mayadroom bende kayıt oldum ama para almadılar sebebi ise ofot için para vermem gerekiormuş hemde yüklü bir miktar bunuda forum doldurduktan sonra söleyince yarı kayıt oldum olmadım gibi bişrey oluverdi,kampüsistan dizisinde rol verdiler,benim çekildiğim bölümle beraberinde dizi yayından kalktı:D:Dsonra zaten iyice soğudum reklam tarzı ajanslardan...
Ben henüz öğrenciyim. İst. Bilgi Üni. Siyaset Bilimi bölümününde 1. sınıftayım. Eğer sağ salim bu bölümü bitirirsem Kaymakamlık sınavlarına girdikten sonra aktif olarak siyasete girmeyi düşünüyorum. Hayırlısı...
asil kanka siyasete giricen madem sen şimdiden yeni anayasa maddelerini hazırla ozmana kadar anca şekllenir zaten:Dmesela modifiyeci arkadaşlarımıızn şikayetlerinden başla ne dersin:D:D:D:D
-
BANA gelirsek meslek lisesi mezunyum(grafik),1sene ara verdikten sonra evdekilerin yoğun baskısı üzerine 2ylıılk edirneki meslek yüksek okulana başladım,ordaki bölüm ise restorasyon.Nekadarda ters dimi işte ben bu türkiyedeki eğitim sistemine hastayım sırf bu yüzden sen git lisede 3sene garfik oku sonra seçebiliceğin bölümler restorasyon ve mimari dekorasyonla sınırlı olsun gelde kayışı koparma şimidi:D:D:Dama ilerdeki istediğim tek iş grafikerlik hhe:)
-
selam arkadaşlar bende izmir dokuz eylül üniversitesi 2. sınıf oğrencisiyim OTOMOTİV okuyorum.....bakım,triger,motor,şanzıman,alttakım ve bilimum işleri yapılır ;D ;D ;D
-
Ben de Gaziantepde aydınlatma sektöründeyim arkadaşlar...