Gönderen Konu: logolari calmislar  (Okunma sayısı 5873 defa)

dreammaker_11

Ynt: logolari calmislar
« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2012, 10:33:42 ÖS »
iyi akşamlar arkadaşlar,
benimde arabamın sol arka kapısına sanatsal bir çalışma olmuş anarşi işareti yapmaya çalışmışlar baktım etrafa kimsecikler yok sonra o sinirle arabaya bindim arabanın altıkaldırıma çarptı marşpiyelde yamuldu sol arkanın Allah'a havale ettim ne yapayım denk getiremedikten sonra. denk gelseydi verecektim kutsalı

usta büyük geçmiş olsun bi tutanak falan tuttursaydın kamera falan yokmuydu?

teşekkür ederim üstad,

kameranın ölü noktasıda oluyormuş onuda öğrendim.tutanak tutturacak vaktim olmadı henüz hsonu çözecem o işi. bizim takımdakilere anlattım olayı 2 sene önce bir arkadaşımında arabasını çiziyorlar ama bu şanslı denk geliyor ve yakalıyor bir tanesini -20'li yaşlarda bir keko- neyse niye yaptın diye soruyor falan bende yok o yüzden pisliğine yaptım cevabıyla benim arkadaşın kan beynine sıçrıyor.tartaklarkende çocuğun kolunu kırmış. çizen elemanda karakola şikayet etmiş arkadaşımı baya uzamış olay çizen kekonun akrabaları kardeşleri karkola doluşmuş sonuç araba çizildiğiyle kol kırıldığıyla kalmış.hangi hasta ruh başkasının aracına zarar vermek isterki

cagatay54

« Yanıtla #26 : Nisan 05, 2012, 11:07:28 ÖS »
2 gün sonra abi logoların yok satalım diye çıkmasınlar karşınıza :))))

cagatay54

« Yanıtla #27 : Nisan 05, 2012, 11:10:17 ÖS »
2 kez honda logolu sibop kapaklarımı yürüttü aşşağılık insanlar...

anahtarlı olanından galiba :) bende var sağlam sıktım çocuğun biri çarşı içinde arabamı her zaman görürüm park ettiğim zaman geldi yanına arabayı inceledi bakıyorum ama arkadaşlarla sağa bakıyo sola bakıyo tekere eğildi uğraşıyooo uğraşıyoo sökemedii :)) bıraktı yakaladım sonra abi hoşuma gidiyo kapaklar diyo 10-12 yaşında çocuk ne yapacan...

mhmtdnr

• mhmtdnr32
« Yanıtla #28 : Nisan 07, 2012, 09:48:21 ÖÖ »
12-13 yaşında demiycen basıcan köteği, ders olur bakarsın bi daha sokulurken siboplara aklına gelir... bana denk gelmez işte..

2 kez honda logolu sibop kapaklarımı yürüttü aşşağılık insanlar...

anahtarlı olanından galiba :) bende var sağlam sıktım çocuğun biri çarşı içinde arabamı her zaman görürüm park ettiğim zaman geldi yanına arabayı inceledi bakıyorum ama arkadaşlarla sağa bakıyo sola bakıyo tekere eğildi uğraşıyooo uğraşıyoo sökemedii :)) bıraktı yakaladım sonra abi hoşuma gidiyo kapaklar diyo 10-12 yaşında çocuk ne yapacan...

exceLLency

• exceLLency
« Yanıtla #29 : Nisan 09, 2012, 11:02:09 ÖÖ »
Denk gelirseniz olduresiye dovdukten sonra polise verin..