TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: exceLLency - Mart 28, 2012, 07:09:14 ÖS
-
Kapimizin onunde sirt sirta park ettigimiz honda larin ikisininde bagaj logolari calinmis iki aracin arasinda yirmi cm bosluk vardi.sen hangi ara oraya daldin hangi amacla logolari caliyors un nasil bir millet olduk ciktik...cok doldum ya yok boyle bir sey
-
geçmiş olsun diyeyim.çok şükürki daha büyük bir zarar vermemişler.ortalık gerçekten çok kötü artık.
-
Ne denirki buna simdi...gecmis olsun...bi gorsen bi denk gelsen ne hos olur dimi
-
O Değil aracın biri sıfırdı tornavida ile çizmişler beyaz olduğu için çok belirgin,benim araç siyahtı tornavida izi yoktu.Çok garip insanlar var etrafımızda...Gerçi çocuk çalan bir milletin Honda logosu çalmasıda normal..
Ne denirki buna simdi...gecmis olsun...bi gorsen bi denk gelsen ne hos olur dimi
-
Ah bitanesi o işi yaparken yakalansa bitanesi ya çok değil birrr!!
-
Araca body kit takicam bu seferde spoiler I calarlar diye cekiniyorum iyice soguttular..
-
ne günlere kaldık..sen maddi manevi okadar emek harca adinin bırı gelsin yazık etsin...yukarda allah var...
-
ne günlere kaldık..sen maddi manevi okadar emek harca adinin bırı gelsin yazık etsin...yukarda allah var...
Allah korkusu olan adam bunları yapmaz hocam.
-
Mahalle kurulduğundan beri orda oturuyoruz taa dedemin zamanından, kimseyle husumetsizliğimiz de yok , bildiğin hırsız tornavida ile zorlamış sökmüş..kaç paralık logo kardeşim ne zarar veriyorsun
-
Mahalle kurulduğundan beri orda oturuyoruz taa dedemin zamanından, kimseyle husumetsizliğimiz de yok , bildiğin hırsız tornavida ile zorlamış sökmüş..kaç paralık logo kardeşim ne zarar veriyorsun
hayır abi o adam şimdi yakalansa ekmek parası diyecek daha şimdi kapıya adamın teki geldi neymiş polis genel müdürlüğünden geliyormuş, alakası yok hırsız evleri kontrol ediyor 1 saniye dedim güvenliği falan aradım açmadım sözüm burda herkese dikkatli olun ortalık çok kötü eşlerinize çocuklarınıza söyleyin açmasınlar kapıyı şüpheli kişilere... benimde şansına bugün vizem yok evde çalışıyorum.birde polis genel müdürlüğünden geldim diyor polis değil emniyet genel müdürlüğü o.
-
bizim eski evde komşuya iki kez girdi hocam.
-
250 liraya kamera sistemi var kullanılabilir aslında.
-
250 liraya kamera sistemi var kullanılabilir aslında.
binanın girişinde var zaten birde otoparkta söyledim onların kayıtlarına bakılsın mühim konu çünkü.
-
Geçmiş olsun, sinek hesabı miğde bulandırıcı bir durum :(
Affınıza sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum, ALLAH her yerdedir, mekandan münezzehtir bu sebeple yer tayin etmek yanlıştır
Ağız alışkanlığıyla gayri ihtiyari olarak tamamen iyi niyetle söylenmiş birşey biliyorum :)
Ama bu detayı da bilmek lazım
Teşekkürler...
-
Aksam isten gelirken arabanin soluna bir baktim park halindeyken saglam bi surtmusler pasta cila nafile...ne yapiyim anlamadim ki...
-
Çok çok geçmiş olsun. Bence arabaya binerken ve inerken mutlaka Ayetel Kürsi okuyun. Mümkünse arabayada koyun bu duanın yazılı olduğu bir kağıt. Eğer biliyorsanız bol bol Nazar duası okuyun.
-
Aksam isten gelirken arabanin soluna bir baktim park halindeyken saglam bi surtmusler pasta cila nafile...ne yapiyim anlamadim ki...
bir nazar duası falan okutun
-
benim 15 dakikada 4 metal sipop kapağını götürdüler yaa. birazda cafcaflıydı ya. lastiklerin yerinde durduğuna şükrediyoruz. Ne dünya ama. Bu serefsizlerin kul hakkından, öbür dünyadan haberi yok. hesaptan kitaptan haberi yok.
Üstad necip fazıldan bi mısra bu serefsizlere gelsin.
"Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek,
Ey yaşam süren leşler! Sizi kim diriltecek? "
-
Mümkün olduğunca dua ediyorum arabaya binerken, Rabbim imtihan ediyor herhalde...Arabayı sürerken zarar vermiyorum durduğu yerde gelip insanlar zarar veriyor, 2005 Hyundai Accent`ten 2010 elegance`a geçince böyle olduk..
-
Arabayı park ettiğim heryerde ben de tedirgin oluyorum, kaldırıma 0 yanaşıyorum, nerdeyse duvara çıkıcam...
da 0 aracı olupda yolun ortasına park edenleri birtürlü anlayamıyorum.
sakınılan göze çöp batar hesabı galiba...
-
Arabayý park ettiðim heryerde ben de tedirgin oluyorum, kaldýrýma 0 yanaþýyorum, nerdeyse duvara çýkýcam...
da 0 aracý olupda yolun ortasýna park edenleri birtürlü anlayamýyorum.
sakýnýlan göze çöp batar hesabý galiba...
hocam benim arac sifir degil.AMA istesemde otopark cok uzakta evde bevel var.gecenin korunde atesi ciktigi zaman taksimi arayalim.arabayi otoparka birakinca fonksiyonunu yitiriyor.keske binada otopark olsa oraya.koysak
-
Neler neler yapıyorlar, çok geçmiş olsun hocam. Geçen yaz düğüne gittim. Ankara Cebeci de.. Düğünden çıktım, arabaya bindim, bi 15-20 km. sonra ön soldan gaza bastıkça tık tık tık diye ses geliyor. İndim baktım, tekeri ayağımla sarstım falan gevşememi var diye bişey bulamadım. Aklıma da anahtarla bijonları sıkmak falan gelmedi. Ertesi gün ustaya götürdüm, Allah kurtarmış seni dedi, benim jantları çalmak istemişler, sanırım zamanları yetmedi sökememişler, sadece gevşetip gitmişler. Arabadaki 4 kişinin canına kastedecekti şrfszler..
-
2 kez honda logolu sibop kapaklarımı yürüttü aşşağılık insanlar...
-
iyi akşamlar arkadaşlar,
benimde arabamın sol arka kapısına sanatsal bir çalışma olmuş anarşi işareti yapmaya çalışmışlar baktım etrafa kimsecikler yok sonra o sinirle arabaya bindim arabanın altıkaldırıma çarptı marşpiyelde yamuldu sol arkanın Allah'a havale ettim ne yapayım denk getiremedikten sonra. denk gelseydi verecektim kutsalı
-
iyi akşamlar arkadaşlar,
benimde arabamın sol arka kapısına sanatsal bir çalışma olmuş anarşi işareti yapmaya çalışmışlar baktım etrafa kimsecikler yok sonra o sinirle arabaya bindim arabanın altıkaldırıma çarptı marşpiyelde yamuldu sol arkanın Allah'a havale ettim ne yapayım denk getiremedikten sonra. denk gelseydi verecektim kutsalı
usta büyük geçmiş olsun bi tutanak falan tuttursaydın kamera falan yokmuydu?
-
iyi akşamlar arkadaşlar,
usta büyük geçmiş olsun bi tutanak falan tuttursaydın kamera falan yokmuydu?
teşekkür ederim üstad,
kameranın ölü noktasıda oluyormuş onuda öğrendim.tutanak tutturacak vaktim olmadı henüz hsonu çözecem o işi. bizim takımdakilere anlattım olayı 2 sene önce bir arkadaşımında arabasını çiziyorlar ama bu şanslı denk geliyor ve yakalıyor bir tanesini -20'li yaşlarda bir keko- neyse niye yaptın diye soruyor falan bende yok o yüzden pisliğine yaptım cevabıyla benim arkadaşın kan beynine sıçrıyor.tartaklarkende çocuğun kolunu kırmış. çizen elemanda karakola şikayet etmiş arkadaşımı baya uzamış olay çizen kekonun akrabaları kardeşleri karkola doluşmuş sonuç araba çizildiğiyle kol kırıldığıyla kalmış.hangi hasta ruh başkasının aracına zarar vermek isterki
-
2 gün sonra abi logoların yok satalım diye çıkmasınlar karşınıza :))))
-
anahtarlı olanından galiba :) bende var sağlam sıktım çocuğun biri çarşı içinde arabamı her zaman görürüm park ettiğim zaman geldi yanına arabayı inceledi bakıyorum ama arkadaşlarla sağa bakıyo sola bakıyo tekere eğildi uğraşıyooo uğraşıyoo sökemedii :)) bıraktı yakaladım sonra abi hoşuma gidiyo kapaklar diyo 10-12 yaşında çocuk ne yapacan...
-
12-13 yaşında demiycen basıcan köteği, ders olur bakarsın bi daha sokulurken siboplara aklına gelir... bana denk gelmez işte..
anahtarlı olanından galiba :) bende var sağlam sıktım çocuğun biri çarşı içinde arabamı her zaman görürüm park ettiğim zaman geldi yanına arabayı inceledi bakıyorum ama arkadaşlarla sağa bakıyo sola bakıyo tekere eğildi uğraşıyooo uğraşıyoo sökemedii :)) bıraktı yakaladım sonra abi hoşuma gidiyo kapaklar diyo 10-12 yaşında çocuk ne yapacan...
-
Denk gelirseniz olduresiye dovdukten sonra polise verin..