guccı rush angel man rochas man axe ınca212 sexy tek kadın parfumu
Alıntı yapılan: mawi portakal - Eylül 15, 2008, 10:54:57 ÖÖguccı rush angel man rochas man axe ınca212 sexy tek kadın parfumu off diorum yaa rochas ı tek geçerimm erkek parfümünde üstüne tanımam
Giorgio Armani - CodeGiorgio Armani - Attitude
Attı Tuttu ne usta Benim Parfümüm son 7 yıldır Rochas Man ondan evvel Carl Lagerfeld kullanıyordum Alıntı yapılan: muRatpasa - Eylül 10, 2008, 11:08:26 ÖSGiorgio Armani - CodeGiorgio Armani - Attitude
Giorgio Armaniyi attitüttü demişsin ya
Alıntı yapılan: SERVET - Eylül 15, 2008, 11:10:56 ÖÖGiorgio Armaniyi attitüttü demişsin ya
burberry weekend (bu bi klasik artık christian dior j'adore (vazgeçilmezim i loewe you (şimdiki gözdem erkek parfümlerindense rochas ı tek geçerim,ama polo'nun parfümüde şahane ,212 de çok güzel
hangisini kullanadıgım belli değil.çünkü parfüm kullanmıyorum. bi aralar adidas kullanıyordum.
Alıntı yapılan: aRas - Eylül 17, 2008, 05:08:46 ÖShangisini kullanadıgım belli değil.çünkü parfüm kullanmıyorum. bi aralar adidas kullanıyordum.kokarsın bee yapma ole seyler :p
Alıntı yapılan: mawi portakal - Eylül 18, 2008, 09:48:28 ÖÖAlıntı yapılan: aRas - Eylül 17, 2008, 05:08:46 ÖShangisini kullanadıgım belli değil.çünkü parfüm kullanmıyorum. bi aralar adidas kullanıyordum.kokarsın bee yapma ole seyler :pdoğal kokmak gibisi varmıı yaaa doğal parfüm ehehehe
Alıntı yapılan: BeAcH - Eylül 18, 2008, 09:49:50 ÖÖAlıntı yapılan: mawi portakal - Eylül 18, 2008, 09:48:28 ÖÖAlıntı yapılan: aRas - Eylül 17, 2008, 05:08:46 ÖShangisini kullanadıgım belli değil.çünkü parfüm kullanmıyorum. bi aralar adidas kullanıyordum.kokarsın bee yapma ole seyler :pdoğal kokmak gibisi varmıı yaaa doğal parfüm ehehehe o lavanta lavantaa dun karsılastım bırıyle hatta.. tıklım tıklım dolu bı mınubus kapı acıldı bıncek yer yok ama bındım yarı bılet parası verdım cunku yarım dısardaydı .. bı amcanın arkasındayım amcanın arkası yzuumde aman allaahımmmm o ne afrodızyak koku oyleeee allahtan nezleyım cok koku almıorum
amcanın evını orendım bayramda ıkı tane pacalı alcam arada bı deıssın dıe ne yasadım tahmın bıle edemezsın
Alıntı yapılan: mawi portakal - Eylül 18, 2008, 10:01:36 ÖÖamcanın evını orendım bayramda ıkı tane pacalı alcam arada bı deıssın dıe ne yasadım tahmın bıle edemezsın tahmin etmim sen söle ozmn
Alıntı yapılan: BeAcH - Eylül 18, 2008, 10:04:06 ÖÖAlıntı yapılan: mawi portakal - Eylül 18, 2008, 10:01:36 ÖÖamcanın evını orendım bayramda ıkı tane pacalı alcam arada bı deıssın dıe ne yasadım tahmın bıle edemezsın tahmin etmim sen söle ozmn lastık yemıs sankı amcaaa