Sevgili admin modoratör ve siteye üye kardeşlerim,,,
Senelerdir bu siteye üyeyim,daha önceden 35 tc 126 üye ismi ile kayıtlıydım daha sonra SEDAT_KAPTAN olarak devam ettim,
İzmir il temsilcisi oldum,,(sağ olsun ersin kardeşimin önerisi ve deniz hnmın yardımıyla)
Normal mini toplantılarımızın yanında,hatrı sayılır yüksek kişi sayısıyla,organizasyonun düzenliliğiyle,
sonrasında özenle uğraşıp kalıcı olmasını sağlamak için yaptığım video cliplerle,3-4 büyük organizasyona imza attık..
bunun sonuncusu 22 ocakda yaptığımız 80 kişilik 40 araçlık kahvaltı organizasyonudur,,
Sitemizin adını büyük harflerle stıcer olarak araçlarımızın üzerinede yaptırdık,,
yine TeamHondaturkey yazılı büyük bir pankartı hazırlıyıp fotolarımızda kullandık,,
Sitemizin lehine düşündüğüm bir çok katı kuralı üyelerimizin içine iyileştirilmiş şekilde sindirdik ve uygulattık,,
stıcerı camlara değil gönüllere kazıdık,(kendi şahsi sitem gibi)
gencliğimden beri beğenerek okuduğum TR tunıng dergisine sitemizin ismini ve resimleri taşıdık,,
ve bu görünenlerin yanında görünmeyen bir çok şey,,,
HAKKIM HELALDİR...teamhonda sayesinde bir çok insanla tanıştım ve dost oldum,,Bana en büyük katkısıdır.
sizde hakkınızı helal edersiniz etmezsiniz size kalmış,,
KISACASI:Son dönemlerde gördüğüm site içerisinde gerginlik ve sıkıntı yaşanıyor..
(illaki gececek inanıyorum)
Fakat belki yaşım belkide karakterim gereği yönetimin koyduğu kurallar bana ağır gelicek,
bunu ilerisini de düşünerek yazıyorum..
Şimdi zaten kaldırılmış olan il temsilciliğimi bırakıyorum,benimle birlikte diğer il temsilcisi ersin güzen kardeşiminde bıraktığını beyan ederim.
Bunun yanında izmirdeki bir çok üyeninde siteyi bırakıp,ŞAHSEN KURDUĞUM yeni siteye gececeğinin bilgisini vermek isterim,,
Yönetime her zaman olan saygımdan sitemin ismini tabiki burada vermiyeceğim,
TÜM THT YÖNETİMİNE VE ÜYELERİNE BU ZAMANA KADAR BİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞU YAKINLIKTAN DOLAYI TŞK EDERİZ,
sedat uzuner ersin güzen