Gönderen Konu: İZMİRDEN ELVEDA  (Okunma sayısı 1908 defa)

SEDAT_KAPTAN

• SEDAT UZUNER
İZMİRDEN ELVEDA
« : Mart 16, 2012, 09:38:33 ÖS »
Sevgili admin modoratör ve siteye üye kardeşlerim,,,
Senelerdir bu siteye üyeyim,daha önceden 35 tc 126 üye ismi ile kayıtlıydım daha sonra SEDAT_KAPTAN olarak devam ettim,
İzmir il temsilcisi oldum,,(sağ olsun ersin kardeşimin önerisi ve deniz hnmın yardımıyla)
Normal mini toplantılarımızın yanında,hatrı sayılır  yüksek kişi sayısıyla,organizasyonun düzenliliğiyle,
sonrasında özenle uğraşıp kalıcı olmasını sağlamak için yaptığım video cliplerle,3-4 büyük organizasyona imza attık..
bunun sonuncusu 22 ocakda yaptığımız 80 kişilik 40 araçlık kahvaltı organizasyonudur,,

Sitemizin adını büyük harflerle stıcer olarak araçlarımızın üzerinede yaptırdık,,
yine TeamHondaturkey yazılı büyük bir pankartı hazırlıyıp fotolarımızda kullandık,,
Sitemizin lehine düşündüğüm bir çok katı kuralı üyelerimizin içine iyileştirilmiş şekilde sindirdik ve uygulattık,,
stıcerı camlara değil gönüllere kazıdık,(kendi şahsi sitem gibi)
gencliğimden beri beğenerek okuduğum TR tunıng dergisine sitemizin ismini ve resimleri taşıdık,,
ve bu görünenlerin yanında görünmeyen bir çok şey,,,

HAKKIM HELALDİR...teamhonda sayesinde bir çok insanla tanıştım ve dost oldum,,Bana en büyük katkısıdır.
sizde hakkınızı helal edersiniz etmezsiniz size kalmış,,
KISACASI:Son dönemlerde gördüğüm site içerisinde gerginlik ve sıkıntı yaşanıyor..
(illaki gececek inanıyorum)
Fakat belki yaşım belkide karakterim gereği yönetimin koyduğu kurallar bana ağır gelicek,
bunu ilerisini de düşünerek yazıyorum..
Şimdi zaten kaldırılmış olan il temsilciliğimi bırakıyorum,benimle birlikte diğer il temsilcisi ersin güzen kardeşiminde bıraktığını beyan ederim.
Bunun yanında izmirdeki bir çok üyeninde siteyi bırakıp,ŞAHSEN KURDUĞUM yeni siteye gececeğinin bilgisini vermek isterim,,
Yönetime her zaman olan saygımdan sitemin ismini tabiki burada vermiyeceğim,
TÜM THT YÖNETİMİNE VE ÜYELERİNE BU ZAMANA KADAR BİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞU YAKINLIKTAN DOLAYI TŞK EDERİZ,
sedat uzuner   ersin güzen

inventor

• Co-Admin
Ynt: İZMİRDEN ELVEDA
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2012, 09:44:48 ÖS »
sedat sizin grubu örnek gösteriyordum siz elvada yazmışsınız bu beni gerçekten üzdü yarın seni arayacağım (saat geç olduğu için aramıyorum)

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2012, 09:52:16 ÖS »
Tek diyebileceğim bu durum benide üzdü...

ertugrul99

« Yanıtla #3 : Mart 16, 2012, 10:34:48 ÖS »
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN KAPTAN

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2012, 12:32:45 ÖÖ »
Merhaba Sedatım , İlk olarak üzüldüm.
İlk önce konuşman çok güzel kardeşim kimseyi kırmamaya ve gerçekleri yazmaya dikkat edip özen göstermişsin.Bu siteden çok ayrılan ve kendilerine ait site kuran arkadaşlarımız oldu,halen daha hepsiyle görüşüyorum yüzyüze veya telefonla... ,ama malesef kurdukları siteye devam edemediler inşallah sizin kurduğunuz sitenin devamı olur.
Bende bu siteye 2009'dan bu yana uyeyim eskiden sitede çok fazla kullanıcı ve üye olurdu.Bu sayı gün geçtikçe düşmeye başladı haklı veya haksız bazı sert kurallar ve usluplardan dolayı bir çok arkadaşımız siteye artık giriş yapmıyor.İnsanlar gönül koymaya başladılar.Sitenin kullanıcı sayısı gün geçtikçe düşmeye başladı.Site ile altını vurgulayarak söylüyorum Deniz Hanımdan başka hiç kimse ilgilenmiyor.Siteye dışardan reklam yazısı yazıyorlar(yabancı dilde) yazı 3 gün duruyor silinmiyor.Admin,co admin ve moderatorler de bunun farkındadır.2009-2010 yıllarında İzmir il temsilciliğini bıraktıktan sonra asla polemik yaratacak bir konuya girmedim ve sohbet başlıklarına da hiç girmedim.Sadece teknik konularda paylaşım ve yorum yaptım.Başka sitelerden farklı yöneticilik ve temsilcilik teklifleri geldi kabul etmedim hiç birisine burdan üye almadım.Çünkü THT benim için gerçekten önemli.(bunu senin için söylemiyorum-reklam anlamında demek istedim)
İlk defa böyle bir başlıkta yorum yapacağım.
THT'nin bir an önce silkelenip kendine gelmesi gerekiyor.Yönetimin bazı sorunları çözmesi ve kurallarını gözden geçirmesi lazım.Bu sadece benim düşüncem değil bir çok üyenin düşüncesidir.(*Sitede kimseye karşı kötü bir düşüncem yoktur.Aksine THT'yi severim.Deniz Hanım ve Murat Abimizede çok saygım vardır.Sitenin bu şekilde olması beni çok üzüyor eskiden bir konu açıldığı zaman yorum yağardı şimdi bir çok konu yeni üyeler tarafından açılıyor.Soru var ama net cevap yok... deneyimli üyelerde artık malesef yok... )
Sedat Kaptan senin ve Ersin Guzen gibi bu işe gönül vermiş,THT için toplantılarda şunu bunu yapalım sticker,reklam,siteye daha fazla giriş yapın vs vs vs... diyen bir arkadaşımız bile bu siteden sessiz sedasız ayrılma kararı verdiyse durup birazda düşenmek lazım.
Kardeşim son olarak Hayırlısı olsun,sen mantıklı ve düzeyli bir insansın kararına saygım sonsuz.
« Son Düzenleme: Mart 17, 2012, 12:39:28 ÖÖ Gönderen: Tekos »

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #5 : Mart 19, 2012, 01:41:04 ÖS »
Güzel sözlerin için teşekkür ederim...Burdaki her admin inanın elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyor.kimisi işi gereği benim kadar sitede online olup ilgilenemiyo bu şu demekte deil az çalışıyor bişeyler yapmıyor.
Sedat ve Ersine gelince hatta genel tabirle İzmire gelince bu beni açıkcası üzdü birçok ile parmakla gösterip budur dediğim bi ilimizdi..Yazık oldu yani...

MerT01__civic

« Yanıtla #6 : Mart 19, 2012, 03:27:32 ÖS »
bencede site ile ençok ilgilenen Deniz abla..

İzmir grubuna gelirsek site için kötü.. dergiye kadar çıktılar yani sitenin reklamını en iyi yapan grup İzmir'di :) ama İzmir grubu haklı.. o kadar emek verdiler ama sayfaları kapandı temsilcilikleri alındı.. (Adana sayfasında olduğu gibi)

dışardan bakılınca bu işler basit görünüyor.. ama hiçte öyle değil çok emek gerektiren şeyler.. 20-30 arabayı bir araya toplamak sanıldığı kadar kolay işler değil..

o kadar emek boşa mı gitti şimdi ? ben siteye üye olduğumda Adana sayfasına enson 2010'da yazılmıştı :) el birliği ile Adana'yı canlandırdık bişeler yaptık elimizden geldiğince DİĞER ARKADAŞLARIMLA DA BERABER.. ama ne oldu sayfamız kapandı?

yanlış anlamayın ben çok dert etmiyorum.. benimde emeğim çok ama İzmir kadar değil tabi.. yani daha ne yapsınlar dergiye kadar çıktılar..

neyse çok uzattım umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır yanlışta anlaşılmamışımdır :)

herkese iyi forumlar..