Gönderen Konu: İyi şoför ?  (Okunma sayısı 26149 defa)

YABANCI

Ynt: İyi şoför ?
« Yanıtla #100 : Ocak 27, 2012, 07:17:58 ÖS »
babam iyi araba kullanan şoför, az fren yapma ihtiyacı duyandır der, dikkat ettim gerçekten öyle :P (az fren yapıcam diye öndekine bindirmek değil mesele, gerekli mesafeyi bırakmak) o tavsiyesi sayesinde çok arkadan vurulma vakası atlattım, ben öndekiyle mesafeyi açınca sert fren yapmam gerekmediği için arka tamponumla alıp veremediği olan da daha sakince durabiliyor (bkz: 100 ile giden TEM'in zart diye 15'e inmesi)

ha bi de iyi şoför gittiği şeridin hızına uyandır bence, şerit 120 ile giderken sen 70le gidersen, kadın-erkek fark etmez, selektörü, kornayı küfürü yersin, yapan da haklıdır bana göre, çünkü o da tehlike yaratmakta, nasıl ki şerit 70le giderken sen 120 ile gitmeye çalışırsan tehlike yaratıyorsan aynı şekil :)

ah bir de şu fermuar kuralına uysa halkımız, sapaklarda da kaza olmayacak, oy oy dert çok trafikte neyse :D

yol verilmez alınır bu memlekette ne de olsa...

Geçen sene Ankara Ulus'ta ambulansın birisi bas bas bağırıyor kimsenin çözüm bulmaya niyeti yok. Yol her iki taraflı dolu, sağ taraf dursa sol taraf ilerleyecek boşalacak. zaten emniyet şeriti falan da yok. abartısız 7-8 dakika bağırdı ambulans trafikte. Kafamın tası attı hatta sigortalarda Sağ şeridi yanlamasına kapattım kestim trafiği indim. sağ tarafa durdu zaten sol tarafta ki her arabaya geç benim aracın önüne sağda dur, öbürüne geç onun önünde dur trafik iki dakikada açıldı. kenarda izleyenler en son arabama binerken helal olsun memur bey diyorlardı. :D ben sadece vatandaşım arkadaşlar dedim sizin de olmanız gerektiği kadar vatandaş.

fabregas04

« Yanıtla #101 : Ocak 28, 2012, 09:26:29 ÖÖ »

Zor durumdakine yol verir.
Gereksiz yere hız yapmaz.
Dönüşlerinde sinyali unutmaz.
Trafiği zora sokmaz.
Olur olmaz yerde durmaz.

bbhnda

« Yanıtla #102 : Ocak 29, 2012, 05:44:08 ÖS »
benim makasa meraklı bir arkadaşım geçen sene  son dansını etti fd6'sıyla  ve karşı taraftan 4 kişi götürdü.şimdi yukarıda neyin ne olduğunu anlamıştır eminim.onu rahmetle anıyorum olay günü ve sonrasında çok üzülmüştüm ama karşıdaki ailenin günahı neydi bence bunu sorgulamak lazım

Allah rahmet eylesin ama fd6 makas a girilcek kadar güvenli ve seri bi araç değilki Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin.

dostlar saolsun diyeyim.insanlar fd6 ya binince bazen f1 arabası falan kullanıyorum sanıyorlar buda sonuç olarak 1.6 motora sahip aile arabası.sadece aynı tipte olan araçlardan daha seri

2008 elegance

« Yanıtla #103 : Ocak 29, 2012, 06:43:16 ÖS »
diğer araçlara, yayalara, hayvanlara duyarlı, kendini bilen, kurallara uyan.