babam iyi araba kullanan şoför, az fren yapma ihtiyacı duyandır der, dikkat ettim gerçekten öyle (az fren yapıcam diye öndekine bindirmek değil mesele, gerekli mesafeyi bırakmak) o tavsiyesi sayesinde çok arkadan vurulma vakası atlattım, ben öndekiyle mesafeyi açınca sert fren yapmam gerekmediği için arka tamponumla alıp veremediği olan da daha sakince durabiliyor (bkz: 100 ile giden TEM'in zart diye 15'e inmesi)ha bi de iyi şoför gittiği şeridin hızına uyandır bence, şerit 120 ile giderken sen 70le gidersen, kadın-erkek fark etmez, selektörü, kornayı küfürü yersin, yapan da haklıdır bana göre, çünkü o da tehlike yaratmakta, nasıl ki şerit 70le giderken sen 120 ile gitmeye çalışırsan tehlike yaratıyorsan aynı şekil ah bir de şu fermuar kuralına uysa halkımız, sapaklarda da kaza olmayacak, oy oy dert çok trafikte neyse yol verilmez alınır bu memlekette ne de olsa...
Alıntı yapılan: bbhnda - Ocak 26, 2012, 05:31:30 ÖSbenim makasa meraklı bir arkadaşım geçen sene son dansını etti fd6'sıyla ve karşı taraftan 4 kişi götürdü.şimdi yukarıda neyin ne olduğunu anlamıştır eminim.onu rahmetle anıyorum olay günü ve sonrasında çok üzülmüştüm ama karşıdaki ailenin günahı neydi bence bunu sorgulamak lazım Allah rahmet eylesin ama fd6 makas a girilcek kadar güvenli ve seri bi araç değilki Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin.
benim makasa meraklı bir arkadaşım geçen sene son dansını etti fd6'sıyla ve karşı taraftan 4 kişi götürdü.şimdi yukarıda neyin ne olduğunu anlamıştır eminim.onu rahmetle anıyorum olay günü ve sonrasında çok üzülmüştüm ama karşıdaki ailenin günahı neydi bence bunu sorgulamak lazım