Arkadaşlar ben bugün Bora'daki kokteyle gittim, aracı da test ettim, merak edenler için kısaca izlenimlerimi yazayım:
+ lar:
1) Araç çok seri, 4. viteste 160km/h, daha 2 vitesi var bunun
2) Yakıt fena değil, 3000 devirde vites değiştirerek, asılarak vs 7 L/100km gördü, uslu kullanan biri daha düşürebilir
3) İçi çok güzel, malzeme yumuşak, renkler hoş, oturuş açısı yerleşim vs kusursuz
4) Viteste sanki short shifter var, çok yakınlar birbirlerine, hızlı geçişleri var
5) Bagajı müthiş geniş
6) Start-stop harika, çok seri devreye giriyor, motoru stop ettirmek için uğraşmak lazım
7) Hill holder çok başarılı, araç yerinden kıpırdamıyor 4-5 sn kadar
8 ) Kabinde yol sesi vs yok, sadece motor sesi geliyor asılınca
9) Mayıs başında araç teslim edilebiliyor
10) Dış görünümü fotoğraflardan güzel, korktuğum kadar çirkin değil
- leri
1) Dış görünümü herkese hitap etmez, daha galeride "bunu görünce beğenmediğim sedana aşık oldum" diyen eleman vardı
2) Arka koltuk çok dar, hem diz mesafesi hem tavan mesafesi yetersiz, (boyum 1.85)
3) Xenon yada cam tavan/sunroof yok, nette görünen paketlerin hiçbiri yok, sport ve comfort isimli iki baz model var sadece
4) Yalnızca siyah, beyaz ve kırmızı getirilmiş durumda şuan
5) Bir seneden önce otomatiği gelmeyecekmiş (yalan da olabilir tabi)
bu arada muhtelif konularda bahsedildiği gibi arka camlar manuel değil, 4ü de otomatik ve arkada da silecek var, yalnız öndekiler sedanın silecekleri gibi değil, eski usul aynı yöne dönenlerden, cılız durmuş biraz.
Kasa kodu FK3 bu arada
bunlar da çektiğim birkaç resim, ilgilenirseniz