Masaüstü süpermiş güzel planlanmış elinize sağlık
Mustafa otomobil eksperimisin yani ? Değer uzmanımısın ? masaüstü güzel olmuş.
Çok qüzel valla Allah aqzınızın tadını bozmasın.
Benim arabanın değerini soracaktım ama anladığım kadarıyla senin uzmanlığın bunu yapanların kullandığı değerlendirme programı.
Yok be abi malum site malum evlere dönmüş, nefret ediyorum oradan. Oraya bakarsak benim 2010 , 60.000 km de , otomatik , civic elegance , hasarlı , 45.000 lira .!
Meslektaş aferim aferim güzel olmuş güzel güzel çalış bendeki pertleri sana yolliyim
birazda benden gelsin kaza tutanak ehliyet ruhsat görmekten bıktım valla sabah 17 dosya vardı şimdi 9 a düştü ama benimde beynim gitti
Güncel site değerlerini kullanır
Alıntı yapılan: Carismatiq - Ocak 10, 2014, 02:16:21 ÖSGüncel site değerlerini kullanır Ya sen ciddimisin ? Kulağıma gelmişti ama öyle saçmalıkmı olur diye dikkate almamıştım. E dediğin gibiyse 20-30 tane feyk ilan açalım, araçlarımızın kasko değeri artsın ! Çok saçma bence. Bilgilendirme için sağol.( Bu arada yoğun falan da değilsiniz, sürekli forumdasın ne yoğunluğu ? Hiiiç olaki patron yakalarda " bak çocuk giriyo ama yoğunuz diye de yazmış" desin diye buraya yoğunuz falan yazma, yemez
amannnn beklesinler valla kazayı yapınca iyi oluyo dimi dikkat etsinler iyicene ciddi yoğunum ama biraz durmazsam çılgınlık gelio insana cinnet hali etrafında birsürü kağıt parçası heryer biribiine giriceğine ben siteye girerim
yöneticiymiş hava atma kralını görürsün
yok o iş öle deil ben hep cinnetliydim bu ek değişiği oldu
Alıntı yapılan: deniz - Ocak 10, 2014, 02:49:28 ÖSyöneticiymiş hava atma kralını görürsün Denizcim cv'ni mail adresime gönderebilirsin. :D:D