Gönderen Konu: Facedeki team honda grubu kurulduktan sonra , siteye uğrayan azaldı ...  (Okunma sayısı 3149 defa)

hondatürk

• ホンダトルコ
Facedeki team honda grubu kurulduktan sonra , siteye uğrayan azaldı ...Farkındamısınız __??

speedline

• Co-Admin
Millet THT nin aslinda bir forum sitesi olduğunu unutmuş...

By_emre

Ben gruptan çıktım. Uygun bir ortam değil

gecetilkisi

2 seneyi gecti burdayim. Merak bile etmedim

av.ak

• av.ak
malum site reklamlarıyla dolu

xlx99

• Tolga B.
Artik Facebook kullanmiyorum. Boyle bir gruptan haberim yoktu. Sanirim forumda duyuru yapilmadi, ya da ben gozden kacirdim. Hos haberim olsaydi da katiomazdim ya, neyse

dewo

forum candır facebook neymiş

civic_dream

bence sadece paylaşımları adminler yapmalı orada yeniden açılmış sanıyorum. büyük ihtimal gelen talepler doğrultusunda böyle olmuştur.

oktayoo

• Oktay
ben hep burdayım,facebook a nadir bakarım.

can3520

facebooktaki grubu burayla bir tutamazsınız ki orada insanlar sadece arabalarını paylaşıyor buradaki kadar detaylı olmuyor. burası daha kalıcı

GrcnTml

Foruma biraz daha görsellik katılabilir daha çekici ve göz alıcı bir şeyler yapılabilir gerekli kişilere pm attım ama dönüş yapılmadı :)

sercanim

• SeRCaN
Ynt: Facedeki team honda grubu kurulduktan sonra , siteye uğrayan azaldı ...
« Yanıtla #11 : Kasım 01, 2013, 06:52:33 ÖÖ »
burası daha iyi

kacaman

« Yanıtla #12 : Kasım 01, 2013, 07:39:46 ÖÖ »
face takip ediyorum fakat birşeyler yazmıyorum

civic_dream

« Yanıtla #13 : Kasım 01, 2013, 08:47:22 ÖÖ »
Foruma biraz daha görsellik katılabilir daha çekici ve göz alıcı bir şeyler yapılabilir gerekli kişilere pm attım ama dönüş yapılmadı :)

evet katılıyorum birde buluşmaları filan biraz daha foruma yönelik yapılabilir. mesela belli başlı yerlerde olanlar buluşmalarda bulunabiliyor.. forum üyelerinin nerelerde bulunduğu ile ilgili bir  anket çalışması vardır sanırım.. buna istinaden mesela yaz aylarında veya ilkbahar gibi çevre illerden de insanların katılımıyla büyük bir buluşma yapılabilir.

GrcnTml

« Yanıtla #14 : Kasım 01, 2013, 09:36:16 ÖÖ »

evet katılıyorum birde buluşmaları filan biraz daha foruma yönelik yapılabilir. mesela belli başlı yerlerde olanlar buluşmalarda bulunabiliyor.. forum üyelerinin nerelerde bulunduğu ile ilgili bir  anket çalışması vardır sanırım.. buna istinaden mesela yaz aylarında veya ilkbahar gibi çevre illerden de insanların katılımıyla büyük bir buluşma yapılabilir.

Katılıyorum sonuçta bir yere oturup çay içmeye gerek yok güzel piknik alanları var istanbul için konuşuyorum orada bir yer tutulup mangal partisi yapılabilir ama bu aylarda olmaz :) biraz sıcak olması lazım havanın

civic_dream

« Yanıtla #15 : Kasım 01, 2013, 05:34:56 ÖS »

Katılıyorum sonuçta bir yere oturup çay içmeye gerek yok güzel piknik alanları var istanbul için konuşuyorum orada bir yer tutulup mangal partisi yapılabilir ama bu aylarda olmaz :) biraz sıcak olması lazım havanın

zaten büyük bir çoğunluk İstanbul sanırım üyelerin. Aslında demek istediğimde bu. İstanbul'da Ankara'da oluyor ben Tokat'tayım mesela İstanbul bana 760 km. Ankara 300 km. Ankara İstanbul arası 450 km. ortak nokta Ankara belirlenip çevre illerden de katılımıyla olabilir. Ankara dememdeki sebep ise orta kesimde bulunmasından dolayı