Foruma biraz daha görsellik katılabilir daha çekici ve göz alıcı bir şeyler yapılabilir gerekli kişilere pm attım ama dönüş yapılmadı
Alıntı yapılan: GrcnTml - Ekim 31, 2013, 09:15:48 ÖSForuma biraz daha görsellik katılabilir daha çekici ve göz alıcı bir şeyler yapılabilir gerekli kişilere pm attım ama dönüş yapılmadı evet katılıyorum birde buluşmaları filan biraz daha foruma yönelik yapılabilir. mesela belli başlı yerlerde olanlar buluşmalarda bulunabiliyor.. forum üyelerinin nerelerde bulunduğu ile ilgili bir anket çalışması vardır sanırım.. buna istinaden mesela yaz aylarında veya ilkbahar gibi çevre illerden de insanların katılımıyla büyük bir buluşma yapılabilir.
Alıntı yapılan: civic_dream - Kasım 01, 2013, 08:47:22 ÖÖAlıntı yapılan: GrcnTml - Ekim 31, 2013, 09:15:48 ÖSForuma biraz daha görsellik katılabilir daha çekici ve göz alıcı bir şeyler yapılabilir gerekli kişilere pm attım ama dönüş yapılmadı evet katılıyorum birde buluşmaları filan biraz daha foruma yönelik yapılabilir. mesela belli başlı yerlerde olanlar buluşmalarda bulunabiliyor.. forum üyelerinin nerelerde bulunduğu ile ilgili bir anket çalışması vardır sanırım.. buna istinaden mesela yaz aylarında veya ilkbahar gibi çevre illerden de insanların katılımıyla büyük bir buluşma yapılabilir. Katılıyorum sonuçta bir yere oturup çay içmeye gerek yok güzel piknik alanları var istanbul için konuşuyorum orada bir yer tutulup mangal partisi yapılabilir ama bu aylarda olmaz biraz sıcak olması lazım havanın