Gönderen Konu: Ek Gelir Mi İstiyorsun ? Honda Al Sat !! ;)  (Okunma sayısı 15421 defa)

HONDAHAN

Ynt: Ek Gelir Mi İstiyorsun ? Honda Al Sat !! ;)
« Yanıtla #25 : Temmuz 30, 2013, 04:19:38 ÖS »
bizler boş gezen adamlarız,eğer olursa buluşma sana garantileyip haber veriyoruz biliyorsun abi :)

Estağfurullah abi boş gezen demeyelim de özgür bekarlar diyelim ;)
valla ben bekarlığa çekmiyim özgürlüğümüzü gözüne sokmıyım istemiştim abi :D

;) Eyvallah Refik kardeş eyvallah

denizcan

« Yanıtla #26 : Temmuz 30, 2013, 04:22:12 ÖS »
mayıs ayında 51,25 bin TL ye 0 km aldım aracımı. Malum siteye bakıyorum, 48-50 bandında ikinci el istiyorlar. Demekki fb7 kasa da çok fazla zarar ettirmeyecek sahiplerine.
honda alıpta zarar eden pek yoktur zaten hocam.

Refik_Yavaş

« Yanıtla #27 : Temmuz 30, 2013, 04:26:16 ÖS »
mayıs ayında 51,25 bin TL ye 0 km aldım aracımı. Malum siteye bakıyorum, 48-50 bandında ikinci el istiyorlar. Demekki fb7 kasa da çok fazla zarar ettirmeyecek sahiplerine.
o makyajlısı çıkınca belli eder kendini :))

xlx99

• Tolga B.
« Yanıtla #28 : Temmuz 30, 2013, 04:28:13 ÖS »
fd6 nın makyajlısı çıkınca, makyajsızları fiyat olarak çok mu değer kaybetti; yada vtec2 lerin makyajsızları çok mu düştü?

tabii ki düşer fiyatlar. Bu zaten beklenir. Hele ki 0 km alınca. Ancak honda da bu oran diğer markalara çok daha az. bu kuralın fb7 içinde değişeceğini düşünmüyorum.

denizcan

« Yanıtla #29 : Temmuz 30, 2013, 04:30:10 ÖS »
bende düşüceğini pek sanmıyorum.illaki biraz oynama olur ama oda normal düzeyde olur diye tahmin ediyorum.

Refik_Yavaş

« Yanıtla #30 : Temmuz 30, 2013, 04:37:13 ÖS »
fd6 nın makyajlısı çıkınca, makyajsızları fiyat olarak çok mu değer kaybetti; yada vtec2 lerin makyajsızları çok mu düştü?

tabii ki düşer fiyatlar. Bu zaten beklenir. Hele ki 0 km alınca. Ancak honda da bu oran diğer markalara çok daha az. bu kuralın fb7 içinde değişeceğini düşünmüyorum.
Fb7 için makyaj makyajdan öteye gidecek gibi genel bir hava var. fd6 ya olan makyaj gibi bir kaç ufak dokunuş değil söz konusu. Ben bunu kastettim,göz alışınca fb7 de gayet güzel geliyor artık bana dahi. Şimdi fb7 için mugen rr kit için görüşmeler içindeyiz,oda olursa tadından yenmez araçlar çıkacak ortaya. Fakat makyaj yediğinde belirgin farka gidilirse (amerikan versiyona benzerse) kendi adıma söyliyim 45 fd6 ya veririm 45 fb7 ye vermem. Araba al sat ticaretini yapmıyoruz,kazalı olmasın diye nasıl uğraşıyorsak kullanırken duruşuyla da içe sinsin diye düşünüyorum. ve fd6 dan yana oluyorum hep.

xlx99

• Tolga B.
« Yanıtla #31 : Temmuz 30, 2013, 04:42:44 ÖS »
resimlere göre fd6 daki kadar belli belirsiz değil ama çok da abartı olmayan bir makyaj olacak. bu operasyon da 2014 yılını bulacak. (internette okusuğum haberlere göre)
Özellikle aracın içi neredeyse hiç değişmiyecek gibi (sadece klima düğmeleri değişmiş görünüyor).

Refik_Yavaş

« Yanıtla #32 : Temmuz 30, 2013, 04:45:35 ÖS »
resimlere göre fd6 daki kadar belli belirsiz değil ama çok da abartı olmayan bir makyaj olacak. bu operasyon da 2014 yılını bulacak. (internette okusuğum haberlere göre)
Özellikle aracın içi neredeyse hiç değişmiyecek gibi (sadece klima düğmeleri değişmiş görünüyor).
Benim okuduğum haberlere görede aracın arkasının yüksekliği nedeniyle şikayet aldığı ve makyajın ona göre büyük ordan olacağı. Rivayet yani hepsi,beklicez görücez. Ama istediği gibi olsun ben uzun süre daha fd6 ya binicem,sende kendi aracına :)

caucass

« Yanıtla #33 : Temmuz 30, 2013, 04:49:22 ÖS »
bekarlık sultanlıktır

xlx99

• Tolga B.
« Yanıtla #34 : Temmuz 30, 2013, 04:49:44 ÖS »
Benim okuduğum haberlere görede aracın arkasının yüksekliği nedeniyle şikayet aldığı ve makyajın ona göre büyük ordan olacağı. Rivayet yani hepsi,beklicez görücez. Ama istediği gibi olsun ben uzun süre daha fd6 ya binicem,sende kendi aracına :)

inşaallah. Allah kaza bela göstermezse, ya da satmak zorunda kalmazsak öyle.
« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2013, 04:50:29 ÖS Gönderen: xlx99 »

denizcan

« Yanıtla #35 : Temmuz 30, 2013, 10:22:39 ÖS »
refik abi fd6 bir baska yaa :) bugün yine mugen yapılı bitane gördüm beykoz'da araba ben burdayım siz nerdesiniz diyor :D fanatiklik gibi algılanmasın ama bu arabanın içide dısıda çok modern bir yapıya sahip bana göre.diğer araclardan farklı bir çizgisi var gibi görüyorum ben hep.

bbhnda

« Yanıtla #36 : Temmuz 30, 2013, 11:25:40 ÖS »
ya vtec 2ciler coştu açık ara önde gidiyorlar şuan :D araç satışında satıcı çok çıkmaz alıcıda çok inmezse problem olmaz ama alıcı ölücü çıkarsa sıkıntı . bazen öyle teklifler edilyorki yok kardeşim sana satılacak araba yok diyor insan . iyi mal iyi para abartılmadıkça tabi.

caucass

« Yanıtla #37 : Ağustos 02, 2013, 01:28:29 ÖÖ »
refik abi fd6 bir baska yaa :) bugün yine mugen yapılı bitane gördüm beykoz'da araba ben burdayım siz nerdesiniz diyor :D fanatiklik gibi algılanmasın ama bu arabanın içide dısıda çok modern bir yapıya sahip bana göre.diğer araclardan farklı bir çizgisi var gibi görüyorum ben hep.

Senin gibi düşünenlerin sayısı çok fazla
hiç hondadan anlamayanlar bile fd6 iyiymiş, yeni çıkanda iş yokmuş diyorlar

bbhnda

« Yanıtla #38 : Ağustos 02, 2013, 03:01:37 ÖS »

Senin gibi düşünenlerin sayısı çok fazla
hiç hondadan anlamayanlar bile fd6 iyiymiş, yeni çıkanda iş yokmuş diyorlar

aynen. ya beyler bugün bidaha yolda gördümki yok abi yok fd6 gibisi yok ulan isterse 50 litre yaksın helali hoş olsun atarız 50 lirasını.2.eli süper performans süper konfor desen o da süper tip karizma la bi arabada daha nolsun. dün insignia test ettim 2.0 cdti edition elegance araba da 110 la direksiyonla hafif oynayınca tüm şase sallanıyor :D çok güvensiz.

caucass

« Yanıtla #39 : Ağustos 02, 2013, 04:44:47 ÖS »
opelin sorunları bitmeeezzz

bbhnda

« Yanıtla #40 : Ağustos 02, 2013, 04:47:50 ÖS »
gaza asılıyorum arabanın motorundan metal sürtünme sesi geliyor direksiyon desen hdirolik demeye bin şahit diyorum bu sert dışarıda bekledi ondandır diyolar :D :D

caucass

« Yanıtla #41 : Ağustos 02, 2013, 04:51:26 ÖS »
Sat kurtul

bbhnda

« Yanıtla #42 : Ağustos 02, 2013, 04:53:57 ÖS »
Sat kurtul

bi test arabası satıp kurtulmadığımız kaldıydı o da oldu

caucass

« Yanıtla #43 : Ağustos 02, 2013, 04:55:52 ÖS »
test arabasımıydı

denizcan

« Yanıtla #44 : Ağustos 03, 2013, 12:17:16 ÖS »
arkadasım opel astra j 1.6 115 hp edition modelini aldı psikolojisi bozuldu.rampalarda kartal solluyor adamı ben böyle bir hantal araba hayatımda görmedim.

HONDAHAN

« Yanıtla #45 : Ağustos 05, 2013, 08:30:19 ÖÖ »
Sat kurtul

bi test arabası satıp kurtulmadığımız kaldıydı o da oldu

:d :d Yok yok "sat kurtul" caucass 'ın sloganıdır, :D sıkılınca kullanır. :D :D :D

caucass

« Yanıtla #46 : Ağustos 10, 2013, 07:38:07 ÖS »
 >%6rol :dil >=ok

denizcan

« Yanıtla #47 : Ağustos 10, 2013, 08:35:12 ÖS »
satmak kolayda araç almak gerçekten zor ortalık kalpazan dolu araclarınızdan memnunsanız 2.el arac almak için sakın satmayın derim :D

caucass

« Yanıtla #48 : Ağustos 15, 2014, 04:06:16 ÖS »
belli olmuyor bazan düşeş geliyor