TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Refik_Yavaş - Temmuz 29, 2013, 11:18:27 ÖÖ

Başlık: Ek Gelir Mi İstiyorsun ? Honda Al Sat !! ;)
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 29, 2013, 11:18:27 ÖÖ
En az 10 tane adam gösteririm son 2-3 ayda en az 2 şer 3 şer honda değiştiren. stock araca bi ön ek tak,bas,bağırttır sat. Güzel piyasa yakaladılar. Typer alalım diyoruz sürekli binmeyede araç gerek mantıklı gelmiyor. Vti alalım kenarda 2. araç dursun diyoruz bu seferde 28-29 bin paralar gerekiyor. Sonumuz hayrolsun.
Başlık: Ynt: Ek Gelir Mi İstiyorsun ? Honda Al Sat !! ;)
Gönderen: denizcan - Temmuz 29, 2013, 11:33:58 ÖÖ
valla hocam geçen gün merak ettim feyk ilan verdim 41 bin istedim benim 2010 elegance için sabahtan aksama kadar kaç kişi aradı hatırlamıyorum.sonra ayıp oluyo millet uğrasmasın dedim ilanı kaldırdım millet bu sefer mesaj atmaya basladı.ben aracı mart ayında 39 almıştım.gerçekten zarar ettirmiyor kısa vadede ama uzun vadede ne olur bilemem :D
Gönderen: 2008 elegance - Temmuz 29, 2013, 12:44:56 ÖS
uzun vadeyi de ben söyliyim :) 2008 nisan ayında 38500 tl'ye sıfır aldım, 2013 haziran ayında 36200 tl'ye sattım. araç 2008 civic elegance mauel vites.
Gönderen: egemen41ea772 - Temmuz 29, 2013, 12:58:35 ÖS
honda gerçektn iii pirim yapan araba  ama şu son kasa civic cok tutulmucak gıbıme geliyoo
Gönderen: denizcan - Temmuz 29, 2013, 12:58:45 ÖS
hocam altın alsan daha fazla zarar ederdin hehralde :D
Gönderen: denizcan - Temmuz 29, 2013, 12:59:06 ÖS
honda gerçektn iii pirim yapan araba  ama şu son kasa civic cok tutulmucak gıbıme geliyoo

+1
Gönderen: 2008 elegance - Temmuz 29, 2013, 01:00:48 ÖS
:)
Gönderen: insideman - Temmuz 29, 2013, 02:49:32 ÖS
hocam altın alsan daha fazla zarar ederdin hehralde :D
Bu muhabbeti 5-6 ay önce arkadaşla yapıp gülmüştük.
Aslında ben biraz ciddiydim ama o beni dinlemedi.
Tam 50 bin lirasını altına yatırdı o zaman altının gramı 90 liraydı.
Şuan 83 lira 5 bin lira zararda.
90 olsun hemen satacam diyor.
Bu süre zarfında bir Elegance alsaydı en az 3 bin kar yapardı.
Gönderen: bbhnda - Temmuz 29, 2013, 03:47:59 ÖS
valla honda piyasası adamı hondadan soğutur hakkaten. herif vtec 2 ye 42 yazıyor yaw. kafalarımı iyi nedir ne değildir anlamıyorum. vti ler falan 30-35 :D tamam vw lerde pahalı ama ne biliyim bu piyasa uçtu gitti.
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 10:35:59 ÖÖ
2008 aracımı 2010 sonunda 34 e alıp 2011 ortasında yani 6 ay kadar kullanıp 35.500 a satmıştım. Şu anki aracımı satsam zarar eder tabide,ocak ayında 39 a aldım üstüne bi 4-5 bin gömdük. :) Ama genel olarak millet öylesine ilan  o kadar çok koyuyor ki inanılmaz. Akşam facebook teamhondaturkey'e biri koymuuş 2007 premium manuel 46 binde boyasız diye 38 bin lira fiyat.
Gönderen: egemen41ea772 - Temmuz 30, 2013, 10:43:38 ÖÖ
insanlarımız biraz degil baya baya abartıyoo bende hondacıyım suan aracmı satsam 26 27 e satarım kardesım degerı neyse oo tabi bu iş satıcıya alıcıya kalınca herkes özgür istedigi paraya verirr ama hondacılar nekadar abartsada deger yani hem haksızlar hem haklılar :))
ben cok memnunum arcmdan HONDA HAYAT ONDA dememişler boşuna:))))
Gönderen: faw13 - Temmuz 30, 2013, 11:35:02 ÖÖ
valla 0 alıp bayi ile takasta 0 aldığım fiyatın 3 bin lira altına verdiysem piyasası  dengesiz demektir gerçekten :D 3 yaşında araba sonuçta, kiralayayım desen 2 ayına zaten 3bin verirsin :D

refik, boşver tayyarı FR diom sana :D bak bodyler geliyor yakında o zaman gör sen mevzuyu :D
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 12:02:42 ÖS
valla 0 alıp bayi ile takasta 0 aldığım fiyatın 3 bin lira altına verdiysem piyasası  dengesiz demektir gerçekten :D 3 yaşında araba sonuçta, kiralayayım desen 2 ayına zaten 3bin verirsin :D

refik, boşver tayyarı FR diom sana :D bak bodyler geliyor yakında o zaman gör sen mevzuyu :D
gelsin elini göster elimi göstereyim ;) :D :D
Gönderen: faw13 - Temmuz 30, 2013, 12:03:52 ÖS

hahaha akşam var mı işiniz? damlarım belkim :D
Gönderen: HONDAHAN - Temmuz 30, 2013, 12:58:20 ÖS
Utanma sıkılma olmasın yaa takılın siz geniş geniş. Haber vermenize falan da gerek yok, burdan okuyoz biz :( Tabi arabam eski değerinde değil, artık orjinal değil ya :( hatta bugünlerde wv biniyom ya:(   <783^2  :ağlaa
Gönderen: srkns - Temmuz 30, 2013, 01:02:32 ÖS
belki dikkatinizi çekmiştir sahibinden.com da vitrin ilan veren birisi var, sürekli üst sıralarda çıkıyor, eleman sürekli ek kasa civic alıp satıyor, yaptığı modlar hep aynı, spoon jant, jdm çeki demiri, motor kapağını, kaliperlerini fosforlu boyuyor, ilan açıklamaları hep aynı kopyala yapıştır yapıyor galiba :) renk renk sedan, hb ek kasa sürekli değişiyor arabalar
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 02:33:43 ÖS

hahaha akşam var mı işiniz? damlarım belkim :D
gel gel cafede oluruz biz :D
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 02:34:35 ÖS
Utanma sıkılma olmasın yaa takılın siz geniş geniş. Haber vermenize falan da gerek yok, burdan okuyoz biz :( Tabi arabam eski değerinde değil, artık orjinal değil ya :( hatta bugünlerde wv biniyom ya:(   <783^2  :ağlaa
assolist en son aranır abi bizde :) bizler boş gezen adamlarız,eğer olursa buluşma sana garantileyip haber veriyoruz biliyorsun abi :)
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 02:37:39 ÖS
belki dikkatinizi çekmiştir sahibinden.com da vitrin ilan veren birisi var, sürekli üst sıralarda çıkıyor, eleman sürekli ek kasa civic alıp satıyor, yaptığı modlar hep aynı, spoon jant, jdm çeki demiri, motor kapağını, kaliperlerini fosforlu boyuyor, ilan açıklamaları hep aynı kopyala yapıştır yapıyor galiba :) renk renk sedan, hb ek kasa sürekli değişiyor arabalar
birden fazla var öylesi ama yine ek kasayı anlarım abi misal geçen bi denk geldi full orjinal araç memurdan misali şu anda piyasada istenilen fiyatdan da aşağı adam biliyor ederini düşündüm alsam 1-2 bin harcasam gider mi çok rahat gider ama 300 500 bırakıcak filan uğraşcaksın vazgeçtim. yani anlatmaya çalıştığım sen arabayı alırsın jantı boyayı işçiliği piyasadan çok aşağı getirirsin bi başka alacak insanda bakar la ben alsam bu fiyata çıkaramam kafamdaki araba bu alır. olur mu ? olur. ama 2 ayda fazladan 500 lira bin lira için uğraşılcak iş değil benim gözümde. adamlar itinayla uğraşıyor ama :)
Gönderen: HONDAHAN - Temmuz 30, 2013, 02:39:57 ÖS
bizler boş gezen adamlarız,eğer olursa buluşma sana garantileyip haber veriyoruz biliyorsun abi :)

Estağfurullah abi boş gezen demeyelim de özgür bekarlar diyelim ;)
Gönderen: HONDAHAN - Temmuz 30, 2013, 02:42:08 ÖS

Büyük ihtimalle Bostancı köprünün oradaki vatandaş o. Evet gerçekten de güzel arabalar buluyor, topluyor, satıyor. Ne toplamada ne de fiyatta abartıya kaçmıyor ama. Hele renkler; çok değişik güzel renkler seçiyor.
Gönderen: hacettepeli - Temmuz 30, 2013, 02:50:33 ÖS
al sat diyenler ucuz hondamı varkı iesi 22ye alıp 25e yada es7yı 38 e alıp 50 ye mı satacaklar hondacıların alayı kurt olmus :) herkese saygılar
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 02:53:13 ÖS
bizler boş gezen adamlarız,eğer olursa buluşma sana garantileyip haber veriyoruz biliyorsun abi :)

valla ben bekarlığa çekmiyim özgürlüğümüzü gözüne sokmıyım istemiştim abi :D
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 02:55:27 ÖS
al sat diyenler ucuz hondamı varkı iesi 22ye alıp 25e yada es7yı 38 e alıp 50 ye mı satacaklar hondacıların alayı kurt olmus :) herkese saygılar
al sat komple bodykitli bi aracı alıp satmakla alakalı değil,bir arkadaşım var misal vtec2 kovalar sürekli alır basar aracı boyasını parlatır bide egzoz yapar mutlakada para kazanır. vtec2 ve ies de şu anda hergün mağlum siteye girenler bilir acil satılık diye veya memurdan filan diye full stock ve standart fiyatlı araç düşüyor ertesi güne yok zaten araç. kovalamakla alakalı.
Gönderen: xlx99 - Temmuz 30, 2013, 04:12:52 ÖS
mayıs ayında 51,25 bin TL ye 0 km aldım aracımı. Malum siteye bakıyorum, 48-50 bandında ikinci el istiyorlar. Demekki fb7 kasa da çok fazla zarar ettirmeyecek sahiplerine.
Gönderen: HONDAHAN - Temmuz 30, 2013, 04:19:38 ÖS

valla ben bekarlığa çekmiyim özgürlüğümüzü gözüne sokmıyım istemiştim abi :D

;) Eyvallah Refik kardeş eyvallah

Gönderen: denizcan - Temmuz 30, 2013, 04:22:12 ÖS
mayıs ayında 51,25 bin TL ye 0 km aldım aracımı. Malum siteye bakıyorum, 48-50 bandında ikinci el istiyorlar. Demekki fb7 kasa da çok fazla zarar ettirmeyecek sahiplerine.
honda alıpta zarar eden pek yoktur zaten hocam.
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 04:26:16 ÖS
o makyajlısı çıkınca belli eder kendini :))
Gönderen: xlx99 - Temmuz 30, 2013, 04:28:13 ÖS
fd6 nın makyajlısı çıkınca, makyajsızları fiyat olarak çok mu değer kaybetti; yada vtec2 lerin makyajsızları çok mu düştü?

tabii ki düşer fiyatlar. Bu zaten beklenir. Hele ki 0 km alınca. Ancak honda da bu oran diğer markalara çok daha az. bu kuralın fb7 içinde değişeceğini düşünmüyorum.
Gönderen: denizcan - Temmuz 30, 2013, 04:30:10 ÖS
bende düşüceğini pek sanmıyorum.illaki biraz oynama olur ama oda normal düzeyde olur diye tahmin ediyorum.
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 04:37:13 ÖS
fd6 nın makyajlısı çıkınca, makyajsızları fiyat olarak çok mu değer kaybetti; yada vtec2 lerin makyajsızları çok mu düştü?

tabii ki düşer fiyatlar. Bu zaten beklenir. Hele ki 0 km alınca. Ancak honda da bu oran diğer markalara çok daha az. bu kuralın fb7 içinde değişeceğini düşünmüyorum.
Fb7 için makyaj makyajdan öteye gidecek gibi genel bir hava var. fd6 ya olan makyaj gibi bir kaç ufak dokunuş değil söz konusu. Ben bunu kastettim,göz alışınca fb7 de gayet güzel geliyor artık bana dahi. Şimdi fb7 için mugen rr kit için görüşmeler içindeyiz,oda olursa tadından yenmez araçlar çıkacak ortaya. Fakat makyaj yediğinde belirgin farka gidilirse (amerikan versiyona benzerse) kendi adıma söyliyim 45 fd6 ya veririm 45 fb7 ye vermem. Araba al sat ticaretini yapmıyoruz,kazalı olmasın diye nasıl uğraşıyorsak kullanırken duruşuyla da içe sinsin diye düşünüyorum. ve fd6 dan yana oluyorum hep.
Gönderen: xlx99 - Temmuz 30, 2013, 04:42:44 ÖS
resimlere göre fd6 daki kadar belli belirsiz değil ama çok da abartı olmayan bir makyaj olacak. bu operasyon da 2014 yılını bulacak. (internette okusuğum haberlere göre)
Özellikle aracın içi neredeyse hiç değişmiyecek gibi (sadece klima düğmeleri değişmiş görünüyor).
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 30, 2013, 04:45:35 ÖS
resimlere göre fd6 daki kadar belli belirsiz değil ama çok da abartı olmayan bir makyaj olacak. bu operasyon da 2014 yılını bulacak. (internette okusuğum haberlere göre)
Özellikle aracın içi neredeyse hiç değişmiyecek gibi (sadece klima düğmeleri değişmiş görünüyor).
Benim okuduğum haberlere görede aracın arkasının yüksekliği nedeniyle şikayet aldığı ve makyajın ona göre büyük ordan olacağı. Rivayet yani hepsi,beklicez görücez. Ama istediği gibi olsun ben uzun süre daha fd6 ya binicem,sende kendi aracına :)
Gönderen: caucass - Temmuz 30, 2013, 04:49:22 ÖS
bekarlık sultanlıktır
Gönderen: xlx99 - Temmuz 30, 2013, 04:49:44 ÖS
Benim okuduğum haberlere görede aracın arkasının yüksekliği nedeniyle şikayet aldığı ve makyajın ona göre büyük ordan olacağı. Rivayet yani hepsi,beklicez görücez. Ama istediği gibi olsun ben uzun süre daha fd6 ya binicem,sende kendi aracına :)

inşaallah. Allah kaza bela göstermezse, ya da satmak zorunda kalmazsak öyle.
Gönderen: denizcan - Temmuz 30, 2013, 10:22:39 ÖS
refik abi fd6 bir baska yaa :) bugün yine mugen yapılı bitane gördüm beykoz'da araba ben burdayım siz nerdesiniz diyor :D fanatiklik gibi algılanmasın ama bu arabanın içide dısıda çok modern bir yapıya sahip bana göre.diğer araclardan farklı bir çizgisi var gibi görüyorum ben hep.
Gönderen: bbhnda - Temmuz 30, 2013, 11:25:40 ÖS
ya vtec 2ciler coştu açık ara önde gidiyorlar şuan :D araç satışında satıcı çok çıkmaz alıcıda çok inmezse problem olmaz ama alıcı ölücü çıkarsa sıkıntı . bazen öyle teklifler edilyorki yok kardeşim sana satılacak araba yok diyor insan . iyi mal iyi para abartılmadıkça tabi.
Gönderen: caucass - Ağustos 02, 2013, 01:28:29 ÖÖ
refik abi fd6 bir baska yaa :) bugün yine mugen yapılı bitane gördüm beykoz'da araba ben burdayım siz nerdesiniz diyor :D fanatiklik gibi algılanmasın ama bu arabanın içide dısıda çok modern bir yapıya sahip bana göre.diğer araclardan farklı bir çizgisi var gibi görüyorum ben hep.

Senin gibi düşünenlerin sayısı çok fazla
hiç hondadan anlamayanlar bile fd6 iyiymiş, yeni çıkanda iş yokmuş diyorlar
Gönderen: bbhnda - Ağustos 02, 2013, 03:01:37 ÖS

Senin gibi düşünenlerin sayısı çok fazla
hiç hondadan anlamayanlar bile fd6 iyiymiş, yeni çıkanda iş yokmuş diyorlar

aynen. ya beyler bugün bidaha yolda gördümki yok abi yok fd6 gibisi yok ulan isterse 50 litre yaksın helali hoş olsun atarız 50 lirasını.2.eli süper performans süper konfor desen o da süper tip karizma la bi arabada daha nolsun. dün insignia test ettim 2.0 cdti edition elegance araba da 110 la direksiyonla hafif oynayınca tüm şase sallanıyor :D çok güvensiz.
Gönderen: caucass - Ağustos 02, 2013, 04:44:47 ÖS
opelin sorunları bitmeeezzz
Gönderen: bbhnda - Ağustos 02, 2013, 04:47:50 ÖS
gaza asılıyorum arabanın motorundan metal sürtünme sesi geliyor direksiyon desen hdirolik demeye bin şahit diyorum bu sert dışarıda bekledi ondandır diyolar :D :D
Gönderen: caucass - Ağustos 02, 2013, 04:51:26 ÖS
Sat kurtul
Gönderen: bbhnda - Ağustos 02, 2013, 04:53:57 ÖS
Sat kurtul

bi test arabası satıp kurtulmadığımız kaldıydı o da oldu
Gönderen: caucass - Ağustos 02, 2013, 04:55:52 ÖS
test arabasımıydı
Gönderen: denizcan - Ağustos 03, 2013, 12:17:16 ÖS
arkadasım opel astra j 1.6 115 hp edition modelini aldı psikolojisi bozuldu.rampalarda kartal solluyor adamı ben böyle bir hantal araba hayatımda görmedim.
Gönderen: HONDAHAN - Ağustos 05, 2013, 08:30:19 ÖÖ
Sat kurtul

bi test arabası satıp kurtulmadığımız kaldıydı o da oldu

:d :d Yok yok "sat kurtul" caucass 'ın sloganıdır, :D sıkılınca kullanır. :D :D :D
Gönderen: caucass - Ağustos 10, 2013, 07:38:07 ÖS
 >%6rol :dil >=ok
Gönderen: denizcan - Ağustos 10, 2013, 08:35:12 ÖS
satmak kolayda araç almak gerçekten zor ortalık kalpazan dolu araclarınızdan memnunsanız 2.el arac almak için sakın satmayın derim :D
Gönderen: caucass - Ağustos 15, 2014, 04:06:16 ÖS
belli olmuyor bazan düşeş geliyor