20-30 $ lık ürün için komisyon alındığına değmez ben sizin yerinize yapayım ödemeyi, honda dayanışması diyelim

ama önemli olan mantığı kavramak sonrası zaten kolay.
Gittigidiyor ile tamamen aynı mantık diyebilirim. 2 ödeme yöntemi var 1) Paypal, internetle çok ilgilenmeyen kişi için karışık diyebilirim kart bilgilerini çaldırma korkusu olur. 2) Standart kullanılan kredi kartları. Buradada kart bilgilerini çaldırmaktan korkarsanız bankaların k.kartını kullanan kişilere özel ücretsiz olarak çıkarttığı Sanal kredi kartları oluyor. (Ben ondan kullanıyorum.) Kullanıcağınız kadar limiti sanal karta aktarıp kullanıp geri kalanını hesabınıza yükleyebiliyorsunuz.
İngilizcesi olmayanlar için google chrome kullanırsa zaten otomatik translate var size yeticek kadar çeviriyi yapıyor. Ben genelde küçük limitli ürünler aldığım için gümrükte takılma olayı başıma gelmedi. O konuda forumdaki arkadaşlar daha bilgilidir.
Bu arada ebay harici farklı ücretsiz kargo arayan arkadaşlar için bir kaç site vereyim daha önce benim ve arkadaşladımın siparişi oldu sorun yaşamadık.
1)
www.tinydeal.com ( Favori sitem )
2)
www.everbuying.com ( Diğer favori sitem )
3)
www.dx.com ( Diğerlerine göre birazcık pahalı bir site. Ama altyapısı sağlam. )
4)
www.espow.com ( Sadece 1 alışveriş yaptım. 12 gün sonra siparişim geldi. )
5)
www.aliexpress.com ( Sadece 1 alışveriş yaptım. Dünya genelinde epey meşhur bir site )