Gönderen Konu: dolandırıldım  (Okunma sayısı 12903 defa)

tunci

Ynt: dolandırıldım
« Yanıtla #25 : Temmuz 23, 2013, 10:24:36 ÖÖ »
@mecburiuye, Siz şimdi şunu mu söylemeye çalışıyorsunuz? Dolandırıldınız ama peşine düşmeyin çnki verilen hesap numarası sahibi daha çok mağdur olacak ve sırf bunu söylemek için ye oldunuz buraya yani bu ilk defa ye olduysanız bu forumda olan bitenden nasıl haberiniz var?
Kusura bakmayın ama böyle bir yaklaşımla sizin Emre Kulaksızın ta kendisi olduğunuzu bile söyleyebilirim.
Emre kulaksız adına verilen hesap numarası savcılığa ve iş bankasına yapılmış ihbara rağmen aylarca dolandırıcının kontrolünde olamaz.

BiTEC

« Yanıtla #26 : Temmuz 23, 2013, 10:30:45 ÖÖ »
parayı nasıl çekiyor anlamadım yazmışsın..açıkçası ben de anlamadım...
karttan desen kart iptal edilir anında nasıl çekecek...
bankadan desen tc kimlik numaralı resimli soğuk mühürlü nüfus cüzdanı lazım...ki hesaba koruma koydurup çekmeye biri geldiği anda gişe görevlisi güvenliğe haber verip yakalanır...
internetten desen tüm bilgi şifre ve telefon numarası gerekir...telefon numarasını da bankaya gidip kendisi mi güncelliyor...ilginç...

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #27 : Temmuz 23, 2013, 10:50:42 ÖÖ »
bu karaktersiz kendini insan sanan mahluk heryerde ve sürekli çıkmaya başladı seat formundada bu işi savcılığa taşıyan arkadaşım var inşallah en yakın zmanda bulunur bu it :seytani

önder

« Yanıtla #28 : Temmuz 23, 2013, 10:51:47 ÖÖ »
ben de aksini düşünüyorum...
bahsettiğiniz gibi bir durum olsa hesap değiştirilir aktarılır...güya madur olan kişi de bu işlerle uğraşmaz...hala bu şekilde hesap kullanılabilir halde devam ediyorsa bu işin içinde başka birşey vardır...hangi saatte nereden çekildiği ve hatta atm görüntüleri bile alınabilir yani kişi tespit edilebilir... güya mağdurum diyen kişi de elini kolunu bağlayıp seyrediyor mu yani...
insanları buna inandırmak  zor olacaktır...kimse bunları yazmak için de mecburi üye değildir...siz de dolandırılmışsınız madem sizde elinizi kolunuzu bağlayıp bekliyor musunuz?

Arkadaşım sen Emre kulaksızın kendisi yada ortağısın,  çünkü çok saçmalamışsın..Burada insanların aklını bulandırıp dolandırıcının peşine düşmeyin boşverin, uğraşmayın gibisinden birşeyler yazmışsın... Bneide dolandırdı bu şahıs Anadolu adliyesinde savcılığa şuç duyurusunda bulundum, Şuan herşey yolunda gidiyor  10 gün önce Polis karakoluna ek ifade verdim, şahısın ev adresinden tutun banka bilgilerine kadar savcının elinde gerekli bilgier var....

BiTEC

« Yanıtla #29 : Temmuz 23, 2013, 10:54:36 ÖÖ »
bu itham bana mıydı @önder anlayamadım...

önder

« Yanıtla #30 : Temmuz 23, 2013, 10:58:12 ÖÖ »
Dolandırılan arkadaşlar lütfen sessiz kalmayın savcılığa şikayette bulunun, adam her geçengün dahada çok kişinin canını yakıyor neden susuyorsunuz.....Savcının demesi nekadar çok şikayet dosyası açılırsa okadar etkili olur. Ayrıca uzlaşmayada yanaşmayın edit:kural dışı kelime)le ben uzlaşmayı kabul etmedim ek ifademde...Öyle bahsedildiği gibi şikayet için masraf felen olduğu yok...Yapacağınız tek masraf yol parası...Benimle beraber dolandırılan arkadaşlar şikayetci olsalardı çoktan yakalanmıştı şahıs. Ama an meselesi şuan savcılık delilleri topladı son aşamaya geçti, tanık ve şahit olan olursa daha etkili olacak....

önder

« Yanıtla #31 : Temmuz 23, 2013, 11:01:11 ÖÖ »
bu itham bana mıydı @önder anlayamadım...

Yok kardeşim, mecburiüye adlı çakala...

BiTEC

« Yanıtla #32 : Temmuz 23, 2013, 11:09:14 ÖÖ »
ok alıntının mesajı bana aitti de dedim noluyo :D
birde şu yine sadece bu dolandırıcı için kaydolan ve 14 yaşında olan "karagüney "vardı o nerde???
o kadar şüpheci olduk ki...
açıkçası 14 yaşındaki bir gence göre aşırı düzgün cümle ve tabirler beni şüpheye çekti ve hemen ardından yeni bir mecburiüye son damla oldu...
sonuna kadar gidin arkadaşlar...
öyle başkasının iban kopyalanmış..gittik gördük hesap sahibi de madur ..oturduk çay içtik..çok masrafı var bu işlerin gibi laflara aldanmayın..gerekirse siz de gidin çay için polis nezaretinde...

önder

« Yanıtla #33 : Temmuz 23, 2013, 11:21:57 ÖÖ »
Kardeşim alıntıyı karıştırmışım....Japonyadan parça getirme olayında dolandırılan arkadaşlarla görüştüm malesef benden başka şikayetci olan olmamış sanırım...Herkes bu şahsın yaptıklarını yakına bırakırsa böyle çok kişinin canı yanar....Geçen Av. Seçkin adında telefon satıyordu sitede anladım yine bu şahıs, direk tepkimi koydum  satışı kaldırdı bizim siteden. Ama diğer bir forumda birkaç kişiyi dolandırdı telefon olayında...Adam çok profosyonel birisi birlik olmasak çok kişinin canı yanacak çokk..

BiTEC

« Yanıtla #34 : Temmuz 23, 2013, 11:24:37 ÖÖ »
Kardeşim alıntıyı karıştırmışım....Japonyadan parça getirme olayında dolandırılan arkadaşlarla görüştüm malesef benden başka şikayetci olan olmamış sanırım...Herkes bu şahsın yaptıklarını yakına bırakırsa böyle çok kişinin canı yanar....Geçen Av. Seçkin adında telefon satıyordu sitede anladım yine bu şahıs, direk tepkimi koydum  satışı kaldırdı bizim siteden. Ama diğer bir forumda birkaç kişiyi dolandırdı telefon olayında...Adam çok profosyonel birisi birlik olmasak çok kişinin canı yanacak çokk..

telefon olayını hatırlıyorum.. hatta senin tepkin yüzünden kaldırıyorum falan demişti...

karaguney

« Yanıtla #35 : Temmuz 23, 2013, 11:41:23 ÖÖ »
ok alıntının mesajı bana aitti de dedim noluyo :D
birde şu yine sadece bu dolandırıcı için kaydolan ve 14 yaşında olan "karagüney "vardı o nerde???
o kadar şüpheci olduk ki...
açıkçası 14 yaşındaki bir gence göre aşırı düzgün cümle ve tabirler beni şüpheye çekti ve hemen ardından yeni bir mecburiüye son damla oldu...
sonuna kadar gidin arkadaşlar...
öyle başkasının iban kopyalanmış..gittik gördük hesap sahibi de madur ..oturduk çay içtik..çok masrafı var bu işlerin gibi laflara aldanmayın..gerekirse siz de gidin çay için polis nezaretinde...

Yaşıma göre büyük laflar ettiğim söylenir dogrudur bazı otomobil forumlarındada böyle söylendi. İster inanın ister inanmayın seatclubofficial ve seatriderturkey forumlarında benı sorgulatabılırsınız yonetıcılerıne renaultfanclub a sorabılırsınız golf6.com a birde golfturkiye.net e istedıgınız yere sorun ben buraya cakallığa gelmedim canı yanan abımız ıcın buradayım belkı bır yardımım dokunur amacıyla buradayım bana lütfen şüpheci gözüyle bakmayın.

kacaman

« Yanıtla #36 : Temmuz 23, 2013, 11:46:11 ÖÖ »
ön yargılı olmadan takip lütfen.

BiTEC

« Yanıtla #37 : Temmuz 23, 2013, 11:52:37 ÖÖ »
ön yargılı olmadan takip lütfen.

amacım kimseyi suçlamak değil yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakılmasın ...

sadece olaylar sonucunda şüpheci olduğumuzu anlatmaktı derdim...

kacaman

« Yanıtla #38 : Temmuz 23, 2013, 11:54:54 ÖÖ »
adamın adının doğru yazılışını bilmiyorum alberth aynshtayn demişki; insanın ön yargısını yıkmak, atomu parçalamaktan zordur demiş, dinlemede kalalım şimdilik, takip.

karaguney

« Yanıtla #39 : Temmuz 23, 2013, 10:35:03 ÖS »
bu konu hakkında bır gelısme varmıdır. suc duyurusunda bulunuldumu acaba.? cogu forumda uyeler suc duyurusunda bulundu ama bir gelişme diğer forumlardada yok malesef.

BiTEC

« Yanıtla #40 : Temmuz 23, 2013, 10:51:34 ÖS »
evet bulunuldu...

BiTEC

« Yanıtla #41 : Temmuz 23, 2013, 10:53:49 ÖS »
ne kadar çok şikayet o kadar çok dosya bir o kadarda çok ceza...

olcaytobulut

« Yanıtla #42 : Temmuz 24, 2013, 12:20:38 ÖÖ »
arkadaslar sıkayette bulunan arkadas var ıse onla ıletısıme gecıp arkasında olmak ıstıyorum ..
suan arabamın derdındeyım muayene , olacak servıste cıkartamadım .

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #43 : Temmuz 24, 2013, 08:20:16 ÖÖ »
yaaa kusura bakmayın arkadaşlar özellikle dolandırılan arkadaşlar daha 2 ay önce bu CanK nickli üye bizim siteye dadandı biz ekarde ettik ama önderi dolandırmış oldu
@olcaybulut arkadaşım seni dolandıran adamın forum ismini söylermisin lütfen belki başka nick ile üye olmuştur foruma?

tunci

« Yanıtla #44 : Temmuz 24, 2013, 08:47:41 ÖÖ »
yaaa kusura bakmayın arkadaşlar özellikle dolandırılan arkadaşlar daha 2 ay önce bu CanK nickli üye bizim siteye dadandı biz ekarde ettik ama önderi dolandırmış oldu
@olcaybulut arkadaşım seni dolandıran adamın forum ismini söylermisin lütfen belki başka nick ile üye olmuştur foruma?

@mecburiuye bu kişiyi kontrol edin bence..

önder

« Yanıtla #45 : Temmuz 24, 2013, 09:37:06 ÖÖ »
arkadaslar sıkayette bulunan arkadas var ıse onla ıletısıme gecıp arkasında olmak ıstıyorum ..
suan arabamın derdındeyım muayene , olacak servıste cıkartamadım .

Ben şikayetci oldum kardeşim....

karaguney

« Yanıtla #46 : Temmuz 27, 2013, 01:09:45 ÖS »

Genelde AvSeckin isimiyle Avukat olarak tanıtır kendini edirnede bir bürodan oldugunu söyler,MK1 ismini kullanır erkanucan ismini kullanır EmreKLKSZ kullanır. bildiklerimi yazdım

olcaytobulut

« Yanıtla #47 : Temmuz 31, 2013, 12:05:10 ÖS »
kullandıgı nıck ısmı nı bılmıyorum ....

alperd

• alperd
« Yanıtla #48 : Temmuz 31, 2013, 12:27:27 ÖS »
@mecburiuye, Siz şimdi şunu mu söylemeye çalışıyorsunuz? Dolandırıldınız ama peşine düşmeyin çnki verilen hesap numarası sahibi daha çok mağdur olacak ve sırf bunu söylemek için ye oldunuz buraya yani bu ilk defa ye olduysanız bu forumda olan bitenden nasıl haberiniz var?
Kusura bakmayın ama böyle bir yaklaşımla sizin Emre Kulaksızın ta kendisi olduğunuzu bile söyleyebilirim.
Emre kulaksız adına verilen hesap numarası savcılığa ve iş bankasına yapılmış ihbara rağmen aylarca dolandırıcının kontrolünde olamaz.

Aynı fikirdeyim.
Bu sözleri ancak dolandıran kişinin kendisi veya ortağı yazabilir...