TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: olcaytobulut - Temmuz 22, 2013, 05:49:48 ÖS
-
angel far almak ıcın forum ıcerısnden oldugunu dusundugum bı arkadas 160 tl paramızı aldı
guvendık ancak far ı gondermedı..
bu mubarek aylarda sagolsunlar ...
ama tc no hesap vs herseyı mevcut pesınde olcam ...
bılısım suclarına suc duyurusunda buluncam..
EMRE BANAT olarak tanıttı kendını...
-
sitede ki adı ne hocam
-
Yapma be abi niye verdin önce parayı
-
oldugunu dusunuyorum .dolandıran kısı emre banat olarak tanıttı kendını
emre kulaksız adına para gonderdık ...( hesap no tc kımlık no herseyı mevcut)
ıletısıme gecen bı emre adında kullanıcı var suphelenıyorum ..
ama pesınde olacagım .
bugun konustugumuz hattı hemen kapattırmıs ve nevın adında bı bayan satın almıs . ben o hanımefendıyı rahatsız edıyomsum benı sıkayet edeceklermıs ..
nasıl ınsanlar var . uzuluyorum sadece .
-
dekontu yayınlayacagım .admınler tarafından sakıncası yoksa ...
-
geçmiş olsun,siteden biri olduğuna eminmisin.sitedeki ismi nedir?bu konuları çok konuştuk burda ama hayırlısı olsun,kalmaz yanlarına.
-
avukatımız la gorusuyoruz .cok buyuk bı para degıl ama ınsanın zoruna gıdıyo.. hersey mevcut.
akıllılar kendılerını avukat olarak tanıtıyolar..
dekont bıze yetıyo .far odeme yazıyo ancak ortada far yok ..
para verıldı urun alınmadı..
dolandırıcılık .
bılısım suclarına gıdıcem yarın sabah .
kımsenın basına gelmez ıns
-
Abi yoksa bu sahte avukat vardı dolandırıcı ben avukatım felan diyordu başka bir üyelik açıp o mu dolandırdı seni ? üyelik adı yazarsan iyi olur.
-
gerek yok emre kardesım ..kımseyı rencıde etmek nıyetımız degıl .kımsenın gunahınıda almayalım
kartal adlıyesınde gorusulur anlasılır ..
kul hakkı yıyene hesap er yada gec sorulur
-
Abi bu emre kulaksız adını bir yerden duydum diyorum kendi kendime sürekli araştırdım ettim buldum bu hesap o sözde avukat olan dolandırıcının hesabı
Opelim adlı forum sitesinden kopyalıyorum
Cuma gunu verdigi ibana 750tl gonderdim, recaro koltuklar icin..ama gerizekali iban a ait isim yerine kendi adini berdi, tabiki o isimde sahte Seckin Polat...Allahtan iban sahibi ile benim yazdigim isim tutmadigi icin param yarin iade olacak, bende olaylari dün ogrendim allahtan...edirne baroya kayitliyin dedi kayitlarda yok, baksa forumlarda Ankara Baroya kayitliyim diyor orada da kayitli defil...Edirne deyim diyor, Polo Club ta yazilar Ankara dan gelmis diye hemen uyanmis arkadaslar...lutfen dikkat edin, iban emre kulaksi adina, sahte avukat seckin polat adidir...numarasi +90 (553) 453 01 97 tür...olayi anladigimizi gorunce dunden beri numara kullanim disi diyordu bu sabah acildi ama mesgule atiuor serefisz.. Ankara da ikamet ediyor saniyoruz...lutfen diger forumlarda ki gibi engelleyin serefsizi!! Saygilar
-
Teamhondaturkey üyeleri lütfen dikkatli olun Avseckin üyelikli dolandırıcı hala forumumuzda !
-
e ne olcak sımdı bu adamın yaptıkları yanına mı kalsın..ben pesındeyım .
sonuna kadar . belkı kaptırdıgım paradan daha fazlası gıdecek ama o adam bı ceza alacaksa ne mutlu bana ...
-
İnş olumlu bir sonuç alırsın her yerden banlanıyor ama hala dolandırmaya devam ediyor nasıl bir karakter nasıl bir insan anlamıyorum.
-
Hani "CanK" diye birisi vardı, ilk patlak verdiği zaman ben ve Önder adlı arkadaşı da dolandırmıştı. Burda ve diğer forumlarda hakkında epeyce konuşuldu, herkes iyi dileklerini iletti ama görülüyor ki halen forumda cirit atıyor ve istediğiniz kadar arkamdan konuşun ben işime bakarım deyip kıs kıs gülerek insanları kandırmaya devam ediyor. Hem pişkin hem arsız hem Allahtan korkmaz.
Lütfen dolandırılan arkadaşlara hiç aklınız yokmuydu, biz demiştik gibilerinden öğütler vermeyin. Zaten kazığı yemişiz canımız yanıyor buna rağmen enayiliğimizi deşifre etmenin tek nedeni başka arkadaşların da kazık yemesini önlemek, görünen o ki bu tip forumlarda üst üste dolandırıcılık yapsa da tesbit edilemiyor.
-
Merhaba bu konu ıcın forumunuzdayım bu adam kimse artık her otomobil forumunda dolaşan arabadanda iyi anlayan çakalın teki çoğu kişinin parasını aldı kayıplara karıştı bir seat forumunda ispanyadan parça getiriyorum demişti faturasıyla filan herşeyiyle vereceğim dedi ücretleri aldı ve forumda hesabını sıfırlamaya başladı facebook hesabını dondurdu kayıplara karısmıstı ama normal bir üyeydi bir buluşmaya geldi katıldı.Daha sonra bir FR satmaya çalıştı garip bir adamdı adıda Emre Kulaksız dı. Daha sonra aldığı paraları forumun yonetıcılerı ıp adresınden evını buldu gittiler aldılar parayı üyelere geri verdiler gerekeni yönetimi yaptı forumun. Uzun süre sonra her forumda dolandırıcılık konuları acılmaya basladı ıspanyadan parca getırıyorum dedıkten sonra bu adama ne olduysa artık her forumda dolandırıcılıga basladı birinin 1300 tl sini aldı iPhone 5 satıyorum dedi iPhone 5 ler 2500 tl 1300 tl ye nerede bulacaksın ucuz dıye almıs bırı parayı hesaba yatırıyor dahada haber gelmiyor. Ben size ufak bir bilgi verdim daha fazla bilgi almak istiyen varsa forum linkleri atmıyorum forum kuralları gereği böyle oldugu ıcın ıstıyene özelden pm olarak atabilirim sizde bu çakalın peşini bırakmazsınız umarım paranızıda geri alırsınız . Bu adam hakkındada yasal işlemler çoktan başlatıldı bilişim suçlarınada bildirildi peşini bırakmayacağız.
-
allah c.c ıslah etsin,yazık.
-
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
e ticaret ilanı açtırıp alsak ürün gelene kadar para havuzda olsa yine dolandırabilirler mi bizi yine.
-
forumda çok tanınmamış kişilerden elimizden geldiğince alışveriş yapmamamız gerekiyor sanırım..
insanlarda ne saygı var ne Allah korkusu..
-
gereklı yapılacak ne var ıse yapacagım ..ıns bunları oluyodur serefsız ..
ıs bankası mudurlerınden yardımlarını ısteyecegım gerekırse ... a
adres bılgılerı ıllakı vardır .. kapısına dayanacagım ...
-
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
e ticaret ilanı açtırıp alsak ürün gelene kadar para havuzda olsa yine dolandırabilirler mi bizi yine.
E-ticaret kullanmanızı öneriyorum sizi dolandıramazlar. siteden hak talep edebilirsiniz o sebeple siz onay vermediğiniz sürece para karşı tarafa gitmez
-
geçmiş olsun.
-
ben sahibinden de get ilan açtırıyorum öyle alıyorum.hee önce parayı yolladığımda oluyor malzememi yolluyolar hiçbir sıkıntı yollamamazlık yapılmadı.2009 yılından beri her ay internetten en az 3-4 ürün alırım.artık o kadar çok satıcı ile muhattap olum o kadar çok insan tanıdım ki anlıyorum dolandırıcı mı yoksa gerçekten iyi biri mi diye.bana uymadıysa bi kötülük hissettiysem yani önce parayı yolla filan akrabam var adres alayım diyorum zarf atıyorum mesajla oralı bile olmuyolar :) onun için bu internetten alışveriş yaparken çok dikkatli olmak lazım.size de geçmiş olsun.büyük bir para kaptırmamışsınız ama insann zoruna gidiyor tabiki de.inş. yakalarsınız ve hakkettiğini verirsiniz
-
Geçmiş olsun.. Allah korkusu yok adamda bu mübarek günlerde..
-
Arkadaslar konu ve konuları gordugum icin buraya da uye oldum. bende dolandırıldım. Bu sahsın adı her ne ise bilinmiyor fakat kullandıgı hesap numarası kopya hesap numarasıdır bilginiz olsun. Ben bu hesap noya ait bilgilerin hepsini temin edip adrese gittim hesap sahibi orada idi. oturup ailesiyle birlikte konustuk. hesap nosu maas hesap kartıymıs. kartının calındıgını iddiaa ediyor ve iş bankasında da bu iddaa ya uygun uygulamalar var dogrudur. kartının kopyalandıgının kanıtı var yani. kendisi bu işin içinden bir turlu cıkamıyor. hesabını kapatması fayda etmiyor o ibana yatan parayı cekebiliyorlar. nasıldır anlamadım. beni dolandıran hesap nosuda E*** K******* adına kayıtlı idi ancak tum herseyi cozunce bu sahsın olayla alakası olmadıgını anladık. Bir X forumda arkadası aracılıgı ile parca getirmeye calısmıs arkadası bunu dolandırmıs. Tum ihale buna kalmıs sanırım ancak bu iyi niyetliligini gosterip forumdan evine gelen kisilerle konusup paralarını geri vermiş kaba taslak bunu biliyorum. Niyeti dolandırıcı olan bir KİŞİ OZURLU OLMASI GEREK KENDİ HESAB NOSUNU VERMESİ İCİN... BU İŞTE BİR İŞLİK VAR HAKSIZ YERE SUCU OLM AYAN KİSİ YA DA KİSİLERDE YANACAK UZULUYORUM. GİDEN MEBLA UFAKTA OLSA HAKKINIZ SONUCUNDA AMA AVUKAT MAHKEME VS DERKEN 4 5 AY GECECEK KİM ÖLE KİM KALA VE YATIRDIGINIZ PARANIN 10 BELKİDE 100 KATI GİDECEK. KARAR SİZİN. bence mantıklı davranın derim. Bu kopya isini yapan kisiler sıkıntılılar.... bunu yazmak icin uye oldum saygılar...
-
ben de aksini düşünüyorum...
bahsettiğiniz gibi bir durum olsa hesap değiştirilir aktarılır...güya madur olan kişi de bu işlerle uğraşmaz...hala bu şekilde hesap kullanılabilir halde devam ediyorsa bu işin içinde başka birşey vardır...hangi saatte nereden çekildiği ve hatta atm görüntüleri bile alınabilir yani kişi tespit edilebilir... güya mağdurum diyen kişi de elini kolunu bağlayıp seyrediyor mu yani...
insanları buna inandırmak zor olacaktır...kimse bunları yazmak için de mecburi üye değildir...siz de dolandırılmışsınız madem sizde elinizi kolunuzu bağlayıp bekliyor musunuz?
-
@mecburiuye, Siz şimdi şunu mu söylemeye çalışıyorsunuz? Dolandırıldınız ama peşine düşmeyin çnki verilen hesap numarası sahibi daha çok mağdur olacak ve sırf bunu söylemek için ye oldunuz buraya yani bu ilk defa ye olduysanız bu forumda olan bitenden nasıl haberiniz var?
Kusura bakmayın ama böyle bir yaklaşımla sizin Emre Kulaksızın ta kendisi olduğunuzu bile söyleyebilirim.
Emre kulaksız adına verilen hesap numarası savcılığa ve iş bankasına yapılmış ihbara rağmen aylarca dolandırıcının kontrolünde olamaz.
-
parayı nasıl çekiyor anlamadım yazmışsın..açıkçası ben de anlamadım...
karttan desen kart iptal edilir anında nasıl çekecek...
bankadan desen tc kimlik numaralı resimli soğuk mühürlü nüfus cüzdanı lazım...ki hesaba koruma koydurup çekmeye biri geldiği anda gişe görevlisi güvenliğe haber verip yakalanır...
internetten desen tüm bilgi şifre ve telefon numarası gerekir...telefon numarasını da bankaya gidip kendisi mi güncelliyor...ilginç...
-
bu karaktersiz kendini insan sanan mahluk heryerde ve sürekli çıkmaya başladı seat formundada bu işi savcılığa taşıyan arkadaşım var inşallah en yakın zmanda bulunur bu it :seytani
-
ben de aksini düşünüyorum...
bahsettiğiniz gibi bir durum olsa hesap değiştirilir aktarılır...güya madur olan kişi de bu işlerle uğraşmaz...hala bu şekilde hesap kullanılabilir halde devam ediyorsa bu işin içinde başka birşey vardır...hangi saatte nereden çekildiği ve hatta atm görüntüleri bile alınabilir yani kişi tespit edilebilir... güya mağdurum diyen kişi de elini kolunu bağlayıp seyrediyor mu yani...
insanları buna inandırmak zor olacaktır...kimse bunları yazmak için de mecburi üye değildir...siz de dolandırılmışsınız madem sizde elinizi kolunuzu bağlayıp bekliyor musunuz?
Arkadaşım sen Emre kulaksızın kendisi yada ortağısın, çünkü çok saçmalamışsın..Burada insanların aklını bulandırıp dolandırıcının peşine düşmeyin boşverin, uğraşmayın gibisinden birşeyler yazmışsın... Bneide dolandırdı bu şahıs Anadolu adliyesinde savcılığa şuç duyurusunda bulundum, Şuan herşey yolunda gidiyor 10 gün önce Polis karakoluna ek ifade verdim, şahısın ev adresinden tutun banka bilgilerine kadar savcının elinde gerekli bilgier var....
-
bu itham bana mıydı @önder anlayamadım...
-
Dolandırılan arkadaşlar lütfen sessiz kalmayın savcılığa şikayette bulunun, adam her geçengün dahada çok kişinin canını yakıyor neden susuyorsunuz.....Savcının demesi nekadar çok şikayet dosyası açılırsa okadar etkili olur. Ayrıca uzlaşmayada yanaşmayın edit:kural dışı kelime)le ben uzlaşmayı kabul etmedim ek ifademde...Öyle bahsedildiği gibi şikayet için masraf felen olduğu yok...Yapacağınız tek masraf yol parası...Benimle beraber dolandırılan arkadaşlar şikayetci olsalardı çoktan yakalanmıştı şahıs. Ama an meselesi şuan savcılık delilleri topladı son aşamaya geçti, tanık ve şahit olan olursa daha etkili olacak....
-
bu itham bana mıydı @önder anlayamadım...
Yok kardeşim, mecburiüye adlı çakala...
-
ok alıntının mesajı bana aitti de dedim noluyo :D
birde şu yine sadece bu dolandırıcı için kaydolan ve 14 yaşında olan "karagüney "vardı o nerde???
o kadar şüpheci olduk ki...
açıkçası 14 yaşındaki bir gence göre aşırı düzgün cümle ve tabirler beni şüpheye çekti ve hemen ardından yeni bir mecburiüye son damla oldu...
sonuna kadar gidin arkadaşlar...
öyle başkasının iban kopyalanmış..gittik gördük hesap sahibi de madur ..oturduk çay içtik..çok masrafı var bu işlerin gibi laflara aldanmayın..gerekirse siz de gidin çay için polis nezaretinde...
-
Kardeşim alıntıyı karıştırmışım....Japonyadan parça getirme olayında dolandırılan arkadaşlarla görüştüm malesef benden başka şikayetci olan olmamış sanırım...Herkes bu şahsın yaptıklarını yakına bırakırsa böyle çok kişinin canı yanar....Geçen Av. Seçkin adında telefon satıyordu sitede anladım yine bu şahıs, direk tepkimi koydum satışı kaldırdı bizim siteden. Ama diğer bir forumda birkaç kişiyi dolandırdı telefon olayında...Adam çok profosyonel birisi birlik olmasak çok kişinin canı yanacak çokk..
-
Kardeşim alıntıyı karıştırmışım....Japonyadan parça getirme olayında dolandırılan arkadaşlarla görüştüm malesef benden başka şikayetci olan olmamış sanırım...Herkes bu şahsın yaptıklarını yakına bırakırsa böyle çok kişinin canı yanar....Geçen Av. Seçkin adında telefon satıyordu sitede anladım yine bu şahıs, direk tepkimi koydum satışı kaldırdı bizim siteden. Ama diğer bir forumda birkaç kişiyi dolandırdı telefon olayında...Adam çok profosyonel birisi birlik olmasak çok kişinin canı yanacak çokk..
telefon olayını hatırlıyorum.. hatta senin tepkin yüzünden kaldırıyorum falan demişti...
-
ok alıntının mesajı bana aitti de dedim noluyo :D
birde şu yine sadece bu dolandırıcı için kaydolan ve 14 yaşında olan "karagüney "vardı o nerde???
o kadar şüpheci olduk ki...
açıkçası 14 yaşındaki bir gence göre aşırı düzgün cümle ve tabirler beni şüpheye çekti ve hemen ardından yeni bir mecburiüye son damla oldu...
sonuna kadar gidin arkadaşlar...
öyle başkasının iban kopyalanmış..gittik gördük hesap sahibi de madur ..oturduk çay içtik..çok masrafı var bu işlerin gibi laflara aldanmayın..gerekirse siz de gidin çay için polis nezaretinde...
Yaşıma göre büyük laflar ettiğim söylenir dogrudur bazı otomobil forumlarındada böyle söylendi. İster inanın ister inanmayın seatclubofficial ve seatriderturkey forumlarında benı sorgulatabılırsınız yonetıcılerıne renaultfanclub a sorabılırsınız golf6.com a birde golfturkiye.net e istedıgınız yere sorun ben buraya cakallığa gelmedim canı yanan abımız ıcın buradayım belkı bır yardımım dokunur amacıyla buradayım bana lütfen şüpheci gözüyle bakmayın.
-
ön yargılı olmadan takip lütfen.
-
ön yargılı olmadan takip lütfen.
amacım kimseyi suçlamak değil yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakılmasın ...
sadece olaylar sonucunda şüpheci olduğumuzu anlatmaktı derdim...
-
adamın adının doğru yazılışını bilmiyorum alberth aynshtayn demişki; insanın ön yargısını yıkmak, atomu parçalamaktan zordur demiş, dinlemede kalalım şimdilik, takip.
-
bu konu hakkında bır gelısme varmıdır. suc duyurusunda bulunuldumu acaba.? cogu forumda uyeler suc duyurusunda bulundu ama bir gelişme diğer forumlardada yok malesef.
-
evet bulunuldu...
-
ne kadar çok şikayet o kadar çok dosya bir o kadarda çok ceza...
-
arkadaslar sıkayette bulunan arkadas var ıse onla ıletısıme gecıp arkasında olmak ıstıyorum ..
suan arabamın derdındeyım muayene , olacak servıste cıkartamadım .
-
yaaa kusura bakmayın arkadaşlar özellikle dolandırılan arkadaşlar daha 2 ay önce bu CanK nickli üye bizim siteye dadandı biz ekarde ettik ama önderi dolandırmış oldu
@olcaybulut arkadaşım seni dolandıran adamın forum ismini söylermisin lütfen belki başka nick ile üye olmuştur foruma?
-
yaaa kusura bakmayın arkadaşlar özellikle dolandırılan arkadaşlar daha 2 ay önce bu CanK nickli üye bizim siteye dadandı biz ekarde ettik ama önderi dolandırmış oldu
@olcaybulut arkadaşım seni dolandıran adamın forum ismini söylermisin lütfen belki başka nick ile üye olmuştur foruma?
@mecburiuye bu kişiyi kontrol edin bence..
-
arkadaslar sıkayette bulunan arkadas var ıse onla ıletısıme gecıp arkasında olmak ıstıyorum ..
suan arabamın derdındeyım muayene , olacak servıste cıkartamadım .
Ben şikayetci oldum kardeşim....
-
Genelde AvSeckin isimiyle Avukat olarak tanıtır kendini edirnede bir bürodan oldugunu söyler,MK1 ismini kullanır erkanucan ismini kullanır EmreKLKSZ kullanır. bildiklerimi yazdım
-
kullandıgı nıck ısmı nı bılmıyorum ....
-
@mecburiuye, Siz şimdi şunu mu söylemeye çalışıyorsunuz? Dolandırıldınız ama peşine düşmeyin çnki verilen hesap numarası sahibi daha çok mağdur olacak ve sırf bunu söylemek için ye oldunuz buraya yani bu ilk defa ye olduysanız bu forumda olan bitenden nasıl haberiniz var?
Kusura bakmayın ama böyle bir yaklaşımla sizin Emre Kulaksızın ta kendisi olduğunuzu bile söyleyebilirim.
Emre kulaksız adına verilen hesap numarası savcılığa ve iş bankasına yapılmış ihbara rağmen aylarca dolandırıcının kontrolünde olamaz.
Aynı fikirdeyim.
Bu sözleri ancak dolandıran kişinin kendisi veya ortağı yazabilir...