tabi tabi öyledir.
105 oktan benzin
oktanını da ölçüyorsun yani 
hah geldim geldim .
bak arkadaşım mesleğin nedir bilmiyorum . ama biz oktanı yağ analizi ile tahmini bulduk . ha evinde senin hplc vardır . sen net rapor veriyorsundur eyvallah . fakat buharlaşma yüzdesiyle tahminini bir rakam veriyorum . kaldıki oktan yükseltici sonrası araç zaten bayağı sarsılıyor.
kaldı senin dediğin avans kesme olayı 70 lerde 80 lerde kaldı avansı elektronik olarak kesme diyorsan , böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum . chip tuning zaten bana göre gereksiz ve full reklam . yani motora bağlanan bilgisayarla yok avansı elledim yok turbo 0 bilmem kaç bar arttı ... bunlar reklam kokan şeyler . yani motoru elleme diye bir olay ?!!!......
biz piyasadaki ürünlerden faydalandık ve normal hesabıyla bu değere ulaştık , detaylara birazdan daha detaylı ineceğim şimdilik müsadenle .
yani bir tür karışım uyguladık .
10lt 98 oktan benzin alınca üstüne hesap yoluyla eklediğimiz katık ... neyse heasplamalırımıda size tablo yoluyla şekilli izah edeceğim.
ama kauçuk ve diğer ürünleri zevk için denediğim laboratuvarımın resmini de ekleyeceğim .
azzzz sonra.....