Gönderen Konu: Civic ile yaptıgınız en yüksek hız  (Okunma sayısı 100713 defa)

kacaman

Ynt: Civic ile yaptıgınız en yüksek hız
« Yanıtla #325 : Mayıs 30, 2012, 10:28:22 ÖS »
arkadaşlar oldumu şimdi böyle bir yazışma şekli, öncelikle büyük harf kullanmayız biz sitede, böyle hakaret yada aşağılayıcı şekilde konuşmayız, saygı herkese teşekkürler.

mertkan677

« Yanıtla #326 : Mayıs 30, 2012, 10:32:05 ÖS »
Birbirimize olan saygımızı yitirmeyelim lütfen. Dışardan bakan başkaları gülücek şu hale.

Th£ LorD

• Kadir KURT Kişisel Web Sayfam
« Yanıtla #327 : Mayıs 30, 2012, 10:40:52 ÖS »
uzatmaya gerek yok arkadaslar da bunun farkındadır konuya devam edelim lütfen ee nerde kalmıstık 2 ust mesajımda :)

kacaman

« Yanıtla #328 : Mayıs 30, 2012, 10:44:13 ÖS »
bu arada aracın ses sistemi eskisine göre nasıl daha iyi mi?

insomnia

« Yanıtla #329 : Mayıs 30, 2012, 10:58:18 ÖS »
2006 vtec 2 ile tek kişi, klima kapalı, ort depoda 6 lt benzin 210 215 km/h arasında birşey yaptın ancak aracın önü ayrı arkası ayrı oynuyordu tedirgin oldum bıraktım.
vtec2 sahiplerine bir şey soracağım sizin araçlarda 200 km/h üstüne çıkınca aşırı sarsıyormu acaba? benim araçtamı bir anormallik var acaba, youtube de fd6 ların videolarına bakıyorum 220 230 gidiyolar ne araçta ne kamerada sallantı var.

mertkan677

« Yanıtla #330 : Mayıs 30, 2012, 11:00:55 ÖS »
tek kişi ağırlığın az olduğundan olabilir

Th£ LorD

« Yanıtla #331 : Mayıs 30, 2012, 11:09:02 ÖS »
bu arada aracın ses sistemi eskisine göre nasıl daha iyi mi?
Ses sistemi videodaki ses hemen hemen aynı benim hoşume gidiyor ve ekstra birşeye gerek duymadım navigasyon belki alırsam anca o ama oda kaliteli olmaı ses için ve suanda orjinal birişey yok gibi görünüyor.

Sallama konusunda bizim aracta bir sarsıntı yok denecek kadar acdı ve hatta yoktu otoyolda cok az bir yerde kasis vardı o kadar ama arkadas yanımda videoya ceken kişi hayatında ilk defa bu hızı gördüğünden dolayı ellerinde aşırı terleme vs olsutu kamerayıda sabit cekemedi :)

Fd6 dada adapazarından gelirken basmıstım ama onda hız sınırlayıcı olmadıgğından abi 220 görüyor ama bu yeni kasada malesef hız sınırlayıcı var :(

servise diyecegim kaldırabiliyorsa kaldırsın ha birde bu yeni kasaya kara kutu diye birşey koymuşlar konu dagılmasın diye yazmıyorum belki bu konu iççin merak edilirse konu acabilirim.

onur33

« Yanıtla #332 : Mayıs 31, 2012, 12:14:24 ÖÖ »
ha bu arada civic yazıyor başlıkta accordların civic grubuna girdiğini bilmiyordum pardon cahillik başa bela
Birader hayırdır nere de kuyruğuna bastım orayı kaçırdım?

Forumun adabını bilseydin herkesin,her yerde hiyerarşi veya o konu bu konu takıntısı olmadan yorum yaptığını anlayabilirdin...

ed35 hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. daha önce profilde siyah 3.16 ile görünüyordun, ama bu accord daha yakışıklı olmuş. bir şey sormak istiyorum aracın 2.0 mi 2.4 mü? km kaç, lpg li mi, lpg li ise ne kadar yakıyor ölçebilir misin,aracı kaça aldın acaba? ben de aynı kasadan 2.0 düşünüyorum da.
 cevaplarsan sevinirim hayırlı olsun tekrar...

bbhnda

« Yanıtla #333 : Mayıs 31, 2012, 12:56:39 ÖÖ »
nasıl bir sınırlayıcı bu yaw?

bbhnda

« Yanıtla #334 : Mayıs 31, 2012, 12:57:18 ÖÖ »
ha bu arada civic yazıyor başlıkta accordların civic grubuna girdiğini bilmiyordum pardon cahillik başa bela

Forumun adabını bilseydin herkesin,her yerde hiyerarşi veya o konu bu konu takıntısı olmadan yorum yaptığını anlayabilirdin...

ed35 hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. daha önce profilde siyah 3.16 ile görünüyordun, ama bu accord daha yakışıklı olmuş. bir şey sormak istiyorum aracın 2.0 mi 2.4 mü? km kaç, lpg li mi, lpg li ise ne kadar yakıyor ölçebilir misin,aracı kaça aldın acaba? ben de aynı kasadan 2.0 düşünüyorum da.

kardeş 2.0 156 ps o araba ben ed35 yerine konuşayım :D

ed35

« Yanıtla #335 : Mayıs 31, 2012, 10:26:07 ÖÖ »

kardeş 2.0 156 ps o araba ben ed35 yerine konuşayım :D
Sağolsun kardeşim cevap vermiş benim yerime :)

Bizim kasalar tek model,tek donanım; 2.0 Executive 156hp

Bende yeni aldım ama bi kaç gündür bayağı km yaptım ve arabayı tanıdım aklınıza takılan bişey olursa seve seve cevaplarım ;)

Yukarıdaki adap bilmeze ise buradan tekrar cevap vermiyorum forum yöneticileri ilgilenecektir sanırım,iyi günler.

BAYTAR

« Yanıtla #336 : Mayıs 31, 2012, 03:02:50 ÖS »
 fotolar kompakt makinadan çıkacak , ekleyeceğim .
       2) yaklaşık 100 -105 oktan benzinle bu organizasyon gerçekleştirilmiştir.

Not : yakınım kimya mühendisidir. isteyene onun diploma nosunu verebilirim . çılgın çalışmalarım sizlerle olacak  >=ok

hatta evde ayakkabı taban kauçuğu bile döküyorum . benzin oranını da ekleyeceğim .

2) son söz önümüzdeki ay bunun videosunu çekeceğim , zamanı vericem . hepinizi bekliyo olacağım .

sistem roket yada NO2 değildir.

hepinize iyi sürüşler / iyi günler .

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #337 : Mayıs 31, 2012, 03:38:07 ÖS »
tabi tabi öyledir.

105 oktan benzin :D oktanını da ölçüyorsun yani :D

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #338 : Mayıs 31, 2012, 03:38:24 ÖS »
ve araban 105 oktana göre avans kısabiliyor :D

BAYTAR

« Yanıtla #339 : Mayıs 31, 2012, 05:57:48 ÖS »
tabi tabi öyledir.

105 oktan benzin :D oktanını da ölçüyorsun yani :D

hah geldim geldim .

bak arkadaşım mesleğin nedir bilmiyorum . ama biz oktanı yağ analizi ile tahmini bulduk . ha evinde senin hplc vardır . sen net rapor veriyorsundur eyvallah . fakat buharlaşma yüzdesiyle tahminini bir rakam veriyorum . kaldıki oktan yükseltici sonrası  araç zaten bayağı sarsılıyor.

kaldı senin dediğin avans kesme olayı 70 lerde 80 lerde kaldı avansı elektronik olarak kesme diyorsan , böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum . chip tuning zaten bana göre gereksiz ve full reklam . yani motora bağlanan bilgisayarla yok avansı elledim yok turbo 0 bilmem kaç bar arttı ... bunlar reklam kokan şeyler . yani motoru elleme diye bir olay ?!!!......

biz piyasadaki ürünlerden faydalandık ve normal hesabıyla bu değere ulaştık , detaylara birazdan daha detaylı ineceğim şimdilik müsadenle .
yani bir tür karışım uyguladık .
10lt 98 oktan benzin alınca üstüne hesap yoluyla eklediğimiz katık ... neyse heasplamalırımıda size tablo yoluyla şekilli izah edeceğim.
 ama kauçuk ve diğer ürünleri zevk için denediğim laboratuvarımın resmini de ekleyeceğim .

azzzz sonra.....

« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2012, 06:00:28 ÖS Gönderen: BAYTAR »

ilkercom

• Hasan İlker Çom
« Yanıtla #340 : Mayıs 31, 2012, 06:22:43 ÖS »
sen hep kuru gürültüsün. hep az sonra. bu kadar çene çalacağına koyardın teknik verileri inanırdık.

millet enayi standalone beyin koyuyor avansla oynamak için. sen bi kalemde sildin attın.

varsa yaptığın bişey adam gibi koyarsın videosunu. ( bak video diyorum bu işler video ile ölçülme gps tabanlı performance box cihazları var)

Benim mesleğimin konu ile ilgisi yok. ama kimya solvent alkol vs bilirim. bende kullanırım.

sana sadece basit bişey söyliym kafanda yer etsin ne kendini ne başkasını kandırma ;

Bu FD6 denen makinalar brezilyada alkol ile çalışır vaziyette satılıyor. flex fuel yani.

91 oktan benzin ile 138 hp çalışıyor. 105 oktan E85 ile 140 hp. 14 oktan ile 2 hp güç 3 nm tork elde ediyorlar.

Sen kalkmış yaptığın hokkabazlığa kılıf arıyorsun.

Buraya düzgün bi gps ile çekilmiş video koyana kadarda sana başka cevap vermiyorum.

Konuya yazacak arkadaşlara da engel olmayalım.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/464997_10150698941289617_389357169_o.jpg

baron12

« Yanıtla #341 : Mayıs 31, 2012, 06:48:36 ÖS »
tartışmayı tartışmaktan cıkarıp kavgaya dönüştüren arkadaşlar unutmayalımki bizden büyük agbi abla bizden küçük kardeşlerimz bacılarımızda en az sizin kadar bu forumu takip ediyr rica edyrm yanlış anlamayın ama düşünmeden bir sey yazmayın yazacagınız her ne varsa bu etkenler göz önünde bulundurularak yazılsın saygılarımla

bbhnda

« Yanıtla #342 : Mayıs 31, 2012, 06:55:46 ÖS »
birde bu yüksek hız pek iş değil arkadaşlar.yani bilmiyorum bende zamanında trafikte bazı olaylar yaptım yeri geldi makasda attık yeri geldi kadranlarıda devirdik ama tırın önünde 60 metre sürüklenince neyin ne olduğunu anladık.trafik dikkat işidir çok yavaşda süremezsin çok hızlıda süremezsin herşey yerine göre.gördüğüm son hız civicle değil ama 3.20 d 235 km\h

Th£ LorD

« Yanıtla #343 : Mayıs 31, 2012, 06:57:05 ÖS »
Bu navigasyonda ki maksimum hiza + 5 km daha eklemek lazim gps eri gidis donus suresi yaklasik +5 km olmali benim oyle cunku

bbhnda

« Yanıtla #344 : Mayıs 31, 2012, 06:58:24 ÖS »
+ kadranlarda sapma miktarı var özellikle binek araçlarda.dünyada en az sapan kadran e46 m3 te vardır.3 km\sa  sadece.

Th£ LorD

« Yanıtla #345 : Mayıs 31, 2012, 07:03:23 ÖS »
Hiz iyi degil gorev icabi cok kazalara gidiyorum benimgordugum kazalari eminim bu forumda goren pek cok azdir ama direksiyona oturdunmu abi olay yerindeki horuntuler hafizandan silinip gidiyor Allah korusun en iyi maksum otoyol 150 bence 3000 devir sehir ici maksimum 70 sehir ici bolunmus yol 100 maksimum 110 bizim araclara gore hatta daha az km gidilmeli ama iste

bbhnda

« Yanıtla #346 : Mayıs 31, 2012, 07:08:03 ÖS »
Hiz iyi degil gorev icabi cok kazalara gidiyorum benimgordugum kazalari eminim bu forumda goren pek cok azdir ama direksiyona oturdunmu abi olay yerindeki horuntuler hafizandan silinip gidiyor Allah korusun en iyi maksum otoyol 150 bence 3000 devir sehir ici maksimum 70 sehir ici bolunmus yol 100 maksimum 110 bizim araclara gore hatta daha az km gidilmeli ama iste

abi şuan bende euroncap analizleri yapıyorum diyorlarki adamlar kazada toplam hız 64 km\sa üzeri ise ölüm olasılığınız artar.eğer markanız size ekstra sağlamlık vaadediyorsa cesedinizin tanınması kolaylaşır :D :D

bbhnda

« Yanıtla #347 : Mayıs 31, 2012, 07:19:32 ÖS »

aga bu nedir ya

Th£ LorD

« Yanıtla #348 : Mayıs 31, 2012, 07:22:34 ÖS »

abi şuan bende euroncap analizleri yapıyorum diyorlarki adamlar kazada toplam hız 64 km\sa üzeri ise ölüm olasılığınız artar.eğer markanız size ekstra sağlamlık vaadediyorsa cesedinizin tanınması kolaylaşır :D :D

Aynen kardesim eee be yapmali otoyol dahil 64 km super :)

Ama iste olmuyo benim fd6 varken 100 yazdigi an 1 in onune sefaf olarak kizimin resmini koustum 100 dedigi resim cikiyordu ve yavasliyordum fakat bi muddet sonra resimde asinalik yapti ne demisler asiri hiz felakettir aman dikkat derim derimde iste trafik arkadasiminizinda dedgi gibi trafik dikkat isidir Allah cumlemizi kazadan beladan kem gozlerden korusun amin

bbhnda

« Yanıtla #349 : Mayıs 31, 2012, 07:24:13 ÖS »

Aynen kardesim eee be yapmali otoyol dahil 64 km super :)

Ama iste olmuyo benim fd6 varken 100 yazdigi an 1 in onune sefaf olarak kizimin resmini koustum 100 dedigi resim cikiyordu ve yavasliyordum fakat bi muddet sonra resimde asinalik yapti ne demisler asiri hiz felakettir aman dikkat derim derimde iste trafik arkadasiminizinda dedgi gibi trafik dikkat isidir Allah cumlemizi kazadan beladan kem gozlerden korusun amin

Amin abi.