t-jet bile olsa arkadaşın aracı ve hatta chıp yapılıp hacı data bile attırsa yazılımı rampa yukarı 220 görmesi imkansız, yani araç 250hp veriyordur o zaman tamam derim fakat linea aracımızın et butu belli yani.
Accord ile bugün 215km gördüm ancak yol müsait olmuyor bir türlü basamıyorsun,gideri vardı ancak her dakika biri fırladığı için 215 civarı gördüm.
Alıntı yapılan: ed35 - Mayıs 30, 2012, 03:01:19 ÖSAccord ile bugün 215km gördüm ancak yol müsait olmuyor bir türlü basamıyorsun,gideri vardı ancak her dakika biri fırladığı için 215 civarı gördüm.Aracı aldın sanırım, hayırlı uğurlu olması dileklerimle. Artık detaylı resimlerini paylaşırsın
Alıntı yapılan: mertkan677 - Mayıs 30, 2012, 07:22:11 ÖSAlıntı yapılan: ed35 - Mayıs 30, 2012, 03:01:19 ÖSAccord ile bugün 215km gördüm ancak yol müsait olmuyor bir türlü basamıyorsun,gideri vardı ancak her dakika biri fırladığı için 215 civarı gördüm.Aracı aldın sanırım, hayırlı uğurlu olması dileklerimle. Artık detaylı resimlerini paylaşırsın Sağolasın bu ara İzmir yağışlıydı ama hafta sonu fotoları mutlaka çekerim sizlerle paylaşırım diye düşünüyorum Yeni kızımın işleri zaten tam bitmedi 3 gündür uğraşıyorum filmdi,bakımdı,lpg idi.cuma bitireceğim kısmetse.
Alıntı yapılan: ed35 - Mayıs 30, 2012, 07:31:17 ÖSAlıntı yapılan: mertkan677 - Mayıs 30, 2012, 07:22:11 ÖSAlıntı yapılan: ed35 - Mayıs 30, 2012, 03:01:19 ÖSAccord ile bugün 215km gördüm ancak yol müsait olmuyor bir türlü basamıyorsun,gideri vardı ancak her dakika biri fırladığı için 215 civarı gördüm.Aracı aldın sanırım, hayırlı uğurlu olması dileklerimle. Artık detaylı resimlerini paylaşırsın Sağolasın bu ara İzmir yağışlıydı ama hafta sonu fotoları mutlaka çekerim sizlerle paylaşırım diye düşünüyorum Yeni kızımın işleri zaten tam bitmedi 3 gündür uğraşıyorum filmdi,bakımdı,lpg idi.cuma bitireceğim kısmetse.LPG hangi kiti karar verdin acaba ? Benzinde hiç kullanılmaz o psikolojini bozar
kaç litre ama depo _?
ha bu arada civic yazıyor başlıkta accordların civic grubuna girdiğini bilmiyordum pardon cahillik başa bela