ben kendim motorola xoom 3g 32gb tablet kullanıyorum android olarak, babamda da galaxy s2 var, galaxy s3 2012 de çıkmayacak onu söyleyeyim, onun yerine tegra 3 işlemcili s2+ modeli çıkıcak, daha güçlü 4 çekirdekli işlemci, daha iyi ekran kartı ve ram (iphone 4 - iphone 4s geyiği, s speed in s' sidir

)
android e gelecek olursak, kusursuz bir işletim sistemi değil, ama kusurları eğlenceli kılabiliyor, açık kaynak olduğu için programlara para bayılmak, ya da jailbreak le uğraşıp da bütün performansını öldürmek gibi dertleriniz olmaz, temel manada android çalışmak için "hiç bir" şekilde pcye ihtiyaç duymaz, müzik atmak vs gibi işler tabii ki kaynak pc ise pc gerektirir ama OTG (on the go) kablosu ile direkt olarak bellekten de müzik vs aktarımı yapabilirsiniz, ayrıca usb-hdmi kablosu ile yanılmıyorsam 1080p çıkış da verebiliyor, 720 de olabilir emin değilim ondan
çok büyük bir handikapı şarj süresi, kankamın günde 3 defa şarj ettiğini bilirim s2 sini, babam da genel de günde 2 kere şarj ediyor onun dışında sıkıntı çıkarmaz, ama dediğim gibi şarj süresi ciddi bir handikap
marka fanatikliği değil, samsung u pek sevmem ama apple'ı hiç sevmem

iphone bana göre alınacak bir cihaz değil
galaxy s2 için Ice Cream Sandwich (android 4.0) güncellemesi doğrulandı, yakın zamanda çıkacaktır, o zaman çok büyük gelişmeler olacak cihazda, en başta ciddi bir hız artışı ve kaydırma performansında yükseliş gibi, detaylarını araştırabilirsiniz
ben kesinlikle iOs cihazlara bakmazdım, android için de s2 şu an en iyilerden biri, ama LG ve HTC de çok başarılı cihazlar çıkardı, arkadaşların belirttiği gibi, bir de samsung'un sevmediğim bir yanı, menüleri, ikonları vs çok kendilerine göre özelleştiriyorlar, gerçek bir android deneyimi yaşamıyorsunuz aslında, misal benim tabletteki ikonlar vs galaxy tab 10.1'dekinden çok daha şıklar, arayüz çok daha anlaşılır, samsung biraz fazla dolduruyor ortalığı, bir de gereksiz bir ton programla gelir içinde, daha iyilerini markette bulmak mümkün, aynı işi yapan