Gönderen Konu: bursa marmaris yolu hakkında.acilll...  (Okunma sayısı 2220 defa)

teachers71

bursa marmaris yolu hakkında.acilll...
« : Haziran 28, 2013, 06:18:08 ÖS »
selam dostlar.
sorunum şu ki yarın sabah erkenden bursadan marmarise yola çıkmam lazım. şimdiye kadar lazım olmaz gerekçesi ile hgs kgs ogs zımbırtılarından hiçbiri yok. 2 sene önce gittiğimde nakit geçiş kullanmıştım. ama sanırım kaldırılmışlar. şimdi önümde 2 yol var. ya otobandan kaçak geçiş yapıcam (sanırım 7 gün içinde hgs abonesi olursam cezasız olarak normal yol ücreti düşülüyormuş) yada ücretsiz yollardan gidicem. ama izmir aydın arası ücretsiz yol araştırdığım kadarıyla kadarıyla yok.
ne tavsiye edersiniz. bana önerebileceğiniz ücretsiz yol varmı? yoksa kaçak geçişmi yapayım.

becoca

• __ByR@Mm__
Ynt: bursa marmaris yolu hakkında.acilll...
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2013, 06:26:39 ÖS »
Gidip hgs al ne gerek var maceraya. Benzinllikler dahi satıyor.

teachers71

« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2013, 06:43:25 ÖS »
benzinliklerde varmı? neyse şöyle bi çözüm ürettik. eskişehirden akrabamız gelecekti onunla gidecektik. baktım eskişehir yolundanda gidiliyor. eskişehir kütahya uşak denizli yolunu kullanmaya karar verdim. geçerkende eskişehirdeki akrabayı alıp ordan devam edicez artık.

esser

« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2013, 07:53:48 ÖS »
izmir aydın arası eski yol var deneme bile maksat yeşillik olsun diye geçen sene girmiştim bunlattı otobandan git kaçak geç ama ogs gişelerinden geçme  hgs alsan bile cezası var diye biliyorum ne kadar yanlış bilen sölesin

xlx99

• Tolga B.
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2013, 05:11:17 ÖS »
Shell benzincilerinde ve avea bayilerinde hgs var. Alabilirsiniz. Maceraya gerek yok. Hgs ye girmicem diye katedeceginiz yolu, attiginiz tas urkuttugunuz kurbagaya degmeyecek.

Alin gitsin