arkadaşlar bir süredir hanımla honda dizel üzerinde düşünüyoruz. hanım sedan kasada ısrar edip bekleyelim diyordu.ben hatcback kasanında güzel olduğunu söylüyorum.en sonunda bugün tatil dönüşü yalova yolu üstündeki bursa honda bayii inallar hondanın önünden geçerken şu bayiye girelimde şu hatcbacki gözümle göreyim dedi. girdik. yaklaşık yarım saat bayi içinde gezdik araçlara baktık. işin ilginç yanı bi allahın kulu yanımıza gelip buyrun ne bakmıştınız yardımcı olayım tarzında bi davranış göstermedi. hatta eşim deneme sürüşüne çıkalım diyordu. ama karşılaştığımız tavır tam bi öküzlük olunca çıkıp geldik. bir dahada ne o servisten nede bayiden bişi almam. bu tavır buraya has bi tavrmıdır yoksa diğer honda bayilerindede durum bumudur. en son eskişehir ufuk hondaya girmiştik çok sıcak karşılamışlardı. ben böyle tavrı bursa wolkswagen bayisnden biliyorum. alırsan al. araba burda dediklerine şahidim. acaba bu yeni pazarlama taktiğimidir. yokssa bu bayiye has bi öküzlük durumumudur? yorumlarınız nelerdir.
saygılarımla.