O zaman çıkarırken dikkat etmek lazım ki çok zor kanırtıp cıkarmadan zarar vermeden cıkarman zor o zaman güzel bi işçilikle boya ? sağına soluna maskeleme bandı kullan resim fırçasıyla falan istediğin renge boya ,?
Bugün değil ama C.tesi günü forum arkadaşımız Serna kullanıcı adıyla kayıtlı olan arkadaşla anlaştık Jant&Lastik aldım İşte Resimler;Bence Çok yakıştı yapmak istediklerimin içinde şimdi Anatomik spoiler ve Ön tampon'a kare plakalık kaldı
Hayırlı olsun Okanım en sevdiğim jant orijinal her zaman iyidir.güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
Alıntı yapılan: oktayoo - Temmuz 15, 2013, 10:25:20 ÖÖHayırlı olsun Okanım en sevdiğim jant orijinal her zaman iyidir.güle güle kullan kazasız belasız inşallah.Sağol abicim güzel oldu ama fırsat bulup yıkayamadım bir parlatmak lazım Jantları falan Hatta kırmızı jant göbeği araştırıyorum
hocam sanki bu sorunun aslı bugün allah için ne yaptın dan alıntımı yaptın gibi
bugün hondamı evede buraktım dün ve ondan önceki günde evde bıraktım arabamı kardeşim
Maşallah güzel çalışma olmuş gayet başarılı emeğinize sağlık güle güle kullanın..