TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: PearL GreY MoNsteR - Ocak 29, 2011, 09:24:40 ÖS
-
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır böyle bir konu yoktu bende bazı sitelerde bu tarzda topic'ler gördüğüm için konuyu açma gereği duydum .
Böylelikle yaptıqımız değişiklik yada işlerden ihtiyacı olan arkadaşlarımız fikir sahibi olurlar yani kısacası kendi paylaşımlarımızla hem kendi fikirlerimizi düşüncelerimizi aktarmak hemde bilgiler vererek diğer arkadaşlarımızın ? işaretlerine Xenon far gibi parLakLık kazandırmak .
Vatana HondacıLara ve TEAM HONDA TURKEY ' E hayırLı oLması diLeği iLe ........................................................................................
-
iLk deqişikLik benden oLSun :)
pLakaLardaki stickerLeri ve baqaj kapaqındaki Si yazısının canına okudum :) :)
-
Bugün honda'ma(mıza) kolçak (koldayama) yaptırdım :) :)
-
hayıRlı oLsun o zaman .
Benim araçta vardı fakat çok kısaydı bende mdfciden uzn bir parça aLdım ince sünqer gri kaplama yaptırdım .
sonrada orjLin aLtından parçayı çıkardım yaptırdıqıma taktım ve artık yoLda babam ve ben koLLarımızı dayıyoRuz :D
-
Jdm sticer , mugen sticer vs. gt500 pedal seti yaptırdım :D
-
Logosuz panjur siparısı verdim :) bagaj ustu spoiyler de geliyo :)
-
Üzerindeki karları temizledim:)Maddi sıkıntıdan başka bişey yapamıyoruz şuan:)
-
Bugün hondama değilde kendi bütçeme iyi bişey yaptım aracımı kullanmayarak dünyanın en pahalı benzinini yakmadım. :) Hakikaten yazık bbize ya aldığımız 100 liralık benzinin 65 lirası vergi.
-
stickerLar bir kenerada qt500 pedaL setinin bir fotosunu atabiLirmisiniz acaba merak ettim . ? hayırLı oLsun .
-
Logosuz panjur siparısı verdim :) bagaj ustu spoiyler de geliyo :)
hadi hayıRlısı inş :)
-
Üzerindeki karları temizledim:)Maddi sıkıntıdan başka bişey yapamıyoruz şuan:)
bendede durumLar böyLe idi hatta maddi sıkıntıdan efkaRLandım yapıştıRdıqım stickerLarı söktüm :) :)
-
Bugün hondama değilde kendi bütçeme iyi bişey yaptım aracımı kullanmayarak dünyanın en pahalı benzinini yakmadım. :) Hakikaten yazık bbize ya aldığımız 100 liralık benzinin 65 lirası vergi.
hocam benzinin 35 LiraLık kendi hakkını yaksaydınız :D
yurt dışından şipariş vereLim :)
-
ben de bgn ewde sıkıldım, biraz da arabamda sıkılayım dedim, indim otoparka teybi kurcalarken yeni özelliklerini keşfettim, artık civic im benim için cd deki parçaları karışık çalabilio, saçma salak tp, af yayınları almaya çalışmıyor vs vs, bir de bugün dışarı çıkmayınca artan paramı da dvd-navigasyon fonuna ekledim, bikaç ay sonra birlikte mutlu mesut olucaz beyaz meleğimle :D bu arada piyasada hazır I-VTEC SOHC sticker ı bulabilir miyim yoksa yaptırmam mı lazım?
-
Hakikaten gümrükten geçse gümrük vergisiyle birlikte benzin daha ucuza gelir.
-
ben de bgn ewde sıkıldım, biraz da arabamda sıkılayım dedim, indim otoparka teybi kurcalarken yeni özelliklerini keşfettim, artık civic im benim için cd deki parçaları karışık çalabilio, saçma salak tp, af yayınları almaya çalışmıyor vs vs, bir de bugün dışarı çıkmayınca artan paramı da dvd-navigasyon fonuna ekledim, bikaç ay sonra birlikte mutlu mesut olucaz beyaz meleğimle :D bu arada piyasada hazır I-VTEC SOHC sticker ı bulabilir miyim yoksa yaptırmam mı lazım?
İnşallah dvd-navigasyonunuzu en kısa sürede alırsınız buyrun sticker
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-sohc-vtec-dohc-vtec-ve-sohc-i-vtec-sticker-30186372/detay
-
hocam size en basit ve en ucuz yoLunu söyLiyeyim
şimdi nete İ-VTEC SOCH yazıyorsunuz görsellere tıklıyorsunuz hangisini beyendiyseniz gidiyorsunuz reklamcıya ben bunu istiyorum diyorsunzu size çıkartıyor 2 bilemedin 3 tl almaz .
yada istediğiniz bir yazı karakteri varsa tekrardan yazabiLirsiniz.
bu arada navigasyon şimdiden hayıRLı oLsun :)
-
Hakikaten gümrükten geçse gümrük vergisiyle birlikte benzin daha ucuza gelir.
Benim şahsi fikrim şu anLık devletiin başında şu kişiLer varken Türkiye'den adam oLmaz diyorum . . .
vatanını miLLetini hiç sayan adamLardan cacık oLmaz
şekiL A da qörüLüyor . . .
-
Gerçi PearL GreY MoNsteR arkadaşımız doğru söylemiş internetten ne kadar ucuza da bulsan kargo fiyatı da koy üstüne 5 tl. Biraz pahalıya geliyor.
-
bu arada şimdiden burda söylüyorum, bana navigasyonun montajını serviste ucuza ayarlayacak şahsa route66 mini navigasyon cihazı benden hedaye (istediği navigasyon yazılımı ve güncel haritayla birlikte) :D:D
-
bende arabamı kullanıp canım oğlum kim tutar seni diyip egosu yükselttim :D :D :D
-
bende arabamı kullanıp canım oğlum kim tutar seni diyip egosu yükselttim :D :D :D
Bu sayede aracınızın eqosu tatmin oLdu :) :) :)
-
hayıRlı oLsun o zaman .
Benim araçta vardı fakat çok kısaydı bende mdfciden uzn bir parça aLdım ince sünqer gri kaplama yaptırdım .
sonrada orjLin aLtından parçayı çıkardım yaptırdıqıma taktım ve artık yoLda babam ve ben koLLarımızı dayıyoRuz :D
Tşk ederim :) Oh valla ne güzel olmuş. Bende internetten sipariş vermiştim ama ayakları çok dandikti. 1.5'luk sac kestirdim boyadım taktırdım süper oldu ama az yüksekte el freni dolayısıyla ama memnunum :)
Valla şu pedalı bende çok merak ettim nasıl bişe acaba. Bende almak istiyorum da :)
-
Ne yapmadım ki ? En son kapı içleri, bagaj içi ve kapağında ses izalasyonu ve ses sisteminde iyileştirme.
-
+ bagaj logosu ve otomatik cam kaldırma modülü (serviste yapıldı)
-
Ne yapmadım ki ? En son kapı içleri, bagaj içi ve kapağında ses izalasyonu ve ses sisteminde iyileştirme.
izoLasyon ne kadar fark etti hocam . ?
+ bagaj logosu ve otomatik cam kaldırma modülü (serviste yapıldı)
cam kaldırma bendede varda taktırmak nasip olmadı daha :)
-
konunun qünceL kaLması Lazım diye düşünüyorum . ?
-
bugün yagına suyuna baktım filtresini temizledim ve yeni sileceklerini aldım.
-
fiLte açık hava fiLtresimi orj . mi acaba . ?
-
bende lastik,jant,farlar ve ön panjur hariç herşey orjin :)
-
bende lastik,jant,farlar ve ön panjur hariç herşey orjin :)
:) açık ise nasıL temizLediqinizi soracaktımda .
-
onu bende bılmıyorum benım kuzenımın honda'da var ama nasıl temizlediğini görmedim daha bende taktırmayı düşünüyorum ama önce nasıl temızlenır nereye takılırsa daha verımlı olur bırde aldımı öyle kıytırık bırsey ıstemıyorum bıras para baglıcam ıyı sonuc vermesı ıcın.
-
Frıçalıyorum "Nerdesin cabuk gel !" die ama yok gelmio gelemio :D
-
onu bende bılmıyorum benım kuzenımın honda'da var ama nasıl temizlediğini görmedim daha bende taktırmayı düşünüyorum ama önce nasıl temızlenır nereye takılırsa daha verımlı olur bırde aldımı öyle kıytırık bırsey ıstemıyorum bıras para baglıcam ıyı sonuc vermesı ıcın.
şimdi AEM V2 diceem onu VTi Lara takıyorLar :)
Kitmi aLmayı planlıyrsunuz . ?
-
Tamponları söktük ilk önce alttan sürekli sıkıştırmama rağmen çıkıp sarkan sislerdeki zenonun kablosunu silikonla yapıştırdım :D sonra parkları ve sinyallari papatya duyla sürekli yanar hale getirdim. Tabi bide ampüllerini tatlı bi turuncuya cevirdim. geri vites ampülleri patlamıştı onları değiştirdim müşürde değilmiş sorun ilk zor olanla uğraştım malesef :D sonra plaka ampülleri patlamıştı güzel bi ton çıkmış onları ve park lambalarını onlarla değiştirdim bugünlük bu kadar yetti zaten :D
-
96 Model araba olduğu için eski sahibi plaka yı hiç değiştirmemiş bugün yeni bir plaka yaptırdım ve yarın onu takacağımm..
-
Tamponları söktük ilk önce alttan sürekli sıkıştırmama rağmen çıkıp sarkan sislerdeki zenonun kablosunu silikonla yapıştırdım :D sonra parkları ve sinyallari papatya duyla sürekli yanar hale getirdim. Tabi bide ampüllerini tatlı bi turuncuya cevirdim. geri vites ampülleri patlamıştı onları değiştirdim müşürde değilmiş sorun ilk zor olanla uğraştım malesef :D sonra plaka ampülleri patlamıştı güzel bi ton çıkmış onları ve park lambalarını onlarla değiştirdim bugünlük bu kadar yetti zaten :D
aracınız ies sanırım . ?
ben far karartma yapacaqımda tamponu katılımına kadar indireceqim fakat çıkınca yerine oturmama ihtimali var diyorLar asLı nedir acaba . ?
-
bugün arabamı bıcı bıcı yaptım.. çok sevindi beyaz meleğim...:))
-
oooohh ohhh maşaLLah hem beyaz hemde FD kasa :)
-
oooohh ohhh maşaLLah hem beyaz hemde FD kasa :)
sağol dostum...
-
evet arabam 1.4 is sedan 2000 model acaba ses güzel olurmu performans artarmı?
şimdi AEM V2 diceem onu VTi Lara takıyorLar :)
Kitmi aLmayı planlıyrsunuz . ?
-
abi şimdi ben hava fiLtreLerinden fazla anlamam abi bu konu hakkında görüşlerini alabileceqim bazı kişiLer var soabiLirim.
Benim suan araçta K&N hava filtresi var kutu içi otm. bnm araç roketLeyince filtre takılı olduqu zamanlar ortalıqı yırtacak gibi motordan ses geLiyor.
-
az oncee banyo yaptık :) kuruladım onu yatıyo sımdı :D plaka ampulleriini değiştirdim beyaz yaptım . park ampullerini de deiğiştirmeye calıstım tatlı bı turuncu renk aldım ama ampulleri sokemedım :D
-
Sabah üzerine yagan kara baktım.."hafta sonu temizlerim seni diyerek" iş arabama bindim gittim....
-
az oncee banyo yaptık :) kuruladım onu yatıyo sımdı :D plaka ampulleriini değiştirdim beyaz yaptım . park ampullerini de deiğiştirmeye calıstım tatlı bı turuncu renk aldım ama ampulleri sokemedım :D
ampuLLerinimi değiştirdiniz yoksa Led vs. tarzı aydınLatma sistemimi kuLLandınız acaba . ?
-
Sabah üzerine yagan kara baktım.."hafta sonu temizlerim seni diyerek" iş arabama bindim gittim....
bizim buralara kar yaqsada arabanın üstündeki karı temizlesek :)
-
ampuLLerinimi değiştirdiniz yoksa Led vs. tarzı aydınLatma sistemimi kuLLandınız acaba . ?
arka plaka ampullerini dipsiz led ampul aldım orjınal sarılarını cıkardım. sınyallerdekı dıpsız turuncu ampullerden aldım on park lambalarındakı sarıları turuncu renk yapmak ıstedım ama cok ugrastım on park ampullerını sokemedım ve cok soguktu pek ugrasmadım kaldı oylece
-
3M karbon kaplama aldım dikiz aynasılı kaplamak için. aynayıda sökemedim kaplamayıda yapamadım tek başıma yarın bir arkadaştan yardım isticem bakalım inş yapıcaz :=)
-
3M karbon kaplama aldım dikiz aynasılı kaplamak için. aynayıda sökemedim kaplamayıda yapamadım tek başıma yarın bir arkadaştan yardım isticem bakalım inş yapıcaz :=)
hadi hayırLısı
bendede cam çıtaLarında varda benim kaplama işLemim şu şekiLde oLmaLıdır sadece dış yüceyi değiLde kople olmalı.Yani sadece görünen kısmı yapınca açılıyor kaplama .
-
stabel korna ve ön panjuru siyaha kapladım bugün. soğuk havadada işler zor oluyor ama yapıyoruz
-
Sabah Ve Akşam Etrafında Döndüm Birşey Olmuşmu Felan Diye Eee Bugünlük Böyle Olsun :)
-
stabel korna ve ön panjuru siyaha kapladım bugün. soğuk havadada işler zor oluyor ama yapıyoruz
hocam onların montajı pahaLı diye duydum sormaso ayıp montaj ne kadar tuttu . ?
hayırLı oLsun bu arada.
-
Sabah Ve Akşam Etrafında Döndüm Birşey Olmuşmu Felan Diye Eee Bugünlük Böyle Olsun :)
her zaman yapmak gerek ;)
-
evimin otoparkında 3 gün yapmadım, üzerinden sıva topladım arabanın, ön camında ezilme ve çizik var 1 aylık arabanın şu anda...
kılcal cam çiziklerini autoking yapıyor mu bilgisi olan?
-
evimin otoparkında 3 gün yapmadım, üzerinden sıva topladım arabanın, ön camında ezilme ve çizik var 1 aylık arabanın şu anda...
kılcal cam çiziklerini autoking yapıyor mu bilgisi olan?
off geçmiş olsun hocam :(
-
aracınız ies sanırım . ?
ben far karartma yapacaqımda tamponu katılımına kadar indireceqim fakat çıkınca yerine oturmama ihtimali var diyorLar asLı nedir acaba . ?
doğru tam olarak oturmuyor kaportacılar 70 liraya falan yerleştiriyolardı bildiğim kadarıyla, benim tanıdık cok olduğundan bikere ww servis başustasına oturturdum bi sigara alıp kaya gibi oldu doğrusu. Boşluk hiç yoktu. Bitek klipsleri alıp yeniledik onlara para verdim bide. ama bigün sonra yeniden sökmek zorunda kaldık.Artık bu işi beraber yaptığım çok yakın arkadaşımla uzman olduk benim tamponu söke söke minimum miktarda aralık kalıyo farların orda (2milim anca yok denilecek kadar) belli bile olmuyo hatta ona göre oda farların orjinal olmamasından orjinal farlarını taksak oda kalmaz diyo.
-
evet tamponu söküp farları çıkarmadan değişmiyo ya lanet şey :D
-
hocam onların montajı pahaLı diye duydum sormaso ayıp montaj ne kadar tuttu . ?
hayırLı oLsun bu arada.
3m karbonu gecenlerde benim arkadaşın arabaya yaptırdık makyajlı kasada şu ön tamponun köşelerdeki çıkıntılar panjur aynalar gögüsteki yerler arka anatomik spoyler ve direklere 200 lira verdik ona göre hesapla işte. Ama tanıdık olması bi -100 lira oldu herhalde bize :D ayrıca kornanın montajına fazla para almazlar. Aldığınız yerden yaptırın fazla para istemezler. Ayrıca şunuda belirtimki ankarada oturanlara hertürlü yardımcı olabilirim böyle konularda fiyat referansı olarak. bana özelden msj atın yeter. Fiyat ve yer belirtirim veya gideceğiniz yere ulaşabileceğiniz telefon numaraları. Özellikle klima ve elektrik işlerinde akü falan yardımcı olacak cok iyi arkadaşlarım var. Benim arabayla uğraşa uğraşa uzman olduk hondada :D Pazar günleri ararsanız belli saatlere kadar dükkanda oluruz biz kendi arabalarımızla uğraşmak için acil işiniz olduğunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
-
gecen hafta ıcını karbon dosemıstım..uzun zamandır aradıgım karbon sparco pedal takımının montajı yaptım..
-
Bende buqun HONDA ma arKadaş aLdım Hemde WV BORA :)
jAPAN vS aLman :) fakat iyi anLaşıyorLar kerataLar :) :)
-
bugun hondam için 4 adet continental lastik aldım :D:D
-
Pedalların Resimini çekmedim henüz arkadaşlar çekince atarım . Öyle gösterişli ve pahalı bişey değil :D
-
premiumcontact2 mi kaca aldınız ben yazın 4 lastiği 800 tl almıştım ön düzen balans fiyata dahil'di 195/45/16 lastikler.
-
Bugün honda'ma değilde toyota'ma az para harcadım sıfır çelik jant aldım :)
-
Logosuzz panjurum geldi onu taktım :)
-
öğlen 12'den beri aşagıdaydım güzelce yıkandıktan sonra izmirdeki havanın güzelliğini fırsat bilerek bizim ufaklıgı wax'ladım 3 saat ugraştım yakışıklı oldu kerata güneşin altına koydum cayır cayır yanıyor :) resmini koyayım dedim ama resim ekleme sitesinde hata veriyor.:(
-
spoonlarıma verdım cılayı goz alıoo:d
-
spoonlarıma verdım cılayı goz alıoo:d
:) :)
-
Kaportaya karbon fiber ile kaplama yaptırttım ;)
-
Kaportaya karbon fiber ile kaplama yaptırttım ;)
(http://img8.imageshack.us/img8/6523/16453417171061954095110.jpg) (http://img8.imageshack.us/i/16453417171061954095110.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
-
çok güzel olmuş >=ok
-
çok güzel olmuş >=ok
tşk ederim. izmirde oturan düşünen varsa bu işi çok iyi yapan abimiz var! ismini duymayan yoktur 2.sanayide saygıner reklam. adam şuanda türk yıldızlarının uçaklarını kaplıyor düşünen varsa bana ulaşşsın yardımcı olurum ;)
-
yıkattım, cilalattım, mis pak oldu etrafı seyrediyor şimdi asabi asabi, ve parlak :D
-
Bugün değilde dün pasta cila yaptırdım. Parlıyor gözüme daha bi güzel görünüyor
-
Bugün değilde dün pasta cila yaptırdım. Parlıyor gözüme daha bi güzel görünüyor
Gri aracın bir + sıda tozu fazla göstermiyor ;)
-
yıkattım, cilalattım, mis pak oldu etrafı seyrediyor şimdi asabi asabi, ve parlak :D
MaşaLLah beyaz araba her zaman qüzeLdir ne oLursa oLsun :)
-
MaşaLLah beyaz araba her zaman qüzeLdir ne oLursa oLsun :)
beyazdan nefret ederim aslında arabada, arabayı alırken hatta siyah verdik siparişi, galeride siyahla beyaz elegance yanyana duruyordu, ulen dedim beyazı fena bunun, çok yakışmış, sürekli beyazın başındayım, babam baktı, sen beyaz istiyorsun dimi dedi, hee yaa dedim, azarladı sonra da salak mısın beyaz istiyorsan niye siyah sipariş ediyorsun diye :D komik bir enstantane :D
-
Motor kaputunun iç kısmındaki boşluklara izalasyon yaptırdım. Artık kaputumda en ufak içe bir esneme yok. Şimdi sıra komple taban ve davlumbazların içinde...
-
Motor kaputunun iç kısmındaki boşluklara izalasyon yaptırdım. Artık kaputumda en ufak içe bir esneme yok. Şimdi sıra komple taban ve davlumbazların içinde...
Aracınız böylelikle ses çıkartmayan cıvıclerden olacak heralde :) :)
-
iş bitince toplam kaça patladığını ve nerede yaptırdığınızı bildirirseniz sevindirik olurum :)
-
Yaklaşık 3 saat sürecek bir işimiz var. Ustam bir türlü zaman ayıramıyor. Yaklaşık maliyeti 250-300 tl gibi olacak.
-
sübap ayarı yaptırdım bugün maslakta. Bakalım Isparta'ya dönüşte basacaz. 200'ü görürmüyüz artık :))
-
aşagı indim canım sıkıldı wd-40 ile yattım koltuga mafsalı yagladım bıraz sertlık vardı onu gıderdık.
-
Honda'm için bugün değil de dün kauçuk bej paspas aldım. Çokta güzel rengi var kaliteli bişe. Araca göre kestim biçtim süper oldu :)
-
dün taktırdığım cam filmi zarar görmesin diye gecenin karanlığında buğulu camlarla trafiğe çıktım.. kataraktlı gibi hissettim kendimi.. ne cam açabildim, ne buğu çözücü çalıştırabilrdim..
-
Aracımı satıyorum........
-
bu sabah işe gitmeden önce brandası açılmışmı diye kontrol ettim. üzerinde duruyordu uçmamış :)
-
dün onun için anatomik spoiler aldım :)
-
bugun deilde gecen hafta arabama fiberden logosuz panjur yaptım biraz pürüzlü oldu ama eskisinden iyidir
-
bugün karla kaplandığı için hiç birşey yapamadım :)
-
Bügün sabah biricik HONDAm için uykumdan fedakarlık ederek karlarını ve buzlarını temizledim <783^2
-
cumartesi günü güzelce yıkadım. ardından cila geçtim :)) son olarakta onu bagaj üstü m lip ile ödüllendirdim... :)) >=ok
-
daha az önce üzerindeki karları temizledim buz tutmuştu bazı yerleri evden su alıp aşağı indim bide yıkadım :D
-
Üzerindeki karları güzeelce temizledim.kış bitmedi ama benim kış bakım seti cortladı gittim yenisini aldım bi güzelce yıkattım kokularını sıktım boyasını parlattım sonra kız arkadaşımdanda laf yedim bana istediğim cüzdanı alma git kış bakım seti al die başım dertte bu ikisiyle :P :D
-
bidahakıne bi çiçekle gidersın kızdığı herşeyı unutur merak etme:):)
-
bidahakıne bi çiçekle gidersın kızdığı herşeyı unutur merak etme:):)
yok ya geçmez resmen arabayı kıskanıyo ya :D arabayı kuaföre götürüyomuşumda vırtta zırtta ya kızdan ayrılcam ya arabayı satcam başka yolu yok gibi :D
-
yengenın yanında arabayı yalandan dov ozaman:)
-
aynen kardeşim benımde basım dertte arabayla daha cok vakıt gecırıyorum dıye kızıyo dır dırları hıc bıtmıyo :) yandık
-
geçen sırf gıcıklığına döşemeye kola döktü ay elim takılıdı diyo dövecektim walla:D
-
dövmedin mi?:):):)
-
yok şaka yapıomuş gibi kafasına vurdum ama bilmio isteyerek vurduğum :D :D abi kızlarda var cahillik araba kıskanılırmı yaa
-
evet var onlarda bende baya kavga etmiştım:)evlenmeden evlenırsek sen benden daha çok zaman ayırırsın arabaya die:)
-
Bugün Onu Satmak İçin Ustaya Gösterdim :) :)
-
bende satıyorum yoksa elımden bı kaza cıkıcak :)
-
walla bn askerden ızne geldım nısnalım fln ewde oturoz daha arabayı gorememıssım yemın edıorum ıcım nasıl cızlıoo..dedım bakkala gıdelım cnm ıce tea cektı askerde hıc ıcemedım fln..(duygu somurusu) arkasıdan saat 2 dedı olsun benzılıktenn alırız dedım..ındık asagıya bastım alrma ıcı bole buram buram kavun kokuyo sankı hıc askere gıtmemısım ole bı durum yane..nese bındık cıktık sıteden benzılıge kadar yawas yaws bole kıbar kıbar basıorum gaza...yarı depo benzınımı fulledeım neden bende bılmıorum..gelırken ızını aldım sole bı fıltremın sesını duydum rahatladım..sonra dedım kı sımdık uyuyabılırım..askerız tabe sabah erkenden kalktım bı yıkadım arabayı ıste o meshur laf geldıı " sen varya bu arabayı benden cok sewıosun ha".."onun kadar degerım yok walla"..ne gunelrdeı beaa:D
-
yok şaka yapıomuş gibi kafasına vurdum ama bilmio isteyerek vurduğum :D :D abi kızlarda var cahillik araba kıskanılırmı yaa
ahahahahahaha =)))))
-
kar yüksekliği plakayı geçti.. arabam üşüyoooo =))
-
her arabasını seven erkek sorun yaşamış yani karşı cinsten dolayı:)
-
Yollarda buzlanma ihtimalini düşünerek garajdan çıkarmadım ...
Mışıl mışıl uyuyor zaten o daha bebek ki 800 km de henüz ...:)
-
:D
-
walla bn askerden ızne geldım nısnalım fln ewde oturoz daha arabayı gorememıssım yemın edıorum ıcım nasıl cızlıoo..dedım bakkala gıdelım cnm ıce tea cektı askerde hıc ıcemedım fln..(duygu somurusu) arkasıdan saat 2 dedı olsun benzılıktenn alırız dedım..ındık asagıya bastım alrma ıcı bole buram buram kavun kokuyo sankı hıc askere gıtmemısım ole bı durum yane..nese bındık cıktık sıteden benzılıge kadar yawas yaws bole kıbar kıbar basıorum gaza...yarı depo benzınımı fulledeım neden bende bılmıorum..gelırken ızını aldım sole bı fıltremın sesını duydum rahatladım..sonra dedım kı sımdık uyuyabılırım..askerız tabe sabah erkenden kalktım bı yıkadım arabayı ıste o meshur laf geldıı " sen varya bu arabayı benden cok sewıosun ha".."onun kadar degerım yok walla"..ne gunelrdeı beaa:D
İşte bu ya. :)
-
premiumcontact2 mi kaca aldınız ben yazın 4 lastiği 800 tl almıştım ön düzen balans fiyata dahil'di 195/45/16 lastikler.
tanesi 165 tl den 660 a geldi 10 taksit
-
bugun hondam için arka stopları folyo ile kapladım:)
-
biten glade mango kokumun yenisi aldım (: mangosuz çıkmam abi..
bir de çıkmışken lastik havalarımızı kontrol ettik..
3 elementten biri; yağ, su, hava (:
-
biten glade mango kokumun yenisi aldım (: mangosuz çıkmam abi..
bir de çıkmışken lastik havalarımızı kontrol ettik..
3 elementten biri; yağ, su, hava (:
Glade bırakın ve Bim de satılan aynı tipteki kokudan alın.Yarı fiyat daha etkin koku.Fazla gramaj.
-
hondamın yeni resimlerini çektim bende
yengeniz banada ufaktan uyuz oluyo.ne zaman buluşmak için işten izinli olsam.öğleden önce arabaya bi mod yapıyorum malum onun yanınada geç gidince surat yapıyo içten içe kıskanıyo hondamı benden :D
-
yengeniz banada ufaktan uyuz oluyo.ne zaman buluşmak için işten izinli olsam.öğleden önce arabaya bi mod yapıyorum malum onun yanınada geç gidince surat yapıyo içten içe kıskanıyo hondamı benden :D
o zmn siz daha başlangıç seviyesindesiniz benim durumuma gelde bi gör :D yakınca kıskanıp arabayı çizecek :D
-
hahahah hakketen durumlar hıç ıç acıcı degıl neden araba kıskanılır anlamadım gitti.arada kapıyı carpmaması ıcın bende kapıyı acarım ama nıyet belli oluyo tabı araba ıcın oldugu :)
-
bugün değil ama birkaç gün önce bluetooth araç kitimi taktırdım rahat ettim valla :D
-
tolga kardeşim folyo yok bizim burada bulamadım ya nerden buldun sen
-
(http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198384_10150120463347088_526552087_6341665_6144487_n.jpg)
(http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198384_10150120463352088_526552087_6341666_6287622_n.jpg)
(http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198384_10150120463357088_526552087_6341667_7254032_n.jpg)
(http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198384_10150120463362088_526552087_6341668_3131048_n.jpg)
(http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198384_10150120463367088_526552087_6341669_1722076_n.jpg)
Biraz sürünelim dedik >=ok
-
hondacıların ortak derdi hatunlar heralde... bizimkide herseferinde bana sinirlenince kapıyı çarpar.. hele bide barışınca en çok canımı o kapıyı çarpıp çıkman acıttı diyorum :))) olaylar farklı bi kavgaya dönüyo bu sefer.. tabi araban benim gitmemden kıymetli bilmem ne tekrar başa sar..... :))) neyseki ben en son çözümü buldum yazın otomatik SI alacam beraber kullanacaz onuda hondacı yapacam başka çare kalmadı... bunu sürünce sinir hastası oluyorum kafasını gözünü kırasım geliyo.. :))) (aman görmesin :D )
-
cumartesi günü panjuru ve farları kararttım çok yakışıklı oldu.daha sonra motora 5 beygir gelmiş gibi gezdim :D :D sonra yıkadım. şimdi altı kuru,karnı tok yatıyor evde.
bu arada benim hanımda sinirlenince arabanın tekerini tekmeliyor alarmı çaldırınca ne oluyorsa :)) acayip bu kadınlar ya :D
-
bugün rot+blans ayarı yaptırdım ufaklıga :)
-
o zmn siz daha başlangıç seviyesindesiniz benim durumuma gelde bi gör :D yakınca kıskanıp arabayı çizecek :D
Aman hacı dikkat et ....
Bizde sorun yok ben ne kadar özen gösteriyorsam o da aynı ..Benim kadar o da seviyor HONDAMı..
-
Honda'm için çn plakalığı boyatmalımıyım film mi cektirmeliyim diye düşündüm arka plakalığıda iptal edip yapıştırıcam ve kenarlarını sildircem ..
HONDA'm beyaz plakalık siyah..
beyaz yapayım mı plakalığı.. iptal edeince güzel durmuyorda.
-
becktak, maşallah aracın 10 numara gözüküyor.
Kaporta ilk günkü gibi parlak.
-
Maşallah gerçekten Allah kaza bela vermesin..
-
tolga kardeşim folyo yok bizim burada bulamadım ya nerden buldun sen
ben bi eşşşşekkklik yapıp gidip tunıngçiye yaptırdım kardeşim ama uzatarak solediğim gibi eşşeklık yaptım.reklamcıdan alıyosun sora maket bıçağıyla ayarlıyosn.yapıştır gitsın yani
-
cumartesi günü panjuru ve farları kararttım çok yakışıklı oldu.daha sonra motora 5 beygir gelmiş gibi gezdim :D :D sonra yıkadım. şimdi altı kuru,karnı tok yatıyor evde.
bu arada benim hanımda sinirlenince arabanın tekerini tekmeliyor alarmı çaldırınca ne oluyorsa :)) acayip bu kadınlar ya :D
nerde kaplattığınızı oğrenebilirmiyım anadolu yakasındamı acaba.bide iki işlemin malıyetını yazabilirmisiniz?
-
microfiber bez aldım :)
-
güzelce yıkadım sora hızlı cilayla bi güzel parlattım yandı yandı valla.:):)sorada arka logoyu kırmızı yaptım
-
spoilerini boyatıp taktırdımm. :) :lovee
(http://www.ressim.net/61/upload/89d2ee02.jpg) (http://www.ressim.net)
(http://www.ressim.net/61/upload/3e80af67.jpg) (http://www.ressim.net)
-
abi maşallah valla tertemiz duruyo seninki :D
-
neyapsan yakısıyo bunlara ya :) film işinide bi çözsem içim rahat etcek :)
-
nerde kaplattığınızı oğrenebilirmiyım anadolu yakasındamı acaba.bide iki işlemin malıyetını yazabilirmisiniz?
ben kendim kararttım, aracım ies olduğu için tamponu söktüm farları çıkartıp fön makinesiyle camı gövdeden ayırdım içini ısıya dayanıklı boya ile boyadım sonra panjurumuda kople siyaha çevirdim. 600 derece ısıya dayanıklı mat boya 13 tl. 8 tl silikon maliyetim bu :) ama senin aracın yeni kasa bu işlemleri yapmaya kıyabilirmisin bilmem. senin farlar sanırım siyah zeminli zaten panjurunuda araç kaplayan yerlerde kaplatabilirsin. bostancıda kaplayan yerler var fakat fiyat ne kadardır bilgim yok...
-
kardeşim burdakı reklamcılarda yok nıe essek diyosun kendıne :)
-
neyapsan yakısıyo bunlara ya :) film işinide bi çözsem içim rahat etcek :)
yakışır abi ince bi film iyi gider valla :D
-
ben kendim kararttım, aracım ies olduğu için tamponu söktüm farları çıkartıp fön makinesiyle camı gövdeden ayırdım içini ısıya dayanıklı boya ile boyadım sonra panjurumuda kople siyaha çevirdim. 600 derece ısıya dayanıklı mat boya 13 tl. 8 tl silikon maliyetim bu :) ama senin aracın yeni kasa bu işlemleri yapmaya kıyabilirmisin bilmem. senin farlar sanırım siyah zeminli zaten panjurunuda araç kaplayan yerlerde kaplatabilirsin. bostancıda kaplayan yerler var fakat fiyat ne kadardır bilgim yok...
eyw kardeşim cvbın için.ben folyo kaplatıyım en iyisi:)
-
kardeşim burdakı reklamcılarda yok nıe essek diyosun kendıne :)
ya okadar basıt bi olayı kendımız yapamadık gittik para verdık içim acıdı o yuzden.ama ondan sora akıllandık arka logoyu kendımız kırmızı yaptık.40 tlden yırttık:)
-
:)
-
boyadan çıkarttık :)
-
slm buğün orj arka sisfarı ve öbür bagaj kapagındaki stopu söktüm sanayiden orjinal çift du aldım ve onları parka bagladım sisleri açınca ikitane yanıyor parklarda dört tane yanıyor on numara oldu ve anahtarı bugun sustalı yaptırdım süper oldu anlatamam hondamı çok seviyorum.
-
bugun xenonlarımı taktırdım:):)
-
Maşallah gerçekten Allah kaza bela vermesin..
Teşekkürler arkadaşlar..
-
slm buğün orj arka sisfarı ve öbür bagaj kapagındaki stopu söktüm sanayiden orjinal çift du aldım ve onları parka bagladım sisleri açınca ikitane yanıyor parklarda dört tane yanıyor on numara oldu ve anahtarı bugun sustalı yaptırdım süper oldu anlatamam hondamı çok seviyorum.
kardeşim slmlar.ya bu yanma işini anlamadım ben parkları açınca direk 4 tane yanıyo sislerde neden iki tane yanıyo.bide malıyetı ne oldu sana kendınmı bağladın.
-
parkların resmi
-
parkların resmi
sislerde daha belirgınmı yanıyo yani?normal şartlarda hepsı yanıyo ama dimi
-
evet haklısın sisler daha belırgın frene bastıgında hepsi aynı oluyor.knd yaptım duyları çıkmacıdan aldım. sevise sordum.pahalıtanesi otuzaltı tl ve apül üçseksen tl toplam kırk tl
-
evet haklısın sisler daha belırgın frene bastıgında hepsi aynı oluyor.knd yaptım duyları çıkmacıdan aldım. sevise sordum.pahalıtanesi otuzaltı tl ve apül üçseksen tl toplam kırk tl
ilk fotoda hepsı aynı duruyo ama valla kafam karıştı:)
-
bugün 5 cm lik yay aldım aslanıma takıcaz en yakın zamanda :)))
-
2 defa altını sağlam vurmuştum arıza ışığı yaktı, servise gittim oksijen sensörü eğilmiş bugün kaskodan yenisini taktık ışık söndü
gelmişken 170 bin bakımı yapıldı, arka fren balataları ve bazı klipslerle birlikte 400 tl bakım parası verdim.
ilk fırsatta arka logoya kırmızı folyo kaplatcam inş.
-
3 yılda bir değişmesi gereken komple fren hidrolik sıvısını değiştirdim..
Tabiri caizse taş gibi oldu fren pedalım, bu kadar fark olacağını tahmin etmiyordum, aslında frenlerden yana hiçbir sıkıntım yoktu, aklıma gelmişken yaptırayım dedim.
Şiddetle tavsiye ederim.
-
panjuru söktüm bugün :)
Allah'dan tamponu kırmadık :D
Kendim bi panjur yapacak cromdan. Fotoları koyarım buraya ;)
-
Bugün honda'm için tuhaf bişe yaptım vites boşta son gaz bastım ve 5000 de gaz kesiciye girdi araç oto. vites sizce bu normal mi D'de 6000'lere kadar çıkıyor ancak boşta 5000i geçmiyor...
-
Bugün honda'm için tuhaf bişe yaptım vites boşta son gaz bastım ve 5000 de gaz kesiciye girdi araç oto. vites sizce bu normal mi D'de 6000'lere kadar çıkıyor ancak boşta 5000i geçmiyor...
normal arkadaşım
-
Hocam Boşta araç vTEC açmaması için 5000 de kesiciye giriyor.
D konumunda iken 6000 lere çıkması çok doqaL sıkıntı yok qaza devam :) :)
-
Ooo bunu duymak süper tamam arkadaşlar değerli bilgileriniz için çok tşk ederim SAygılar.... :)
-
aracım 2004 vtec es bende şu devir kesiciyi bi kontrol ediim dedim bugün 2. viteste tam gaz 6.500 devirde kesmeye başladı normal mi acaba?
-
bugunn hondamınn tavan döşemesinii temizledimmm :)
-
aracım 2004 vtec es bende şu devir kesiciyi bi kontrol ediim dedim bugün 2. viteste tam gaz 6.500 devirde kesmeye başladı normal mi acaba?
Normal bir devir. Sorun yok qaza devam :)
-
Bugün değil ama şu yağmur çamur bir kesilsin,önümüzdeki hafta sonu inşallah 2 kova alıp içlerine birkaç kapak şampuan ve yumuşatıcı koyup orta sıcak suyu döküp bir kovayla koltukları diğer kovayla da taban halısını ön arka ve bagaj dahil araca tümden temizlik yapmayı düşünüyorum.
Kovalara bir kaç kapak ta sirke atarsam al sana ''koltuk koruma ve dezenfekte''işlemi.(firmaların yaptığı daha mı iyi sanki)
-
Normal bir devir. Sorun yok qaza devam :)
tşkkr ettim...
-
Ben bi aralar vtec'ler 8000 devire kadar çıkıyor sanıyordum denemedim ama yanılıyorum herhalde :)
-
Ben bi aralar vtec'ler 8000 devire kadar çıkıyor sanıyordum denemedim ama yanılıyorum herhalde :)
Yok hocam 8000 'i VTi Ler çeviriyoR :)
iES'Ler 7200 dd çeviRiR. Kesici iptaLi ws diyorLarda Motorun çevirebiLeceği en fazla limit ATMOSFERİK te budur. hee ne olur 3 aşaqı 5 yukarı oLur ama Stock motoRda motoru bitiRiRsiniz...
-
bu başlığı görünce hep aklıma bazı dükkan ve evlerde duvarlarda asılı olan '' BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN '' sözü geliyor ardından da bir forumda gözüme takılan bir üyenin imzası aklıma geliyor o da şu şekilde tam hatırlamıyorum ama '' otomobil 100 yıllık mazisi olan bir araçtır hindistan ineği muamelesi yapmaya gerek yoktur''.... konuyu acan arkadas eminimki bu şekilde düşünmemiştir ama benim aklıma bunlar geliyo... :)
-
iES'Ler 7200 dd çeviRiR. Kesici iptaLi ws diyorLarda Motorun çevirebiLeceği en fazla limit ATMOSFERİK te budur. hee ne olur 3 aşaqı 5 yukarı oLur ama Stock motoRda motoru bitiRiRsiniz...
Haklısın kardeşim katıloyorum sana :) az önce denedim 6500 de kesiciye girdi. 5500'ü geçti ama ben hiç bişe hissetmedim ya bu vtec açılması falan diyoruz da açıkçası beklentim vardı ama bişe anlayamadım :)
-
Haklısın kardeşim katıloyorum sana :) az önce denedim 6500 de kesiciye girdi. 5500'ü geçti ama ben hiç bişe hissetmedim ya bu vtec açılması falan diyoruz da açıkçası beklentim vardı ama bişe anlayamadım :)
Hocam ben bu siteye iLk üye oLdum VTi Ların vTEC açtıqını biliyodum ve kesinleşti. Sonra bi baktım vTECII Lerde vTEC açıyo dediler ve doqruladılar 3200 dd mi neymiş. Dha bende anLamadım ??? :) :)
-
Emin ol bende hiç bişe anlamadım.... :S
-
body kit takıldı >=ok
-
body kit takıldı >=ok
hadi hayırlı olsun,
bende kiti söktürücem ne zamandır ama yerlerini boyatmak gerekiyor, bir türlü fırsat bulamadım.
-
body kit takıldı >=ok
Hayırlı olsun :)
-
body kit takıldı >=ok
Hayırlı olsun :)
Teşekür ederim
-
body kit takıldı >=ok
Hayırlı olsun type-r mı yoksa mugen rr body kit mi takıldı? Bide serviste mi takıldı acaba?
-
body kit takıldı >=ok
Hayırlı olsun type-r mı yoksa mugen rr body kit mi takıldı? Bide serviste mi takıldı acaba?
servisde takıldı dostum resim yükleyemedim sanırım mugen oluyor
-
(http://img855.imageshack.us/img855/1970/27032011138.jpg) (http://img855.imageshack.us/i/27032011138.jpg/)
-
onaaa benzin aldımm sora biguzel yıkadımmm ve eve geldim bi baktım ki sol sis farımın ampulu yanmış :(
-
onaaa benzin aldımm sora biguzel yıkadımmm ve eve geldim bi baktım ki sol sis farımın ampulu yanmış :(
Xenon mu yoksa noRmaL sarı ampuL mu ? qeçmiş oLsun :(
-
zenon değil normal ampul zenon almayı planlıyodum şimdi şart oldu :)
Xenon mu yoksa noRmaL sarı ampuL mu ? qeçmiş oLsun :(
-
bu başlığı görünce hep aklıma bazı dükkan ve evlerde duvarlarda asılı olan '' BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN '' sözü geliyor ardından da bir forumda gözüme takılan bir üyenin imzası aklıma geliyor o da şu şekilde tam hatırlamıyorum ama '' otomobil 100 yıllık mazisi olan bir araçtır hindistan ineği muamelesi yapmaya gerek yoktur''.... konuyu acan arkadas eminimki bu şekilde düşünmemiştir ama benim aklıma bunlar geliyo... :)
++++
-
arıza ışığı yakan honda servise götürüldü. bilgisayara bağlandığında oksijen sensörü hatası vermesi üzerine soğuk soğuk terlendi.
sonra soketinin yerinden çıkmış olduğu farkedilince o sevinçle hüseyin usta alnından öpüldü =) ışık söndü dertler bitti, hüseyin ustaya dua edilerek şaşmaz oto sanayiden evin yolu tutuldu.
haa ayrıca su alan sis farı söküldü, subabının olmadığı farkedildi, subap takıldı, su aldığı için kirlenen sis farkı güzelce temizlenip fönle kurutulduktan sonra yerine takıldı..
-
bugün değil ama 3 gün önce tamponlarını boyattım :))
-
2 aydır temizlik görmeyen Honda'm bugün yıkamacı abilerinin yanında iç dış bıcı bıcı yapacak :)
-
farlara bixenon ve led, sislere xenon, parklara ampul yaptık =)
-
BUGUN EG ME GAZ VE BENZİN KOYDUM YIHYIH:)))))
-
BUGUN EG ME GAZ VE BENZİN KOYDUM YIHYIH:)))))
en doğru işi yapmışsın. önce hava su gerisi hikaye :D
-
(http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/1542.jpg)
(http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/1572.jpg)
(http://i1104.hizliresim.com/2011/4/3/1573.jpg)
evet yorumlarınızı bekliyorum..
-
MaşaLLah Xenon Lar yakışmış. Fakat Led çok sıRıtıyoR :D
-
+ Vtec
-
Sislere sarı folyo çekicem + Type-R spoiler takıcam + JBL tweeterlarımı monte edicem + jant göbeklerini takıcam(kırmızı H ) + kışlıkları yazlık lastiklerle değiştircem..... iş çok bugün :)
-
dun krom vites topuzu takdim vede yeni paspas seti aldim
-
kışlıkk lastiklerinii söktümm diğer lastiklerimii taktım ve balansını yaptırdımm :)
-
eyvallah =) sırıtsın sırıtsın =)) (yalnız foto da çok parlak görünüyor ledler, normalde nokta nokta yandığı gözüküyor..)
-
eyvallah =) sırıtsın sırıtsın =)) (yalnız foto da çok parlak görünüyor ledler, normalde nokta nokta yandığı gözüküyor..)
Karar sizin...
-
bugun hondama yeniden aşık oldum yetmezmi =)
tabi bikaç planlarım var yapılacak ama daha değl =)
-
bugün hb kralı hondamın plakalarını app yaptırdım birde iç dış yıkattım :) zaten renkde siyah olunda bütün gözler küheylanımın üzerinde:)
-
Karar sizin...
ledleri söktüm...
-
beyler yarın eg kasamın göstergesini sökçem biraz uzun iş lambalar zayıf yanıyor onları mavi renk yapcam sonra kalorifer panali sökcem işim baya uzun onuda mavi yapcam ihi ihihiiiii:::)))))
-
Karar sizin...
ledleri söktüm...
Beqeniyordunuz hocam Hayırdır ? Bi aksiLikmi oLdu ?
-
bugun güneşli bir izmir havasında nce güzelce bıcı bıcı yapıldı sonra cilalandı sonra bir piyasa yaptı 20 km hız ile :)
-
bugun güneşli bir izmir havasında nce güzelce bıcı bıcı yapıldı sonra cilalandı sonra bir piyasa yaptı 20 km hız ile :)
Piyasa nasıLdı abi ? >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
-
Piyasa nasıLdı abi ? >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
hafta içi oldugundan pek bişey yoktu ama hafta sonu güzel olur. :)
-
bugün bostancıda namına yakışır şekilde iş yapan özel honda servisinde filtre,yağ değişimi yapıldı,balatalar değişti sibop ayarı yapıldı. >=ok jilet oldu jilet... sonrasında da bostancı köprüsünden maltepeye kadar e-5 te type-s le birlikte yardırmaca... >%6rol
-
bugün ankara barda özel serviste 100.000 bakımını yaptırdım araba uçuyo valla eski hali gitti bi deneyeyim dedim 0-100 10sn de ulaştım çok kasmadan :D
-
arkadaşlar bugun aracı yıkadım güzel ve detaylı bişekilde sonra yağmur yağdı.
-
arkadaşlar bugun aracı yıkadım güzel ve detaylı bişekilde sonra yağmur yağdı.
Bndede hep böyLe oLuyor maLesef :(
-
bugün ankara barda özel serviste 100.000 bakımını yaptırdım araba uçuyo valla eski hali gitti bi deneyeyim dedim 0-100 10sn de ulaştım çok kasmadan :D
Bar honda hüseyin usta mı?
-
Bar honda hüseyin usta mı?
evet abi orada yaptırdım araba dehşet oldu ama :D artık bidahakileride orada yaptırırım :D
-
hem yani çok ilgilendiler valla benimle artık direk oraya giderim bakım için ...
-
dün 1.6 ies ime sis farları taktım, çok yakıştı:)
-
Bugunn onun ıcın ne yapmadım ki :D aldıgım OTTO spec egzosumu gittim bağlattımm katalitik konvertör orta ve son susturucuyu cıkartıp düz 51 lik boru ve OTTOmu :D taktımm kükrüyo kükrüyoo ona bikere daha aşık oldum ve sonra onu birguzelce yıkadım yatıyo şimdi..
-
Bugunn onun ıcın ne yapmadım ki :D aldıgım OTTO spec egzosumu gittim bağlattımm katalitik konvertör orta ve son susturucuyu cıkartıp düz 51 lik boru ve OTTOmu :D taktımm kükrüyo kükrüyoo ona bikere daha aşık oldum ve sonra onu birguzelce yıkadım yatıyo şimdi..
ozaman maşallah diyoruz abi :D
-
jant, bagaj ve arka cam üstü spoiler fiyat araştırması yaptım.
ve
Babamı detaylı bir modifiye işlemine nasıl kandırabilirim onu düşünüp durdum.
-
Sağolasınnn :) yarın video falan cekicem
-
sabahtan işe gittim orda bi güzel yıkadım sonra kopmle pasta attım ardından tekrar yıkayıp teflonlu cila attım
-
Bugün bebeğime branda aldım uzun sure gorusemeyecegız barı col cocuk cızmesın yatsın kapıda aslanım :D
-
Sağolasınnn :) yarın video falan cekicem
sabırsızlıkla bekliyoruz abi :D
-
Dün servise rütuş boyası gelmiş ondan aldım bagaja koydum
(http://img23.imageshack.us/img23/1163/14042011200.jpg) (http://img23.imageshack.us/i/14042011200.jpg/)
-
Fren Kampana Kapakları Biraz Paslanmış Onları Çıkartıp Güzel Bir Pas Sökütücü İle Temizledim Sonra Altına Led Çekmiştim Onlar Zarar Görmesin Diye Güzel Bir Slikonladım :)
-
ince ayar çektim :D:D
-
:)
-
(http://img23.imageshack.us/img23/1163/14042011200.jpg) (http://img23.imageshack.us/i/14042011200.jpg/)
Fiyatı ne kadar?kaç gr yada ml?
-
kaç ml bakmadım fiyatı 17 tl,üzerinde bozulan yeri düzeltme bıçağıda var
-
teşekkürler.
-
Fiyatı ne kadar?kaç gr yada ml?
her renk için mevcut mu? çünkü cidden gerekli bişey malum araçların boyası çok ince
-
Siyahıda vardı dostum diğer renkleri varmı bilmiyorum
-
umarım galaksi grisi de vardır. teşekkürler.
-
1200 W anfi + 1400 W sub ;)
-
1200 W anfi + 1400 W sub ;)
sub un markası boyutu ve fiyatı nedir ? hayırlı olsun bu arada.
-
Anfim satılıktı yapmicaktım tesisat alan olmayınca değerlendiriim dedim:
1200 W trident
1400 W Pioneer Champion Series çift bobin tesisatı yaparken en kaliteli anfi bende diyenler bugün aracın içinde duramadı :))
-
2009 elegance'ımın önüne angel, arkayada ledli stop taktırdım.
-
2009 elegance'ımın önüne angel, arkayada ledli stop taktırdım.
Keşke bir foto olsaydı
-
ön diskler, ön-arka fren balataları, hava filtresi, rot balans..
-
validem yeni ehliyet aldı arabayı teslim ettik ilk günden sol ön plastik tamponu kaldırıma sürttü Allah'tan kaldırım egikmiş sadece boyasını sürtüp altından gecmiş biraz sonra boya rütüş için gidecem :)
-
geçmiş olsunn abi olur böyle ufak tefek şeyler :)
-
Sabah perdeyi aralayıp yerinde mi diye baktım. Yerindeymiş sorun yok :)
Hafta içi böyle maalesef.
-
bugün aracımı satacam herhalde saat 2 de aracıma görücü gelecek :D
-
geçmiş olsunn abi olur böyle ufak tefek şeyler :)
teşekürler olacak tabi Allah daha büyüğünden korusun hepimizi.
-
1200 W trident
1400 W Pioneer Champion Series çift bobin tesisatı yaparken en kaliteli anfi bende diyenler bugün aracın içinde duramadı :))
1200 W trident diyosun sen ya bende de var aynısı bi de edisonn var ama trident bomba..hayırlısı olsun
-
Dün uzun bijon aldım ebayden bakalım 1-2 haftaya gelir.
-
1200 W trident
ya bu saundsterem bas nasıldır.30 cm almayı düşünüyorum 250 rms bunu kontrollu bi şekılde doyurabilecek anfı neyı tavsıye edesınız?
1200 W trident diyosun sen ya bende de var aynısı bi de edisonn var ama trident bomba..hayırlısı olsun
-
Yapıştır Ortağım :)
-
+5500 :D
-
arabam bugün 1 yaşına girdiği için Doğum gunü pasta cilası yaptırcam :)
-
arabam bugün 1 yaşına girdiği için Doğum gunü pasta cilası yaptırcam :)
>%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
MaşaLLah kazasız Belasız ...
-
Yapıştırdım ortakkkk pazartesiye büyük bi ihtimal gidiyor prensesss :D
-
Yapıştırdım ortakkkk pazartesiye büyük bi ihtimal gidiyor prensesss :D
iyi hadi bakim hayırlısı olsun kardeşim.C-max mı gelecek onun yerine focus tdci mi gelecek.
-
bıcı bıcı :)
-
Ağız Tadıyla Bir Türlü Arabayı Yıkayamıyorum Ya Sürekli Yağmur Yağıyor Tekrar Kirletiyor.
-
Ağız Tadıyla Bir Türlü Arabayı Yıkayamıyorum Ya Sürekli Yağmur Yağıyor Tekrar Kirletiyor.
+1
-
+1
Batıda yağmur bitti yıkama günlerine başlarız artık.
-
debriyaja bastığımda gacır gucur ses geliyordu servise götürdüm yağladık tamam dedi tekrar baktım nasıl yağladıysa bu sefer alyan anahtarını çevirir gibi ses gelmeye başladı debriyajdan daha sonra yağın merkeze girmediğini söyleyip tekrar gevşetip yine yağladı en sonunda ses kesildi umarım bir daha tekrarlamaz
-
debriyaja bastığımda gacır gucur ses geliyordu servise götürdüm yağladık tamam dedi tekrar baktım nasıl yağladıysa bu sefer alyan anahtarını çevirir gibi ses gelmeye başladı debriyajdan daha sonra yağın merkeze girmediğini söyleyip tekrar gevşetip yine yağladı en sonunda ses kesildi umarım bir daha tekrarlamaz
Debriyaj Setinde Sorun Olabilir Hocam.
-
tamponu indirip logosuz panjuru cıkarttım orjinal panjurumu taktım :)
-
garanti 3 yıl daha devam ediyor debriyaj setinde sorun olmadığını söyledi usta şayet sorun çıkarsa başlarını ağrıtırım
-
garanti 3 yıl daha devam ediyor debriyaj setinde sorun olmadığını söyledi usta şayet sorun çıkarsa başlarını ağrıtırım
abi kronik gibidir o ses çoğunda var.......
-
benim vtec2 de bile var :) ama aldırmıyorummm :D
-
benim vtec2 de bile var :) ama aldırmıyorummm :D
aynen abi bendede var hızlı basınca ses gelmiyo ama yavaştan basınca hissediyorum.......
-
Arka plaka ampul yuvalarını ve camını temziledim ampulleri orjinal ve daha güçlü olanları ile değiştirdim.
Kendi çapımda detaylı temizlik yaptım. Bir de yeni aldığım lastik parlatıcıyı uyguladım.
Lastikler sabahtan beri simsiyah. Kauçuk paspasları bile parlattım basmaya kıyamadım üstüne :)
-
Arka plaka ampul yuvalarını ve camını temziledim ampulleri orjinal ve daha güçlü olanları ile değiştirdim.
Kendi çapımda detaylı temizlik yaptım. Bir de yeni aldığım lastik parlatıcıyı uyguladım.
Lastikler sabahtan beri simsiyah. Kauçuk paspasları bile parlattım basmaya kıyamadım üstüne :)
Bende Yapacağımda Vaktim Olmuyor Birde Tavan Lambasını Değiştireceğimde Döşemesine Zarar Veririm Diye Korkuyorum.
-
parlatıcının adı ney ? benımde lastikler kahverengi olmaya başladı :)
-
parlatıcının adı ney ? benımde lastikler kahverengi olmaya başladı :)
Sonax köpük olanlarından aldım ve çok memnun kaldım.
1 gün simsiyahtı lastikler. Hala öylemi bilmiyorum.
Yanlız bir rivayet duydum sabun hammaddesi ve eczanelerde bulabileceğimiz Gliserin adlı maddenin
(aynı zamanda lastik parlatıcılarının içeriğinde varmış) 1/5 oranında suya karıştırınca süper bir lastik ve plastik parlatıcı oluyormuş
silikon içerikli olduğu için plastik aksamları da koruyor diye duydum. Hatta kimyacı forumlarında da elemanlar
yapmış arabaları için kullanıyormuş ben söyleyenlerin yalancısıyım.
-
geçen hafta ön sis farı taktırdım.
-
şimdi vtecIImi yıkadım pırıl pırıl valla haftayada pasta çekecem :D
-
Kış lastiklerini söküp yaz lastiklerini taktım..
-
Ortak Lastik Ebatların Kaçtı Senin ?Birde Yaylar Orjinal mi ?Bilgi Verirsen Sevinirim.
-
Ortak Lastik Ebatların Kaçtı Senin ?Birde Yaylar Orjinal mi ?Bilgi Verirsen Sevinirim.
215/40/17 Yaylar 3'lük ortak..
-
Çok Tatlı Duruyor Hacım Ondan Sordum :)
-
Çok Tatlı Duruyor Hacım Ondan Sordum :)
Teşekkürler >=ok
-
şimdi vtecIImi yıkadım pırıl pırıl valla haftayada pasta çekecem :D
Ben bir hafta bekletmedim.Önceki gün sonax nano cila ile cila çektim.
-
(http://img844.imageshack.us/img844/5684/imag0080ww.jpg)
(http://img715.imageshack.us/img715/2174/imag0081i.jpg)
(http://img219.imageshack.us/img219/9800/imag0082i.jpg)
(http://img218.imageshack.us/img218/1366/imag0083s.jpg)
(http://img683.imageshack.us/img683/1536/imag0085kr.jpg)
(http://img821.imageshack.us/img821/5166/imag0086mx.jpg)
(http://img23.imageshack.us/img23/1702/imag0087x.jpg)
(http://img577.imageshack.us/img577/7695/imag0088x.jpg)
(http://img268.imageshack.us/img268/2037/imag0089pv.jpg)
(http://img861.imageshack.us/img861/5267/imag0090aq.jpg)
(http://img824.imageshack.us/img824/2226/imag0091rh.jpg)
(http://img263.imageshack.us/img263/3043/imag0092sy.jpg)
(http://img715.imageshack.us/img715/6104/imag0093b.jpg)
(http://img830.imageshack.us/img830/6397/imag0094r.jpg)
(http://img508.imageshack.us/img508/1126/imag0095k.jpg)
-
Bugün Honda'mı satmaktan vazgeçtim güzelce yıkattım. Bugün intertten bi müşteri aradı aracım için ve aracımı satmadığımı söyledim :)
Artık ufak çaplı kendine yakışan modifiyeler yapacam.. İlk sırayı ses sistemine veriyorum ;)
-
arkadaşlar ben de yeni üyeyim..honda 2010 elegance m var..kullanım kitapçığını nasıl bulabilirim..ondan da önce kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim :ağlaa
-
şu ebaydan alışveriş yapma işi nasıl oluyor zira enkei rpf01 jant bulamadığımdan niyeti bozup sipariş vermeye meyillenmeye başladım
-
şu ebaydan alışveriş yapma işi nasıl oluyor zira enkei rpf01 jant bulamadığımdan niyeti bozup sipariş vermeye meyillenmeye başladım
Ebay'den jant mı??
Hiç meyillenme.
Astarından pahalıya gelir.
%99 Gümrüğe takılır gidip bir de vergi ödersin.
İnternet üzerinden uluslararası alışverişlerde gümrük vergi istisna sınırı taşıma ücretleri
hariç 150 EUR'dur. Bunun üzerindekiler ve cep telefonu, bilgisayar gibi özel tarifedekiler takılır.
-
Ebay'den jant mı??
Hiç meyillenme.
Astarından pahalıya gelir.
%99 Gümrüğe takılır gidip bir de vergi ödersin.
İnternet üzerinden uluslararası alışverişlerde gümrük vergi istisna sınırı taşıma ücretleri
hariç 150 EUR'dur. Bunun üzerindekiler ve cep telefonu, bilgisayar gibi özel tarifedekiler takılır.
tahmin ediyodum da ne biliyim umutsuzluğa kapılınca böyle oluyo demek ki :(
-
Pasta ve cila cektim. Bide waxladim sonrada ic bagzi aksamlarini kirmiziya boyadim. ayrica disklerini, balatalarini degistirdim bagaj honda logosunu kirmizi yaptim on panjuruda kirmiziya cevirdim, motor kapagindaki VTEC yazisini kirmizi yaptim ve jantin ustundeki honda logolarini kirmizi yaptim. son olrakta kaliperleri ve diskleride kirmiziya boyadim. :) 12 saat harcadim :)
(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/221857_10150224834888832_706293831_8424851_7236060_n.jpg)(http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/221857_10150224834893832_706293831_8424852_2236302_n.jpg)
(http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/221857_10150224834898832_706293831_8424853_7616575_n.jpg)(http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/221857_10150224834908832_706293831_8424855_1638402_n.jpg)
(http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230417_10150224835663832_706293831_8424860_275611_n.jpg)(http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230417_10150224835668832_706293831_8424861_975088_n.jpg)
(http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230417_10150224835673832_706293831_8424862_2588505_n.jpg)(http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225165_10150225633363832_706293831_8434613_8057861_n.jpg)
-
Bu hangi civic'tir ya ilk defa gördüm. Arkası neden böyle bu canavarın ? Farklı bi versiyon mu kaç model ?
-
Bu hangi civic'tir ya ilk defa gördüm. Arkası neden böyle bu canavarın ? Farklı bi versiyon mu kaç model ?
Ben Canadada yasiyorum :D
-
(http://img844.imageshack.us/img844/5684/imag0080ww.jpg)
(http://img715.imageshack.us/img715/2174/imag0081i.jpg)
(http://img219.imageshack.us/img219/9800/imag0082i.jpg)
(http://img218.imageshack.us/img218/1366/imag0083s.jpg)
(http://img683.imageshack.us/img683/1536/imag0085kr.jpg)
(http://img821.imageshack.us/img821/5166/imag0086mx.jpg)
(http://img23.imageshack.us/img23/1702/imag0087x.jpg)
(http://img577.imageshack.us/img577/7695/imag0088x.jpg)
(http://img268.imageshack.us/img268/2037/imag0089pv.jpg)
(http://img861.imageshack.us/img861/5267/imag0090aq.jpg)
(http://img824.imageshack.us/img824/2226/imag0091rh.jpg)
(http://img263.imageshack.us/img263/3043/imag0092sy.jpg)
(http://img715.imageshack.us/img715/6104/imag0093b.jpg)
(http://img830.imageshack.us/img830/6397/imag0094r.jpg)
(http://img508.imageshack.us/img508/1126/imag0095k.jpg)
abi bizdemi sir alsak acaba görünce ne diyeceğimi şaşırdım maşaallah :D
-
Ben Canadada yasiyorum :D
Hadi ya :D Valla orasına hiç dikkat etmedim siz dedikten sonra dikkat ettim imzalarınıza. Haklısınız türkiye'den olmadığı belli bu aracın başka diyardan :) KAzasız belasız inşallah :)
-
Ozan bey bu arada aracınızın motor modeli nedir acaba ! Yurtdışı olan araçların motor hacmi genelde büyük olur. Sizin ki kaç motor ve kaç beygir. Sormamda bi mahsur yoktur umarım :)
-
Estafirullah guzel kardesim.
Aslinda forumda bigisi var sanirim Ek kasalarin ama ben genede vereyim.
2001 ve 2005 arasi uretilen bir model Sadece Canadaya ozel olarak cikiyor Ve bildiginiz EX ozelliklerinin hepsi var. ekstradan 1-2 sey var okadar
1.7 litre
127 beygir Vtec motor d17a2
5 vites
2dr Honda civic Vtec SI diye geciyor.
aracta ekstra sizde olmayan ayna ve koltuk isitma mevcut ve ozel olarak fabrikadan paslanmaya karsi olarak alti ve butun kor noktalari zift kapli.
Okadar :D Onun disinda kismetse yakin bir zamanda ya Tayyar motoru takacam yada benim motoru stage2 sekilde modifiyelicez.
-
angel eye far taktım hondama :))
-
10 bin bakım+ön amörtisörleri değiştirdim.bir güzel yıkadım parlattım.
-
2001 ve 2005 arasi uretilen bir model Sadece Canadaya ozel olarak cikiyor Ve bildiginiz EX ozelliklerinin hepsi var. ekstradan 1-2 sey var okadar
1.7 litre
5 vites
aracta ekstra sizde olmayan ayna ve koltuk isitma mevcut ve ozel olarak fabrikadan paslanmaya karsi olarak alti ve butun kor noktalari zift kapli.
Okadar :D Onun disinda kismetse yakin bir zamanda ya Tayyar motoru takacam yada benim motoru stage2 sekilde modifiyelicez.
Hımm anladım Ozan bey.. MErakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim :) Araç gerçekten iyiymiş :)
-
Bu arada bende aracıma bugün ufak çaplı bi set dizdim
Kicker ds650.2 kompenant mid
Boschmann 1600 amfi
Sony mex blutooth 2500
Ama istediğimi elde edemedim ben kompenantı basslı bişe sanıyordum meğer tam tersiymiş o kadar para verdim ama bi işe yaramadı işe yaraması için tek gereken şey güzel 1000'lik jbl woofer. Oda takılırsa tadından yenmeyecek para biriktirmeye başladım :)
-
yanlis anlamayin ama. yasim 23 su yasima kadar araba modifiyesinde tek zevk almadigim sey muzik tesisati :D Hondamin kendi sistemi yeterince guclu. Tek degisiklik double din Display :D
-
Bak demek ki senin arabanda bir şey daha varmış extra olan. Güçlü bi ses sistemi bende ki ise fabrika çıkışlı kaset çalar ben set yaptırmaym de kim yaptırsın hele o içinden çıkan hoparlöleri görseniz bildiğin kartonu koymuşlar rezillik ötesi. Bu arada şunu da söyleyeyim müzik tesisatı modifiyeye girmiyor bence ben ihiyaçtan taktırdım yani zevk şurada kalsın çoğunluğu ihtiyaç ama erken hareket ettim kompenant taktım şimdi mecbur bi woofer almam gerekiyor tam tesisat olacak ama İSTEMEDEN olacak mecburluktan :D
-
1.7 litre
5 vites
abi bide benden soru gesin ozaman benim aracımdada var ayna ısıtması (japonyadan gelenler kapı kolu siyah)
ama bu araç yani sizinki 5500 de vtec açıyomu bizimkilerde pek hissedilmiyoda????
-
ön kaputu yükselttim süper oldu ya bitane kol bitane 10mm lokma 16somun 12pul 4tane vida 2tl lik malzeme ile yüksellttim çokta basit.
-
1.7 litre
5 vites
abi bide benden soru gesin ozaman benim aracımdada var ayna ısıtması (japonyadan gelenler kapı kolu siyah)
ama bu araç yani sizinki 5500 de vtec açıyomu bizimkilerde pek hissedilmiyoda????
Aracınız Vtec 2 ise Sohc vTEC oLduqu için Belli olmuyor. vede 550 deqiLde 3200 diyorlar. Sohc oLduqu için tek subap açık kaLıyor. Bu yüzden fazla hissedilmiyor...
-
Lassanın İmpetus Modelini Taktım 91 W Olanda Performans Sürat Vb. Her Birinin Tanesi 210 Lira.4 Takım Çok Tuzlu Oldu Ama Araba Kendini Göstermeye Başladı.Ebatları 205/45/16.Yalnız Bir Sorun Oldu.Önden Baktığım Zaman Sanki Lastiklerin Üst Kısmı İçeriye Eğimli Gibi Arkadan Bakıncada Öyle.Acaba Normalde Bana mı Öyle Geliyor Bilmiyorum.Sizce Sorun Olur mu Bu Durum Yoksa Normal mi.Ha Birde Sustalı Anahtar Taktırdım.Uzaktan Kumandalı Mis Gibi Oldu :)
-
Merhaba Arakadslar. Simdi ben Acikca soyliyim benim Araba 3800 rpm e kadar yavas gidiyor. ama 3800 den sonra sanki arabada bir cekiste ikiye katlama hissediyorum ve 6800 e kadar '' hik '' demeden '' zort '' diye geliyor. Biraz arastirma yaptim CANADIAN modellerde Gelen motor tipi buymus Ayrica orada Vtec Switch over diye bolum var okursan orada 4500 rpmden sonra diyor ama ben hissediyorum 3800 den sonraki uzamayi ve switch over demek Gecis ani, yada devreye girmesi demek. Ben bayagi arastirdim VTEC II diye bisey yok benim motorda.
D17A2
* VTEC
* Found in:
o 2001-2005 Honda Civic EX (US only)
o 2001-2005 Honda Civic LX (Europe)
o 2001-2005 Honda Civic Si (Canada only)
o 2001-2005 Acura 1.7 EL (Canada only)
o 2000-2007 Honda Stream 1.7 (Japan)
+ Displacement : 1,668 cc (101.8 cu in)
+ Bore and Stroke : 74.98 × 94.4 mm (2.952 × 3.72 in)
+ Rod Length : 137 mm
+ Rod/Stroke : 1.48
+ Compression : 9.9:1
+ Power : 127 hp (94.7 kW, 132 ps) @ 6300 rpm
+ Torque : 114 ft·lbf (114 ft·lbf USDM[2]) (15.8 kg/m, 155 Nm) @ 4800 rpm
+ RPM redline: 6800 rpm
+ Rev-limiter : 7200 rpm
+ Valvetrain : SOHC VTEC (4 valves per cylinder)
+ VTEC Switchover : 4500 rpm
+ Fuel Control : OBD-2 MPFI
-
Arkadaslar ayrica biraz arastirma yaptim sanirim Size gelen Vteclerde D17A6 Motor var 117 beygirlik Vtecler. Ola bilirmi? Vtec-E olarak geciyor ( Economy anlaminda sanirim o E )
-
1.7 litre
5 vites
Aracınız Vtec 2 ise Sohc vTEC oLduqu için Belli olmuyor. vede 550 deqiLde 3200 diyorlar. Sohc oLduqu için tek subap açık kaLıyor. Bu yüzden fazla hissedilmiyor...
Bak bu arakdasimiz biseyler yazmis dogru olabilir. Bende okudum O Vtec -E ler 2800 rpm den sonra Switch over yapiyormus. Dolayisi ile hissetmiyor olmaniz normal olabilir ilk kalkista 2500 ike 3000 rpmi yakalamak zor degil ondan sonrada hissetmeye bilirsiniz. mantikli :)
-
Gerçekten bu 5500 neyin nesi her zaman deniyorum milimlik bi değişme yok her zaman aynı şekilde değişiyor ne seste değişme var nede performansta. Honda bayisine sordum. 5500 olmaz 3200-3500 arası girer vtec'e dedi bence de öyle aracım 3000dn sonra seriye biniyor uzuyor. 3000e ise kadar biraz daha hantal o seri haline göre...
-
Gerçekten bu 5500 neyin nesi her zaman deniyorum milimlik bi değişme yok her zaman aynı şekilde değişiyor ne seste değişme var nede performansta. Honda bayisine sordum. 5500 olmaz 3200-3500 arası girer vtec'e dedi bence de öyle aracım 3000dn sonra seriye biniyor uzuyor. 3000e ise kadar biraz daha hantal o seri haline göre...
Az once honda 7/24 musteri servisi ile konustum adami tam 22 dk hatta tuttum bilgi almak icin :D Vin numberimi verdim kisa bir search den sonraki cevabi. Bizim hicbir Honda VTec II modelimiz yok dedi :) hahah sanirim bu TR ye ozel olsa GEREK hi ? neyse adam bana VTEC ile VTEC-E Arasindaki farki anlatti. Benim Aracim Vtec Diye geciyor ama bagzi 2003 ve ustu olan Civicler Avrupaya VTEC-E olarak Gonderiliyormus ama Motor ustundeki Performans DEgisiklikleri Kagit uzerinde yansimiyor dedi. Onu anlmak icin Aracinizi yetkili Servise goturup inceletin dedi. Sanirim Sizin VTEC II dediginiz Vtec-Eco aslinda orada:) Ve 117 hp :)
-
soylemeyi unuttum.
D17a2 ( VTEC ) sanirim bu 1
D17A6 ( VTEC-E ) Sanirim buda Vtec II
-
Ozan Hocam Bir Başlık Açtmıştınız Galiba Yağmurlu Havalarda Frenden Debrajdan Ses Geliyor Diye Bir Çözüm Buldunuz mu Yoksa Sorun Devam Ediyor mu Bilgi Verirseniz Sevinirim.
-
Ozan Hocam Bir Başlık Açtmıştınız Galiba Yağmurlu Havalarda Frenden Debrajdan Ses Geliyor Diye Bir Çözüm Buldunuz mu Yoksa Sorun Devam Ediyor mu Bilgi Verirseniz Sevinirim.
zimparaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
-
Hocam Detaylı Bir Şekil de Pm Yollarmısınız Neler Yaptınız Ettiniz? Benimkinden Çok Kötü Sesler Gelmeye Başladı.
-
Hocam Detaylı Bir Şekil de Pm Yollarmısınız Neler Yaptınız Ettiniz? Benimkinden Çok Kötü Sesler Gelmeye Başladı.
Simdi benim aractaki problem ben 70kmh nin ustune ciktigim zaman hem araba salliyordu hemde frene bastigimda igrenc bir vuruntu vardi direksiyonumda sebebi on diskler ve balatalardi cunku diskler yamulmustu sanirim. Arka kampanalara gelince. Ki seninki Ses yapiyorsa kesin kampanadir. Once arka kampana balatalarini kontrol et. Eger balatalarin in durumu 0.30 cm ile 0.50 cm arasinda ise durumu iyidir. yapman gereken al abi bagajdan krikonu araci kaldir. sonra tekeri sok. eline bir cekic al kampanaya usten altan sagdan ve soldan vur yerinden oynat ama bunu yaparken aracinin altina tas koy ve vitese tak el freni bosta kalsin. Sonra 2 tane zimpara al ve bitane fren temizleme spreyi al. once kampananin kapagi sok ve balataya sole bir bak eger parlaklik varsa balatada artik ole bir olmus demektirki temas halinde balatayi yakmiyorda sanki sadece tebesirin tahtada cikardigi ses gibi bir ses cikariyorudur onunda ilaci zimparadir. Simdi sana zimpara olcusu veremiyorm cunku bizim ki metric sistem degil. onun icin sen sifir zimpara al bide sifirdan biraz kalin zimpara al. once kalin olan ile balatalari bastirmadan guzelce zimparala ve o parlakligi al. ayni seyi kampananin icinde yap onunda icini zimparala ama kampananin ici zaten parlaktir onu sadece zimparala. neyse bide sifir ile ustunden gec. spreyi sik guzelce bitti.... Ayrica el frenin cok yukarda tutuyorsa onun icinde cagre var ama onu gostermem gerekir cok ince bir ayar hata yaparsan frenin dengesi bozulur. sorun yoksa bu dediklerim ile idare et. banada haber verirsin./
-
Az once honda 7/24 musteri servisi ile konustum adami tam 22 dk hatta tuttum bilgi almak icin :D Vin numberimi verdim kisa bir search den sonraki cevabi. Bizim hicbir Honda VTec II modelimiz yok dedi :) hahah sanirim bu TR ye ozel olsa GEREK hi ? neyse adam bana VTEC ile VTEC-E Arasindaki farki anlatti. Benim Aracim Vtec Diye geciyor ama bagzi 2003 ve ustu olan Civicler Avrupaya VTEC-E olarak Gonderiliyormus ama Motor ustundeki Performans DEgisiklikleri Kagit uzerinde yansimiyor dedi. Onu anlmak icin Aracinizi yetkili Servise goturup inceletin dedi. Sanirim Sizin VTEC II dediginiz Vtec-Eco aslinda orada:) Ve 117 hp :)
Aslında olabilir belki dediğiniz gibi Vtec-E'dir tabi kayda geçer böyle bişe kesinlikle olmadığı için doğal olarak bizde vtec II diyoruz ama araçlarımız maalesef 110 bg...
-
Size şöyle bişe sorsam ne cevap verirsiniz ben aracımı satsam üzerine para koyup 2006 model 2.0 TDİ güzel otomatik bi jetta alsam nasıl olur arkadaşlar ne dersiniz ? :) Onunda yol tutuşunu çok merak ediyorum..
-
Size şöyle bişe sorsam ne cevap verirsiniz ben aracımı satsam üzerine para koyup 2006 model 2.0 TDİ güzel otomatik bi jetta alsam nasıl olur arkadaşlar ne dersiniz ? :) Onunda yol tutuşunu çok merak ediyorum..
Hacım O Benimde Aklımda Temizinden Bir Jetta Olsa Hiç Kaçırmam:) Ama Şunu Diyeyim Hondamızın Keyfini Vermiyor.Yada Bana Öyle Geliyor.
-
Simdi benim aractaki problem ben 70kmh nin ustune ciktigim zaman hem araba salliyordu hemde frene bastigimda igrenc bir vuruntu vardi direksiyonumda sebebi on diskler ve balatalardi cunku diskler yamulmustu sanirim. Arka kampanalara gelince. Ki seninki Ses yapiyorsa kesin kampanadir. Once arka kampana balatalarini kontrol et. Eger balatalarin in durumu 0.30 cm ile 0.50 cm arasinda ise durumu iyidir. yapman gereken al abi bagajdan krikonu araci kaldir. sonra tekeri sok. eline bir cekic al kampanaya usten altan sagdan ve soldan vur yerinden oynat ama bunu yaparken aracinin altina tas koy ve vitese tak el freni bosta kalsin. Sonra 2 tane zimpara al ve bitane fren temizleme spreyi al. once kampananin kapagi sok ve balataya sole bir bak eger parlaklik varsa balatada artik ole bir olmus demektirki temas halinde balatayi yakmiyorda sanki sadece tebesirin tahtada cikardigi ses gibi bir ses cikariyorudur onunda ilaci zimparadir. Simdi sana zimpara olcusu veremiyorm cunku bizim ki metric sistem degil. onun icin sen sifir zimpara al bide sifirdan biraz kalin zimpara al. once kalin olan ile balatalari bastirmadan guzelce zimparala ve o parlakligi al. ayni seyi kampananin icinde yap onunda icini zimparala ama kampananin ici zaten parlaktir onu sadece zimparala. neyse bide sifir ile ustunden gec. spreyi sik guzelce bitti.... Ayrica el frenin cok yukarda tutuyorsa onun icinde cagre var ama onu gostermem gerekir cok ince bir ayar hata yaparsan frenin dengesi bozulur. sorun yoksa bu dediklerim ile idare et. banada haber verirsin./
İlk Fırsatta Dediğinizi Yapacağım Hocam Ama Sesin Öndenmi Arkadan mı Geldiğini Çözemedim Ağırlıklı Olarak Debraja yada Frene Bastığımda Geliyor.
-
Aslında olabilir belki dediğiniz gibi Vtec-E'dir tabi kayda geçer böyle bişe kesinlikle olmadığı için doğal olarak bizde vtec II diyoruz ama araçlarımız maalesef 110 bg...
VTEC 110hp mi?
-
arkadan Geliyordu onlerin sorunu disklwe yamuktu
-
soylemeyi unuttum.
D17a2 ( VTEC ) sanirim bu 1
D17A6 ( VTEC-E ) Sanirim buda Vtec II
abi vtecII lerin motor kodu türkiyede d16v1 türk d16w7 japon, maalesef 1.7 yok burada ah olsaa.peki d16v1 ile d16w7 farkı varmı????
-
ön cama 12cm kadar film çektirdim güneş gözlerimi alıyordu babayı ikna edemeyince çağreyi 12cm filmde buldum :D orjinal katalik konvertör'ümü ve hava filtremi geri aktım orta susturucu ve son susturucu ile yola devam ...
-
D16W1
* non-VTEC
* Found in:
o 2000-2006 Honda HRV
+ Displacement:1,590 cc (97 cu in)
+ Bore and Stroke : 75 × 90 mm (3.0 × 3.5 in)
+ Power : 103 hp (77 kW)
+ Valvetrain : SOHC (4 valves per cylinder)
D16W7
* VTEC-E
* Found in:
o 2005-2007 Honda Civic Vti-L/ Vti (Asia)
+ Displacement:1,590 cc (97 cu in)
+ Compression : 10.9:1
+ Power : 115 hp (85.8 kW, 117 ps) @ 5600 rpm
+ Torque : 112 ft·lbf (15.5 kg/m, 152 Nm) @ 4300 rpm
+ Valvetrain : SOHC (4 valves per cylinder)
+ Redline : 6100 rpm
+ Limit : 6200 rpm
+ Fuel Control : OBD-1 MPFI
+ ECU Code : PM12
o Also found in 2001-2005 Honda Civic ES (Europe, Turkey)
o Same as above, except:
o Power: 110 hp (82.0 kW, 81 kW) @ 5600 rpm
o Torque : 112 ft·lbf (15.5 kg/m, 152 Nm) @ 4300 rpm
o Redline 6100 rpm
o Limit 6200 rpm
Sanirim sizin bu Gelen Vtecler economy amacli uretiliyormus. Ve sizin vteclerde cam shaftlariniz direk pimi acik olarak geliyor. yani 0 devirden red line a kadar VTEC acikmis. ve araclariniz 1600cc dedidiginiz gibi. Ben daha hizli beklerdim ya. sizdede 1.7 var saniyodum. demekki benim arac o yuzden kick over yapiyor 3800 den sonra. benim arac ayrica 127hp
-
Merhaba arkadaslar sabah saat 11am den 04pm e kadar ugrastim ama oldu. insallah begenirsiniz. Bu benim 18. parking sensor yukledigim arac. iyi seyirler.
(http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228652_10150230093748832_706293831_8478978_6657632_n.jpg)(http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/222077_10150230093793832_706293831_8478979_2025030_n.jpg)
(http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229742_10150230093823832_706293831_8478980_5019160_n.jpg)(http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222502_10150230093868832_706293831_8478981_238757_n.jpg)
(http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222677_10150230093918832_706293831_8478983_1670288_n.jpg)(http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225937_10150230093963832_706293831_8478985_4717824_n.jpg)
(http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225067_10150230093983832_706293831_8478986_764712_n.jpg)(http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230182_10150230094003832_706293831_8478987_4719463_n.jpg)
(http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/223272_10150230094073832_706293831_8478988_6668983_n.jpg)(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225092_10150230094118832_706293831_8478989_5109255_n.jpg)
(http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227907_10150230094158832_706293831_8478991_7609252_n.jpg)(http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222042_10150230094223832_706293831_8478993_5086634_n.jpg)
(http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/221927_10150230094278832_706293831_8478994_6202292_n.jpg)(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229557_10150230094348832_706293831_8478996_5641758_n.jpg)
(http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/221762_10150230094438832_706293831_8479000_4950893_n.jpg)(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229792_10150230094488832_706293831_8479001_587604_n.jpg)
-
Eline sağlık güzel işçilik olmuş.
-
Eline sağlık güzel işçilik olmuş.
sagolun
-
Eline Sağlık Hocam.
-
Orjinal anatomik spoilerimi söküp yerine Spoon Design JDM Spoiler taktım >=ok
-
bugun honda mı yıkattım :) fakat izmirde güzelbahçe yolunda rüzgardan dolayı ön camları ve sağ tarafı kirletti ileride durdum kendim sildim bu sefer sağ tarafı :) temiz araca binmek gibisi yok :)
-
bugün güzelce bir temizledim aslan parcasını sonra ödülünü verdim shell otogazdan full depo lpg ısmarladım 32 litre karnını bir güzel doyurdu 8 litrede benzin aldık buda tatlı niyetine yemegın üstüne aslan parcası sokak ışıgının altında yaldır yaldır yanıyor yan gelmiş yatıyor. üstü başı temiz karnı tok daha ne istesin keyifler gıcır. yarında izmir sokaklarında piyasa yaptıkmı degmeyın keyfıne :)
-
toprağım bi resmini koy o ne biçm spoyler görelim :D
-
Ebay'dan siparis ettigim VTEC Indicator Isik Seti gelmisti ve bende baglantilarini cektim sabah marsa basip 4300 den sonra yanacak olan Vtec Isigini Gorecegim. Bundan Sonra Vtec nezaman devreye girerse ic Gostergelerde Vtec isigi yanacak (
NOT: Devrin geldigini gosteren ldatmaca bir VTEC isigi degil. Tamamen VTEC Sensoru ile baglantilidir.
Ayrica 2010 GOLF GTI stili kirmizi serit gectik On panjurda
(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228329_10150231355223832_706293831_8489762_3729827_n.jpg)
(http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228329_10150231355233832_706293831_8489763_625300_n.jpg)
-
Ebay'dan siparis ettigim VTEC Indicator Isik Seti gelmisti ve bende baglantilarini cektim sabah marsa basip 4300 den sonra yanacak olan Vtec Isigini Gorecegim. Bundan Sonra Vtec nezaman devreye girerse ic Gostergelerde Vtec isigi yanacak (
NOT: Devrin geldigini gosteren ldatmaca bir VTEC isigi degil. Tamamen VTEC Sensoru ile baglantilidir.
Ayrica 2010 GOLF GTI stili kirmizi serit gectik On panjurda
(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228329_10150231355223832_706293831_8489762_3729827_n.jpg)
(http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228329_10150231355233832_706293831_8489763_625300_n.jpg)
arkadaşlar bilgisi olan varmı bu ışık hakkında türkiyede varsa bizde yapalım valla :D
-
Ayipsiniz Ozie Kardesiniz Sistemi Cozecek Yakinda Hic Kite gerek kalmicak is beyine giden kabloda bide rezistorlerde :) KARISMAYIN BENDEEEE
-
Bu arada sanirim arabasini en cok seven benim. Durmadan birseyler yapiyorum :)
-
Bu arada sanirim arabasini en cok seven benim. Durmadan birseyler yapiyorum :)
abi yaptıysan bu işlemi bi videoda çekip eklesen hem bizde görmüş oluruz
-
Ayipsiniz Ozie Kardesiniz Sistemi Cozecek Yakinda Hic Kite gerek kalmicak is beyine giden kabloda bide rezistorlerde :) KARISMAYIN BENDEEEE
Ayıp Oluyor Abi. Aralıkta Aldım Arabayı.Aldım Alalı Yaklaşık 3.5 Bin Para Yedirdim :) Ön Far Arka Stop Hepsini Angel Yaptım Xenon Taktım.Siyah Cam Yaptım.Çelik Jant Attım.Daha 1 Hafta Olmadı Yeni Sıfır 4 Adet Lastik Aldım.Bunların Dışında Direksiyon Pompasını Değiştirdim.Motoron Bir Kaç Yeri Arızalıydı Onları Yaptırdım.Debriyaj Sistemi Ölü Durumdaydı Onu Değiştirdim.BadyKit Uygulattıracağım Haftaya.Pazarteside Rot Ayarına Girdireceğim.Geriye Tek Frenden Gelen Ses Kalıyor :D
-
Ha Birde Ses Sistemleri için Yaptıklarımı Saymıyorum Abi Ona Göre :)
-
Demin arabayı benzincide yıkattım :) Bu havada kendım kuruttum üşümesin ıslak ıslak kalıpda hasta olur diye :)
-
Şöyle bi baktim, heyt kimin tosunu, sabret oğlum jantlarini bi bulayım gerisi gelecek dedim :D napalım bugünde asprin bulamadık ki jantı :)
-
Yarın Sabah Rot Ayarı Yaptıracağım Ardından Sanayiye Ugrayacağım.Ön Tarafta Bir Dengesizlik Var.Baz Şeylerden Şüpheleniyorum.Fren e Basınca Sanki Kablonun Sonuna Gelirde Kopar Öyle Bir Ses Geliyor.İnşallah Büyük Bir Sorun Değildir.
-
bugunn onunla birazzz gürültüüü çıkarttıkkkk :D
-
Ne yaptıysam bu arabaya yol tutturamadım arkadaş rota da girdi balansa da girdi bilmemneye de girdi hepsini serviste yaptırdım ustalar şahane araba dedi bilmem ne dedi ama yok araç düz yolda dansöz gibi geziyor ısınamadım ben bu araca ya. bugün honda için güzel bişe yaptımmm kendisini sattım yarında devredecem allah izin verirse.. Bi daha almam seni Vtec 2 çok üzdün beni........
-
Ne yaptıysam bu arabaya yol tutturamadım arkadaş rota da girdi balansa da girdi bilmemneye de girdi hepsini serviste yaptırdım ustalar şahane araba dedi bilmem ne dedi ama yok araç düz yolda dansöz gibi geziyor ısınamadım ben bu araca ya. bugün honda için güzel bişe yaptımmm kendisini sattım yarında devredecem allah izin verirse.. Bi daha almam seni Vtec 2 çok üzdün beni........
AAAAA hocam aracınızı seviyordunuz :( Neyse herşeyin hayırlısı ...
-
rutin,6 aylık boya korumasını yaptım polisaj makinem ile,bi dünya malzeme edindim sırf bu iş için,yavrumu kimselere emanet etmem >=ok
-
rutin,6 aylık boya korumasını yaptım polisaj makinem ile,bi dünya malzeme edindim sırf bu iş için,yavrumu kimselere emanet etmem >=ok
üzerindekiiii kuşşş pisliklerini temizledimmm :) :D
-
Yok be hocam seviyorum sanmışım ne güzel oldu sandım 2 gün önce uzun yola çıktım sinir krizi geçirerek döndüm ewe bi isteyeni de vardı hemen aradım adam da tamam dedi sattım gitti nedir bu ya D segment bi aracım alacam C segment olarakta en düşük jetta düşünüyorum aynı zamanda dizele de geçmiş olacam... Virajlarda şahane düz yolda berbat araç banane virajından yavaş girerim olur biter ama düz yol insanı krize sokuyor bana TANK gibi bi araba lazım passat jetta falan...
-
patisine vida batmış gittim tamir ettirdim canı yandı yahuuuu :)
-
Yok be hocam seviyorum sanmışım ne güzel oldu sandım 2 gün önce uzun yola çıktım sinir krizi geçirerek döndüm ewe bi isteyeni de vardı hemen aradım adam da tamam dedi sattım gitti nedir bu ya D segment bi aracım alacam C segment olarakta en düşük jetta düşünüyorum aynı zamanda dizele de geçmiş olacam... Virajlarda şahane düz yolda berbat araç banane virajından yavaş girerim olur biter ama düz yol insanı krize sokuyor bana TANK gibi bi araba lazım passat jetta falan...
Hocam arabanda bence sorun yoktur normalde. Belki kazasi falan vardir sasesini iyi cekmemislerdir ondan olmustur belki
-
Son Rutuslarini bitirdigim Kadranin SI yazimi yapistirdim 2. uyari lambasini taktim ve artik monte ettim.
VTEC Motor ile bagdastigi anda Vtec isigi yanarak beni uyariyor. Cok zevkli bisey :) .
Gurur duyuyorum kendimle:) Bide duydugum kadari ile Arabaya VTEC uyariici isigi taktigimiz zaman 20 Beygir daha kazandiriyomus :) Hehehe :)
(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226994_10150235003043832_706293831_8530915_5550818_n.jpg)
-
:) 20 beygir kazandırır tabi emegine eline saglık güzel olmuş.
-
:) 20 beygir kazandırır tabi emegine eline saglık güzel olmuş.
sagol dostum :)
-
Hocam arabanda bence sorun yoktur normalde. Belki kazasi falan vardir sasesini iyi cekmemislerdir ondan olmustur belki
Yok hocam araçta sorun yok kaza falan da şaselerde hiç bi oynama yok alt takımda çizik bile yok 4.4 o konuda ancak ben lastik ebatlarını 15 yapmıştım aynı zamanda da 65lik kalın yanak lastik taktırmıştım ve de araba yükselmişti acaba ondan dolayı mı yapıyor diyorum kendi kendime...
-
80 bın bakımını yaptırdım 330 lıra tuttu.....
-
Yok hocam araçta sorun yok kaza falan da şaselerde hiç bi oynama yok alt takımda çizik bile yok 4.4 o konuda ancak ben lastik ebatlarını 15 yapmıştım aynı zamanda da 65lik kalın yanak lastik taktırmıştım ve de araba yükselmişti acaba ondan dolayı mı yapıyor diyorum kendi kendime...
Ondandır.Bende 16 Jant Attım.205/55 Lastik Vardı Araba Jeep Gibiydi.205/45 Attım Yere Yapıştı Gavuruna Gidiyor.Birde Yayları 3.5 Yapmayı Düşünüyorumda Artık Masrafta Yapmak İstemiyorum Açıkcasını Söylemek Gerekirse Bir Kaç Uzun Yola Çıkıp Yük Atıp Deneme Yaptıktan Sonra Plan Yapmak İstiyorum.
-
bugün hondam için jant ve lastik aldım. nasipse yarında helezon alcam...
-
Ondandır.Bende 16 Jant Attım.205/55 Lastik Vardı Araba Jeep Gibiydi.205/45 Attım Yere Yapıştı Gavuruna Gidiyor.Birde Yayları 3.5 Yapmayı Düşünüyorumda Artık Masrafta Yapmak İstemiyorum Açıkcasını Söylemek Gerekirse Bir Kaç Uzun Yola Çıkıp Yük Atıp Deneme Yaptıktan Sonra Plan Yapmak İstiyorum.
Sanırsam ondan dolayı oldu ya rezillik walla. Neyse sattım sayılır artık :D
-
Bu qün 2 aydır aradığım ve sonunda bulduğum ama bulana kadar her şeyden şüphe eden ustalara minnetle söwüyorum ;) ;) heLeki JDM ciyiz diye geçinip 1 kaç araba toplayıp sanayide Mercedes Lere BMW Lere bakan Ustanın ""Abi Korkarımki Sanzumandan geliyor " demesi Tamirden sonra Söwdürdü ... Şimdi Aracı çalıştırdıqımda Takırr takırrr takırr ses yapıyodu belli bi zaman sonra kayboluyodu ... Artık arabanın her hareketinde düşünüyoduk burdanmı geliyo diye :D Sonunda Sarj Dinamosunun Alttaki Vidasına Baktık yok :D AAAA hemenj takalım dedik ve arTık sorunsuz. Birde Ordan Bi filtre buLduk Hediye :D Taktık gazlaya gazlaya yardıra yardıra Eve geldik :D Rahatladım wallaa yaa ...
-
Önce yıkadım pırıl pırıl yaptım sonra kırmızı uzun bijonlarımı ve kırmızı sibop kapaklarımı taktım çok güzel oldu beaa.
-
Bugün Hondam için Tavan spoiler brembo kırmızı kaliper kapakları aldım .
-
onu bi güzel yıkattım... sonra da aheste aheste evimize geldik :)
-
Hondamı bugün satmış bulunmaktayım. Yeni sahibine kavuştu.. Ama sanki az üzüldüm gibi ya arkasından baktım böyle menül menül gitti :)
-
bugün onun direksiyonuna kırmızı honda logosu taktım pek de bi yakışıklı oldu hani :kiskis
-
az önce yularını çözdüm elektrik kestirttim egzos ve filtrenin sesi paha biçilemez :)
-
Sattığım Honda'mın parasıyla üzerine az daha koyup tertemiz bi nissan NAVARA aldım.. simsiyah o bi canavar :D
-
Sattığım Honda'mın parasıyla üzerine az daha koyup tertemiz bi nissan NAVARA aldım.. simsiyah o bi canavar :D
Fotoğraflar?
-
SPOON Spoiler
(http://hizliupload.com/img/08183482949252340519.jpg) (http://hizliupload.com/) Hizliupload.com (http://hizliupload.com)
(http://hizliupload.com/img/20037552163252524064.jpg) (http://hizliupload.com/) Hizliupload.com (http://hizliupload.com)
(http://hizliupload.com/img/35340527452857015797.jpg) (http://hizliupload.com/) Hizliupload.com (http://hizliupload.com)
:hehe SPOON Spoiler :hehe
-
Fotoğraf koymam için güzel bi yıkatmam ve bi kaç ufak masraf yapmam gerekiyor sanki daha bi güzel görünmesi için :)
Ama daha kolayını yapalım sahibinden.com'da da resmi varmış zaten bende yeni buldum adam daha kaldırmamış hemen paylaşayım bakın kısa zamanda kaldırır çünkü. :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-tertemiz-bi-navara-46858103/detay/?
İlk önce güzel bi pasta cila sonra farları temizletecem bide olursa üstüne tavan çıtası şu büyük olanlardan...
-
Hocam Senin Spoon Spoiler Güzelmiş Nereden Aldın 98 ler İçin Varmıdır Acaba.
-
Fotoğraf koymam için güzel bi yıkatmam ve bi kaç ufak masraf yapmam gerekiyor sanki daha bi güzel görünmesi için :)
Ama daha kolayını yapalım sahibinden.com'da da resmi varmış zaten bende yeni buldum adam daha kaldırmamış hemen paylaşayım bakın kısa zamanda kaldırır çünkü. :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-tertemiz-bi-navara-46858103/detay/?
İlk önce güzel bi pasta cila sonra farları temizletecem bide olursa üstüne tavan çıtası şu büyük olanlardan...
Kardeşim İyi Günlerde Bin Kazasız Belasız Maşallah Çok Güzel.
-
Kardeşim İyi Günlerde Bin Kazasız Belasız Maşallah Çok Güzel.
Çok tşk ederim kardeşim benm çok sağol...
-
98 ler için var mı bilmiyorum,araştırırım istersen..
-
Bod perde sipraiş ettim. Ufaklık arkada yanmasın güneşten.
Bir de hepsiburad'da promosyon varmış. Sonax 4 adet iç dış yıkama ve ozonla sterilizasyon 49 lira idi onu da aldım.
-
SPOON Spoiler
(http://hizliupload.com/img/08183482949252340519.jpg) (http://hizliupload.com/) Hizliupload.com (http://hizliupload.com)
(http://hizliupload.com/img/20037552163252524064.jpg) (http://hizliupload.com/) Hizliupload.com (http://hizliupload.com)
(http://hizliupload.com/img/35340527452857015797.jpg) (http://hizliupload.com/) Hizliupload.com (http://hizliupload.com)
:hehe SPOON Spoiler :hehe
güzel oldu güzel
-
Valla İyi Olur Hocam.
-
Burada bir arkadaş satıyor sanırım,bak istersen.
http://www.teamhondaturkey.com/forum/satilanlar/ynt_ek_eg_spoon_ayna_spoyler_lip-t51753.0.html;msg778256;topicseen#msg778256
Valla İyi Olur Hocam.
-
Aynayısını Damalı bayrak yaptım İç dikizi . Sonra Bagaj aydınlatması yetersizdi Kalan Ledlerimi Bagaja buqun Monte edeceğim PLakalarada yapabilirim ...
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/satilanlar/ynt_ek_eg_spoon_ayna_spoyler_lip-t51753.0.html;msg778256;topicseen#msg778256
Valla İyi Olur Hocam.
Şaka Maka Bir Yana Sizin Araç Çok Hoşuma Gidiyor Hocam Satılık mı :)
-
Valla İyi Olur Hocam.
Şaka Maka Bir Yana Sizin Araç Çok Hoşuma Gidiyor Hocam Satılık mı :)
Teşekkürler hocam,şu an için değil..
-
Amerikan park yaptık ön tamponu boyattık
(http://hizliupload.com/img/86100077498305301758.jpg)
(http://hizliupload.com/img/94226461404882777910.jpg)
-
Emeği geçen herkesin eline sağlık,güzel olmuş..
-
başkan spoyler adresi alamadık :D
-
mugen badı kıt siparişi verdim daha ne olsun:)
-
en güzel yerinden başlamışsın hayırlı olsun
-
Bir de hepsiburad'da promosyon varmış. Sonax 4 adet iç dış yıkama ve ozonla sterilizasyon 49 lira idi onu da aldım.
Sonax uygulama esnasında foto çekebilirseniz çok makbule geçer.
-
Sonax uygulama esnasında foto çekebilirseniz çok makbule geçer.
Uygulama derken standart iç dış yıkama ve ozonlama yapılacak.
Boya koruma ve cila için ayrıca gideceğim.
Ama fotoğraf çekerim tabi.
-
Güzel Olmuş Hocam Boya.
Kaça Boyattınız Hocam Bende Boyatmayı Düşünüyorum.
-
Güzel Olmuş Hocam Boya.
Teşekkürler boyacı gerçekten muazzam bir usta fiyat konusunda bilgi veremiyorum kasko dan boyandı lakin ortalama 150 ile 250 arası bir tutarı olacaktır serviste boyatırsanız
-
Subap ayarı.Biraz fark etti.Lpg yok ama gene de fark etti.
-
PP 135 & FF 490 a meg 66 geçtik bugün harikulade oldu ikiside
-
A visiting senior United States senator warned Pakistanis on Monday that members of Congress were asking "tough questions" about economic aid to Islamabad after Osama bin Laden was killed on Pakistani soil.
Senator John Kerry told a news conference he had not come to Islamabad to apologize for the May 2 secret U.S. raid that killed Osama bin Laden and infuriated the Pakistani military.
But the chairman of the Senate Foreign Relations Committee, a Democrat close to President Barack Obama, said U.S.-Pakistani ties were too important to be unraveled by the incident.
In a veiled warning to the Pakistani security establishment, made up of the powerful military and the Inter-Services Intelligence Directorate, he said: "The road ahead will not be defined by words. It will be defined by actions."
"I emphasized to our Pakistani friends -- and they are friends -- that many in Congress are raising tough questions about our ongoing economic assistance to the government of Pakistan because of the events as they unfolded, and because of the presence of Osama bin Laden in Pakistan," he said.
Washington's fragile ties with ally Islamabad took a beating after U.S. special forces flew in from Afghanistan on a secret operation and killed bin Laden on May 2, nearly 10 years after he orchestrated the September 11 attacks on the United States.
source: news.yahoo.com
-
what is the relevance of this or what :gulegule
-
bu ne alaka bu arkadaşımızn yazdığı bedetill yanlış yerdesin bye bye
-
Güzel Olmuş Hocam Boya.
Teşekkürler boyacı gerçekten muazzam bir usta fiyat konusunda bilgi veremiyorum kasko dan boyandı lakin ortalama 150 ile 250 arası bir tutarı olacaktır serviste boyatırsanız
Ben serviste 125'e boyatmıştım..
-
geçen hafta egzosttan ceza yemiş 1 haftalık ta izin kağıdı vermişlerdi bugün son günüydü iznin egzosu söktük orj e döndük trafikte kontrole girdik filmlerin hepsini söktürdüler sağolsunlar günün zararı 400 lira oldu saygıyla anıorum kendilerini
-
Cihat bey geçmiş olsun, hangi ilde ikamet ediyorsunuz acaba, bir hayli işlem yapmış trafik polisleri gerçekten şaşırdım.
Hadi egzosu geçtim, gürültü kirliliği yapıyor denilebilir ki kimi durumlarda gerçekten de trafikteki gürültü çekilmiyor, ancak şu cam filmi takıntısı nedir, bir standart belirlensin, güneşten kırılıyoruz arabanın içinde yaz aylarında.
Şu numara cam filmi serbesttir desinler de insanlar nefes alsın. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamak mümkün değil.
-
en güzel yerinden başlamışsın hayırlı olsun
aynen ole bugun taktırdım hayırlısıyla
-
Arka camlara Bod perde taktım harika oldu. Film falan hikaye.
Yeni farlarımızı da taktık çipil çipil bakıyoruz şimdi.
-
Cihat bey geçmiş olsun, hangi ilde ikamet ediyorsunuz acaba, bir hayli işlem yapmış trafik polisleri gerçekten şaşırdım.
Hadi egzosu geçtim, gürültü kirliliği yapıyor denilebilir ki kimi durumlarda gerçekten de trafikteki gürültü çekilmiyor, ancak şu cam filmi takıntısı nedir, bir standart belirlensin, güneşten kırılıyoruz arabanın içinde yaz aylarında.
Şu numara cam filmi serbesttir desinler de insanlar nefes alsın. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamak mümkün değil.
Teşekkür ederim sağlık olsun bende anlam verebilmiş değilim bu düzene
-
Çok Geçmiş Olsun Hocam.Hiç Tanıdık Polis Felan Yokmuydu ?
-
Teşekkürler olacağı varmış ne diyelim o anda aklımada gelmedi zaten eşi dostu aramak sağlık olsun
-
Teşekkürler olacağı varmış ne diyelim o anda aklımada gelmedi zaten eşi dostu aramak sağlık olsun
Hayırlısı Olsun Abiciğim Hiç Canını Sıkma.Cana Gelen Mala Gelsin.Üzülmeye Değmez.
-
Bugün öndeki yamuk plakamızı söküp kare app taktık:)
-
Bende Set Bağlattım :) Basslar Çok Sağlam Oldu.
-
bugün 2004 makyajlı kasa honda vtec içinn gidip debriyaj balatasını ve fren balatalarını değiştirdim yer uçağı maşallah :D
fakat bi ses kafama takıldı bu araçta turbo yok ama bi tatlı turbo sesi gibi bi ses geliyo acayip hoşuma gitti sizinkilerde de oluyormu acaba merak ettim saygılar :)
-
Tolga birader,noldu body taktınmı?At biraz fotoda şenlenelim :D
-
bugün 2004 makyajlı kasa honda vtec içinn gidip debriyaj balatasını ve fren balatalarını değiştirdim yer uçağı maşallah :D
fakat bi ses kafama takıldı bu araçta turbo yok ama bi tatlı turbo sesi gibi bi ses geliyo acayip hoşuma gitti sizinkilerde de oluyormu acaba merak ettim saygılar :)
Öncelikle hoşgeldiniz.Lütfen ilk önce ''Sizi Tanıyalım'' adlı bölümde konu açarak kendinizi tanıtınız.
-
bende fm transmitter var o varken dediğiniz turbo sesi geliyor onun dışında gelmıyor :D
-
hoşbulduk :)
:D fm transmitter takınca gelmesi şaşırtıcı :)
-
Dün yaptık bugun yazıyoruz :) Bir Güzel banyo yaptırdık camlarınıda Film yaptırdık ki sıcaklarda gunes ıcıne gırıpde yakmasın diye )
-
Sonax iç dış yıkama + Ozonla iç dezenfektasyon yapıldı.
-
ışıklı kapı eşiği taktım ama bağlantıyı yapamadım bi türlü.. kapı swicine bağladım ama kapı kapanınca yandı açınca yanması gerekirken. bende kablo bağlantıları yapmadım salı günü elektirikçi yolu göründü e tabi en az 30 tl :))
-
ışıklı kapı eşiği taktım ama bağlantıyı yapamadım bi türlü.. kapı swicine bağladım ama kapı kapanınca yandı açınca yanması gerekirken. bende kablo bağlantıları yapmadım salı günü elektirikçi yolu göründü e tabi en az 30 tl :))
Kapı switchine bağlarken eksi ile artının yerini değiştir. Sorunun çözülür.
-
Kapı switchine bağlarken eksi ile artının yerini değiştir. Sorunun çözülür.
denedim öyle hiç yanmadı
-
Hadi ya o zaman sana elektirikçi yolu göründü.
-
bugün oğlum için ne yaptım...
orta susturucu ve son susturucuyu değiştirdik
triger setini değiştik
motor kulaklarını yeniledik
amortisörlerini kontrol ettik
ön fren balatalarını değiştirdik diskleri temizlettik
fren hidroliğini yeniledik
iç dış detaylı temzilik yaptırdık
cıncık gibi oldu >'34s
akü ve lastikler kaldı onu da başka zaman halledecez
-
bugün oğlum için ne yaptım...
orta susturucu ve son susturucuyu değiştirdik
triger setini değiştik
motor kulaklarını yeniledik
amortisörlerini kontrol ettik
ön fren balatalarını değiştirdik diskleri temizlettik
fren hidroliğini yeniledik
iç dış detaylı temzilik yaptırdık
cıncık gibi oldu >'34s
akü ve lastikler kaldı onu da başka zaman halledecez
Son susturucuyu ne kadara değiştirdin?
Benimki de yakında patlayacak hissi veriyor.
-
125 TL
-
yarın da 16" enkei rs+m jantlar ve falken lastikler gelecek :)) iyi olacak iyi
-
125 TL
Saol.
-
bugun hondama park halindeyken kamyon geri geri gelirken vurmuuş stopumuz kırıldı..
-
bugün jantlarımız ve lastiklerimiz geldi mutluyuz :))
-
bugun hondama park halindeyken kamyon geri geri gelirken vurmuuş stopumuz kırıldı..
geçmiş olsun.gelen mala gelsin.
-
geçmiş olsun.gelen mala gelsin.
Çok sağolasınnn :) bereket bugun bulduk aracı vuran sahsı
-
Bi güzel karnını doyurdum keratanın :D
-
kırık stop parcalarını yapıstırdımm 1 hafta idarelik , guzelce karnını doyurdum Jdm stickerlerni yapıstırdımm, ve ön H logosunu tekrar söküp silikonla yapıstırdımm sımdı karnı tok uyuyorr
-
yağmura rağmen indim bi güzel yıkadım, akşam önemli bir yemeğe katılacak kendisi :) heyecanlyız pzt günü boyaya giricez yaralarımız berelerimiz iyileşicek :D
-
Aynen bende Yagmura ragmen yikadim. Mukemmel degisiklikler ile yakinda geri geliyorum. forumda uzun suredir aktif olamadim aracimla ugrasiyodum. cok guzel degisiklikler mevcut. Aracima komple Zimparali Pasta cila cektirdim, Vtec yapiskanlarim ve on panjur logolarim geldi. Park sensoru taktim ve JDM Tarzi on sislerim bugun geldi sabaha insallah takicam. ayrica 5zigen egzost buldum onumuzdeki ay basi onuda araca taktircaz kismetse. yarin sisleri takarken fotolar cekip eklicem foruma. herkeze keyifli forumlar.
-
Güncelll ++++ Çok geride kalmış konu arkadaşlar +++++++
-
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, kalorifer filtresi, şanzıman yağı değişti.. + orjinal yaylar sökülüp yerine coilover takıldı. + ön lip siparişi verilidi. Azına kadar yakıt doldurulup içi dışı güzelce yıkandı.... :D daha neler olacak neler...
EDİT: bazı resimlerde açık hava filtrelerinin borularını nalburlarda satılan krom borularla yapıldığını gördüm. Ne zamandır araştırıyorum nasıl yapayım ne marka ne model alayım diye bu resimleri görünce şok oldum. Yapanlar neye istinaden yapmış....
-
amerikan park takıldı baya hoş oldu
-
Typer tamponu ve 17 janttan sonra, typer body kit yan eklerini arıyorum onun için... Birinde buldum, bakacagız ;)
-
dandık ses veren son susturucu çıkarıldı yerine oem son susturucu takıldı :)
-
İşe geldik sabah ve yağmurun altında bıraktım kendisini, karşılıklı bakışıyoruz romantik romantik :)
-
bende far ve stopları sarı folyo kapladım içime sindi dogrusu yanlız bir şikayetim var geri dönüp arabama bakmaktan boyun fıtıgım azdı boynum çok kötü agrıyor :(((
-
ellerinize saglık valla ben de yagmur altında bıraktım dus alıyor kendisi :D
-
mono amfi taktırdım öne kompedant taktırdım sag arka lastıgı şişirdim ve en önemlisi benzin aldım ona daha napım :D
-
bugün hondama arkadan gene dangalağın birisi çarptı servis gittik beraber artık yeni bir arka tampon alıcaz kendisine ...
-
Gecen gun garajdan biraz hizli cikmistim on karter korumasini surttum, icim gitti :( ve artik daha yavas cikiyorum. Hanimi da ogutledim. Kasislerde de dikkat etmezdim artik bu olaydan sonra iyice yavasliyorum.
Bence surus arzini iyilestirmek de buyuk jest olur araclara, yere yakinlar malum. (kitapciginda bile yaziyor yere yakin dikkat edin diye :)) )
-
bugün hondama arkadan gene dangalağın birisi çarptı servis gittik beraber artık yeni bir arka tampon alıcaz kendisine ...
Gecmis olsun.
Park sensoru yoktuysa taktirin bari iscilikten kar etmis olursunuz.
-
bende düşündüm aslında ama servisteki ustamız hiç taktırma tamponu da deldirme diyo bilemedim niye :D
-
bende düşündüm aslında ama servisteki ustamız hiç taktırma tamponu da deldirme diyo bilemedim niye :D
Bende anlamadim
Orjinalden takili olanlarin tamponu delinmiyor mu ???
-
deliniyor ama bide serviste sensör 200 tl dışardan alsam takarlarmı bide fiyat ne bilgili olan varmı
-
deliniyor ama bide serviste sensör 200 tl dışardan alsam takarlarmı bide fiyat ne bilgili olan varmı
Mtec iscilik dahil 130 tl ye falan taktirirsin herhalde.
-
yarın bi konuşalım ustayla
bide kardeşim araca çarpan vatandaşın sigortası honda servisiyle anlaşmalı değil kusur oranıda onda zaten arkadan çarptı adam tutanak fotoğraf vs verdik hepsi bizden yana servis biz yaparız parayı senden alırız sen sonra sigortadan alırsın dedi
böyle bişey ilk defa başıma geliyor
1-parayı geri almada sıkıntı yaşarmıyım
2- süre ne kadar uzun sürer
-
yarın bi konuşalım ustayla
bide kardeşim araca çarpan vatandaşın sigortası honda servisiyle anlaşmalı değil kusur oranıda onda zaten arkadan çarptı adam tutanak fotoğraf vs verdik hepsi bizden yana servis biz yaparız parayı senden alırız sen sonra sigortadan alırsın dedi
böyle bişey ilk defa başıma geliyor
1-parayı geri almada sıkıntı yaşarmıyım
2- süre ne kadar uzun sürer
Kaskon varsa kaskon uzerinden hallediver.
Kaskon karsi tarafin sigortasindan parayi alsin.(kaskon bozulmamis olur)
Sen karsi tarafin sigortasi ile muhatap olma.
Ben boyle yapardim.
-
kasko yok araçta sürekli birileri arkadan çarptığı için yaptırmıyorum iyice bi araştırmak lazım tramer sonucuda bekliycez bakalım hayırlısı
-
bu arada şimdiden burda söylüyorum, bana navigasyonun montajını serviste ucuza ayarlayacak şahsa route66 mini navigasyon cihazı benden hedaye (istediği navigasyon yazılımı ve güncel haritayla birlikte) :D:D
merhaba arkadaşım hiç uğraşma serviste multimedia paketli navitech i 2850 liraya satıyorlar aynı markanının sahibinden de olsun kendi sitesinde olsun çerçeveli şekilde 1450 tl ye satıyorlar ve navitech'de kablo kesme extra bağlama aparatı falan yok. soketleri tak çıkar şeklinde bir montajı var bilgin olsun. üç tanede vidayı söküp tırnaklarını dikkatlice kaldırırsan birazda teknik bilgin varsa hayal değil montajı
-
Deposunu doldurdum arbanın içine birazdaha renk geldi ama cüzdan boşaldı be arkadaş :D
-
forumda 2.günümde bilgi paylaştım :) onun dışında sadece ampülleri değiştirerek en uygun balastı ve xenon farı aradım durdum
-
kasko yok araçta sürekli birileri arkadan çarptığı için yaptırmıyorum iyice bi araştırmak lazım tramer sonucuda bekliycez bakalım hayırlısı
o zaman malesef servisin dedikleri doğru. servis uğraşmaz. parasını alır işine bakar. eğer arkadaşın dediği gibi kaskon olsa hiç derdin kalmaz, kaskodan yaptırır keyfine bakarsın. bir an önce kasko yani!
-
Sabah perdeyi aralayıp yerinde duruyor mu diye bakım. :)
-
teşekkür ederim önerin için dostum ama artık arabayı satmak geliyor içimden zaten fiyat çok benim için :)
merhaba arkadaşım hiç uğraşma serviste multimedia paketli navitech i 2850 liraya satıyorlar aynı markanının sahibinden de olsun kendi sitesinde olsun çerçeveli şekilde 1450 tl ye satıyorlar ve navitech'de kablo kesme extra bağlama aparatı falan yok. soketleri tak çıkar şeklinde bir montajı var bilgin olsun. üç tanede vidayı söküp tırnaklarını dikkatlice kaldırırsan birazda teknik bilgin varsa hayal değil montajı
-
Hondamın çok yakmasına çağre buldum diğer arabamı kullandım :dil
-
bugün hondamın gösterge lambalarını sonunda istediğim gibi beyaz led lambalarla ayarladım ve çok şahane oldu ayrıca ibreleri kırmızıya boyadım vti havası kazandı
motor temizliği yaptım hava filtresini temizledim
filtre borusunu kırmızıya boyadım park lambalarını değiştirdim
ne çok çalışmışım bee bugün :D
-
bugün hondamın gösterge lambalarını sonunda istediğim gibi beyaz led lambalarla ayarladım ve çok şahane oldu ayrıca ibreleri kırmızıya boyadım vti havası kazandı
motor temizliği yaptım hava filtresini temizledim
filtre borusunu kırmızıya boyadım park lambalarını değiştirdim
ne çok çalışmışım bee bugün :D
Bu gösterge lambalarının değişimi kolay mıdır?
Kimisi ledler patlıyor diyor kimsi takamazsın diyor falan
Bir de resim çektin mi ?
aracın 96-01 civic sanırım.
-
dostum çok kolay sadece dikkatli olman gerekiyor resmi var ama sadece ibrelerin kırmızı olduğu anlaşılıyor resimden hava kararınca daha net fotolar çekicem istersen sana anlatabilirim nasıl söküleceğini evet aracım 98 ies
-
Aklımda öyle bir şey var ama bozarım diye korkuyorum.
Ledler yanarken de resim atarsan da memnun olurum.
-
tamam atarım ama hiç korkma hiç birşey olmaz dediğim gibi sadece dikkatli olacaksın aslında ledler falan çok bişey farkettirmiyor ama önce 2 tane uzun lamba var onları beyaz yapıp onun önünde siyah birde film var onu çıkartırsan net oluyor göstergeler
arkadaki patlak ampülleri yenileriyle değiştir rengi önemli değil kağıt sarı olduğundan ne takarsan tak sarı olur ibreleri göremessin ama söylediğim filmi çıkartırsan beyaz ampül takarsan net olucak
resim ekliycem bugün çekip
-
(http://img266.imageshack.us/img266/835/22122011350.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/266/22122011350.jpg/)
-
bak bu resimde o parlak ışıklar göstergenin kendi ışıkları
-
Işıklar pek seçilmiyor gündüz diye sanırım.
Gece daha net belli olur.
-
bu akşam çekip yarın ekliycem resimleri
-
ok saol kardeşim.
-
resim çektim ekliyorum birazdan :))
-
(http://img849.imageshack.us/img849/6397/22122011362.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/849/22122011362.jpg/)
(http://img651.imageshack.us/img651/8628/22122011363.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/651/22122011363.jpg/)
-
bundan daha aydınlık aslında ama cep telefonu camerasıyla bu kadar oluyor bak yandan çekildi fotolar bahsettiğim siyah film o beyaz ışıkların olduğu yerdeydi o filmi çıkarmadan istersen florhasan :D bağla oraya istediğin gibi olmaz göstergeler işin sırrı o siyah folyoyu çıkarmak ayrıcada 90 derecelik bi açıyla baktığında o ışıkları göremessin saygılar...
-
Ya ben de anladım ki kadranın arkasındaki ledleri değiştirdin.
Ama bu da güzel olmuş.
Buraya sarı koysan da yakışır.
-
Ya ben de anladım ki kadranın arkasındaki ledleri değiştirdin.
Ama bu da güzel olmuş.
Buraya sarı koysan da yakışır.
onlarıda değiştirdim kardeşim ama bişey farketmiyor arkaya beyaz 20 li led lamba taktım ama yine sarı yine sarı en güzel çözüm bu emin ol ben 6 aydır düşüne düşüne bu çözümü buldum :D
-
son 2-3 gündür arabaya binmiyordum. Bugün akşam inip garaj'a baktım yerinde duruyor mu diye :) başka bir şey yapmadım.
-
yagmurun altında bıraktım bügün üşüyomudur acaba :D
-
Viski aldım onun için :))))
-
bende alıcam viski ikimiz için hemde jack amcadan :D :D :D
-
Ben john Walker dayıdan aldım :D Silecek suyuna koydum biraz eheh
-
o zaman
hangi kız hon dam dan daha güzel olabilirki :D :D
-
o zaman
hakketten iyi fikir ben nasıl düşünemedim :D :D :D
-
o zaman
Valla benim oğlan arpasuyundan başkasını bulaştırmaz silecek suyuna :D :D
-
o zaman
Valla benim oğlan arpasuyundan başkasını bulaştırmaz silecek suyuna :D :D
Alkolden dolayi on cam kar & buz da tutmuyordur herhalde. :)
-
Buz tutmuyor tutmamasına da, alkolü alınca zor duruyor :) Yan yan gidiyor kerata :D :D
-
bizim ki gülme krizine giriyor bas bas bağırıyo kerata :D :D
-
Nefes açıcı taktırdım ben de aracıma... Simota kit...
Ses resmen bi senfoni...
-
2000 civic sis farı taktıkdaa :( rölemiz yandı tamponumuzu kestik farları taktık ayaklarını ama top yazısı üstte olması lazımken yanlıs üretilmis olsaki alttarafa geliyor her türlü imkanı denedim ama olmadı . follow me home + xenon montajı
-
hava filtresini çıkardım yakıt değerleri acayip düştü artık sessiz kaldı iletişimiz hondamla :D
-
gaza az basıyosundur ondandır :D :D
hava filtresini çıkardım yakıt değerleri acayip düştü artık sessiz kaldı iletişimiz hondamla :D
-
Üzerindeki karları temizledim sonra dolmuşla işe gittim :D
-
gaza az basıyosundur ondandır :D :D
yok abi yok gaza basmadım ama yeter bi deneyim dedim filtre bana zararlı :D
-
bugün değilde yarın vergisini ödemek istiyorum keratanın :)
-
bugün değilde yarın vergisini ödemek istiyorum keratanın :)
onu hiç sormayın :D
-
600 TL masraf yaptım, fren diskleri, motor-şanzıman yağı, balatalar, antifiriz, polen filtresi, hava filtresi değiştirdim.. benden baya bi memnun kalır sanırım şöyle 10.000 km. kadar :)
-
Macota Polish Moke Kumaş Döşeme Temizleyici ile aracın tavanını temizledim gayet güzel oldu birkac yıllanmaya bağlı güneşlik altı lekeler vardı tertemiz oldu.
kokpit ve torpido temizleme içinde sonaxın temizlik ürünleri kullandım gayet güzel oldu :)
-
Zincir aldım 225 45 17 :P Kartepeye çıkacagım :P
-
araca harcanan aylık masrafı hesapladım çıkan rakamı görünce kapalı özel garajında dinlenmeye bıraktım servisle geldim işe :( bu gidişle gözüm gibi baktığım aracımı satabilirim :( malum ev geçindiriyoruz.
-
Herkese Selam
Honda jazz ıma 50000 km bakımı yaptırdım. 433 TL verdim tabi bu fiyata motor korumada dahil. 10 numara oldu gidişi sesi herşeyi değişti. Seni Seviyorum Honda Jazz :)
-
2012 civicim için ilk yaptığım şey park lambalarını sarıdan beyaz led e çevirmek oldu
artık yavaş yavaş bişeyler yapacağız
sırada zemin aydınlatma ve sisleri ya beyaz yada xenon yapmak var ;)
-
helal sana başkan sonuna kadar arkandayız böyle devam :D
-
bende bugün beyaz renk led park ampullerini söktüm, orjinal sarı parkları tekrar taktım. tabi yanında yanan kısalar hala 6000K xenon. olmaz demeyin hiç fena durmuyor :)
-
honda serviste tekrar yıkattım.. :artis
-
*Canavarım benzini içtiği için bugün yine benzin aldım karnını doyurdum artık 2-3 gün arayla benzin alıyorum :D
*Garajdayken üstünde kediler parti yapmışlar baştan aşağı yıkadım tertemiz oldu :)
*Plakalık lambalarını değiştirip led taktırdım :)
*Şimdi de masalını okudum uyuttum :)
-
Sağ ön teker Bilyası değişti, İnş bi daha bi sorun yaratmaz =) Ayrıca Antifiriz yenilendi ;)
-
bu gün hondamız için ne yaptık
şunu yaptık
gittik bi honda aldık :D
aşığınım
civic siiiiiii
-
Dun yaptim ama sisleri sari kaplattim guzel oldu :)
-
otomatik jikle bozuldugundan berı yıkamıyorum bıle oh olsun ona sen mısın bozulan :D
-
hayırlı olsun
bu gün hondamız için ne yaptık
şunu yaptık
gittik bi honda aldık :D
aşığınım
civic siiiiiii
-
Allah'ın emri yine benzin aldım :)
-
içini bıcı bıcıladık :D paspasları kurusun diye bekliyoruz dışarı çıkabilmek için :D :D
-
besmele okuduk :D
-
Mugen kemer pedleri , mugen sticker , spor izgara , mugen kanat , enkei edr9 siyah jant , 300 mm on disk , uyumlu buyuk kaliper ve balata aldim ha bide vergisini odedim :)
-
bugun arabamızın kaderini değiştirdik, eskişehir de tek, belki tr de tek olduk ;D
-
bugun arabamıza "BRC-HONDA-LPG KİTİ" taktık :D
-
satıyon mu :)
-
subap ayarı avans ayarını yaptırdım bıde hız denemesı canımı okudu bu ay komple egzoz fılter bujı bandrol muayene trafık sıgorta derken :D daha napım batırdı batırdı benı :D genede kısnemıyor satacam sutcu beygırı alacam az kaldı kızdırıyor benı :))
-
tepeden baktım hiçbirşey yapmadım :D
-
İşe giderken bende göz attım tosunuuum tosunuuum dedim dolmuşa bindim hehe
-
2 gündür yatıo bizim oğlan onunda dinlenmeye ihtiyacı var malum yüksek devirde calışıyor :D
-
Bugun ikinci hondami satin aldim. 1992 Honda civic SI HB VTEC. ayrica birinci aracim olan 1994 Honda civic CX HB ( otomatik ) yeni kardesi ile yanyana bici bici yapti :)
Not : suana kadarki 8.honda aracim ( araliksiz )
(http://www.ulasanticaret.com/img/capraz.jpg)
(http://www.ulasanticaret.com/img/IMG_0514.JPG)
-
dün logoyu kırmızı yaptım
arkadaki Civic yazısını altını kırmızı folyo ile şerit çektim
%100 kendi fikrim
civic yazısının altını kırmızı ile çizince güzel oldu
2012 civicim için ilk yaptığım şey park lambalarını sarıdan beyaz led e çevirmek oldu
-
%100 kendi fikrim
abi logoyu kaça yaptırdın :D hayırlı olsun..
-
Yine yine yine benzin aldım :D
-
bugun hondanız için eşsiz bir civic anahtarlığı almak istemezmisiniz ? :D
-
yapcak bişey yok 4 diş kaldı gene :D
-
bugun gaz aldım ve plakalıkları iptal ettim :D
-
yapcak bişey yok 4 diş kaldı gene :D
Bugün tek dişe kadar zorladım ama bi süre sonra yolda kalma korkusuyla ilk gördüğüm yerden aldım benzinimi :D
-
Ah aahh bende hergün diyorum iptal ettiricem diye ama bi fırsat bulamıyorum içim gidiyo :D
-
Ah aahh bende hergün diyorum iptal ettiricem diye ama bi fırsat bulamıyorum içim gidiyo :D
güzel ve dikkat çekici gibi oldu kağıt bant var şimdi heryerinde yarın çıkarınca belli olcak neye benzediği :D
-
güzel ve dikkat çekici gibi oldu kağıt bant var şimdi heryerinde yarın çıkarınca belli olcak neye benzediği :D
Eminim çok yakışmıştır hayırlı olsun :)
-
iyidir iyi :D
-
güzel fotolar çektim bugünlük bunları yaptım ama 3-4 hafta önce neler yapmadım ki motora:)) bugünün modifiyesi değil ama gene de yazayım:)
motor:d16a9
kalın gömlekler
75mm CP 9:1cr turbo pistonu
Eagle H-beam kollar
ACL race ana kol yatak
ARP kol saplamaları
std krang
modifiyeli oem yağ pompası(orj 0 pompadan her devide 1-1,5 bar fazla basıyor)
orj. kapak contası
port polish üst kapak
bunlar geçen ay yaptıklarım.. aracımın önceden üstünde olanlarsa:
3-4crx dişlisi(yakında uzun şanzumana dönerim)
hafif volant
k&n short ram filtre(yakında boşa çıkıcak:D)
4-2-1 seramik headers(yakında boşa çıkıcak) 51lik düz boru otto son susturucu
exedy stage 1 baskı balata(boşa çıkması muhtemel:))
aracımda bunlar hala var şu anda atmosferik olarak rodaj ve maddi durum için beklemedeyim ama bütün turbo alt yapısını hazırladım:)) yakında zaten forumda konu açarım fotolar filan idare eden bi arşivim var az bi masraf kaldı işte yakında sitemizin turbo si ı piyasalara çıkar:)
-
Benim kirmizi Civic HB'e yandan Chinese bir Bayan Gomcurduuuu :( Hic bisey yapamadim cunku Chinese ce bilmiyordum, Dedim ne halin varsa gor :)
-
Benim kirmizi Civic HB'e yandan Chinese bir Bayan Gomcurduuuu :( Hic bisey yapamadim cunku Chinese ce bilmiyordum, Dedim ne halin varsa gor :)
ingilizce bilmiyormu? :D
-
Yok ya ne ingilizcesi? Hak getire... Biseyler dedi ama anlamadim... What are you doing ma'm diyorum... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO diyor.... Nediyim simdi.. :D
(http://www.ulasanticaret.com/img/chinese_gomcurdu.JPG)
-
Yok ya ne ingilizcesi? Hak getire... Biseyler dedi ama anlamadim... What are you doing ma'm diyorum... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO diyor.... Nediyim simdi.. :D
(http://www.ulasanticaret.com/img/chinese_gomcurdu.JPG)
kardeşim geçmiş olsun :D yapacak birşey yokmuş o zaman .ruslardada ing yok çinlilerdede yokmuş nasıl süper güç olacaklarsa...
-
Bu arada beyler benim MAVI (EG) SI HB icin Bir garaj kiraliyorum. Araci icine koyucam ve Tamir malzemeleri alip Motorumu kendim degistircem... Karar verilmistir bugun itibari ile. D16z6 SOhC VTEC'i modifiye etmek yerine B18C1 Integra GSR Motoru artiyorum. 30.000km de motor buldum, Vites kutusu, yeni akslar vs parcalar ile birlikte $2000, motorun fiyati. Yanisira Jackson Super Charger Kit alicam. ARaci 170WHP dan 250 ile 270 Whp Arasinda bisey yapicaz Tork'da 190 lara falan gelicek. 6 saat sonra Garaj'a bakmaya gidiyorum. Full motor degistirme hikayemi sizlerle paylasicam burda.
(http://www.ulasanticaret.com/img/capraz.jpg)
-
kardeşim geçmiş olsun :D yapacak birşey yokmuş o zaman .ruslardada ing yok çinlilerdede yokmuş nasıl süper güç olacaklarsa...
:) Ya burasi kanada... Yolda gezen 10 kisinin 2 si kanadali :)
-
orasını anladım güzel kardeşim kanada dışında çinlilerin daha bol olduğu bir memleket varsa orasıda çin zaten :D :D
-
Dikiz aynalarını kapattım sağına soluna baktım yine dolmuşa bindim garajın önündeki kar hala duruyor :D
-
flip flop bagaj sistemi aldım
-
işim şimdi bitti eve yeni geldim. stopları daha önce arka sislere bağlamıştım frene basınca dört tane yanıyordu. şimdi onları iptal ettim parkları dörtlü yaptım.frenler normal yanıyor, arka sis çift oldu.(daha öncede çiftti)
-
o nedir arkadaş?
-
bagajın değişik şekilde açılması olarak diyim ben sana en iyisi google yaz bak türkiyede çok az araçta var
-
sadece bikaç saat emek artık ne kadar ederse :D
%100 kendi fikrim
abi logoyu kaça yaptırdın :D hayırlı olsun..
-
o nedir arkadaş?
böyle birşey :)
(http://img92.imageshack.us/img92/9816/goruntu012mr7.jpg)
-
her araca uygun var mı böyle yoksa sadece vtec2 lere mi
-
bizim burada delikanlının biisi fd6 ya yaptırmış ben başka bir forumda resimli yapılışını buldum buradanda paylaşayım.
menteşeler ve pimleri.
(http://img219.imageshack.us/img219/4538/goruntu002xn7.jpg)
menteşeler üzerinde araca uygun olarak vida deliklerinin açılması
(http://img138.imageshack.us/img138/1029/goruntu003ro8.jpg)
bagaj kapağının sökülmesi
(http://img86.imageshack.us/img86/3212/goruntu004kw4.jpg)
(http://img141.imageshack.us/img141/6313/goruntu005ps3.jpg)
bagaj kollarında problem olmaması açısından vida deliklerinin genişletilmesi
(http://img221.imageshack.us/img221/120/goruntu006pz8.jpg)
bagaj kolunun içine girecek bölümün traşlanması
(http://img228.imageshack.us/img228/514/goruntu008et0.jpg)
menteşenin bagaj koluna takılması
(http://img338.imageshack.us/img338/229/goruntu009jr7.jpg)
menteşenin bagaj kolundaki hareketi
(http://img338.imageshack.us/img338/8697/goruntu010hf9.jpg)
bagaj kaputunun montajı
(http://img91.imageshack.us/img91/4667/goruntu011bf8.jpg)
ve bitmiş hali
(http://img92.imageshack.us/img92/9816/goruntu012mr7.jpg)
-
aslımda montajı kolaymış o aparatlar nerde bulunur acaba bilen var mı özellikle de yaylar
-
http://www.ebay.com/itm/Honda-Civic-FLIP-FLOP-TRUNK-CONVERSION-KIT-body-kit-/170655657412?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item27bbdeadc4
-
pahalıymış.. değer mi...... bence değmez o paralaraaa...:))
-
Bence de :)
-
Gerçi yapılır sanayide. Kerameri 2 parça. 1- borunun içine giren mil, 2- boruyun içine girdiği yatak. Abartılı bir işlem değil ama bir videoda bagaj kapağını kapadıktan sonra cam tarafı hafif açık kalıyordu. Tabi bunu uydurma yapmışlardı. Orjinal Flip Flop değildi.
Bir de uzun vadede ne olur? Pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkçası.
-
altı üstü bi menteşe iki yay..... 250 tl...
orj nal bi tane alacaksın gidip sanayiye ver ustaya birebir aynısını yapsın..... bi yay sorun olur onuda bi yapan bulunur...
taşçatlasa sanayi de 50 tl ye mal olur zannımcaaa
-
böyle birşey :)
teşekkür ederim.
-
30 liralık benzin aldım helalinden 3 diş doldu :D
-
DEHSEY BISEY BU BAGAJ OLAYI YA :)
-
cila yaptım güzel oldu :D
-
bugün cila yaptım
biraz yordu ama değidi maşallah :)
%100 kendi fikrim
-
Gel bugun de carbon folyo yapalim :)
-
bugün cila yaptım
biraz yordu ama değidi maşallah :)
%100 kendi fikrim
sağol abi arada benide es geçmiyon sağol benim logoda kırmızı bu arada :)
-
10000 bakımına 1000 km kaldı ayrıyetten dış aks kafası kapı menteşeleri bujiler kabloları ve otopark magandalarının yaptıgı çizikleri yaptırmam lazım ama ödenek yok hayırlısı bakalım :)
-
ben bugün banyo yaptıracam hondama :D
-
deri direksiyon yaptırdık, tam 5 saatte bitti :)
-
Dün banyo yaptırdık bugün yağmura yakalandık :(
Adaletin yok dünyaaa ! :D
-
baktım yapacak bir şey yok, antifrizli cam suyu ilave ettim :)
-
hava çok soğuk cilalı halinden sonra poz verdi bende çektim . ama binmedim malum üşüyoruz :D :D
-
valla işin doğrusu hiçbir şey yapmadım :D tepesindeki karları bile temizlemedim kardeşim girişmiş süpürge ile :D
-
boşver temizleme bırak karın keyfini oda yaşasın :D
-
o keyifle yatıyorda ben can sıkıntısından patlıyorum :D
-
bence konu "bugün allah için ne yaptık" olmalı
-
bence konu "bugün allah için ne yaptýk" olmalý
tamam sende sohbet bolumune bugun allah icin ne yaptik diye bi konu ac yaptiklarini paylas belki ornek olursun ama birak bu konu honda olarak kalsin ;)
-
bence konu "bugün allah için ne yaptık" olmalı
Herkesin ibadeti kendine,ne yaparsak buraya yazmak doğru olmazdı herhalde :)
Siz yapın,sizde kalsın ;)
-
maksadını aşan açıklamalar yapılıyor bazen işte böyle .. ;)
-
Üzerindeki karlarından arındırıldı adam akıllı bir yere parkedilip karnını doyurmayı bekliyor benzin bitti yine :D yarın Dünyanın en pahalı ve yaklaşık 6 yıldır geçici ötv li benzininden alınacak nasipse
-
Tıkalı olan silecek suyu püskürtme meme başları iğne ucu ile temizlenip kullanıma açıldı.
Şimdi patlak baraj kapağı gibi ilk günkü kadar kuvvetli su püskürtüyor.
-
valla dün kapı tarafını hafif sürtmüşler çizilmiş içim gitti :( pasta sürdüm çıkmadı.
-
valla dün kapı tarafını hafif sürtmüşler çizilmiş içim gitti :( pasta sürdüm çıkmadı.
Benimda tampona sürtmüş hıyarın biri kardeşim :(
Sonaxın süper güçlü cilası biraz aşındırıcılı onunla ovdum üstüne 3m cila attım gitti ;)
Tavsiye ederim.
-
bugün fd6 hondam için gold edition jant (bsa) 40mm H&R yay takıyorum :)
-
Sonaxın süper güçlü cilası biraz aşındırıcılı onunla ovdum üstüne 3m cila attım gitti ;)
Tavsiye ederim.
Ohooo iyimiş sizinki şükredin ilk aldığım gün dubaya sürttüm alt kısım komple kırmızı ince bir çizgi var :D dangalağın biri ben arabadayken çataküte kapı açtı vurdu kjapıya çizdi :D süpermarketde dayının biri damirli dobayı sürttü geçende topicin biri kırmızıda dururken geldi sağdan dikiz aynasına dürttü çizildi :D yine yolda giderken bayan bir şöför abalamız bomboş yolda zıng diye aniden önümde durdu haliyle bende durdum ama arkadan gelen koca mavi kütle otobüs tam duramadı ufaktan dürttü arka tampon çizik stopda çok küçük bir çatlak var aradım plazayı anlattım durumu kaskosunun bitimine 1 hafta kala gel pasta cila ile hepsini kaskoyu bozmadan hallederiz dedi rahatladım :D yani fazla sıkıntı yapmayın arkadaşlar ne yazıkki bazı insanlar insanlıktan nasibini alamamış
-
Tavsiye ederim.
Ohooo iyimiş sizinki şükredin ilk aldığım gün dubaya sürttüm alt kısım komple kırmızı ince bir çizgi var :D dangalağın biri ben arabadayken çataküte kapı açtı vurdu kjapıya çizdi :D süpermarketde dayının biri damirli dobayı sürttü geçende topicin biri kırmızıda dururken geldi sağdan dikiz aynasına dürttü çizildi :D yine yolda giderken bayan bir şöför abalamız bomboş yolda zıng diye aniden önümde durdu haliyle bende durdum ama arkadan gelen koca mavi kütle otobüs tam duramadı ufaktan dürttü arka tampon çizik stopda çok küçük bir çatlak var aradım plazayı anlattım durumu kaskosunun bitimine 1 hafta kala gel pasta cila ile hepsini kaskoyu bozmadan hallederiz dedi rahatladım :D yani fazla sıkıntı yapmayın arkadaşlar ne yazıkki bazı insanlar insanlıktan nasibini alamamış
Ooo hocam ne bahtsızmışsınız ya :(
Büyük şehirler böyle ne yazık ki ...
-
Büyük şehirlede alakalı ama iş yine insanlıkta bitiyor dreksiyonun başına geçen sanki yollar onunmuş gibi vurdumduymaz bir tavırla araç kullanan o kadar çok insan varki dikiz aynasına sürten mesele aklında canlandır şimdi 3 şeritlik bir yok sol tarafa dönüş kırmızı yanıyor kapalı sağ şerit yasak olmasına rağmen araba dolu sadece orta şerit var duruyorsun kırmızıda sağdan 1 arabanın zor geçeciği bir yerden gel sürt üstüne birde azar işit sol dan sıkıştırıyozum diye ne diyeyimki bu insana şimdi arkada dursa max 10sn sonra bende sonra geçer ışıkta ama yook illa önde duracak illa ilk o geçecek yol onun çünkü birde önüne geçer tın tın gider o da ayrı bir vaka :D Allah'a havale ediyorum bu tipleri artık
-
Büyük şehirlede alakalı ama iş yine insanlıkta bitiyor dreksiyonun başına geçen sanki yollar onunmuş gibi vurdumduymaz bir tavırla araç kullanan o kadar çok insan varki dikiz aynasına sürten mesele aklında canlandır şimdi 3 şeritlik bir yok sol tarafa dönüş kırmızı yanıyor kapalı sağ şerit yasak olmasına rağmen araba dolu sadece orta şerit var duruyorsun kırmızıda sağdan 1 arabanın zor geçeciği bir yerden gel sürt üstüne birde azar işit sol dan sıkıştırıyozum diye ne diyeyimki bu insana şimdi arkada dursa max 10sn sonra bende sonra geçer ışıkta ama yook illa önde duracak illa ilk o geçecek yol onun çünkü birde önüne geçer tın tın gider o da ayrı bir vaka :D Allah'a havale ediyorum bu tipleri artık
:D Hocam ben yazın Ankaraya geldim iş dolayısıyla ve o trafik bana çok acayip geldi :) İyi dedim bu insanlar bu şekilde sürüp de kaza yapmıyorlar...
Ankara
Konya,bunlar trafiğini sevmediğim şehirler.
İzmirin taşını toprağını seveyim :D Hee burada dangalak yok mu? Var ama o kadar değil arada çıkıyor :)
-
:D Hocam ben yazın Ankaraya geldim iş dolayısıyla ve o trafik bana çok acayip geldi :) İyi dedim bu insanlar bu şekilde sürüp de kaza yapmıyorlar...
Ankara
Konya,bunlar trafiğini sevmediğim şehirler.
İzmirin taşını toprağını seveyim :D Hee burada dangalak yok mu? Var ama o kadar değil arada çıkıyor :)
alanyaya giderken konya üzerinden geçiyoruz gerçekten trafiği bir tuhaf :D bende nedense ankara trafiğine alıştığımdan olabilir seviyorum bu trafiği izmir trafiği bana baya hızlı gelmişti :D ama izmir bir başka tabiki :D
-
Tavsiye ederim.
abi sanada geçmiş olsun bi kurşun falan döktür ne bileyim bi nazar duası falan okut :D
-
Bugün aracım için çok önemli bir şey yaptım;onun ve kendimin hayatını kurtardım.
Şehir içinde İstanbul yolundayken normal seyir halinde iç dikiz aynama baktım ve saniyeler içinde bana korkunç bir süratle yaklaşan ve sellektör yapan bir siyah B.M.W gördüm,arkasından bir GOLF.
Sayısız makas atarak 4 şeritli yolda(Carrefour kavşağı civarı)milimetrik ölçülerde araçları yalayıp geçen katılımçılar.
Kendimi ve aracımı bugün neredeyse sürati 180-190 km varan 2 onursuzun elinden kurtardım.Eğer o süratle arkadan vursalardı Honda için hiçbirşey yapamamış olacaktım.
-
Bugün aracım için çok önemli bir şey yaptım;onun ve kendimin hayatını kurtardım.
Şehir içinde İstanbul yolundayken normal seyir halinde iç dikiz aynama baktım ve saniyeler içinde bana korkunç bir süratle yaklaşan ve sellektör yapan bir siyah B.M.W gördüm,arkasından bir GOLF.
Sayısız makas atarak 4 şeritli yolda(Carrefour kavşağı civarı)milimetrik ölçülerde araçları yalayıp geçen katılımçılar.
Kendimi ve aracımı bugün neredeyse sürati 180-190 km varan 2 onursuzun elinden kurtardım.Eğer o süratle arkadan vursalardı Honda için hiçbirşey yapamamış olacaktım.
valla gerçekten aynaya zamanında bakmışsınız saniyelik olay.ben ışıkta dururken baktım aynaya kimse yok iki saniye sonra taksici patladı arkadan :)
-
bugün hondamı yine sanayiye bıraktım dünkü olaydan sonra.çamurluk değişcek arka çamurluktaki hafif göçük çekilcek.hepsiburada dan da siparişlerimi verdim. cila +hızlı cila+ lastik parlatıcı+ jant parlatıcı+ cilalı şampuan :) yaz geliyo malum.
-
bugün hondamı yine sanayiye bıraktım dünkü olaydan sonra.çamurluk değişcek arka çamurluktaki hafif göçük çekilcek.hepsiburada dan da siparişlerimi verdim. cila +hızlı cila+ lastik parlatıcı+ jant parlatıcı+ cilalı şampuan :) yaz geliyo malum.
Toplam maliyeti :D malum benim 3 aylık arabanında sagı solu cızık dolu
-
toplamda 40 tl.densiz kaynıyo ortalık kaza yapıyo adam başta benle inatlaştığından benim önüme kırmaya çalışıyo gidip öndekine patlıyo sonra benim arabamı tekmeliyo sinire bakın.öküz oğlu öküz işte ne denir.forum olmasa çok şey denir de bu kadar yeterli burda :)
-
Hangi markaları tercih ettiniz.
-
bugün hondamın anahtarını sustalı yaptırmak için yedek anahtarı istanbula istinye anahyarcılığa gönderdim..bakalım sonuç ne olacak
-
Tavsiye ederim.
yarın deneyeceğim sonax yok ama tekzenden alırım . oda olmazsa artık büyük kurtarıcı oje ile rötüş yapacağım :)
-
Bu sabah erken uyandım gittim Hondama oto parfümü aldım mutlu koksun diye ...... :D
-
tesadüfen şanzıman takozunda (kulağında) ufak bir yırtık gördük, tabiki hemen değiştirdik :)
su almış sis farlarıda yenileriyle değişti, yanlız yükseklik ayarını yapmamışız.. akşam dönüşte hava kararınca anladım, karşıdan gelen araçların içini öyle bir gösteriyorki :) kulaklarım çınlamadan ayarlatıcam
-
mahallede bu kuşlar nedense hep benim arabama pisliyor, bu seferde kaputa iki kurşun atmışlar... ıslak mendille sildim sonra kuru mendille parlattım hondamı:)
-
Hangi markaları tercih ettiniz.
1.
E-max 1 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Konsantre Jant Temizleme 090218
2.
Formula 1 Carnaubalı Güçlü Sıvı Cila 473 Ml. Made in U.S.A 045029
3.
Elwax Ultra Hızlı Parlatıcı Sprey Cila 13232
4.
Dreamcar Kalwax Cilalı Oto Yıkama Şampuanı 500 Ml. 02224
5.
E-max 1 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Konsantre Lastik Parlatıcı 090212
-
bugün kendilerine 1044 liradan anadolu sigortadan kasko yaptırdım
-
Yerli şirket,Türkiye kazansın,destek verelim dedim yolda kalınca beni mağdur ettiler,yazıklar olsun...
O nedenle bir daha ki ilk yaptığım zaman değiştireceğim.
-
arka tamponun boyasını beğenmediğim için bugün kaportacıya bıraktım aracı
-
Yerli şirket,Türkiye kazansın,destek verelim dedim yolda kalınca beni mağdur ettiler,yazıklar olsun...
Nasıl oldu olay ayrıntı verebilir misin?Benim kaskoda yaklaşıyor?
-
Afyon'da -28 derecede şehirler arası yolda giderken dağın başında arabam stop edip durdu,nedeni servisin araca antifriz koymaması...Her neyse bu ayarı bir problem;kaskoyu aradım ve benimki tam kasko herşeyi ekletip en pahalı şekilde yaptırdım..Bana gelip arabayı alacaklarını ve kendi garajlarına çekip 2 gün sonra en yakın yetkili servise yani Eskişehir borusana götürebileceklerini söylediler...Bense İzmirde ikamet ediyorum,izmire çekin arabayı dedim olmaz dediler...En yakın yetkili servis çekim bedelini karşılarız,gerisi bizi ilgilendirmez dediler...
Ben o soğukta dağın başında ışık olmayan bi yerde bu problemleri yaşadım,Allaha şükür başıma bişey gelmedi ama ya gelseydi...
Bende lanet edip taa İzmirden çekici çağırıp,gelmesini bekledim öyle geldim Afyondan...
Olay budur yani.
-
O esnada size başka araç vermeyi teklif ettiler mi mağdur olmamanız için?
Bmw gibi bir markanın araca antifriz koymaması da ayrı bir skandal gerçekten. İşe bak, Allah'a emanet yaşıyoruz bu ülkede. Benim bir akrabam da 0 km aldığı AUDI'nin motorundaki yağın seviyesi düşük çıktığı (konsolda uyarı lambası yandığı için aracı kenara çekmiş)için yolda kalmıştı, AUDI yol yardımı 1-1.5 saate gelip arabaya yağ takviyesi yapmış anlattığına göre. Olay Bursa yakınlarında olmuştu.
-
Yok hocam otogardan otobüs bileti alabilirlermiş... :)
Ben Bmw'mi ne idüğü belirsiz bi çekiciye vericem,gidip nereye koyduğunu bilmeyeceğim ve 2 gün sonra yetkili servise vermesini bekleyeceğim...Pehh...
-
Sigorta firmaları ne kadar hakaret küfür yağıyor kim bilir. Karınca duası gibi metinleri imzalatıyorlar, birşey oldu mu da bak şurada şöyle diyor, öyle bir hakkınız yok diyerek adeta dalga geçercesine zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
Sigorta firmalarının şerrinden Allah hepimizi korusun, hiçbir zaman bu adamlara eyvallah edecek hale gelmeyiz inşallah.
-
Sigorta firmaları ne kadar hakaret küfür yağıyor kim bilir. Karınca duası gibi metinleri imzalatıyorlar, birşey oldu mu da bak şurada şöyle diyor, öyle bir hakkınız yok diyerek adeta dalga geçercesine zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
Sigorta firmalarının şerrinden Allah hepimizi korusun, hiçbir zaman bu adamlara eyvallah edecek hale gelmeyiz inşallah.
Amin hocam amin iyiki araba da yaşlı,çocuk veya bişey yoktu...Düşünsenize -28 derece ve dağın başı...Bir benzinlik görüp,o insanların sıcak kanlı ve güler yüzlü ağırlaması olmasaydı eminim donup ölürdüm orada çünkü yapacak hiç birşeyim veya orada bir tanıdığım yoktu...
-
Bmw gibi bir markanın araca antifriz koymaması da ayrı bir skandal gerçekten. İşe bak, Allah'a emanet yaşıyoruz bu ülkede. Benim bir akrabam da 0 km aldığı AUDI'nin motorundaki yağın seviyesi düşük çıktığı (konsolda uyarı lambası yandığı için aracı kenara çekmiş)için yolda kalmıştı, AUDI yol yardımı 1-1.5 saate gelip arabaya yağ takviyesi yapmış anlattığına göre. Olay Bursa yakınlarında olmuştu.
Aynı olay 1994 yılında bana da olmuştu Renault 9 almıştım sıfır bayiden çıktım sonra servisi çağırdım antifiriz koymayı unutmuşlar hemde sıkı durun;Renault Bursa fabrikasından o şekilde çıkmış.
-
Afyon'da -28 derecede şehirler arası yolda giderken dağın başında arabam stop edip durdu,nedeni servisin araca antifriz koymaması...Her neyse bu ayarı bir problem;kaskoyu aradım ve benimki tam kasko herşeyi ekletip en pahalı şekilde yaptırdım..Bana gelip arabayı alacaklarını ve kendi garajlarına çekip 2 gün sonra en yakın yetkili servise yani Eskişehir borusana götürebileceklerini söylediler...Bense İzmirde ikamet ediyorum,izmire çekin arabayı dedim olmaz dediler...En yakın yetkili servis çekim bedelini karşılarız,gerisi bizi ilgilendirmez dediler...
Ben o soğukta dağın başında ışık olmayan bi yerde bu problemleri yaşadım,Allaha şükür başıma bişey gelmedi ama ya gelseydi...
Bende lanet edip taa İzmirden çekici çağırıp,gelmesini bekledim öyle geldim Afyondan...
Olay budur yani.
servisin bu küçük detayı atlaması çok enteresan kaskonun yardımcı olmaması dahada enteresan kime güvenilecek bu durumda? birde gözüme çarpan bişey daha var karda kışta bursa-ankara yolunda seyahat ederken genelde sağa çekmiş halde bmw ler gördüm yol boyunca 2-yada 3 kere kendimde bir bmw fanatiği ve kullanıcısı olarak yadırgadım bu durumu arkadan çekiş yüzünden mi bakım yaptırılmadığından mı kalmışlardı bilemiyorum açıkçası. benim honda yakıt tüketiminde rekorları egale etsede tırıs tırıs götürdü karlastiği+paleti ile.
yaptırmadan önce araştırdım baya kaskoyu hatta diğer araçta allianz var ve kasko klozu bakımında daha geniş anadolu nun
bide dubai sigorta mı ne onu önerdiler çok
-
Olay budur yani.
servisin bu küçük detayı atlaması çok enteresan kaskonun yardımcı olmaması dahada enteresan kime güvenilecek bu durumda? birde gözüme çarpan bişey daha var karda kışta bursa-ankara yolunda seyahat ederken genelde sağa çekmiş halde bmw ler gördüm yol boyunca 2-yada 3 kere kendimde bir bmw fanatiği ve kullanıcısı olarak yadırgadım bu durumu arkadan çekiş yüzünden mi bakım yaptırılmadığından mı kalmışlardı bilemiyorum açıkçası. benim honda yakıt tüketiminde rekorları egale etsede tırıs tırıs götürdü karlastiği+paleti ile.
yaptırmadan önce araştırdım baya kaskoyu hatta diğer araçta allianz var ve kasko klozu bakımında daha geniş anadolu nun
bide dubai sigorta mı ne onu önerdiler çok
Hocam benim hayatımda ilk ve tek kaldığım olay buydu ve önemsiz bir sebepten yolda kalmak insana koyuyor,yoksa bmw imiş,mercedes imiş hangi arabanın bakımını yaptırmazsanız yolda kalırsınız...
Ben bakımı yaptırdım ancak adana da yapıldığı için oraya göre ayarlamışlar...Eee beyinsizler ben hiç adana dışına çıkmayacakmıyım :)
-
Yaklaşık 5 saat iç dış yıkama yaptım :D ön kaportanın iç kısmı dahil aklıma neresi geldiyse sildim vallahülaziim sağında solunda dubaların vermiş olduğu kırmızı izleri ortadan kaldırdım yağına suyuna baktım parfüm aldım mis gübü koksun diye havalar ısınsın pasta cila yakışır tosunuma
-
arka logosunu kırmızı yaptım bide anahtarını sustalı yaptırdım beyaz japon un
-
sustalıyı nereden temin ettiniz malum AS950 kamyon anahtarı gibi cep mep kalmadı :D
-
istinye anahtar...bende bu sitede yapan arkadaslarınkini gördüm orada yaptırmıslar sitede konusu var bakarsanız görürsünüz 50 tl.epey güzel..bizim sitede sustalı anahtar güncel diye bi konu var oraya bakın
-
Otm. şanzıman yağını değiştirdim Castrol transmax dex3 :)
-
Öğrenciliğimden ve babam ile aram bozuk olduğundan benzini yoktu o bana ben ona baktım gel dedi az gezelim olmaz okula gitmem lazım hukukla iktisat var dedim :D
-
Boya koruma , kaput filmi , 2 tane pioneer bass + uygun anfi ve arkalara 2 numara öne 1 numara film :D
-
kırmızı kelebek ledli stop taktımm 10 numara oldu.yakıştı oğluma :)
-
(keyfi) ön aks körükleri ve direksiyon körüklerini değiştirdik...
arabanın değeri artmış mıdır :):)
-
20.000 Bakımı yaptırdım ve bagaj havuzu aldım!
-
yıkadım yine.. toz bile olmayacak araçta oysa cmt günü yıkamıştım. :) parlaması şart.
-
Bende yıkadım 4,5 saat inciğini cıncığını neresi varsa temizledim eve geldim toz kir kuş pohu vs.vs. :D nasıl bir memlekette yaşıyoruz arkadaş diyorum kendi kendime
-
bugün aracıma Navitech NX212F 2 Din Araç Navigasyon Cihazını taktırdım. ayrıca ön ve arka hopörlerleri pioneer marka ile güçlendirdim ön konsol on numara oldu.
-
Kimse arabasına bakmıyor mu kaç aydır? :)
Ziebart'a gidip 1 numara ön cam filmi, şeffaf kaput koruyucu film ile aracın altına ses yalıtım ve koruma sistemi yaptırdım. Michelin'de lastiklerin havasını nitrojenle değiştirdim. Ayrıca sanayide plakalığın altında ufak bi kısmı kaplattım. Buyrun bu da fotoğrafı :)
(http://b1206.hizliresim.com/y/f/7vpmx.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
araba burda değilki birşey yapayım peder aldı bende onun corollası ile idare ediyorum :D
-
kuslarn altlarını baglasakmı acaba
Bende yıkadım 4,5 saat inciğini cıncığını neresi varsa temizledim eve geldim toz kir kuş pohu vs.vs. :D nasıl bir memlekette yaşıyoruz arkadaş diyorum kendi kendime
>%6rol
-
otogaz taktırdım-farları kararttım-sis lamba montajı ve park sensörü taktım ayrıca 2 adet önlere mıchelın lastik aldım:)
-
az önce brandasının üstündeki kuş pisliklerini temizledim :) branda altı cillop gibi tabi :)
-
az önce brandasının üstündeki kuş pisliklerini temizledim :) branda altı cillop gibi tabi :)
Yanık yapmasın hocam?
-
ici miflon kaplama bez gibi yani, 3 gunde bir toplayip 1 saat havalandirip tekrar takiyorum 1 aydir bir sikintisini gormedim cok sukur. Branda yanigi, kaportayi cizmesi bir de havasizliktan nemlenme yapip pas yapmasindan cekiniyordum simdilik hic birini yasamadim umarim boyle de devam eder
-
ici miflon kaplama bez gibi yani, 3 gunde bir toplayip 1 saat havalandirip tekrar takiyorum 1 aydir bir sikintisini gormedim cok sukur. Branda yanigi, kaportayi cizmesi bir de havasizliktan nemlenme yapip pas yapmasindan cekiniyordum simdilik hic birini yasamadim umarim boyle de devam eder
O zaman problem yok :) Ben özellikle nemden çekiniyorum branda konusunda İzmir'de yaşayınca.
-
O zaman problem yok :) Ben özellikle nemden çekiniyorum branda konusunda İzmir'de yaşayınca.
yemin ediyorum yaşanacak memleket.... yaz kış bir klima tamamdır.
-
Aynen evde öyle yapıyorum başka ısı kaynağına ihtiyaç olmuyor,jeotermal var ama gerek bile olmuyor çok soğuk olmadıkça :)
İzmir'im bir başkaaa :) Deniz,kum,kız,güneş .. :D :D Neyse.. :D
-
-
Aynen evde öyle yapıyorum başka ısı kaynağına ihtiyaç olmuyor,jeotermal var ama gerek bile olmuyor çok soğuk olmadıkça :)
İzmir'im bir başkaaa :) Deniz,kum,kız,güneş .. :D :D Neyse.. :D
ona ne şüphe hocam, avatar herşeyi anlatıyor zaten :)
-
:D :D
-
bendede güzel fotolar varda avatar koyamıyorumki :D :D
-
bendede güzel fotolar varda avatar koyamıyorumki :D :D
Haha :D Siteden komple atmasınlar bizi bu muhabbetin üstüne :D
Sapkın Hondacılar diyerek :D
-
hadi hadi konuyu değiştirelim hollanda rezalet gidiyo :D
-
Yok yok onun içinde başlık yanlış :D
Ben nitrojen bastırdım ve yakıt aldım :D
-
:D :D şaka maka arabama kavuştum bugün .
-
hadi hayırlı olsun,
bu gece 00:00 dan sonra benzine 5 kuruş indirim geliyor gözümüz aydın :)
-
hadi hayırlı olsun,
bu gece 00:00 dan sonra benzine 5 kuruş indirim geliyor gözümüz aydın :)
Bugün aldığım en güzel haber :D
-
dizelede geliyormuymuş ?
-
önümüzdeki hafta motorine de aynı oranda indirim yapılacağını söylüyorlar
-
hocam bütün dünyada benzin daha pahalı bizim ülkede tam tersi.
-
en ucuz benzin bizim ülkede sadece litre başı 1 litre parası vergi ödyz
hocam bütün dünyada benzin daha pahalı bizim ülkede tam tersi.
-
bütün dünyada daha pahalı derken
dalga geçiyorsunuz herhalde
-
vergiler hariç olmalı
-
doğru yanlış olmuş ben bütün dünyada dizel benzinden pahalı diyecektim bizim ülkede tam tersi. kafa tamamen gitmiş :D
-
dün serviste boya koruma yaptırdım:)
-
3 gün önce Nigrin torpido temizleme-koruma köpüğü ile torpidoyu ve plastik aksamları güzelce temizledim, epey kir çıktı, ardından güzel bir mat görünüm geldi.
Nigrin'i tercih etmemdeki etken UV ışınlara karşı koruma ve antistatik özelliği sayesinde daha geç tozlanmasıydı. Tozlanma gerçekten daha geç olmaya başladı, UV koruması ne durumdadır bilmiyorum ancak temiz mat görünüm 3 gün sonra ortadan kayboldu, acaba ben mi uygulamayı yanlış yaptım bilmiyorum ama köpüğü bitirdikten sonra başka bir markanın kokpit koruma ürününü alacağım.
303 Aerospace Protectant UV koruma ve antistatic özellikleri sebebiyle hayli övülüyor.
-
ben de nigrin in su itici cilasını uyguladım. araç kuru iken çok güzel görünüyor. boyası göz alıyor. ancak suyu itmek mi asla. üzerindeki su göllü olarak duruyor. ben se yıkamadan sonra suyun da üzerinden akıp gitmesini istiyordum
-
ben de nigrin in su itici cilasını uyguladım. araç kuru iken çok güzel görünüyor. boyası göz alıyor. ancak suyu itmek mi asla. üzerindeki su göllü olarak duruyor. ben se yıkamadan sonra suyun da üzerinden akıp gitmesini istiyordum
O zaman meg gold class yada 3M Performance finish ;)
-
su itici en iyi s. wax FK1000P geçen uyguladım hala etkisi duruyor.
-
1.4 is ime cila attım yakıyooorrrrr
-
Bu sıralar hondama hiç bişey yapamıyorum dün 20 liralık benzin aldım :( baskı balata bitti bitcek yokmu hediye eden :(
-
arabam olsa yapacamda şuan benden uzakta :D
-
gece 12 den sonra benzine zam geliyor 4.30 a çıkıyor,
şimdi gidip fulleme zamanı
-
1.gaz filtrelerını değiştirdim
2.direksiyonum soyulmustu uygun bır kılıf aldım
3.arka tamponum segmanı atmıştı kaportacıda düzelttirdim.
4.egsozuma nazar boncuğu taktım :D
-
Bi güzel yıkadım temizledim.
-
detaylı temizik iç dış döşeme tavan kokpit temizliği iç cilalama dış cilalama işlemi lastik jant temizliği koltuk temizliği sunroof bakımı
(http://img423.yukle.tc/images/3528541394_3897036838057_775683527_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
(http://img420.yukle.tc/images/6546539583_3897031677928_571191183_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
(http://img423.yukle.tc/images/9551548241_3897028357845_1920014365_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
(http://img424.yukle.tc/images/2862295442_3897010197391_322686003_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
-
(http://img424.yukle.tc/images/9001599657_3897190281893_1748469316_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
detaylı temizik iç dış döşeme tavan kokpit temizliği iç cilalama dış cilalama işlemi lastik jant temizliği koltuk temizliği sunroof bakımı
(http://img423.yukle.tc/images/3528541394_3897036838057_775683527_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
(http://img420.yukle.tc/images/6546539583_3897031677928_571191183_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
(http://img423.yukle.tc/images/9551548241_3897028357845_1920014365_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
(http://img424.yukle.tc/images/2862295442_3897010197391_322686003_n.jpg) (http://www.yukle.tc)
-
Ön disk-balata değişti, direksiyondan gelen ses için amortisör başları-direksiyon içi yağlandı.
-
20 tllik gaz aldim : )
-
müzik cd'si yaptım :emo
-
Uzun bi tatil dönüşü bütün eksiklerini giderdik..
Alt koruması ve kaput filmi bakımları yapıldı.
İç döşeme korumaları yenilendi.
Honda Cem'de 10.000 bakımı yapıldı ve 270 TL (!) tuttu.
A'dan Z'ye yıkandı ve sıfır görünümüne kavuştu :)
-
Yİne hayal kurdum :D ağzımla vtec açtım , bir kaç dakka devir kesicide gittim sonra nefes bitti benzinde bitti :D :D
-
Yİne hayal kurdum :D ağzımla vtec açtım , bir kaç dakka devir kesicide gittim sonra nefes bitti benzinde bitti :D :D
hahahahahaha :D :D
-
-
ben gene hiçbişey yapamadım çünkü araba yanımda değil:D
-
Sıfır vtı replica jant aldım,bizim kasada en çok hoşuma giden jant..
(http://img857.imageshack.us/img857/5554/img20120720182726.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/857/img20120720182726.jpg/)
(http://img708.imageshack.us/img708/227/img20120720182713.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/708/img20120720182713.jpg/)
(http://img33.imageshack.us/img33/5092/img20120720182841.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/33/img20120720182841.jpg/)
-
Birde dün muayenemiz vardı,tek seferde geçtik :) çok şükür..2014 e kadar devam inş.
Ayrıca cam filmlerini sökmüştüm geçen hafta polisden uyarı aldık,iyi arkadaştı ceza yazmadı bi daha görmüycem ama dedi söktüm bende.
-
stickerlarını yapıştırdım :)
(http://b1208.hizliresim.com/10/1/bbwcy.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://b1208.hizliresim.com/10/1/bbwdt.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
Bugün Autoking'de kapı çıtalarının tamamını boyattım mini onarımdan, hepsinde ufak tefek birçok yerde boya kalkması olmuştu. Basınçlı yıkamaya girdikçe de boyası kalkan kısımların çapı büyüdü.
Artık çıtalar tertemiz oldu. Maşallah.
Bu arada sağolsun Autoking'de arabayı güzelce yıkamışlar, paspasları yıkamışlar, içini de süpürmüşler.
Bu sefer autoking'ten memnun kaldım. açık söylemek gerekirse geçtiğimiz sene hiç memnun kalmamıştım.
-
bugun vtec 2 me pasta cila boya koruma yaptırdım bıde ufak tefek rütuslarla on numara oldu kerata gören tekrar dönüp bakar oldu :)
-
ön tampon çitasını sprayle boyadım ve motor kaputunun içini temizledim .
ilk hali...
[/img](http://a1210.hizliresim.com/12/r/f6bzd.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)[/img]
son hali...
[/img](http://a1210.hizliresim.com/12/r/f6c1p.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)[/img]
-
Maşallah bakımlı bir civic kazasız belasız..
-
Çok teşekkürler abi elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalışıyorum.Araba babamın.Ben öğrenciyim kendi arabam yok henüz. Görüntülerde görünmesede araçta taş izi çok var. İmkan olunca komple boya yaptırmak istiyorum. Daha biz onunla çok yol gideceğiz :)
-
gider bu Honda, Yollar onda ;)
-
bi güzel cilalı yıkamasını içini dışını plastik aksamını pırıl pırıl yaptım tam otoparktan kafayı çıkartım yagmır çiseledi geri girdim bekledim yagmur dindi artık çıkma vakti dedik ve çıktık 2 dk sonra müthiş derecede yağmura yakalandım :D
-
hepimiz aynı seyden yakınıyoruz engın kardeşim yanlız degılsın :) yagmur bızıde bıtırdı :)
-
Bende orjinal kumaş kapı ve tavan döşemelerini deriye çevirmeye başladım kapılar bitti bugün sıra tavana geldi :)
(http://img2.ressim.net/out.php/i6322240_sdc11737.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322240) (http://img2.ressim.net/out.php/i6322249_sdc11738.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322249) (http://img2.ressim.net/out.php/i6322250_sdc11739.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322250)
(http://img2.ressim.net/out.php/i6322251_sdc11742.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322251) (http://img2.ressim.net/out.php/i6322252_sdc11743.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322252) (http://img2.ressim.net/out.php/i6322254_sdc11745.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322254)
(http://img2.ressim.net/out.php/i6322256_sdc11747.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322256) (http://img2.ressim.net/out.php/i6322261_sdc11748.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322261) (http://img2.ressim.net/out.php/i6322262_sdc11753.jpg) (http://www.ressim.net/i/6322262)
bakın bakalım beğenecekmisiniz :)
-
Bravo, güzel çalışma olmuş.
-
üstad çok güzel olmuş eline sağlık
-
ne zamandır birşey yapasım var arabaya ama yıkamaktan öteye gidemiyorum, HONDAHAN abim ayarlarsa bir boya koruma yaptırırım ama yakın zamanda :D
-
Teşekkürler.Şimdi honda mız için ne yaptık diyoruzya.para verip başkasına yaptırdığımızı değilde sadece kendi tarafımızdan yaptıklarımızı koysak daha güzel bi paylaşım olur diye düşünüyorum :)
-
bir güzel yıkadıktan sonra cilaladım. pırıl pırıl parlıyor :)
-
motorunu detaylıca temizledim :D
-
100 TL GAZ
ALDIM :)
-
Teşekkürler.Şimdi honda mız için ne yaptık diyoruzya.para verip başkasına yaptırdığımızı değilde sadece kendi tarafımızdan yaptıklarımızı koysak daha güzel bi paylaşım olur diye düşünüyorum :)
@alper_06 deriler suni mi? Nerden tedarik ettin?
-
bi güzel yıkandı iç dış geriniyo aşağıda :d
-
@alper_06 deriler suni mi? Nerden tedarik ettin?
suni tabi ikitellide toptancı var ordan alıyorum.1001 çeşit model renk.dün vites körüğünü değiştirdim eskisinden kalıp alıp elimde diktim ve vitesin ordan arkaya kol dayamaya kadar karbon kaplama yaptım resimlerini paylaşıcam.
-
bugun pazar sabahı güneşin verdiği cesaretle Honda'mı 2 saat iç dış yıkadım parlattım misler gibi koktu içi .
ama yağmur yağdı :'((
-
çalınan sibop kapaklarını bi daha yeniledik :)
-
Yıkadım pakladım temizledim sagnı solunu toparladım motorunu temşzledim yag nı koydum
Ama kar yagdı :)
-
Aynen iç dış yıkattım garajına çekene kadar yağmur yağdı ama yinede içi temiz kaldı :D
-
Bugun hondamın slencerını cıkarıp gezdirdim :)
-
Hondam için birşey yapmadım bugün ama o benim için birşey yaptı arıza lambası yaktı gözünü sevdiğim :) Muhtemelen karışımdandır hallettirmem lazım bi ara :)
-
Hondam için birşey yapmadım bugün ama o benim için birşey yaptı arıza lambası yaktı gözünü sevdiğim :) Muhtemelen karışımdandır hallettirmem lazım bi ara :)
Karışım olayı önemlidir ayar ile çok rahat çözülmesi gerekiyor eğer sürekli oluyorsa bilgisayar bağlantı aparatı alırsın donanimhaber lpg bölümünde ustalardan yardım alarak kendin ayarını yaparsın
-
Plaka küçüldü :)
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/530751_10151352970847488_1660409030_n.jpg)
bir hafta içinde 8li ön arkda park sensörüde geliyor öndeki zımbırtılardanda kurtulkdukmu tamamdır
-
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/530751_10151352970847488_1660409030_n.jpg)
bir hafta içinde 8li ön arkda park sensörüde geliyor öndeki zımbırtılardanda kurtulkdukmu tamamdır
arka sensörlere ne oldu bozuldumu ?
-
arka sensörlere ne oldu bozuldumu ?
benim arkada yoktu kamera var servisin taktığıda hoşuma gitmemişti gecekondu gibi kablolar sarkıyordu dedim boştan yere 4 tane delik açtırmayım olmadı daha sonra ben adam akıllı birşey alır taktırırım dedim nasip bugüneymiş bunda plkalık çıktıktan sonraki görüntününde payı büyük tabi :)
-
cyclonemu aldın
-
yok tee japonyadan getirtiyorum :) markası önemli değil ama aynısı tr de 170-190tl civarı bir fiyatı var benim ufak tefek ıvır zıvırla 100tl :) servisine taktırması parklar ve sislerde değişecek 120tl gibi bir fiyat çıkarttılar sağdaki soldaki tuningcilerde 90-100tl arası dediler 20-30 daha fazla veririm yetkiliservisinde taktırırm hayırlısylka gelsinde
-
Dün eg civiclerde yaşanan bir sorun olan ön camların sıyırması problemi ile ilgilendim. Cam en üste kadar normal ilerliyor, tam kapanmaya yakın kanalları sıyırıyor, öne yatıp dışarı çıkıyordu. Cam motorunu söktüm temizledim eğrilmiş olan yerleri düzelttim. Sorun % 90 düzeldi. Yinede çok az bi sapma oluyor ama bu sapma camın yerinden çıkmasına neden olmuyor. Cam tam yerine oturuyor. Aynı işlemi bugün şöför kapısı içinde uygladım yamuklukları düzelttim temizledim yağladım fakat bu camda sorunu bir türlü çözemedim. Ne yaptımsa olmadı. Abiler sizlerin bir önerisi varmı ? Yaşanan sorunu bu resim anlatır umarım
(http://img826.imageshack.us/img826/8351/81998727.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/826/81998727.gif/)
-
ben çok şey yapıyorum hondama ama buraya yazmak aklıma gelmedi hiç:)basitten başlayayım bugün benzin aldım araca:)
-
bendede oldu 10 dkka da hallettirdim . gres yağ ile yağlanması gerek pasdan dolayı motoru zorluyo cam kaldırma motorunu .
-
(http://img26.imageshack.us/img26/4031/20130131121321.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/26/20130131121321.jpg/)
elimden geldiğince yapmaya çalıştım..ama baya zormuş.. :) olsun ben yaptım :)
-
buguün ben yola cıktım hondacığımla biri geldi arkadan caktı neymiş teliyle oynuyomuş bugün hondama zarar verdim anlicağın
-
buguün ben yola cıktım hondacığımla biri geldi arkadan caktı neymiş teliyle oynuyomuş bugün hondama zarar verdim anlicağın
geçmiş olsun umarım buyuk hasar yoktur.
davyjones24;
Yeni bi akım başlatabilirsin plakaya karbon uygulama cok yaygın bısey degıl hatta ben ılkkez goruyorum ve guzel olmuş :)
-
teşekkür ederim semih aslında plaka harf ve rakamlarım kalıbı olsa karbon kağıdın üzerinden çizip kalıbı çıkar fakat..önce çiz sonra kes plakaya yapıştır sonrada plakadan falçatayla uydur biraz sıkıntı...şu harf rakam kalıbı bulursam tanıdık ve sevdiklerime bedavadan yaparım hem vakit geçmiş oluyor..
-
aPP almadan önce görseydım bende uygulardım bagajda duran orjınallerın ustune deneyecegım zaman bulunca. Bende bu tarz şeylerle uğraşırken çok eğleniyorum güzel oluyor emek vermek :)
-
güzel olmuş elinize sağlık,bu arada sadece ön plakamı kare yapsam kaça çıkar,nerde nasıl yapılıyor.
-
muhursuz fosforlu hologramlı sadece muhuru eksık nette 17-20 tl arası tek kare app plaka 1 gunde yolluyorlar
-
muhursuz fosforlu hologramlı sadece muhuru eksık nette 17-20 tl arası tek kare app plaka 1 gunde yolluyorlar
semih bu şekilde alıp kullansak sıkıntı oluyormu,mühürsüz.trafikte işlem yaptırma vs. gerek yokmu?
-
oluyor dıyorlar ama ben aylardır gezıyorum bırcok tanıdıgımda gezıyor daha plakama dıkkat eden olmadı app tan ceza yıyende gormedım şahsen
-
adamlar TR ve turk bayragı hologramına kadar yapıyorlar
-
kompenantların tweeterlerını kelebeklere yerlestırdım..orjınal oldu :)
-
cilalandık :)
-
Allah'ın emri yine yeniden kurşunsuz 97 alındı :) , kapı altı , bagaj , torpido ve tavan aydınlatmaları led lendi :)
-
savasa soktum arabayı :)
-
yine benzin yine benzin :) cumartesi günü ön arka 8 li sensor takıldı , park lar ve sisler beyazlandı :)
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12980_10151406301397488_944116235_n.jpg)
(https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/19620_10151402649242488_1494292011_n.jpg)
(https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529810_10151403378152488_536131273_n.jpg)
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/251399_10151403380012488_2139083805_n.jpg)
-
yağmur kaydırıcı ile camları temizledim on numara oldu,yarım depoya yakın benzin ve araç içi koku:)müsait bi ara da silecekleri yenileyecem:)
-
15 liralik lpg aldım aslanıma 47 48 km götürüyor şehir içi yeterli :)
-
mugen spoiler , ön arka kırmızı H logolar ve bagaj havuzu satın aldım :) yarın kargodan gelince montaj ;)
-
çarşamba apexi yaylarımız geliyor basıyoruz :)
-
triger devir daym ve kayışlarımızı tazeledik
-
20 gaz 15 benzın aldım eve dönerken 20 tl lık gazın 15 tl sini harcadım :D
-
her zmankı gibi yakıtımızı aldık yıkandık kapımızda yatıyoruz :) vtec 2
-
bugün kaportaya verdim tamponlar kaporta sisiler kople yenilenicek :)
-
yıne polısler cevırdı takla atarak ellerınden kurtuldum :)
-
yıne polısler cevırdı takla atarak ellerınden kurtuldum :)
baş belada abi polislerle bu ara modifiyeli araclara takmış durumdalar kafayı istanbuldaki bi kaç vukaaattan dolayı .....napıcaz bilmiyorum adam gibide gitsen ceviriyo şekilde yapsak ceviriyo
-
Yakıt alım ve yıkattım:) 1 gün evvelde balatada ötme sesi vardı toz dolmuş kampananın içi fenaydı ve ayar yapıldı el freni de fren de on numara oldu,artık daha iyi,kampananın araya 20 tl sıkışmış:D
-
otopark için aylık abonelik yaptık
artık gözümüz arkada kalmayacak
-
benim düldül cıktı kaporta ve imaj değişikliğinden fotoları gelcek yakında :)
-
İç,dış ve motor detaylı olarak temizlendi :D
-
bakım için randevu alındı
-
yine benzin yine benzin :) cumartesi günü ön arka 8 li sensor takıldı , park lar ve sisler beyazlandı :)
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12980_10151406301397488_944116235_n.jpg)
(https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/19620_10151402649242488_1494292011_n.jpg)
(https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529810_10151403378152488_536131273_n.jpg)
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/251399_10151403380012488_2139083805_n.jpg)
Ne kadara mal oldu sensörler ve ledler? Ankara'da nereye yaptırdınız?
-
sensörler yurt dışından geldi 95 tl led parklar 30tl sisler Xenon beyaz 55w 30tl montajını bora da yaptırdım içime sinmedi yol üstündeki elektrikçilere :) sis ve parklardan elimde var istiyen olursa 60 tl çiftini verebilirim sensörüde getirte bilirim piyasada biraz araştırma yaparsanız sensörler 8li isteğe bağlı önlerdeki sensörlerin sesini kapatma özelliği olanlar mübarek montaj harici 150-200 arası değişiyor
-
montaja ne kadar para aldılar toplam borada sensörlerle beraber ??
-
montaja ne kadar para aldılar toplam borada sensörlerle beraber ??
150tl verdim bir güzelde iç dış yıkama :) 5-6 yere sordum 100-130 arası değişen fiyatla montajını yapıyorlar poodof :) birazdaha veririm içim rahat eder dedim serviste yaptırdım
BU arada unuttum plaka aydınlatmalarıda led lendi :) o da var içinde
sabahın köründe tek tosun benim :))))
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/858635_10151402359142488_119362016_o.jpg)
-
hehehe nasıl ön sensörler aslında bu arabada birazda ihtiyaç malum ön evladiyelik de alıştım artık :D bende düşünüyorum arabada ufak oynamaları da elime biraz para geçsin.. özellikle parkları ledlemeyi düşünüyorum hangi tip taktın 4 lümü 8 limi ??
-
led ler 13 SDM :)
(http://i.ebayimg.com/t/2pcs-T10-13-SMD-Pure-White-CANBUS-Error-Free-Interior-Car-W5W-13-LED-Light-Bulb-/00/s/NjAwWDYwMA==/$T2eC16dHJGIE9nnWrdEFBQCvyu6zd!~~60_3.JPG)
-
seninki mavi yalnız beyazı yokmu bunun ?
-
seninki mavi yalnız beyazı yokmu bunun ?
buz mavisi :) bence daha hoş duruyor :) beyazıda denedm gelen sövdü giden sövdü çok göz alıyor
(https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/856919_10151403379042488_1558998645_o.jpg)
-
8 li beyaz taktırsam ?? 13 lük maşallah explorer gibi :D bide bizim bi mugen kit çekmemiz lazım artık vaktı geldi bence :D
-
:D bende bunlarla biraz dolaşayım merceklileri var onlardan alasım var mugen plastik kit de geliyor :) nasipse yazın takarım seneyede renk değişimi fotodaki renk
(http://fc07.deviantart.net/fs43/f/2009/056/a/e/honda_civic_mugen_RR_front_by_kauwan.jpg)
-
angelları boşver bence modası geçti yeni moda cant yay :D ankarada kaplama gmg var fena yapmıyorlar işlerini arkadaşın coupe 3.20d sini kaplattık maviye... mugeni nerden kaça aldın :D
-
o da yurtdışından geliyor fiyatı bende kalsın :)) angel zaten yapmam seviyorum farların şeklini şlemalini
-
ampuller zaten beyaz ama hafif maviye kaçıyor buyrun bir resim de benden :)
sağ taraftaki araç ve farlarda 2numara film çekili onu da unutmayınız :)
(http://b1303.hizliresim.com/17/2/kn7b7.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
Bugün güzelce iç dış bıcı bıcı yaptım havaya aldanarak bakalım 2 3 gün temiz kalsa kardır :)
-
ampuller zaten beyaz ama hafif maviye kaçıyor buyrun bir resim de benden :)
sağ taraftaki araç ve farlarda 2numara film çekili onu da unutmayınız :)
(http://b1303.hizliresim.com/17/2/kn7b7.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
bide karşıdan foto koyarmısın
-
3. yıl bakımı yapıldı, iç dış tertemiz yapıldı.
-
Stop aldım...:)
(http://img90.imageshack.us/img90/2828/34628922.jpg)
-
WD-40 aldım motoru bir güzel temizledim sanat eseri oldu vallahi...
-
bugün Honda'm için stress yaptım....
aracı kapalı otoparka bıraktım, ama anahtarı da bıraktım.... hiç sevmiyorum bu işleri offf offf. ama gel gör ki, bazen mecbur kalıyorsun....
-
bugün Honda'm için stress yaptım....
aracı kapalı otoparka bıraktım, ama anahtarı da bıraktım.... hiç sevmiyorum bu işleri offf offf. ama gel gör ki, bazen mecbur kalıyorsun....
Sorma dostum yaa o anahtar isteyen tiplere bende uyuzum!
Birde sanki gıcıklık olsun diye aracı senin çektiğin yerden illa alıp başka bir yere götürüyorlar
-
içim rahat etmedi, gittim baktım...
honda sevgisi böyle böyle oluyor demekki
-
Az önce baktım ön tamponla farlar arası axcık gibi geldi gözüme üşenmedim komple tamponu söküp ayar yaptm:)
-
mügen cam rüzgarlığı sipariş ettim, sabırsızlanarak bekliyorum...
-
2-3 Gündür kapıda yatıyor garibim bu akşam işten eve gidince yıkıycam bi temizlensin :)
-
Bugün olmasada yakın zamanda OGS cihazını yerleştirdim ve logoyu söküp Kırmızı logo taktım çok güzel oldu :)
(http://img62.imageshack.us/img62/4205/1hrm.jpg)
(http://img15.imageshack.us/img15/2362/wmz7.jpg)
-
ben fulledim depoyu bu sefer klima açık gezince hep fazla yaktı:) (8.6lt)
-
Bugün olmasada yakın zamanda OGS cihazını yerleştirdim ve logoyu söküp Kırmızı logo taktım çok güzel oldu :)
(http://img62.imageshack.us/img62/4205/1hrm.jpg)
(http://img15.imageshack.us/img15/2362/wmz7.jpg)
Nasıl söktün abi logoyu biraz anlatabilir misin?
Bende sökmek istiyorum bi kaç defa çekmeye çalıştım kırılacak diye vaz geçtim geriye...
-
Bende sökmek istiyorum bi kaç defa çekmeye çalıştım kırılacak diye vaz geçtim geriye...
[/quote]
Biraz zor oldu logoyu kanırtıp resimdeki yuvarlak deliklerin içindeki ayaklarını kesmemiz gerekiyor bende yabancı bir forum sitesinden buldum biraz uğraştırıyor ama sonucu cok güzel oluyor :)
http://www.8thcivic.com/forums/diy-honda-civic-interior-style-mods/283742-dyi-grafixpressions-jdm-steering-wheel-emblem.html (http://www.8thcivic.com/forums/diy-honda-civic-interior-style-mods/283742-dyi-grafixpressions-jdm-steering-wheel-emblem.html)
-
Biraz zor oldu logoyu kanırtıp resimdeki yuvarlak deliklerin içindeki ayaklarını kesmemiz gerekiyor bende yabancı bir forum sitesinden buldum biraz uğraştırıyor ama sonucu cok güzel oluyor :)
http://www.8thcivic.com/forums/diy-honda-civic-interior-style-mods/283742-dyi-grafixpressions-jdm-steering-wheel-emblem.html (http://www.8thcivic.com/forums/diy-honda-civic-interior-style-mods/283742-dyi-grafixpressions-jdm-steering-wheel-emblem.html)
[/quote]
Abi benim amacım senin taktığın gibi kırmızı logo değil, çıkarıp canlı bi renk yapmak ;) Şöyle fosforlu falan :D
-
O zaman çıkarırken dikkat etmek lazım ki çok zor kanırtıp cıkarmadan zarar vermeden cıkarman zor o zaman güzel bi işçilikle boya ? sağına soluna maskeleme bandı kullan resim fırçasıyla falan istediğin renge boya ,? :)
-
O zaman çıkarırken dikkat etmek lazım ki çok zor kanırtıp cıkarmadan zarar vermeden cıkarman zor o zaman güzel bi işçilikle boya ? sağına soluna maskeleme bandı kullan resim fırçasıyla falan istediğin renge boya ,? :)
Bakıcaz artık olmadı sizin gibi yapıştırma işlemi yapacağız.
Sağol bilgi paylaşımın için ;)
-
Rica ederim Paylaşım ve bilgi aktarma için burdayız İyi forumlar ;)
-
arka balataları temizlettim bi güzel fren ayarı yaptırdım:)bi de çukura girdiğimde bozuk para gibi bi ses geliyodu ön takım değil belliydi ama bulamamıştım usta lak diye buldu:egzos vuruyomuş:)
-
Bende bugun arabama benzin aldım. 42 lt ye fullenmiş oldu :) Lpg li olduğundan ilkkez benzin fullenmiş oldu :)
-
Bugün değil ama C.tesi günü forum arkadaşımız Serna kullanıcı adıyla kayıtlı olan arkadaşla anlaştık Jant&Lastik aldım
İşte Resimler;
(http://img163.imageshack.us/img163/4425/mpcz.jpg)
(http://img713.imageshack.us/img713/8526/x1nr.jpg)
Bence Çok yakıştı yapmak istediklerimin içinde şimdi Anatomik spoiler ve Ön tampon'a kare plakalık kaldı :)
-
vtec2 me bugün jant lastik aldım motorunu yıkadım renkli bijon aldım daha sayamacağım bir sürü şey aldım. kendime bir çorap bile almadım.
(http://p1307.hizliresim.com/1c/h/q993r.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://u1307.hizliresim.com/1c/h/q99bz.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://p1307.hizliresim.com/1c/h/q998d.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
(http://p1307.hizliresim.com/1c/h/q999x.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
Bugün değil ama C.tesi günü forum arkadaşımız Serna kullanıcı adıyla kayıtlı olan arkadaşla anlaştık Jant&Lastik aldım
İşte Resimler;
(http://img163.imageshack.us/img163/4425/mpcz.jpg)
(http://img713.imageshack.us/img713/8526/x1nr.jpg)
Bence Çok yakıştı yapmak istediklerimin içinde şimdi Anatomik spoiler ve Ön tampon'a kare plakalık kaldı :)
Hayırlı olsun Okanım en sevdiğim jant orijinal her zaman iyidir.güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
-
Hayırlı olsun Okanım en sevdiğim jant orijinal her zaman iyidir.güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
Sağol abicim güzel oldu ama fırsat bulup yıkayamadım bir parlatmak lazım Jantları falan :) Hatta kırmızı jant göbeği araştırıyorum :)
-
Sağol abicim güzel oldu ama fırsat bulup yıkayamadım bir parlatmak lazım Jantları falan :) Hatta kırmızı jant göbeği araştırıyorum :)
kırmızı folyo yapıştırırız,çok arama :)
-
Hayirli olsun abi gule gule kullan =)
-
Allah razı olsun Teşekkür ederim Dışa yapılacak sadece bir spoiler kaldı başka birşeye gerek yok :) Yani para olsa yapılırda biraz sakin olmak gerek varımızı yoğumuzu arabaya yedirmenin alemi yok :)
-
Bi RR yakışır :D
-
Yapma bunu Can sokma bizi borca :d
-
hocam sanki bu sorunun aslı bugün allah için ne yaptın dan alıntımı yaptın gibi
-
hocam sanki bu sorunun aslı bugün allah için ne yaptın dan alıntımı yaptın gibi
Eski sayfalara bakarsanız Sizin yazdığınızı yazan birçok arkadaşımız mevcut. Bugun allah için ne yaptıgımız Allah ile kullar arasında. Biz burada honda için yapılanları dillendiriyoruz.
-
arabayı geçen iç dış temizlettim bugünde kendim süpürdüm bi de farlara cila attım:D
-
Bugün Honda Radar'da Subap ayarı yaptırdım sonra çıktım LPG cide ayar yaptırdım ve aracı yıkatıp şirkete geldim
(http://img811.imageshack.us/img811/4196/12pz.jpg)
(http://img33.imageshack.us/img33/2175/os97.jpg)
(http://img832.imageshack.us/img832/8323/9ql7.jpg)
(http://img708.imageshack.us/img708/663/vfth.jpg)
(http://img855.imageshack.us/img855/5716/e8wy.jpg)
(http://img163.imageshack.us/img163/3879/5ava.jpg)
-
bugün hondamı evede buraktım dün ve ondan önceki günde evde bıraktım arabamı kardeşim
-
bugün hondamı evede buraktım dün ve ondan önceki günde evde bıraktım arabamı kardeşim
bundan sonra hondalarımızı evde bırakıcaz bu benzin fiyatlarıyla :)
-
LPG taktırın arkadaşlar cillop gibi basın Gazlamaya devam :)
-
lpg fiyatlarıda aldı başını gidiyor olmazsa arabaya azar azar su versek alışırmı suyla gitmeye :dil
-
depoyu fulledim yıkattım yarın yine ince temizlik:)
-
Dün gece aracıma Tavan aydınlatmasını Şerit LED ile yapmaya çalıştım çok beğendim ben :)
Karton'dan bir şablon hazırladım ve üzerine Led'leri yerleştirdim
(http://img594.imageshack.us/img594/3265/i8jb.jpg)
Daha sonra kablolar vs görünmesin diye üzerine A4 kağıdından maskeleme yapıp uhu ile yapıştırdım :)
(http://img708.imageshack.us/img708/4624/6jst.jpg)
Bozuk olan Tavan lambası vardı fazladan elimde onların başlarını kullanarak lehimledim
(http://img836.imageshack.us/img836/3028/kt2u.jpg)
Sonra hepsini yerleştirdim
(http://img543.imageshack.us/img543/3932/nxud.jpg)
Işık bu şekilde oldu ne kadar belli bilemiyorum :)
(http://img543.imageshack.us/img543/149/3t4f.jpg)
Dışardan birkaç resim çektim ama gözle görüldüğü gibi güzel görünmüyor birde telefon T20 olunca bi işe yaramıyor :)
(http://img838.imageshack.us/img838/152/91da.jpg)
(http://img812.imageshack.us/img812/7374/mszw.jpg)
Not:Her ne kadar Abim gibi el işçiliğim olmasada birşeyler yapıyoruz elimizden geldiğince :) :D
-
Maşallah güzel çalışma olmuş gayet başarılı emeğinize sağlık güle güle kullanın..
-
Maşallah güzel çalışma olmuş gayet başarılı emeğinize sağlık güle güle kullanın..
Teşekkür ederim
-
Araçta gecikmeli aydınlatma yok mu hocam sizin?
Ledler az akım çekeceği için kapılar kilitlendikten sonra çok geç sönecektir ve sızıntı akımından dolayı inceden ledler devamlı yanacaktır.
Sisteme uyumlu olması için watt'lı direnç kullandınız mı yoksa?
-
Araçta gecikmeli aydınlatma yok mu hocam sizin?
Ledler az akım çekeceği için kapılar kilitlendikten sonra çok geç sönecektir ve sızıntı akımından dolayı inceden ledler devamlı yanacaktır.
Sisteme uyumlu olması için watt'lı direnç kullandınız mı yoksa?
Yok hocam hiç bir sıkıntı aynı şekilde geçikmeli olarak söndü herhangi bir problem yok gecenin 2 sinde gidip taktım herhangi bir sızıntıda yok zaten şerit ledler üzerinde ufak dirençlerde var daha önceki aracımada yapmıştım bir sorun olmadı
-
Güle güle kullan dostum, bilgilendirme için teşekkür ederim :)
-
okanım gayet güzel yapmışsın işçiliği,patlak ampulün uçlarını kullanmak yaratıcı olmuş+ledlerin üzerine kare kare kesip kağıt kaplamakta zor fakat şık olmuş.benden kapmışsın bişeyler eline emeğine sağlık.güle güle kullan,kazasız belasız inşallah.
-
Güle güle kullan dostum, bilgilendirme için teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim sizde yapabilirsiniz herhangi bir sızıntı yok :)
okanım gayet güzel yapmışsın işçiliği,patlak ampulün uçlarını kullanmak yaratıcı olmuş+ledlerin üzerine kare kare kesip kağıt kaplamakta zor fakat şık olmuş.benden kapmışsın bişeyler eline emeğine sağlık.güle güle kullan,kazasız belasız inşallah.
Eee Abimizsin o kadarda kapalım :) Teşekkür ederim abicim çok şık oldu birde ben bu şerit led'in güçlü olanından aldım biri küçük smd led idi 4 tl metresi ben bunu 7 tl ye aldım süper aydınlattı tam istediğim gibi :) Bu akşam harita ışıklarını yapacağım led haftasonuda Bagaj ışığını yaparım olay biter
-
Haftasonu Ön hoparlörleri değiştirdim sağ ön tamamen bozulmuş ses gelmiyordu 1 takım (2adet pionner) hoparlör aldım http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-ts-g1644r-16-cm-250-watt-2-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otpiotsg1644r&categoryId=26090&navq=categoryid%3d26090%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d0%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dotpiotsg1644r%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bpioneer%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575_26090%257d%26fh_refview%3dlister (http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-ts-g1644r-16-cm-250-watt-2-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otpiotsg1644r&categoryId=26090&navq=categoryid%3d26090%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d0%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dotpiotsg1644r%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bpioneer%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575_26090%257d%26fh_refview%3dlister)
Linkteki gibi birşey ama ben 80 tl ye aldım Yenibosna Bit pazarından üzerindeki kolonlar ne kadar tel maşa birşeymiş bayramdan sonra arka hoparlörüde pionner alcam arka oval hoparlör içinde 120 tl fiyat verdi şuan ses çok hoş oldu arkalarıda takınca anfiye ihtiyaç duymayacağım sanırım
-
Bayram dinlemedim seyran dinlemedim Kampanaları boyadım :)
-
iç dış yıkattım cilada attıracaktımda yıkamacı abi sabah sabah cilayı nerden buluyum dedi.
-
iç dış yıkattım cilada attıracaktımda yıkamacı abi sabah sabah cilayı nerden buluyum dedi.
:):)süpermiş:)
-
yıllardır kullandığım pokartımda biriken puanlarla 50 tl lik beleş gaz aldım. 60 tl birikmiş ama günde 50den fazla kullanılamıyormuş. :)