Gönderen Konu: bu insanları anlamıyorum (okuyun)  (Okunma sayısı 3850 defa)

DENON

bu insanları anlamıyorum (okuyun)
« : Mart 08, 2012, 04:38:08 ÖS »
siteden bır arkadaş bugun emme manıfoldu ıstedi

tamam bulur yapar yollarım dedım

paranı akşama mutlaka hesabına gecıcem dedı

güvendım ve sıparişi verdım kendı hesabımdan cıkmacıya para aktararak

çıkmacı adam kargoyu cıkardıgını sööledi telefonda

siparişi veren arkadaş aradan 1.5 saat geçti , yusuf vazgeçiyorum dedi

şimdi güvendik hatamı ettik siz söyleyin ne olur

durup dururken 250 tl para verdim kenarda dursun dıye bır emme manıfolduna

ayıptır yahu

bana kazık atan arkadaş bu sitenın bır üyesidir bilginize

becoca

• __ByR@Mm__
Ynt: bu insanları anlamıyorum (okuyun)
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2012, 04:42:20 ÖS »
Bu arkadaş kimse iyi yapmamış.

Hocam Bu tarz işlerde parayı almadan işlem yapmamak en güzeli.

Bende Bir dönem kırtasiye islettim.Şiparis veriyorlar Getiriyorsun. Bu sefer vaz geçtim oluyor.

O yuzden Sizin başınıza gelmiş. Diğer abilerimi kardeşlerimin kulağına küpe olsun.

İşin içine maddiyat girince kendinizi sağlama alın.Eş dost akraba vs statü ye bakmayın.

« Son Düzenleme: Mart 08, 2012, 04:43:26 ÖS Gönderen: becoca »

DENON

« Yanıtla #2 : Mart 08, 2012, 04:43:07 ÖS »
Bu arkadaş kimse iyi yapmamış.

Hocam Bu tarz işlerde parayı almadan işlem yapmamak en güzeli.

Bende Bir dönem kırtasiye islettim.Şiparis veriyorlar Getiriyorsun. Bu sefer vaz geçtim oluyor.

O yuzden Sizin başınıza gelmiş. Diğer abilerimi kardeşlerime de ders olsun.

İşin içine maddiyat girince kendinizi sağlama alın.Eş dost akraba vs statü ye bakmayın.

yahu adam sıtenın üyesi dedık güvendik , herkese şüpheylemı yaklaşalım

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2012, 04:45:14 ÖS »
Valla malesef böyle. Ben amca oğlundan kazık yedim. Var gerisini sen hesapla.

Elimdeki paramın son kurusuna kadar verdim 10 güne verecekti.

3 ay geçti Sağolsun ömrümde çekmediğim parasızlıgı çektim.

Eden kendine eder. Malesef herkeze süpheyle yaklaşmak gerekiyor :(

DENON

« Yanıtla #4 : Mart 08, 2012, 04:51:03 ÖS »
şemsiye açılmadı yapacak bişi yok

seferad

« Yanıtla #5 : Mart 08, 2012, 04:51:43 ÖS »
söyle kimse  bilsin herkes utanır belki

DENON

« Yanıtla #6 : Mart 08, 2012, 04:54:52 ÖS »
yok mesele o adamı dışlatmak değil ama bana hele şu dönemde bayaa zarar verdi, kimseye güvenmeyeyimmi onu anlamak ıstıyorum sadece

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2012, 05:03:53 ÖS »
yok mesele o adamı dışlatmak değil ama bana hele şu dönemde bayaa zarar verdi, kimseye güvenmeyeyimmi onu anlamak ıstıyorum sadece
bro yapılacak 2 şey var kim olduğunu ben biliyorum o adam kendisi yazacak buraya sebebini eğer geçerli bir sebep varsa yapıcak bişi yok

2.olarakta çıkmacıyı arıyacaksın durumu anlatacaksın bundan başka bişi yapılamaz

normalde bu satış olayını bilirsin benden de malzeme aldın hesapta parayı görmeden kati suretle malzeme yollanmaz;)

yukarıda yapılacak şeyleri söyledim o arkadaş kendini biliyor ve buraya geçerli sebebini yazar umarım...

piscocuk

« Yanıtla #8 : Mart 08, 2012, 05:06:44 ÖS »
geçmiş olsun...bu kişi yüzünden belkide gerçekten iş yapacağın kişilerde mimlendi artık.gelde güvenip yardım et..

CAGLAR28

« Yanıtla #9 : Mart 08, 2012, 06:28:16 ÖS »
ben de aynısını jant lastikte ve geçenlerde arkadaşım malzeme alacağım dediğinde verdiğim parayla yaşadım.bir daha da tövbe iyilik yaramıyor.

carousal

« Yanıtla #10 : Mart 08, 2012, 07:51:30 ÖS »
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Dört şey münafıklık alametidir: Emanet olunana hıyanet etmek, yalan söylemek, vaadini bozmak, sözünde durmamak.)

Hayvan yularından, insan sözünden tutulur.

Er olan sözünde durur.

Not: Bunları genele yazıyorum. Kimse üzerine alınmasın. Maalesef günümüzde insanların birbirine olan güveni azalıyor. Keşke insanoğlu bu duruma düşmese. Telefon açıp araba soruyorsun, gram boya yok denilen arabalar komple boyalı, kazasız denilen arabalar pert kayıtlı çıkıyor. Varın gerisini siz düşünün.
« Son Düzenleme: Mart 08, 2012, 07:53:30 ÖS Gönderen: carousal »

BraTo

« Yanıtla #11 : Mart 08, 2012, 08:01:36 ÖS »
Yusufum bu 2 oluyor benim bildiğim. Sen herkesi ben mi sanıyorsun? :) Atalar boşuna dememiş 'Para peşin, kırmızı meşin'

inventor

• Co-Admin
« Yanıtla #12 : Mart 08, 2012, 08:16:16 ÖS »
yusuf bendede öyle çok malzeme kaldı bende artık çok samimi değilsem parayı göndermeden ürün temini yapmıyorum çok geçmiş olsun neyim emmesi özelden yazarsan elinden çıkartmak için yardımcı olmaya çalışırım

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #13 : Mart 08, 2012, 08:48:30 ÖS »

Geçmiş olsun hocam.. Bu işlerde gerçekten taviz vermemek gerekir..

DENON

« Yanıtla #14 : Mart 08, 2012, 08:52:43 ÖS »
Yusufum bu 2 oluyor benim bildiğim. Sen herkesi ben mi sanıyorsun? :) Atalar boşuna dememiş 'Para peşin, kırmızı meşin'
sevdın cidden kımseye bılerek ve ısteyerek yamuk yapmadım şimdiye kadar , insanlara güvenmemek kadar kötü bişeyde bılmıyorum bu hayatta , ben mı cok ıyı nıyetlı yaklaşıyorum çözemedim dogrusu , yaa dıyorum kı bu adam bu sıtenın uyesı yüzyüze bakıcaz bıryerlerde denk gelıcez güvensizlik etmeyeyım elımden gelenı yapayım ama yanlış yapıyorum sanırım , bu bana kazık atan vatandaşa ıkı gündür özelden merak ettıgı ve benım bılgım dahılınde olan şeylerde yardımcı olmaya çalıştım ama sonuc bu oldu, allaha havale edıyorum ne dıyeyım

DENON

« Yanıtla #15 : Mart 08, 2012, 08:53:38 ÖS »
yusuf bendede öyle çok malzeme kaldı bende artık çok samimi değilsem parayı göndermeden ürün temini yapmıyorum çok geçmiş olsun neyim emmesi özelden yazarsan elinden çıkartmak için yardımcı olmaya çalışırım
saol mehmet abı herkes bılırkı benım elımde parca durmaz satılır  o konuda sıkıntı yok ama neden böyle bişey yapıldı benım takıldıgım konu orası

Muhsin07

« Yanıtla #16 : Mart 08, 2012, 08:57:18 ÖS »
Yapacak bişey yok abi insan oğlu çiğ süt emmiş bu devirde kimseye güvenmemek lazım

canpower7

« Yanıtla #17 : Mart 09, 2012, 09:10:49 ÖÖ »
bi saniye arkadaslar..konuyu anlamafan dinlemeden tek tarafli hemen yargilayip infaz etmiyelim! konunun asil muatabi bizzat benim.. hayir ben yusufla gorustum..dun mesajlastik konusduk..yusuf bey benle konusurken iki cumlesini burda yazayim..birincisi ''benim elimde yok zaten alip yapip bi kenarda bulundurucaktim zaten''  ikinci cumlesi de şuydu..''sen parayi gonder ben alip yaparim sana oyle gonderirim'' 

simdi bende okey dedim anlastik..  bir kere telefonda gorustugunuz kisiye bukadar nasil guvenirsiniz? ben kendisiyle gorusdum ve muhim bi konu olmasa vazgecmezdim dedim..ben bu muhim konuyu burda herkese aciklamak zorundada degilim..kimseyede kazik atmamisimdir!
parca veya bi urunu alip parasini gondermemezlikde yapmamisimdir..dun yusuf beye okadar soylememe ragmen israrla mesaj atmaya devam etti,ben guzellikle belirttim durumumu..ayrica konusmamizdan ve ''sozde anlasmamiz''dan sadece 10 dakika sonra kendisine durumu bildirdim.. bukadar kisa sure icinde parcayi alip kargonun kendisine edilmesi de ayri bir muamma.. 
o yuzden lutfen arkadaslar konuyu tek tarafli bir sekilde okuyup dusunup burda yargisiz infaz yapmayalim..rica ediyorum islubumuza dikkat edelim..saygilar..

deniz

• Co-Admin
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2012, 09:23:55 ÖÖ »
Yusuf bey'in cavabından sonra konu tarafımdan kitlenicektir...
Bilginize...

http://www.teamhondaturkey.com/forum/satilanlar/onemlisatilik_ilani_acmadan_lutfen_okuyun-t4206.0.html

canpower7

« Yanıtla #19 : Mart 09, 2012, 09:29:02 ÖÖ »
yok arkadaslar anlamadan dinlemeden biri tutmus biri mahkemeye cikarmis biri yargilamis digeride asmis.. konusan arkadaslar taniyor zaten masallah beni hadisi serif bile yazip ogutlemisler.. saygi duyuyorum herkese ama once anlayip dinleyip oyle yargilayin..tabi bide tanimaya calisin lutfen..saygilar..

DENON

« Yanıtla #20 : Mart 09, 2012, 09:36:24 ÖÖ »
10 dakıka sonra msj attım dıyosan sana lafım yok başka can kardeşim , konu kılıtlenebılır denız hanım