Gönderen Konu: Bu harita başka harita  (Okunma sayısı 1647 defa)

poseidon999

Bu harita başka harita
« : Ocak 24, 2012, 04:17:49 ÖS »
Bileniniz vardır.

www.yandex.com.tr

Aslında bu bir arama motoru ama ana sayfasındaki
bilgi haritası istanbul panoraması simgesini tıkladığınızda
mavi ile işaretli sokaklara girip sanki oradaymış gibi mouse veya okları kullanarak dolaşabiliyor
isterseniz zoom yapabiliyorsunuz. zaman geçirmek için birebir.

ama maalesef şimdilik sadece istanbul'un merkezi için var. Bunun dünya çapında olanına

maps.google.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Orada da haritanın sol üst köşesindeki sarı adamı mavi yollara sürükleyip bırakıyorsnuz.

Hadi iyi gezmeler.

faw13

Ynt: Bu harita başka harita
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2012, 04:30:04 ÖS »
pek de istanbul merkezi denemez ya, nerdeyse bütün istanbulun panaroması var, hatta bazı merkezlerde dolanırkene arkadaşlarımı falan buldum yandex te :D ayrıca ara sokaklara kadar trafik bilgisi de vermekte (doğruluğundan hala tam emin olamadım ama genelde doğru sanki), yanılmıyorsam ankara için de çıkardılar yandex maps

poseidon999

« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2012, 04:49:02 ÖS »
pek de istanbul merkezi denemez ya, nerdeyse bütün istanbulun panaroması var, hatta bazı merkezlerde dolanırkene arkadaşlarımı falan buldum yandex te :D ayrıca ara sokaklara kadar trafik bilgisi de vermekte (doğruluğundan hala tam emin olamadım ama genelde doğru sanki), yanılmıyorsam ankara için de çıkardılar yandex maps

Ankara için olanını bilmiyordum girip bakayım.
İstanbul merkez derken mesela beşiktaş-üsküdar-beyoğu-sultanahmet gibi merkezi yerlerde neredeyse her sokakta var ama
yeşilköy-avcılar ya da kartala falan gidince sadece ana yollara ve arterlere inebiliyorsun.

faw13

« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2012, 04:51:17 ÖS »
valla kadıköyde, evimin olduğu ara sokak bile vardı :D (hakkaten ara bu arada :P) avcılar tarafına gidince detayı düşüyor ama doğru

poseidon999

« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2012, 04:54:07 ÖS »
Ben bizim laz bakkalı bile gördüm  :)

sanli90

« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2012, 06:59:08 ÖS »
Bu haritayı kullanıyorum aynı zamanda google dan bile güncel geçen tatil için balıkesir güreye gidicektim google bakıyorum otel gözükmüyor aklıma rusların haritası geldi yandex girdim baktım otel gözüküyor aklınızda bulunsun bu haritada aynı zamanda akıllı telefonlar için örneğin android telefonlar için apk sıda var yükleyip ceptede kullanabilirsiniz ben kullanıyorum trafik bilgisinide arabalarda takılı olan gps lerin uydudaki hızından alıyor örnek vermek gerekirse filo araç kiralama şirketlerinin verilerini alıyor ücretiyle kullanıyor tavsiye ederim...