saygı duyarım 3-4 yıl bineceğim dedin ya neden boş modellere bakıyon , 1 model yılı düşük olsun full olsun bence
teşekkür ederim hondacolik.Keşke imkan olsa hem 2001 olsa,hem full olsa,bide 19bin olsa 
hem 2001 hem full hem manuel hemde gri renkli olanını satabilirim ama çok kararsızım
bi gün satıcam diyorum bi gün binicem diyorum çok arada kaldım 
sat kurtul
bana satarsan bende kurtulurum
gel sen iki kişiyi kurtar sevaptır 
valla hocam sen önce araştır kafana göre bişey bulursan onlara gidersin neden dersen,
ben arabayı yazın 138bin km de iken 18.750 e aldım. çok acele karar verdim gözüm kapalı aldım.
ben üçüncü sahibi olduğumu düşünüyorum 9 yıl 1 kişide kalmış araba sonra birinin eline geçmiş arabadan para kazanmak isteyen birinin, o da yayları kesmiş abart egzos takmış falan arabayı kendince şekil yapayım demiş.
ben arabayı aldım,
yayları hemen çıkarttım spor yay taktım,
egsozda sıkıntı vardı onu yaptırdım,
ön camda ufak bir çatlak vardı o büyüyü verdi , çiziği atladı kocaman oldu ön cam değiştirdim , camlara film çektirdim.
sonra araba sabahları basmıyordu , elektrik tesisatında problem var ya da marş motoru sıkıntılı sandım ama yanılmışım akü bitikmiş , gittim sıfır mutlu akü aldım.
yağını filtrelerini komple daha 1 hafta önce değiştirdim.
ön körükleri , rotilleri , salıncakları değiştirdim.
arabayı adam ettim sonra da döndüm arkama bir baktım ki ben baya baya kendimi kaptırmışım , boğazımdan kesip arabaya harcamışım aslı astarını geçmiş.
o yüzden satıp satmamakta kararsızım diyorum bilmem anlatabildim mi

çok fazla zarar etmeyeceğimi bilsem satmayı da düşünüyorum.
sen yinede araştır iyice olmazsa benim arabamın değerini kafanda oluştur bi teklif verirsen düşünürüm. araba şuan 144binde. sağ ön çamurluk değişik bel altında 5-6 parça boya var. şaselerde direklerde oynama yok. tabi gözle görmeden ustana baktırmadan da bi çok şey anlatıldığı gibi olmuyor:)
neyse çok uzattım hayırlı akşamlar