TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: oktayoo - Aralık 11, 2012, 10:02:48 ÖS

Başlık: Bu Araç Hakkında Ne Dersiniz Arkadaşlar ?
Gönderen: oktayoo - Aralık 11, 2012, 10:02:48 ÖS
Aklımda 1.6 ies var ama bu aracı görünce vtec2 isteğim depreşti :) ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kadina-etek-erkege-vtec-yakisir-acilll-75348372/detay/
Başlık: Ynt: Bu Araç Hakkında Ne Dersiniz Arkadaşlar ?
Gönderen: hondacolik - Aralık 11, 2012, 10:04:50 ÖS
plakasını alırsan bana PM at emniyette bi sorgulatttırıyım araç güzel duruyor sadece görünen bu
Gönderen: oktayoo - Aralık 11, 2012, 10:07:34 ÖS
plakasını alırsan bana PM at emniyette bi sorgulatttırıyım araç güzel duruyor sadece görünen bu

Tamam yarın telefon açıp isterim plakasını,ayrıca Bursadaki arkadaşlardan aracı gören tanıyan varmı?
Gönderen: hondacolik - Aralık 11, 2012, 10:08:23 ÖS
ok  >=ok
Gönderen: oktayoo - Aralık 12, 2012, 12:13:21 ÖS
pm attım,
Gönderen: berk-sinan - Aralık 13, 2012, 12:54:32 ÖÖ
Ben gordum bu araci bence baska araba bak derim..
Gönderen: tunci - Aralık 13, 2012, 08:02:39 ÖÖ
Oktay kardeş, bu araba 2001 model ama modifiye yapmış sanırım. Makyajlı vtec ler gibi görünüyo,
Gönderen: semieh - Aralık 13, 2012, 08:33:47 ÖÖ
19  -20 arası vtec satandamı varmıs vay be  umarım temız cıkar   ve  yenı sahibi olursun. fiyat ucuz dıye önyargılı olmamak gerek.Hayırlısı   :)
Gönderen: poseidon999 - Aralık 13, 2012, 08:42:43 ÖÖ
Ofsayt 1- Kadına etek Erkeğe Vtec Yakışır .. Acilll (Kullanması değil tabi ama bunu yazması apaçiliğin ilk göstergesi)
Ofsayt 2 - acil diye açtığı ilanda plaka yok.
Ofsayt 3 - aracın kaporta motor yürüyenle ilgili hiçbir şey yazmamış plaka durumu ile birleşince sürpriz çıkacağı belli oluyor.
Ofsayt 4 - Aracın dış görünüşüne bakınca heyecanlı hızlı bir arkadaş olduğu belli oluyor bu sebeple araca nasıl baktı bilinmez. Ben çok temkinli yaklaş derim.
Gönderen: tunci - Aralık 13, 2012, 09:17:31 ÖÖ
19  -20 arası vtec satandamı varmıs vay be  umarım temız cıkar   ve  yenı sahibi olursun. fiyat ucuz dıye önyargılı olmamak gerek.Hayırlısı   :)

Bu hafta 2003 ES beyaz vtec arabamı sattım. 20 bine :)
Gönderen: s3z3r54100 - Aralık 13, 2012, 09:43:19 ÖÖ
Yay flnda var galiba yürüründe motorunda sıkıntı yoksa alınır ama plaka sorgulatın bi pert ve ya hasarlı çıkmasın
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Aralık 13, 2012, 11:30:10 ÖÖ
2001 * 96 01 ile 01 06 kasanın ortak kasası olduğundan tutulmuyor diye biliyorum bu yüzden en azından 2002 olmalı abi.

bulunmaz değil bulunur
Gönderen: hondacolik - Aralık 13, 2012, 12:03:02 ÖS
Oktay, araçla ilgili  gerekli araştırma yapıldı pm attım  34...33
Gönderen: berk-sinan - Aralık 13, 2012, 02:28:36 ÖS
Ben gordum kullandim aracin sadece dis goruntusu var kaputu actim koruma yok yer gozukuyo tofas gibi yagdan camurdan motor gozukmuyor.
İcine girdim koltuklar yamuk duruyo dosemeler cok kirliydi.suspansiyon hic yok 18 bile etmez.
Gönderen: oktayoo - Aralık 13, 2012, 03:33:30 ÖS
Hondacolik mesajını aldım çok sağol,araçtan vazgeçilmiştir.Siz değerli tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim,yardımlaşma örneği bu işte birbirimizi yanlış yapmaktan,tabiri caizse kazık yemekten kurtarıyoruz.İçime sinmemişti aynı şeyleri düşünmüşüz poseidon999 dostumla.Hayırlısı arayışa devam,tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,çok sağolun.
Gönderen: oktayoo - Aralık 13, 2012, 05:13:24 ÖS
bu nedir arkadaşlar,1.4 varmı bunlarda? alınırmı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aaacciiiiilllllllll-satilik-ilk-gelen-alir-100531170/detay/
Gönderen: Ghan - Aralık 13, 2012, 05:56:58 ÖS

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aaacciiiiilllllllll-satilik-ilk-gelen-alir-100531170/detay/

Doğrudur var,ama bence yaklaşma satmakta çok zorlanırsın.
Gönderen: oktayoo - Aralık 13, 2012, 06:27:31 ÖS

Doğrudur var,ama bence yaklaşma satmakta çok zorlanırsın.

1.4 ü varsa almam zaten,ben yok sanıyordum.1.4is vardı sattım.. artık 1.6 lazım :) Teşekkürler.
Gönderen: hondacolik - Aralık 13, 2012, 06:41:47 ÖS
rica ederim oktay , yardımcı olabiliyorsak ne mutlu hepimize
Gönderen: poseidon999 - Aralık 14, 2012, 06:54:51 ÖÖ
Yakın bir arkadaşım 2001 model 1.4 vtec sattı bu aracın aynısı ve ilan verdikten 3 hafta sonra hatırısayılır bir fiyata gitti
19.000 E ek kasa civic almaktansa bunu almak çok daha mantıklı ve çok az yakıyordu
Gönderen: dreammaker_11 - Aralık 14, 2012, 10:54:45 ÖÖ
merhaba oktayoo arkadaşım,

bu sabah nette bakınırken bunu gördüm. 18bin kmde olduğunu iddaa ediyor. paylaşmak istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-sadece-18-bin-km-de-108214580/detay

Gönderen: hacettepeli - Aralık 14, 2012, 10:57:23 ÖÖ
az istemiş cidden (dalga gecmıyorum)
30 bin yazsaydı bile kesin dingilin biri gider alırdı
Gönderen: oktayoo - Aralık 14, 2012, 03:57:58 ÖS

bu sabah nette bakınırken bunu gördüm. 18bin kmde olduğunu iddaa ediyor. paylaşmak istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-sadece-18-bin-km-de-108214580/detay

Valla az istemiş 19 binde ise,ama benimde 19bin liram var konuşmak lazım bakalım,teşekkür ederim.
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Aralık 14, 2012, 04:14:18 ÖS

pek inandırıcı gelmiyo bana km..iyicek bi bakın derim
Gönderen: dreammaker_11 - Aralık 14, 2012, 04:43:26 ÖS
ne bileyim döşemeleri, direksiyon simidi dalan yıpranmamış gibi geldi bana. ama sonuçta fotoya yorum yapıyoruz canlısını görmek lazım. yardımcı olmak istedim sadece
Gönderen: oktayoo - Aralık 14, 2012, 04:46:50 ÖS
konuştuk adamla klasik galerici,km orjinalmi dedik araç bize bu şekilde geldi diyor.Bana inandırıcı gelmedi açıkcası telde 20ye bıraktı araç başında ufak bişey daha yaparız dedi.Yakın olsa gidip bakardım ama mantıklı gelmedi bana.
Gönderen: oktayoo - Aralık 14, 2012, 04:47:48 ÖS
ne bileyim döşemeleri, direksiyon simidi dalan yıpranmamış gibi geldi bana. ama sonuçta fotoya yorum yapıyoruz canlısını görmek lazım. yardımcı olmak istedim sadece

çok teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun.
Gönderen: YUNUS MERİÇ - Aralık 14, 2012, 05:11:23 ÖS
birde buna bak istersen ben konuşmuştum bi ara bu araçla ilgili yeni motor falan yaptırdım diyodu eleman fiyattada esnekti..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ben-araba-alacam-diyosan-bunu-alacan-sadece-binecen-103791098/detay/
Gönderen: oktayoo - Aralık 14, 2012, 06:06:46 ÖS
birde buna bak istersen ben konuşmuştum bi ara bu araçla ilgili yeni motor falan yaptırdım diyodu eleman fiyattada esnekti..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ben-araba-alacam-diyosan-bunu-alacan-sadece-binecen-103791098/detay/

buna girmesem daha iyi olacak,km yüksek motor yapılmış olması düşündürücü birde 4 sene binmeyi düşünüyorum satarkende sıkıntı olur gibi.ilginiz için teşekkür ederim.
Gönderen: s3z3r54100 - Aralık 14, 2012, 07:01:54 ÖS

buna girmesem daha iyi olacak,km yüksek motor yapılmış olması düşündürücü birde 4 sene binmeyi düşünüyorum satarkende sıkıntı olur gibi.ilginiz için teşekkür ederim.

Abicim yapmayın ya 19,400 200 bin km, daha arkadaşım 2 hafta önce izmir pazarından aldı 98 bordo manuel civic 200 binde 16.600 e
Gönderen: emrey - Aralık 14, 2012, 07:29:00 ÖS
Abicim ne olursa olsun bu fıyata bu ne allah askına parayı sokaktanmı topluyorz honda hondada arkadas kesınlıkle km orjınal değildir abi bize boyle geldiler sonradan bana bu denildi budamı varmış ben almadan önceki sahıbı yaptı ffelan fılan abı bulaflar kılişeleşti cok para abi bence ....
Gönderen: oktayoo - Aralık 14, 2012, 07:45:52 ÖS

Abicim yapmayın ya 19,400 200 bin km, daha arkadaşım 2 hafta önce izmir pazarından aldı 98 bordo manuel civic 200 binde 16.600 e

sezer motor yapılmış nasıl kullanılmış araç bilmiyoruz,200binde honda motoruna bişey olurmu sence.19binim var ve benim için ciddi bir para bu,sen olsan motor yapılmış aracı alırmısın.Kendi fd6 nı alırken neler yaşamıştın,çizdiler sonra vs. neler yaşadığını paylaştın bizlerle kendinize araç alır gibi düşünürseniz daha iyi olur.
Gönderen: s3z3r54100 - Aralık 14, 2012, 09:52:58 ÖS

sezer motor yapılmış nasıl kullanılmış araç bilmiyoruz,200binde honda motoruna bişey olurmu sence.19binim var ve benim için ciddi bir para bu,sen olsan motor yapılmış aracı alırmısın.Kendi fd6 nı alırken neler yaşamıştın,çizdiler sonra vs. neler yaşadığını paylaştın bizlerle kendinize araç alır gibi düşünürseniz daha iyi olur.

Kendime araç alırken Sahibindende listelemiştim 7 8 araç vardı 2 3 araç kafamda vardı, istanbula gittim sonra hepsini teker teker gezdim eksiklerini fazlalarını hesapladım son 3 araç arasında kalmıştım, aldığım dream 2008, 2010 model premium, sonra 2007 elegance, Hepsini değerlendirerek eledim resimdeki gibi hiç çıkmıyor araçlar premiuma gittik bakmaya arkadan vuruk vardı elegancen ise her yeri göçük çizik doluydu, sonra 2 gün ablamlarda kaldım orda aracı alcagım adamla çok konuştum yürürüne baktı yokladı fln her şeyi ince ince sonra bize expertize raporu fln cart curt bir sürü şey gösterdi araç resimdeki gibi duruyordu şahsen, Ben 31.500 e aldım 32 yede elegance vardı ama içime sinmedi ve çok boşdu aldığım araçta oldukça ekstra vardı ve kafama gerçekten yattı, böle bi tecrübem oldu kesinlikle ilana bakıp yargılamayın aracın titiz titiz bakın çamurluklara kaput altı en ince ayrıntısına kadar, ies zarar ettirmez ama piyasayıda dikkate almak lazım herkes sonradan yaptırılmış motordan uzak duruyor belki sanayide yaptırmıştır şüpheli o paraya daha temizi bulunabilr modifiyeyede aldanmayı modifiye yaplır önemli olan sizin kafanıza sinceğini bulmanız derim ben uzak dururdum acil paraya sıkışsan çok ucuza gider bu araç.
Gönderen: vaslan06 - Aralık 14, 2012, 10:05:43 ÖS

6000tl ekle de iyi bi vti al bence :D
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 06:24:42 ÖS
Arkadaşlar şu araç sahibi ile mesajlaştım,hafta içi 20bin için gelenler olacak dedi.Eğer haftasonuna kadar satılmazsa 19300 gibi verebileceğini söyledi (300tl nerden bulucam düşünüyorum).Bursadan tanıyan gören varmı acaba,"Mahir" satıcı adaşın sen değilsin demi? :) Ne dersiniz arkadaşlar kısmetimizde varsa nasıl araç sizce. "hondacolik" dostum plakaya baktırabilirmisin ,Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orijinal-honda-civic-1.6-ies-107189737/detay/
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 07:12:27 ÖS
güncel
Gönderen: s3z3r54100 - Aralık 16, 2012, 07:39:01 ÖS
Hocam ben artık tek bi cümle demek istiyorum (Hayırlı olsun)
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 07:53:14 ÖS
Hocam ben artık tek bi cümle demek istiyorum (Hayırlı olsun)

İnşallah "Sezer" kardeşim.teşekkür ederim.
Gönderen: ultrakif - Aralık 16, 2012, 08:49:59 ÖS
kardeş KM orjinal mi o rakamlara dikkat edersen hizaları farklı dikkat et bence o kadar para vereceksin
Gönderen: ultrakif - Aralık 16, 2012, 08:51:10 ÖS

inşallah kimseyi kandıramaz km göstergesinde rakamların biri üstte biri altta :S
Gönderen: hondacolik - Aralık 16, 2012, 08:55:34 ÖS
ultraaktif benimde dikkatimi çekti , yarın bakarım ben son muayenesindeki km sine , sorun değil

oktay unutmassam bakarım yarın ; oktay azda zorla anlaşalım gönlüm senden yana :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 09:04:35 ÖS
kardeş KM orjinal mi o rakamlara dikkat edersen hizaları farklı dikkat et bence o kadar para vereceksin

18bin olanı diyosan vazgeçtim ondan zaten :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 09:05:34 ÖS
ultraaktif benimde dikkatimi çekti , yarın bakarım ben son muayenesindeki km sine , sorun değil

oktay unutmassam bakarım yarın ; oktay azda zorla anlaşalım gönlüm senden yana :)

Bende aynı şeyleri düşünüyorum ama imkanlar valla konuştuğumuz gibi birde ben seni ankarada anladım ığdır sa gelemem ki :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 09:06:46 ÖS
bu arada istanbulda bir kaç araçla daha konuşuyorum,kısmet bakalım takipteyim.
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 09:09:43 ÖS
son linkteki araç bursada olan ilk 3 harf düzgün duruyor normal değilmidir,ikinci sahibiyim diyor doğruysa :) olursa soruşturucaz inşallah yardımlarınızla.
Gönderen: hondacolik - Aralık 16, 2012, 09:28:25 ÖS
bu saatten sonra benim araştırmam abes olur  , yanlış anlaşılmak istemem ; allah gönlümüze göre nasip etsin
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 09:35:27 ÖS
bu saatten sonra benim araştırmam abes olur  , yanlış anlaşılmak istemem ; allah gönlümüze göre nasip etsin

"hondacolik" dostum neden böyle bir düşünceye kapıldın.
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 10:09:23 ÖS
güncel
Gönderen: semieh - Aralık 16, 2012, 10:35:07 ÖS
Bursa'daki 5-6 parca boyalı demıs  arac zaten kac parcadan olusuyor  bosver  acele etme  bu araç ıcın bence  19.3 de cok 
Gönderen: oktayoo - Aralık 16, 2012, 10:41:29 ÖS
Bursa'daki 5-6 parca boyalı demıs  arac zaten kac parcadan olusuyor  bosver  acele etme  bu araç ıcın bence  19.3 de cok 

haklısın semih de ne yapıcaz anlamadım,hayırlısı diyelim.
Gönderen: semieh - Aralık 17, 2012, 08:09:44 ÖÖ
Abi  almak için alma.  oluruna bırak  ama  acil  ihtiyacın varsa  küçük cocuk  veya  hastalık (Allah göstermesin) bilemem tabi
Gönderen: berk-sinan - Aralık 17, 2012, 08:50:42 ÖÖ
Baska sehirden araba almani tavsiye etmem..
Araci gidip gormen serviste baktirman yol masrafi felan en az 500 lira..
Acele etme iste bu dedigin araci al.
Gönderen: semieh - Aralık 17, 2012, 08:58:06 ÖÖ
Baska sehirden araba almani tavsiye etmem..
Araci gidip gormen serviste baktirman yol masrafi felan en az 500 lira..
Acele etme iste bu dedigin araci al.

Bursa'da  bulunursa  ben    ne gerekıyorsa yaparım   ustama gosterırım ılgılenırım musaıt oldugum surece   muhtemelen dıger şehirlerdede  birçok arkadas  yardımcı olacaktır bu gibi durumlarda 
Gönderen: oktayoo - Aralık 17, 2012, 02:38:13 ÖS
teşekkürler arkadaşlar,"Semih" bursadan olumlu bir haber gelirse yardımcı olursan çok sevinirim.
Gönderen: semieh - Aralık 17, 2012, 03:24:16 ÖS
akşam 7 den  sonra ve  hafta sonları  musaitim  gerek  olursa  seve seve
Gönderen: hondacolik - Aralık 17, 2012, 04:02:47 ÖS
oktay kusura bakma çok yoğun oluyor hafta başı , sorgulama yapacağım araçların plakalarını yaz yarın müsait olursam bakarım
Gönderen: oktayoo - Aralık 17, 2012, 09:00:32 ÖS
Arkadaşlar güzel araçlar var ve fiyatlarda anlaşabileceğimi tahmin ediyorum hatta belki daha altı olursa süper olacak,acele etmeme kararımda ısrar edicem biraz daha,hayırlısı baktığım bazı ilanlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-karizma-honda-ariyanlra-120-hp-full-107311044/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyaz-inci-104158459/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-99-model-88bin-km-de-civic-108026124/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-satilik-masrafsiz-honda-civic-2000-model-107856857/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sade-ve-temiz-104004709/detay/
Gönderen: semieh - Aralık 17, 2012, 11:32:10 ÖS
ooo piyasa baya  baya  düşmeye başlamış bu  ilanlara bakılırsa
Gönderen: oktayoo - Aralık 18, 2012, 12:59:28 ÖÖ
Hangisi ya sundadir ya bunda :)
Gönderen: semieh - Aralık 18, 2012, 09:44:00 ÖÖ
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-is-life-style-107536538/detay/

bende bunu gördüm  az önce kriterlerine uyuyormu bilemem :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 18, 2012, 10:30:59 ÖÖ
semih en sevmediğim renk diyeceğim ama seninkide aynı :) :)
Gönderen: semieh - Aralık 18, 2012, 10:38:51 ÖÖ
hahaha :D  de abi bende  rengıne bayılıp almadım ama birbirimizi sevdik zamanla :))
Gönderen: s3z3r54100 - Aralık 18, 2012, 10:52:11 ÖÖ
İese kırmızı abicim  >=ok :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-mod-guvenlik-paket-manuel-kazasiz-degisensiz-full-jdm-106350344/detay
Gönderen: oktayoo - Aralık 18, 2012, 11:07:41 ÖÖ
sezer bikaç kez denk geldim kırmızıya hoşuma gitmedi resimlerde güzel gözüküyor ama yakından kötü.hep pasta cilalı gezmek lazım kırmızı ek kasa aracı göstermiyor benim gördüklerim öyleydi enazından.
Gönderen: oktayoo - Aralık 19, 2012, 08:00:11 ÖS
Arkadaşlar bursadaki araçtan haber geldi konuştum adamla,sol arka cam otomatiğini yeni yaptırmış,arka koltuk kafalarının deri döşemesinde sökükler varmış,sürücü koltuğu köşesinde inip binme sırasındaki sürtünmeden deforme varmış,direksiyon simidi üst tarafta aşınma varmış,3.sahibi 2.sahibi komşusu 10binde almış kendisi 80binde almış km.orjinal garanti veririm diyor.arka cam resistansı çalışmıyor (kronik benim hallettiğim bişey),boyaları bu yaptırmış kaput üstüne inşaattan bişey dökülmüş kaputta hafif göçük olunca yaptırırken 4 kapı çamurluklarada temizlik boyası attırmış.kaza değişen yok diyor sol arka stop hariç arkadan hafif dokunmadan çatlamış ve tampon tırnağı atmış.yaptırmış stopu değişmiş.triger 100binde kendi değiştirmiş,debriyaj setini hiç yaptırmamış durumu hakkında çok bilgisi yok.fiyat olarak 19a verecek.Yarın yada cuma gelin diyor.
 Aracı görmek lazım,sizin bu duruma göre düşünceleriniz nedir?
 "Sezer" yardımcı olabilirmisin zahmette vermek istemiyorum aslında size ama bursaya gelip boş geri dönmek var.İşiniz varsada inanın gerek yok.
 "Mahir"nerelerdesin seninde görüşünü almak isterim.
Teşekkürler.
Gönderen: oktayoo - Aralık 19, 2012, 08:56:35 ÖS
güncel :)
Gönderen: s3z3r54100 - Aralık 19, 2012, 10:00:08 ÖS
aracın linkini atsana
Gönderen: oktayoo - Aralık 19, 2012, 10:29:53 ÖS
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orijinal-honda-civic-1.6-ies-107189737/detay/

"Sezer" araçtan sanki soğudum biraz,kararsızım kendini zorlama denk gelirsen bak,teşekkür ederim.
Gönderen: oktayoo - Aralık 19, 2012, 10:30:56 ÖS
"Semih" olacaktı önceki mesajlar kafa karışı tabii :) bursadan "Semih" :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 19, 2012, 10:33:03 ÖS
İçimden bir ses yarın git şu arabayı al diyor.bi sıcaklık verdi bana araç bide fiyatı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-temiz-bakimli-arac-107604014/detay
Gönderen: s3z3r54100 - Aralık 19, 2012, 11:19:26 ÖS
Oktay usta bu aracın değişen boya durumu nedir

Benzinde besleyebilceksen Makyajsız olması önemli deilse fiyat emsallerine göre uygun ama durumunu bilmiyorum benim objektif yorumum ben dış görünüşe önem veren biriym makyajsız olması gri olmasa arka planda göstermiş aracı bide boş paket galiba abs dahil yok tek teşvik eden fiyatı bence biraz daha araştırın acele etmeyin

edit: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-temiz-bakimli-arac-107604014/detay bu araca yorum yapmışım.
Gönderen: emrey - Aralık 19, 2012, 11:42:48 ÖS
abi makyajsız alma bu boşu eger ordudan begenırsen bakarım ben yardımcı olurum.....
Gönderen: omeryesil - Aralık 20, 2012, 12:17:21 ÖÖ
arkadaş kırmızı 1998 civic iesi 3 yıl önce 13000 e vermiştim üzerinde 3 aylık 17'' jant lastikle 1700 para vermiştim o zaman. altından değerli hale geldi :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 12:47:47 ÖÖ
Tesekkurler arkadaslar 17750 olan aracin durumunu bilmiyorum.yarin konusurum.Bursadaki arac icin ne diyorsunuz.Omer hic sorma 19 lira var temiz bir ies bulamiyoruz.
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 12:55:48 ÖÖ
Emrey tesekkurler oraya gelmem zor olur.
Gönderen: semieh - Aralık 20, 2012, 08:22:29 ÖÖ
"Semih" olacaktı önceki mesajlar kafa karışı tabii :) bursadan "Semih" :)

geldım :) 
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 09:58:54 ÖÖ
"Semih" hoşgeldin kafalar karıştı iyice bursadaki satıcı ile konuştum durum yukarıda anlattığım gibi,direksiyondaki aşınma ve 80binden 154 bine kadar bundaymış araç debriyaj setini değiştirme zamanıda gelmiş olabilir.eğer yakınsan bakmanı istiycem zahmet vermek istemiyorum.sana uzak biryerse hiç zahmet etme kısmeti bundan sonra İstanbulda arıycam inşallah.Başka ilden araç almak zor iş :)
Gönderen: semieh - Aralık 20, 2012, 10:59:17 ÖÖ
abi problem degıl aksam gıder bakarım da . sen nasıl bakmamı  ıstıyorsun gidip gorurum sıkıntı yok. honda  ustası var bizim adam  kabul edıyormu   baktırmaya  nıyetıne gırdıysenız  kaldırıp altına ustune baktıralım motora baktıralım  ama sen  bu kadar boyayla satarken  zarar edeceksın  bence  benım arac 170 binde   dreksıyonda asınma hıc yok neredeyse enteresan  geldi bana bazı seyler
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 12:15:06 ÖS
abi problem degıl aksam gıder bakarım da . sen nasıl bakmamı  ıstıyorsun gidip gorurum sıkıntı yok. honda  ustası var bizim adam  kabul edıyormu   baktırmaya  nıyetıne gırdıysenız  kaldırıp altına ustune baktıralım motora baktıralım  ama sen  bu kadar boyayla satarken  zarar edeceksın  bence  benım arac 170 binde   dreksıyonda asınma hıc yok neredeyse enteresan  geldi bana bazı seyler

kafamı kurcalayanda o aslında km orjinal garanti veririm diyo direksiyon üst kısmı erimiş baya soğuttu beni açıkcası,kabul etmeye ediyo dedim bir arkadaş gelcek tamam istediği yere gösterebiliriz diyor.Fakat erteliyelim şimdilik bir iki araç var istanbulda bakıcam onlara bakalım.
 Yardımların ve iyi niyetin için çok teşekkür ederim.
Gönderen: semieh - Aralık 20, 2012, 12:17:51 ÖS
rica ederim :)
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Aralık 20, 2012, 04:22:51 ÖS
Arkadaşlar bursadaki araçtan haber geldi konuştum adamla,sol arka cam otomatiğini yeni yaptırmış,arka koltuk kafalarının deri döşemesinde sökükler varmış,sürücü koltuğu köşesinde inip binme sırasındaki sürtünmeden deforme varmış,direksiyon simidi üst tarafta aşınma varmış,3.sahibi 2.sahibi komşusu 10binde almış kendisi 80binde almış km.orjinal garanti veririm diyor.arka cam resistansı çalışmıyor (kronik benim hallettiğim bişey),boyaları bu yaptırmış kaput üstüne inşaattan bişey dökülmüş kaputta hafif göçük olunca yaptırırken 4 kapı çamurluklarada temizlik boyası attırmış.kaza değişen yok diyor sol arka stop hariç arkadan hafif dokunmadan çatlamış ve tampon tırnağı atmış.yaptırmış stopu değişmiş.triger 100binde kendi değiştirmiş,debriyaj setini hiç yaptırmamış durumu hakkında çok bilgisi yok.fiyat olarak 19a verecek.Yarın yada cuma gelin diyor.
 "Sezer" yardımcı olabilirmisin zahmette vermek istemiyorum aslında size ama bursaya gelip boş geri dönmek var.İşiniz varsada inanın gerek yok.
Teşekkürler.

abi istediğin zaman araca bakarım cumartesi pazar. ama aracın çetelesi çok ya mide bulandırıcı koltukta yırtık nefretlik kapı carpmasından deforme falan bu laf boş kabaca desinki öküz gibi kullandım arabayı

istediğin zaman bakarız yine de
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 05:18:31 ÖS
Teşekkürler.

abi istediğin zaman araca bakarım cumartesi pazar. ama aracın çetelesi çok ya mide bulandırıcı koltukta yırtık nefretlik kapı carpmasından deforme falan bu laf boş kabaca desinki öküz gibi kullandım arabayı

istediğin zaman bakarız yine de

"mahir" hoşgeldin,teşekkür ederim sağol bakmaya devam ediyoruz.
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 06:02:51 ÖS
şuan ilgilendiklerim,

1.Aracın ön çamurluk çekiçlenip düzeltilmiş ve boyalı.Başka bişeyi yokmuş satıcı ile telde pek anlaşılacak gibi değil.gidip aracı görmek gerek.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-satilik-masrafsiz-honda-civic-2000-model-107856857/detay

2.Bu aracı arkadaşlar istemedi makyajsız ve boş olduğundan ama fiyatı cazip.Aracın sahibi vefat etmiş ailesi satışa çıkarmış şöförleri bakıyor telefona,bildiği bir kazası yokmuş ama boya değişen durumunu bilmiyor gelin götürüp baktırın dedi.Araç temize benziyor en azından km.orjinal gözüküyor.fiyatta uygun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-temiz-bakimli-arac-107604014/detay

3.havaalanında çalışan bir arkadaş ilk sahibinden almış reno scenic alacakmış o yüzden satıyor.Aracına güveniyor,değişeni yok tampon ve kapıdaki sürtmeden dolayı kendisi boyatmış.tesisatı sökerse 19750 verecek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2001-piril-piril-manuel-masrafsiz-orjinal-honda-107798662/detay

şimdilik bu kadar.
Gönderen: hondacolik - Aralık 20, 2012, 06:05:51 ÖS
temiz araç zor bu piyasada , bide boş olanlar (abs -havayastığı felan olmayanlar ) , çok şükür temiz adam temiz araba kullanır hayırlısı olsun hakkında oktay
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 06:07:31 ÖS
birde bu var konuşmadık daha.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sade-ve-temiz-104004709/detay/
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 06:08:38 ÖS
temiz araç zor bu piyasada , bide boş olanlar (abs -havayastığı felan olmayanlar ) , çok şükür temiz adam temiz araba kullanır hayırlısı olsun hakkında oktay

Hondacolik teşekkür ederim sağol,hayırlısı.
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 07:35:34 ÖS
birde bu var konuşmadık daha.

Düzeltme,kapora almış sahibi satılmış.
Gönderen: oktayoo - Aralık 20, 2012, 08:21:31 ÖS
güncel..
Gönderen: oktayoo - Aralık 21, 2012, 05:25:42 ÖS
Bugün şu araca gidip baktık arkadaşla (kubilay.71) telde tesisatı ve jantları alırsam 19400 e veririm dedi,iyi bir arkadaş sağolsun yinede.Dedim gelip araca bakalım fiyatta anlaşırız bi şekilde dedim.Gittik gördük aracı sadece yay yok arabada herşeyi yapmış ve çok güzel olmuş çok beğendik.Plaka sorgulama,şase nodan sigortacıma sorgulatma ve en son Radar honda Şeref ustamı aradım(çok saolsun bir telle yetkili servise baktırttı aracı) sonuç sms de 5 hasar 1300-1460-640-380 tl gibi fiyat,yetkili servis kaydı 2006 yılında kaput ve sol far değişmiş.Değişeni varmış dedim bilmiyordum inanın diyor,içime sinmedi böyle olunca ama araç çok hoşumuza gitti dedim sana son teklif 19bine tesisat jant hiç bişeye ellemeden olduğu gibi ver.Abi olmaz zarar ederim kapıda çürütürüm o fiyata veremem dedi o fiyatı 4 kez gördü vermedim,3 ay bekler yazın 21e satarım dedi,işiniz rastgelsin o halde dost olarak geldik dost kalalım diyerek ayrıldık.Araç bakmaya devam :) güncel.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2001-piril-piril-manuel-masrafsiz-orjinal-honda-107798662/detay
Gönderen: hondacolik - Aralık 21, 2012, 10:11:50 ÖS
Bugün şu araca gidip baktık arkadaşla (kubilay.71) telde tesisatı ve jantları alırsam 19400 e veririm dedi,iyi bir arkadaş sağolsun yinede.Dedim gelip araca bakalım fiyatta anlaşırız bi şekilde dedim.Gittik gördük aracı sadece yay yok arabada herşeyi yapmış ve çok güzel olmuş çok beğendik.Plaka sorgulama,şase nodan sigortacıma sorgulatma ve en son Radar honda Şeref ustamı aradım(çok saolsun bir telle yetkili servise baktırttı aracı) sonuç sms de 5 hasar 1300-1460-640-380 tl gibi fiyat,yetkili servis kaydı 2006 yılında kaput ve sol far değişmiş.Değişeni varmış dedim bilmiyordum inanın diyor,içime sinmedi böyle olunca ama araç çok hoşumuza gitti dedim sana son teklif 19bine tesisat jant hiç bişeye ellemeden olduğu gibi ver.Abi olmaz zarar ederim kapıda çürütürüm o fiyata veremem dedi o fiyatı 4 kez gördü vermedim,3 ay bekler yazın 21e satarım dedi,işiniz rastgelsin o halde dost olarak geldik dost kalalım diyerek ayrıldık.Araç bakmaya devam :) güncel.

DİKKATLİ OL oktay acele etme

bu araba sıfır hata ''maşallah'' son fiyatı sen biliyorsun :)

(http://a1212.hizliresim.com/14/p/h4df0.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
Gönderen: prevailingboy - Aralık 22, 2012, 12:12:22 ÖÖ
bence oktay abi hondacolik in aracı alacak:)
Gönderen: hondacolik - Aralık 22, 2012, 12:17:47 ÖÖ

prevailingboy , ben oktay dostuma fiyat verdim , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

(http://b1212.hizliresim.com/14/q/h4kjf.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)

Gönderen: prevailingboy - Aralık 22, 2012, 02:02:08 ÖÖ

prevailingboy , ben oktay dostuma fiyat verdim , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

(http://b1212.hizliresim.com/14/q/h4kjf.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)

hayırlısı:)
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 11:16:06 ÖÖ
"hondacolik" hayırlısı valla,şu ığdırdan senin ankaraya gelmen konusu ve benim ankaraya geliş dönüş durumu+masrafları kafamı karıştırıyor.Sen burda olsan almıştım çoktan :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 01:20:16 ÖS
Yeni hedefim gidip bakıcam,ne dersiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-2001-model-104562475/detay
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 02:27:01 ÖS
Yeni hedefim gidip bakıcam,ne dersiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-2001-model-104562475/detay

Bu araçtan vazgeçildi :) sms plaka sorgulaması
*3 adet hasar ,680-640 ve 1450 cihaz çalınması hadi bu neyse araç 2009 muayenede 155bindeymiş :) 2011 de 135bin :)
Rabbim ıslah etsin bunları,
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 03:59:02 ÖS
arkadaşlar kendimi hiç kasmayıp gidip şu aracı alsammı,varsın makyajsız olsun,abs airbag olmasın temiz olsun ies olsun yetmez mi?yavaş yavaş kafama göre yaparım.Ne dersiniz, :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-sigara-icilmemis-honda-civic-108985531/detay
Gönderen: hondacolik - Aralık 22, 2012, 04:49:11 ÖS
"hondacolik" hayırlısı valla,şu ığdırdan senin ankaraya gelmen konusu ve benim ankaraya geliş dönüş durumu+masrafları kafamı karıştırıyor.Sen burda olsan almıştım çoktan :)

arabanın muayenesi yeni buraya vereceğin parayı ist-ankara parası yaparsın , benim ankaraya gelişim 200 tl sadece, 1 ay önce geldim 1000km : 200tl  senin istanbula gidişin : 100 tl toplamda 350-400 tl fazla verecen ama 5-6 yıl masraf etmeden bineceksin içine sine sine ; hayırlısı bakalım dostummm ; son fiyat belli biliyorsun ararsan konuşabiliriz numaramı atmıştım ben sana pm ile
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 05:00:50 ÖS
hondacolik yardımların ve iyi niyetin için çok sağol gerçekten.Düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım bir türlü sebep maddiyat başka sorun yok zaten.19bin son param sizin saydığınız masraflara ek olarak 400 trafik sigortası+plaka değişimi ruhsat sicil vs. tam bilmiyorum neler yapılacağını ama netten baktığım kadarıylada 200 de oraya gidecek+zaman koşuşturma.Senin aracının fiyatını öldürmek istemiyorum,seni ve kendimi zor duruma düşürmemek için bu çabam.
 2001 model 123binde ve çok hoşuma giden aractan 400tl için ve satıcının tesisatı alırım yaklaşımından dolayı vazgeçtim.
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 05:10:49 ÖS
bu sebeplerden dolayı bütçeme göre araba bakayım diyorum şunun gibi ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-sigara-icilmemis-honda-civic-108985531/detay/
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 05:37:01 ÖS
buda bütçeme göre ;
Gönderen: hondacolik - Aralık 22, 2012, 05:39:33 ÖS
saygı duyarım 3-4 yıl bineceğim dedin ya neden boş modellere bakıyon , 1 model yılı düşük olsun full olsun bence
Gönderen: oktayoo - Aralık 22, 2012, 05:45:07 ÖS
saygı duyarım 3-4 yıl bineceğim dedin ya neden boş modellere bakıyon , 1 model yılı düşük olsun full olsun bence
teşekkür ederim hondacolik.Keşke imkan olsa hem 2001 olsa,hem full olsa,bide 19bin olsa :)
Gönderen: mkdf330 - Aralık 23, 2012, 02:14:53 ÖÖ
teşekkür ederim hondacolik.Keşke imkan olsa hem 2001 olsa,hem full olsa,bide 19bin olsa :)
hem 2001 hem full hem manuel hemde gri renkli olanını satabilirim ama çok kararsızım :) bi gün satıcam diyorum bi gün binicem diyorum çok arada kaldım :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 23, 2012, 03:59:35 ÖS
hem 2001 hem full hem manuel hemde gri renkli olanını satabilirim ama çok kararsızım :) bi gün satıcam diyorum bi gün binicem diyorum çok arada kaldım :)

sat kurtul :) bana satarsan bende kurtulurum :) gel sen iki kişiyi kurtar sevaptır :)
Gönderen: hondacolik - Aralık 23, 2012, 06:13:49 ÖS
oktay , müşteri çıktı düşünme aşamasındayım , deiğim fiyata öncelik senin  biraz düşünüyümmmm  ; sevap iyidir hoşdur neden olmasın
Gönderen: mkdf330 - Aralık 23, 2012, 09:10:03 ÖS

sat kurtul :) bana satarsan bende kurtulurum :) gel sen iki kişiyi kurtar sevaptır :)
valla hocam sen önce araştır kafana göre bişey bulursan onlara gidersin neden dersen,
ben arabayı yazın 138bin km de iken 18.750 e aldım. çok acele karar verdim gözüm kapalı aldım.
ben üçüncü sahibi olduğumu düşünüyorum 9 yıl 1 kişide kalmış araba sonra birinin eline geçmiş arabadan para kazanmak isteyen birinin, o da yayları kesmiş abart egzos takmış falan arabayı kendince şekil yapayım demiş.
ben arabayı aldım,
yayları hemen çıkarttım spor yay taktım,
egsozda sıkıntı vardı onu yaptırdım,
ön camda ufak bir çatlak vardı o büyüyü verdi , çiziği atladı kocaman oldu ön cam değiştirdim , camlara film çektirdim.
sonra araba sabahları basmıyordu , elektrik tesisatında problem var ya da marş motoru sıkıntılı sandım ama yanılmışım akü bitikmiş , gittim sıfır mutlu akü aldım.
yağını filtrelerini komple daha 1 hafta önce değiştirdim.
ön körükleri , rotilleri , salıncakları değiştirdim.
arabayı adam ettim sonra da döndüm arkama bir baktım ki ben baya baya kendimi kaptırmışım , boğazımdan kesip arabaya harcamışım aslı astarını geçmiş.
o yüzden satıp satmamakta kararsızım diyorum bilmem anlatabildim mi :)
çok fazla zarar etmeyeceğimi bilsem satmayı da düşünüyorum.
sen yinede araştır iyice olmazsa benim arabamın değerini kafanda oluştur bi teklif verirsen düşünürüm. araba şuan 144binde. sağ ön çamurluk değişik bel altında 5-6 parça boya var. şaselerde direklerde oynama yok. tabi gözle görmeden ustana baktırmadan da bi çok şey anlatıldığı gibi olmuyor:)
neyse çok uzattım hayırlı akşamlar :)
Gönderen: oktayoo - Aralık 23, 2012, 09:16:07 ÖS
Hayırlısı bakalım forumdan hatırlıyorum az çok birde benzin göstergende sıkıntı vardı hallettinmi?Bende kararsız kaldım imkanları doğrultamadık bir türlü,fiyat düşürmeye başlayanlar var takipteyim.Gelişme olursa dönerim size.
Gönderen: mkdf330 - Aralık 23, 2012, 10:43:45 ÖS
Hayırlısı bakalım forumdan hatırlıyorum az çok birde benzin göstergende sıkıntı vardı hallettinmi?Bende kararsız kaldım imkanları doğrultamadık bir türlü,fiyat düşürmeye başlayanlar var takipteyim.Gelişme olursa dönerim size.
haklısın unutmuşum benzin göstergesinide tamir ettirdim :)