Gönderen Konu: Beyler bakın bakalım fikirler...  (Okunma sayısı 7034 defa)

Mahir TÜRKMEN

Beyler bakın bakalım fikirler...
« : Mayıs 25, 2012, 11:48:42 ÖS »
Merhaba arkadaşlar..

1,6 ies bulamıyorum ve bekle bekle beynim sulanıyor artık... Fiat Stilo lara bakacak kadar yani...

Aşağıdaki linkte bir ibiza var fikirleri bekliyorum 1,4 değil sadece tüm modelleri için yorum istiyorum sizlerden?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-satilik-seat-ibiza-86193676/detay
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2012, 11:49:09 ÖS Gönderen: Mahir TÜRKMEN »

Carismatiq

• Mustafa
Ynt: Beyler bakın bakalım fikirler...
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2012, 11:54:22 ÖS »

Bunların tek kapıları daha zor satılır diye düşünüyorum, bu kasalar bana tipsiz geliyor  :D

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2012, 11:57:34 ÖS »
Bir de bu ilan var tek kapı araca binmek geliyor içimden al bin diyorum kendi kendime :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stil-o-farkini-yarat-86584223/detay

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2012, 12:00:30 ÖÖ »

Tek kapı güzel ben çok rahat ediyorum.. Stiloların tipi daha güzel ve bu aracın rengide güzelmiş gösterişli duruyor ve daha yapılı kaslı..

Donanım ve motor olarakda üstün bana göre stilo daha dikkat çeker ibizada stiloya bak derim  >=ok

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2012, 12:03:22 ÖÖ »
Stilo spor bir araç olarak hoş ve diri görünen bir araba.. bana göre bir süre tek kapı arac rahatlık aile aracı olmayacağından dolayı :)

Stilonun donanımlarıda yeteri kadar dolu bir araç tek problemim marka FİAT :) yoksa gözüm kapalı alıcam temizin bulup satabilir miyim olurda ies denk getirirsem veya sonrasında bana sıkıntı çıkarır mı işte.. Bu araca adam gel görüşelim dedi hala gitmedim..

hangover

« Yanıtla #5 : Mayıs 26, 2012, 12:03:28 ÖÖ »
mahir benim hondaya takasa geldi böyle. bende kullanan bi abime sordum nedir ne deyildir diye. uzun yolda uykun gelir o derece konforu var dedi, motorun performansı tatminkar fakat yakıt çok düşük demişti , 2. elde satışı biraz ağır ama tekrardan alıcam onlardan diyede ekledi. aracını sattı çünkü megan aldı biraz pişmanlık yaşamış. eğer biraz daha varsa elinde paran 3k alma. benim ilanda fotolarda bitane stilo gözüküyo, çocuk sensör probleminden çılgına döndü hala da işin işinden çıkamadı pek yanaşma sen o hatayı yapmazsın gibime geliyo

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2012, 12:06:18 ÖÖ »
Şimdi anlamadım övdün övdün sonrada yere vurdun sakın dedin :)

Stilo benim için hala (-) eksi binemem diyorum içimden şuan sadece honda bulamadığımdan altıma araba almak istiyorum ve spor seveceğim birşey olsun istiyorum performans ile işim yok sorun yaşamamak ve rahat etmek satarkende sıkıntı olmasın budur. Stilo nun gözümde tek artık daha teknolojik donanımlı bir araç .. Sensör ne sensörü sunroof falan mı yoksa nedir?

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2012, 12:12:39 ÖÖ »

Tek kapı bakıyorsan başka alternatifde bakarsın fakat stiloda göz çok hoş geliyor..satarken çabuk satamazsın bu bi gerçek ama her aracın bir alıcısı oluyor..

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2012, 12:13:52 ÖÖ »
tek kapı alternatif ?

tek kapı 1,4 dedik sunroof dedik ses geldi 18000 :) ne diyim :)
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2012, 12:14:27 ÖÖ Gönderen: Mahir TÜRKMEN »

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #9 : Mayıs 26, 2012, 12:23:57 ÖÖ »
Öncelikle yine Honda bak derimde  :D

tek kapı alternatif audı a3 98 leri felan , focus 2000-2004 tek kapıları , Bmw compact modelleri tutulmuyor deniyor ama bilemiyorum. Yine bi araçtır sadece bunlar fikir  :)

Senin alabilecek bütçeni düşünerekden  bu modelleri yazdım..
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2012, 12:24:49 ÖÖ Gönderen: Carismatiq »

doan

« Yanıtla #10 : Mayıs 26, 2012, 12:30:37 ÖÖ »
su an son kasa ibiza cuprası olan bir tanıdıgım bu araçtan önce 2 tane linkini verdiğiniz kasa ibiza kullanmış. çoğu zaman söylediği laf çok iyi arabaydı simdiki kasada onların toklugu ve agırlıgı yok çok memnundumdur. onun fikirleri bu yönde ama tabi daha detaylı araştırmanızda fayda var :)

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #11 : Mayıs 26, 2012, 12:31:07 ÖÖ »
Audi nin tek kapısında ben yeni kasayı seviyorum eski kasa kötü görünüyor gözüme :) focus yok olmaz :) BMW binmek iyidir ama dizel gibi bir kere masraf yaparsa yapar yani ki temiz kullanılmışı az sayıda ve değerli oluyor :) hal böyle olunca da kalıoz fiata :(

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #12 : Mayıs 26, 2012, 12:32:27 ÖÖ »
bütçe max 18 arkadaşlar şuan kendimi sıkıntıya sokmadan .. bu parayı da hakeden bir araca vermek istiyorum olmadı bu yazı atlatıcaz yapacak birşey yok..

hangover

« Yanıtla #13 : Mayıs 26, 2012, 12:40:47 ÖÖ »
Şimdi anlamadım övdün övdün sonrada yere vurdun sakın dedin :)

Stilo benim için hala (-) eksi binemem diyorum içimden şuan sadece honda bulamadığımdan altıma araba almak istiyorum ve spor seveceğim birşey olsun istiyorum performans ile işim yok sorun yaşamamak ve rahat etmek satarkende sıkıntı olmasın budur. Stilo nun gözümde tek artık daha teknolojik donanımlı bir araç .. Sensör ne sensörü sunroof falan mı yoksa nedir?

yok mahir yanlış anladın. seat için ilk yazdıklarım. son cümleler stilo için. lambda sensörü olması lazım. araç gereğinden fazla yakıyor ve gitmiyor. bazende çok iyi gidiyor diyodu.defalarca uğraştılar. en son çıkmadı işim içinden öyle geziyor artık.  burda 98 ies vardı füme olması lazım renk. güneş yanığından komple boyalı araç. boya işçiliği gayet başarılıydı. km yi hatırlayamıyorum ama 160 bin civarı olabilir. 16 dedi bana o zaman ve o sıra marş motorunu yaptırıyodu. araçta güvenlik paketi yok , klima varmı emin değilim. lpg side vardı yanlış hatırlamıyosam. bugün trafikte gördüm aracı kullananı göremedim satmadıysa sor dersen sorarım.

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #14 : Mayıs 26, 2012, 12:43:33 ÖÖ »
abs klima ve değişensiz arac arıyorum... boyle birşeyse neden olmasın fikir olur ...

hangover

« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2012, 12:49:28 ÖÖ »
abs klima ve değişensiz arac arıyorum... boyle birşeyse neden olmasın fikir olur ...

adamın teli yok bende aracılarla ulaşmaya çalışırım. değişen klima abs bunları sorarım hepsi uygun kriterdeyse sana yazarım özelden

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #16 : Mayıs 26, 2012, 12:51:25 ÖÖ »
eyw kardesim saol..  hayırlısı..

klc-ozhn

« Yanıtla #17 : Mayıs 26, 2012, 08:09:51 ÖÖ »
Mahir kardeş bende senin gibi cok honda aradım kaç ay son 24 saat ilanlara baktım. hem biraz uygun hemde istedigim gibi bişey bulamadım. Sonunda eskişehirden gittim aldım geldim bi albaydan saolsun cok yardımcı oldu cok iyi biriydi. 1.4is hb aldım güvenlik paketli hiç bi sorun cıkarmadı allah razı olsun o adamdan gönlüme göre verdi. Bence bekle acele etme elbet düşer.

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #18 : Mayıs 26, 2012, 10:18:58 ÖÖ »
sitilo gözüme çok hoşgeldi tam sportif bi araçmış düşün derim

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #19 : Mayıs 26, 2012, 10:20:36 ÖÖ »
sitilo gözüme çok hoşgeldi tam sportif bi araçmış düşün derim
en azından ses yalıtımı hondadan iyidir

tttolga

« Yanıtla #20 : Mayıs 26, 2012, 10:43:57 ÖÖ »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-pschip-yazilimli-seat-sport-120-hp-67663428/detay

seat bence daha iyi fiyatlarıda uygun seviyelerde geziyor.. ies'ten daha donanımlı birde
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2012, 10:49:31 ÖÖ Gönderen: tttolga »

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #21 : Mayıs 26, 2012, 11:09:15 ÖÖ »
mahir 5 günlük seat kullanıcısı olarak söylüyorum yalıtım olarak seat hondadan cok iyi ses yok arabada:) ama honda bulursam satarım düşüncesindeysen tek kapı araça girme hiç satmak sıkıntı oluyo biliyosun benim pug 3 ayda sattım ve fuul orjinaldi ama sattım illa bi alıcışı çıkıyo..

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #22 : Mayıs 26, 2012, 11:50:56 ÖÖ »
Hocam ben tek kapıdan düşünmüyorum satışı problem stilo dan çekiniyorum ben yoksa düşünmeden alıcam .. Hoş görünen gözüme tek araç.. ama bilmediğim bir araç .. Yoksa 1,4 hb sunroof lu bulsam dk düşünmeden alırım..

@alimagar hoş görünüyor spor araç ses yalıtımı iyidir eyw :) ama honda  olsada keşke bulsam sesi içeri versinde bende koyıyım varex i ses içerde olsun :D

hayırlısı arkadaşlar bu rakamlardayken honda da olsa şuan piyasa olurundan çok yukarıda ben temiz araca vereceğim max max max 18 yukarısını vermem de verememde hazır para alıcam kredi v.s. uğraşmak istemiyorum haliyle arabaya binince rahat durmucam zaten masraf yapıcam ..

Mahir TÜRKMEN

« Yanıtla #23 : Mayıs 26, 2012, 11:51:49 ÖÖ »
mahir 5 günlük seat kullanıcısı olarak söylüyorum yalıtım olarak seat hondadan cok iyi ses yok arabada:) ama honda bulursam satarım düşüncesindeysen tek kapı araça girme hiç satmak sıkıntı oluyo biliyosun benim pug 3 ayda sattım ve fuul orjinaldi ama sattım illa bi alıcışı çıkıyo..

ibiza performans olarak bence iyi bir araç tam bilgim olmamakla beraber ama tipini pek sevemedim stilo tip olarak kanıma giriyor :)

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #24 : Mayıs 26, 2012, 12:25:29 ÖS »
Hocam ben tek kapıdan düşünmüyorum satışı problem stilo dan çekiniyorum ben yoksa düşünmeden alıcam .. Hoş görünen gözüme tek araç.. ama bilmediğim bir araç .. Yoksa 1,4 hb sunroof lu bulsam dk düşünmeden alırım..

@alimagar hoş görünüyor spor araç ses yalıtımı iyidir eyw :) ama honda  olsada keşke bulsam sesi içeri versinde bende koyıyım varex i ses içerde olsun :D bizim aydın hocanın vardı   bi bak satmadıysa temiz bi araç  bende stlo yu bilemem sadece gözüme hoş geldi ama honda dışı alcağın tek kapılılar daha sonra satmakta zorlanırsın

hayırlısı arkadaşlar bu rakamlardayken honda da olsa şuan piyasa olurundan çok yukarıda ben temiz araca vereceğim max max max 18 yukarısını vermem de verememde hazır para alıcam kredi v.s. uğraşmak istemiyorum haliyle arabaya binince rahat durmucam zaten masraf yapıcam ..