Gönderen Konu: Başka off-road'cu var mı burda ?  (Okunma sayısı 7174 defa)

GalipKelesoglu

Başka off-road'cu var mı burda ?
« : Mart 15, 2013, 02:27:21 ÖS »
merhabalar, suzuki grand vitara 2.5 V6 off-road aracımızın tanıtımını yapmak istedim :)
öncelikle off-road nedir onu kısaca özetlemek istiyorum. araziye uygun aracınızla zor arazi koşullarında ilerlemektir off road. adı üstünde yol dışında gitmektir. bunu biz biraz daha abartıyoruz ve araca ekstra donanımlar takarak daha zorlu, traktörün çıkamayacağı yerleri çıkıyoruz.
kendi aracımızda yükseltme kiti- 10Ton'luk vinç ve 20 Ton'luk çelik halat, çelik ön tampon, Cooper lastikler, şinorkel, demir tavan bagajı, dif kilidi, 4mm aluminyum alt koruma sacı(boydan boya), 6 adet spot 2 adet delici sis farları bulunmaktadır. ayrıca da ufaktan bi hi-fi çalışması olmuştur. 4 mid-4tiz-1 bass (pioneer) 2 amfi desteklemektedir. sonradan da çelik arka tampon yapıldı :)

Beykoz Offroad (Bey-Off) katılımları :)

Off-Road ailemiz :)

Bedenim düz gitse de, ruhum yan yan !

burda da manevi abim ve ben(siyah montlu)

YUNUS MERİÇ

Ynt: Başka off-road'cu var mı burda ?
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2013, 03:00:16 ÖS »
süper başarılı >=ok bendede aynı araçtan vardı fakat senin araçındaki kadar donanımlı değildi amatör olarak bende dağlara,çamura zorlu yollara vuruyodum onu ve çokk keyifli başarılar:)

GalipKelesoglu

« Yanıtla #2 : Mart 15, 2013, 03:06:58 ÖS »
süper başarılı >=ok bendede aynı araçtan vardı fakat senin araçındaki kadar donanımlı değildi amatör olarak bende dağlara,çamura zorlu yollara vuruyodum onu ve çokk keyifli başarılar:)
teşekkürler ederim Yunus abi. kesinlikle çook keyifli bir spor. ayrıca asfatta makas atıp yanlamaktan çok daha az tehlikeli :) satmasaydın çıkardık kayışdağı'na :)
edit:imla
« Son Düzenleme: Mart 15, 2013, 03:07:13 ÖS Gönderen: GalipKelesoglu »

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #3 : Mart 15, 2013, 03:11:52 ÖS »
teşekkürler ederim Yunus abi. kesinlikle çook keyifli bir spor. ayrıca asfatta makas atıp yanlamaktan çok daha az tehlikeli :) satmasaydın çıkardık kayışdağı'na :)

çok iyi olurdu ama sattık ilerleyen zamanlarda inşallah 2,0 vitara almayı düşünüyorum tekrar amatörcede olsa bişi bilmesekte insan özlüyor kardeşim ya:)

GalipKelesoglu

« Yanıtla #4 : Mart 15, 2013, 03:29:58 ÖS »

çok iyi olurdu ama sattık ilerleyen zamanlarda inşallah 2,0 vitara almayı düşünüyorum tekrar amatörcede olsa bişi bilmesekte insan özlüyor kardeşim ya:)
sen al abi, 6-7.000 tl gözden çıkarırsan yükseltme + lastik yaparız sana. sonra keçin hayırlı olsun :) diff kilidi de lazım tabi. sen bi araştır istersen :) bostancı oto sanayi'de bolca off road arabası görebilirsin abi. suzuki ağırlıklı

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #5 : Mart 15, 2013, 03:40:29 ÖS »

sen al abi, 6-7.000 tl gözden çıkarırsan yükseltme + lastik yaparız sana. sonra keçin hayırlı olsun :) diff kilidi de lazım tabi. sen bi araştır istersen :) bostancı oto sanayi'de bolca off road arabası görebilirsin abi. suzuki ağırlıklı

servisten ve parçadan yana sıkıntı yok bostancı sanayide suziki servisi cemafer usta var tanırsın belki benim biladerin asker arkadaşı..ben bi kendimi toplasam alacamda daya yeni araç aldım 2 yıldaha var en az:(

GalipKelesoglu

« Yanıtla #6 : Mart 15, 2013, 03:50:17 ÖS »
ben tanımıyorum ama abim yüksek ihtimalle tanıyordur, 2 yıl sonra inşallah alırsın o zaman abi :)

bbhnda

« Yanıtla #7 : Mart 15, 2013, 09:37:32 ÖS »
suzuki baya başarılı heralde bu offroad işinde

GalipKelesoglu

« Yanıtla #8 : Mart 16, 2013, 02:05:49 ÖÖ »
Suzuki hem baskadir hem basarilidir. Japon guveni, yedek parca, fiyat. Neredeyse her offcunun gonlunde yatan canavar 5,9 Lt. Grand Cherokee ancak o yakita ve Amerikan masrafina yetisilmez.

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2013, 08:21:33 ÖS »
Hep heves ettiğim bir spor . Ancak maddi olanaklar el vermiyor. Kim bilir belki birgün kısmet olur :)

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #10 : Mart 17, 2013, 01:05:22 ÖÖ »
ben de yarı off-road cu sayılırım her cumartesi pazar çamurdayım....

baron12

« Yanıtla #11 : Mart 17, 2013, 08:07:48 ÖÖ »
kaputa yaslanıpresim çekseydinya dha karizma olurdu :) allah kaza bela vermesin maşşallah

GalipKelesoglu

« Yanıtla #12 : Mart 18, 2013, 07:56:39 ÖS »
Hep heves ettiğim bir spor . Ancak maddi olanaklar el vermiyor. Kim bilir belki birgün kısmet olur :)
zevkli ve az riskli bir spor. kenara 15.000 tl gibi bir para koyabiliyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. suzuki samurai ucuz yollu efsane off-road aracıdır

GalipKelesoglu

« Yanıtla #13 : Mart 18, 2013, 07:59:46 ÖS »
ben de yarı off-road cu sayılırım her cumartesi pazar çamurdayım....
abi kusura bakmada sen manyaksın :D 2 tekerle napıyosun abi ? :D isoff trial'den önce kemerburgaz tarafında off-road pistinde 2-3 motorcu vardı. hayranlıkla ve ürkerek izlemiştim. adamlar bizim uçmaya korktuğumuz yerden artistlik yaparak uçuyolardı. izlemek keyifli ama 2 teker üstünde olmayı istemem :) :)

GalipKelesoglu

« Yanıtla #14 : Mart 18, 2013, 08:00:35 ÖS »
kaputa yaslanıpresim çekseydinya dha karizma olurdu :) allah kaza bela vermesin maşşallah
Amin. Allah kaza belayı düşman başına vermesin. bu arada üstümün çamur çökek olmasından da bıkmadım değil :D