Gönderen Konu: Atanamayan öğretmen adayı arkadaşlar için...  (Okunma sayısı 1989 defa)

renegade_06

Atanamayan öğretmen adayı arkadaşlar için...
« : Ocak 13, 2012, 08:39:11 ÖS »
Atanamayan öğretmen adayı arkdaşlar içinnn destek vermek isteyenler....
Site içerisinde ''Sağda sıralama/ en beğenilenler/ ilk soru'' seçeneğinden atanamayan öğretmenlere destek verebilirsiniz...

şimdiden destek verenlere teşşekkür ederimm....

http://cbsorun.tccb.gov.tr/sorular

2432

Ynt: Atanamayan öğretmen adayı arkadaşlar için...
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2012, 08:44:07 ÖS »
atanamayıp da polis olan arkadaşlar da aynı yolu takip ederek ikinci soru ile daha aşağıda bulunan birkaç soruya destek verebilirsiniz

renegade_06

« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2012, 09:10:01 ÖS »
atanamayıp da polis olan arkadaşlar da aynı yolu takip ederek ikinci soru ile daha aşağıda bulunan birkaç soruya destek verebilirsiniz
msjınn başında beliirttiğim gibi atanamayan öğretmenlerr için rica etmiştimm sonuçtaa polisler ile orada bir katılım var kazanan yüzyüze konusup sıkıntılarını anlatacak...(polis karşıtı olark görmeyin polis çocuğuuyum..) demek istedğimii anlamssınız dır umarım....

2432

« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2012, 09:30:13 ÖS »
ben de atanamayan bir öğretmen olarak polisim ve senin gibi mesajının altına düşüncelerimi dile getirdim...

bu arada tek soruyu değil birkaç soruyu beğenme gibi bir imkan da var sanırım

renegade_06

« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2012, 09:32:45 ÖS »
ben de atanamayan bir öğretmen olarak polisim ve senin gibi mesajının altına düşüncelerimi dile getirdim...

bu arada tek soruyu değil birkaç soruyu beğenme gibi bir imkan da var sanırım
biraz fevrii bir cvp oldu kusura bakmayın öğretmenim :)

MerT01__civic

« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2012, 06:22:26 ÖS »
öğretmenlerimize bir destekte benden gitti :) gerçekten çok zor bir durum geçen gün tv'de izledim atanamayan bir öğretmen karısı ile boşanmak zorunda kalmış adamın yuvası yıkılmış :(

renegade_06

« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2012, 06:48:08 ÖS »
öğretmenlerimize bir destekte benden gitti :) gerçekten çok zor bir durum geçen gün tv'de izledim atanamayan bir öğretmen karısı ile boşanmak zorunda kalmış adamın yuvası yıkılmış :(
çok teşekkür ederim eyvallah... zor durum gerçektennn...

ümit07

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2012, 08:07:57 ÖÖ »
ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlar şu ücretli öğretmen olayını çıkarıp sizi atamayanlara bilmiyomki nedemeli:(

ümit07

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2012, 08:09:57 ÖÖ »
kendilerine gelince kıyak emeklilik normal emeklilinin ömrü hayatında görmediği kadar zaman yapanlar tırnaklarıyla kazıya kazıya buraya gelen eğitim neferlerimizi unuttular yazık bu zihniyete yazık...