Gönderen Konu: Arama sekmesi çalışmıyor!!!  (Okunma sayısı 1350 defa)

Admiralty

Arama sekmesi çalışmıyor!!!
« : Ağustos 29, 2012, 07:31:03 ÖS »
Site ve bina yönetimine ufak bir istirhamım olacak! sol üst tarafta bulunan Ara sekmesinde bir arama yapmak istediğimde yeni pencere açılıyor anahtar sözcük girdiğimde hata veriyor  >%Sakin yani kısacası arama yapılmıyor. Bunu düzeltebilirmisiniz? ayrıca şöyle bi tavsiyem olacak bence forum içinde çok daha etkili olacağına boşu boşuna ek konular açılmayacağına inanıyorum.

örneğin;  :-k Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler bölümüne girdiğimizde diyelim ki benim incik cincik baktım simota c.a.i. ile alakalı konuları aratabileceğim bu bölümün sayfa numaralarının bulunduğu satırda "Okundu Say,Yeni Konu,Yeni anket" yazan yerde ek olarak "Alt başlıkta ara" yada sadece "Arama" yazan ek bir seçenek sunulabilir. Bu sayede sadece "Motor, Modifiye & Do it yourself - Teknik bilgiler" başlığı altında açılmış konularda arama yaparak hem zaman kazanabilir hemde gereksiz yere bulamadığımızı sandığımız konu için yeni konu açma zahmetinden kurtulur hemde  #-o üste bulunan çalımayan "Ara" sekmesi yada hemen altında bulunan "Google Custom Search ile Ara" nın çıkardığı zaman alan ve yorucu birsürü işe yaramayan Konu içi değilde foruuuuum içi ve aynı konuda farklı yapılan bütün yorumları ayrı başlıklarda toplayan gereksiz işlemdende bizleri kurtarabilirsiniz.  :con

CAGLAR28

Ynt: Arama sekmesi çalışmıyor!!!
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2012, 07:33:26 ÖS »
arama butonu bende de aynı şekilde