Gönderen Konu: Aradığımı buldum sanırım arkadaşlar Alıyorum Bunuu  (Okunma sayısı 2892 defa)

oktayoo

• Oktay
Aradığımı buldum sanırım arkadaşlar Alıyorum Bunuu
« : Aralık 07, 2012, 03:15:13 ÖS »
Selamlar arkadaşlar en sonunda aradığımı bulduğumu düşünüyorum,bu araç takip ettiğim araçlardan biriydi.En son konuştuğumuzda 24 ten aşağı vermiyordu,piyasanın düşüşünden sanırım fiyat düşürmüş ve konuştum 23e anlaştık yarın kapora verip nasipse pazartesi noterde işi bitiririz.
Japon montaj (özellikle istiyordum)
sisler ve maşpiyeller takılı,arka park sensörü var.İlk sahibinden değişeni yok,trameri temiz,1parça lokal boya varmış sağ ön çamurlukta başka bişey yok.100 binde,100bin bakımı yapılmış.Hayırlısı bakalım. Görüşleriniz nedir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-honda-civic-vtec-1.6-ls-2005-temiz-104916019/detay/
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2012, 03:16:35 ÖS Gönderen: oktayoo »

integtant_83

Ynt: Aradığımı buldum sanırım arkadaşlar Alıyorum Bunuu
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2012, 03:21:24 ÖS »
Japon montajda kapı kolları siyah yan marşpiyeller yok diye biliyordum ben. Araç güzele benziyor hayırlısı olsun.

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2012, 03:25:41 ÖS »
Japon montajda kapı kolları siyah yan marşpiyeller yok diye biliyordum ben. Araç güzele benziyor hayırlısı olsun.

Haklısınız bunlar sonradan yapılmış,iç döşemeden de anlayabilirsiniz japon montaj olduğunu,teşekkürler.

tunci

« Yanıtla #3 : Aralık 07, 2012, 04:15:50 ÖS »
Oktay kardeş hayırlı olsun beklediğine değmiş, tamamına da erersin inşallah.

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #4 : Aralık 07, 2012, 04:38:58 ÖS »
Oktay kardeş hayırlı olsun beklediğine değmiş, tamamına da erersin inşallah.

Teşekkür ederim,hayırlısı olur inşallah rabbimin izniyle.

omeryesil

« Yanıtla #5 : Aralık 07, 2012, 05:54:32 ÖS »

Haklısınız bunlar sonradan yapılmış,iç döşemeden de anlayabilirsiniz japon montaj olduğunu,teşekkürler.
hayırlısı olsun oktay neden özellikle japon montaj istediğini sorabilirmiyim?

s3z3r54100

• Sezer
« Yanıtla #6 : Aralık 07, 2012, 06:04:29 ÖS »
Hayırlı olsun uzun zamandır arıyordun

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #7 : Aralık 07, 2012, 06:25:59 ÖS »

Ömer bende 99 makyajlı civic vardı,arkadaşımda hala kullandığı 97civic var ara sıra kafamıza takılan bişey olduğunda değişiyorduk araçları o kendi kıyasını ben kendi kıyasımı yapıyorum.Arkadaşın aracı bana daha sessiz,daha bi güzel geldi.Yine böyle bir günde florya şeref ustanın oraya gittik sordum ustaya arkadaşımın arabası daha sessiz lpg de var bende yok benim içerisi çok ses alıyo dedim.şeref usta hemen onunki japon montaj izolasyon,titreşim vs. daha iyi onlarda demişti.Birde bana onun aracı daha sağlammış hissi veriyor.onun araç 170binde benim sattığım 140binde idi.ben aks kafalarını vs. bazı parçaları değiştim onunki hala orjinali duruyor.Ne düşünürsünüz bilmiyorum,ben birazda orjinalciyim. :)

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #8 : Aralık 07, 2012, 06:27:16 ÖS »
Hayırlı olsun uzun zamandır arıyordun

Evet hayırlısı bakalım rabbimin izniyle alırsak inşallah.Çok teşekkür ederim.

omeryesil

« Yanıtla #9 : Aralık 07, 2012, 08:15:18 ÖS »

Ömer bende 99 makyajlı civic vardı,arkadaşımda hala kullandığı 97civic var ara sıra kafamıza takılan bişey olduğunda değişiyorduk araçları o kendi kıyasını ben kendi kıyasımı yapıyorum.Arkadaşın aracı bana daha sessiz,daha bi güzel geldi.Yine böyle bir günde florya şeref ustanın oraya gittik sordum ustaya arkadaşımın arabası daha sessiz lpg de var bende yok benim içerisi çok ses alıyo dedim.şeref usta hemen onunki japon montaj izolasyon,titreşim vs. daha iyi onlarda demişti.Birde bana onun aracı daha sağlammış hissi veriyor.onun araç 170binde benim sattığım 140binde idi.ben aks kafalarını vs. bazı parçaları değiştim onunki hala orjinali duruyor.Ne düşünürsünüz bilmiyorum,ben birazda orjinalciyim. :)
izolasyon konusunda bir şey diyemem haklı olabilirsin ama işçilik konusunda emin ol türkiyede üretilen araçlar çok daha kaliteli o açıdan sordum çünkü fabrikaya öyle araçlar geliyorki yurtdışından ağzımız açık kalıyoruz yani arabanın içinde kutu kola boşunun geldiğine bile şahit oldum birçok kezde sıfır arabalara orada kaçırdıkları hataları bizim burdaki arkadaşlarımız telafi ediyor bizim araçlarda kutu kola unutulmasını bir kenara bırak arabanın içinde yiyecek yemeleri dahi disiplin suçudur belki ufak bir ayrıntı olarak görebilirsin ama disiplin ve araca saygının bir göstergesidir bu

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2012, 08:19:58 ÖS »
Ben sizin oradaki disiplini tahmin edebiliyorum,zamanında tofaş fabrikasını gezmiştim hayran kaldım.Sizin oranın çok çok daha iyi olduğuna eminim.Hayırlısı bakalım bu seferde böyle olsun.

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #11 : Aralık 09, 2012, 12:31:19 ÖÖ »
Arkadaşlar hafta sonu elimizde olmayan,beklenmedik ve ucu maddiyata dayanan çok özel bir sebepten dolayı malesef çok içime sinen bu aracı alamayacak duruma geldim.Satıcı arkadaşla görüşüp durumu izah ettim,kendisi çok beyefendi iyi bir insan.Vtec2 serüvenimiz bitti malesef başlamadan :( .Allahıma çok şükür sağlıkla ilgili bişey değil,kısmet böyleymiş.Şimdi yine çok sevdiğim 1.6ies e yöneleceğim bakalım,hayırlısıyla.Konusu geçen aracı almak isteyenler kaçırmasın derim son olarak.Konu kapatılabilir.Teşekkürler.